Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ebben a részben Anko sensei a vezetö, és egy szörnyet kell elkapniuk az óceánban
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én eddig azt hittem hogy olyan régi mint a dragon ball.
Lenne egy kérdésem a Naruto Shippuden-nel kapcsolatosan:
Sasuke csak egyszer szerepel benne, az elsõ részben?(az ha jól tudom valami elõretekintés, és utána kezdõdik ellölröl a shippuden)
a videoplayeren fenn van az összes rész magyar felirattal, szóval az sokkal jobb, én is ott néztem õket
Valami ftp-s smswebet vagy egy oldalt ahonnan le lehet szedni a részeket
De rég irtam a topikba 😊, és most is csak kérdésem lene 😊
Volna itt ez a rész
[flash[http://www.youtube.com/watch?v=Rb1uxjlq2hA[/flash] "117 rész"
a kérdés, 05:15 töl kezdödik egy zene annak a nevét szeretném megtudni, bár jobb lene ha aviról halgatnád meg, mert a szinkron elviselhetetlen 😊 Avin ANBU AonE "116-117" 33:43-37:45 halható, kicsit hasonlit a strong and strike zenére de ugy halotam nem egyforma
Köszike
és mindenkinek kösszi!:-D
a választ azért kösszike😉
am arra gondoltam amikor az uccsó harc van köztük😄
és a Sasuke átalakul meg szárnyai lesznek😄
...
lenne egy kérdésem!
h az elsõ évadból melyik rész az amikor küzdenek 1mással sasuke és naruto??
a válaszokat elõre is kösszi!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szvsz baromság lenne ha egy sima sírással megállítaná, mivel már nem naruto kontrollálja a testét, hanem a kyuubi. A kard meg hát... egy egyszerû kardal nem sokra mennének a kyuubi ellen, majd meglássuk mi lesz, de mostmár egy jó kis fájt kéne, nem megint leállítani narutot 😛
Szerintem meg a Sakura a következõ részbe leállítja Naruto-t.
(a mangát nem olvastam és nem is akarom😊)
de van vmi nem torrentes is? ^_^'
kár, h sokáig nem lesz gaara..:/ õ a kedvencem... imádom õt lerajzolni^^
WOW !!! Ez igen. Orochimaru elsõ támadásánal csak annyit mondtam magamban hogy "aztakurva" 😄
Bazinga!