Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
degecik 😄

wander01
kamu volt az egész lol

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

precision
hát nemtom mennyit segítenek az ilyenen...meg hogy megérdemli e... ja megy hogy emiatt mi szívunk hogy az igazságos e
én nem nézem szarba a dattebayot...csak felesleges mellverésnek és gyerekes dolognak tartom az ilyet

nade ne beszéljünk errõl mert eltértünk a topik témájától

Bazinga!

annak a valszeg 11 éves gyereknek sokat segítettek most abban, hogy majd egykoron normális emberré válhasson. Bûntudat. Én errõl beszéltem, nem az összes többi emberrõl.
Azért meg nem lehet szarba nézni valakit, mert megsértõdik, ha az anyázza, akinek a szórakozásáért ingyen dolgozik.
precision
mellesleg ez a változat teljesen jó, szedjétek nyugodtan, a felirat is rajta van rendesen

Bazinga!

precision
1 ember szólt be nekik, az is valszeg 11 éves
az összes többi normális ember nem...ennyi.

Bazinga!

szerintem sokat tettek most egy gyerek jellemfejlõdéséért.
Mellesleg ha én csinálnék valamit, amit mások ingyen élvezhetnek, aztán le lusta anyabaszó köcsögöznek, arra én is kb. így reagálnék.
Count Adyn
Egyetértek.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

precision

Bazinga!

precision
a dattebayo is luzer banda ha egy ilyen miatt berágnak
istenem, egy senkiházi kis kiddie leoltotta õket neten...JUJJJJ MOST MILESZ?? Szivassuk meg emiatt a többieket is mert az egónk beszakadt. Balf*sz banda ez is... az összes rilizer team ilyen...legalábbis láttam már ilyet, pl egy magyar trackeren, hogy vmi tizenéves kis szar beszólt egy teamnek azok meg úgy besértõdtek hogy le kellett szedni az összes rilizüket az oldalról... komolyan mondom ha ezek nem bírják az ilyet feldolgozni akkor inkább ne is csináljanak semmit, menjenek ki az erdõbe remetének ott senki sem fog nekik ilyen csunya dolgokat irogatni...ejjnye.

Bazinga!

Lord Nomak
Vagy csak nem készültek el "idõben" és kiszedtek egy fikázós mailt a sok közül.. =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

lehet hogy csak megint vicces kedvében volt a DB, és publikussá tették valami általuk utált kölyök mailcímét, hogy kapja az anyázásokat :p
Black Hawk
ott egy E-mail 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

wander01
a büdös qrva picsába az ilyen seggfejjel. kapjuk már szét, tudja valaki az ip cimét?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Lord Nomak
Hát meg nem azért de.. ezzel a beszólással magát is leégeti ráadásul a másik pár tízezer embernek is "kárt" okoz.

Black Hawk
"fasz anyabaszók" xD az ilyen kis szarokat addig ütném amíg mozog mi a faszt képzelnek ezek magukról :@ kis görények.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Count Adyn
Szenvedhetnek ahogy akarnak, én már megnéztem😊 Azt hiszik hogy viccesek...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lord Nomak
Nem dehogy.. Nem rágtak be. ^^

"Naruto Shippuuden 045+ delayed/cancelled due to... LOOK INSIDE]

2008/02/01

Subject: Dattebayo team are a bunch of lazy bitches!
Email: [email protected]
Suck my cock motherfuckers! I have been waiting for 2 hours now and still no naruto shippuuden 45. So go fuck your mothers lazy bitches.

Here you have it. There will be NO Naruto Shippuuden for a long, long time. We "cock motherfuckers" shall be "fucking our mothers" from now on, and in general enjoying our lives.

Friendly Dattebayo Staff

P.S. The episode is done and ready to release, you just won't see it."

Black Hawk
jah mint a Bleachnél mi? Szerintem délután vagy este már kint lesz.

Úgy néz ki a DB meg berágott oszt nem adja ki 😞.

LeWyTy
😞

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Bulykin
jah, az ilyenek nem nagyon jelennek meg pc-re, pedig faszányos lenne😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sweech
biztos, hogy nem lesz

LeWyTy
Nemtalálom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Black Hawk
vagy kora hajnalra 3-4 óra 😄

NEOreg3
lesz, de angol felirattal csak holnap, esetleg késõ estére

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ma lessz új rész?

precision
nemtom, de miért nem nézed meg a játék hivatalos oldalán,

Bazinga!

LeWyTy
Volna egy kérdésem:
A Naruto: Rise of the Ninja actually looks nevû játékot kiadták/adják pc-re is?Mer én tudok xbox360-asról de pc-rõl nem.
Naszóval???????

Lord Nomak
Ámen, végre egy hasznos infó. ^^

Count Adyn
Péntek reggel elõtt nem igazán lehet angol feliratos verziót találni, DB-n van fent leghamarabb kb. Csütörtök este szokott lenni japán változat.

Lord Nomak
Azon kívül.. Mondjuk gondolom DB az ahol tényleg gyorsan és frissen meg lehet találni. Bár tegnap néztem ott is és usteamen is nem volt fent ma meg már mind a két helyen fent van..

precision
dattebayo.com

Bazinga!

Lord Nomak
Shippuuden 44. része mikor jelent meg ? Én most szedem le usteam ftp-rõl, valakinek esetleg elöbb megvolt ? Csak mert ha már valakinek 1 hete megvan akkor egy ftp-t vagy torrentet adhatna honnan szedegeti le õket.

sweech
2. legjobb a Gai vs Kisame harc =)

ToCsEk
én nemtudom nem töltöm le 😄
#993 2. legjobb rész volt ez a feketelyukas sharinganos.. 😄 az elsö meg a 10v100báb meg az egész Sakura fight volt.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

kas123
parancsolj, egy egész videó:
katt ide

Black Hawk
Akkor küldjél már az anime-ból képet pls :/

Black Hawk
Ncore? 😄
#990: mivel ez mugen tipusú játék nagyjából áll az egész 6 billentyû használlatából az irányokon kívül.

kas123
nehéz benne "kombókat" csinálni?

ToCsEk
Naruto-The Way Of The Ninja

Count Adyn
Kakashis téma a Shippuden elõt volt a mangában, animeében nem tudni lesz e egyáltalán szó errõl😊 Tocsek jöhet a kép😄

ToCsEk
semmi baj. 😊 holnap naruto 😄 torrenten láttam felrakva egy naruto gamet kb 70 mb iylen mortal kombat féle nintendi graffal 😄 de színes meg shippuudenes szereplõkkel 😄 rakhatok képet 😄

Drephis
ahah. azt nem olvastam el

help

ToCsEk
#983 soakt gyakorolt 😄
#982 <#lama><#taps><#nezze>#979 "De a kakashi mangában tuti benne van de én nem olvasok mangát 😄"

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kas123
yah és ez már lement az anime-be, nem kell spoiler...

kas123
az kérlekszépen úgy volt, h a amikor még kakashi kicsi volt (mint most naruto) akkor volt 1 küldetése az akkori csapatának, és elrabolták rin-t, obito utánna ment, kakashi meg gondolkozott h a küldetést csinálja meg, vagy menjen megmenteni a csapattársát, kis idõ mulva obito után ment, és harcoltak...majd megvakult a bal szemére mert valaki emgvágta...majd aztán kakashira akart esni 1 nagy szikla obito ellökte kakashi-t és obitóra esett rá...amikor haldoklott akkor megkérte rin-t hogy ültesse át a sharinganját kakashi bal szemébe (hogy majd így a halála után is tudja madj nézni a világot (képletesen)). Rin megcsinálta és így lett SIMA sharinganja Kakashinak...

én meg arról írtam, hogy a Mangekyou Sharingan-t hogy szerezte meg... 😛

Drephis
lehet, de itt nem mindenki olvas mangát 😛

help

ToCsEk
omg 😄 az a manga már 1000éves 😄 nem fogok itt spoilerezni..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Black Hawk
SPOILER SPOILER SPOILER !!!! használljátok már a makrókban a leírás.