Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
én nem nézem szarba a dattebayot...csak felesleges mellverésnek és gyerekes dolognak tartom az ilyet
nade ne beszéljünk errõl mert eltértünk a topik témájától
Bazinga!
Azért meg nem lehet szarba nézni valakit, mert megsértõdik, ha az anyázza, akinek a szórakozásáért ingyen dolgozik.
Bazinga!
az összes többi normális ember nem...ennyi.
Bazinga!
Mellesleg ha én csinálnék valamit, amit mások ingyen élvezhetnek, aztán le lusta anyabaszó köcsögöznek, arra én is kb. így reagálnék.
Bazinga!
istenem, egy senkiházi kis kiddie leoltotta õket neten...JUJJJJ MOST MILESZ?? Szivassuk meg emiatt a többieket is mert az egónk beszakadt. Balf*sz banda ez is... az összes rilizer team ilyen...legalábbis láttam már ilyet, pl egy magyar trackeren, hogy vmi tizenéves kis szar beszólt egy teamnek azok meg úgy besértõdtek hogy le kellett szedni az összes rilizüket az oldalról... komolyan mondom ha ezek nem bírják az ilyet feldolgozni akkor inkább ne is csináljanak semmit, menjenek ki az erdõbe remetének ott senki sem fog nekik ilyen csunya dolgokat irogatni...ejjnye.
Bazinga!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Naruto Shippuuden 045+ delayed/cancelled due to... LOOK INSIDE]
2008/02/01
Subject:
Email: [email protected]
Suck my cock motherfuckers! I have been waiting for 2 hours now and still no naruto shippuuden 45. So go fuck your mothers lazy bitches.
Here you have it. There will be NO Naruto Shippuuden for a long, long time. We "cock motherfuckers" shall be "fucking our mothers" from now on, and in general enjoying our lives.
Friendly Dattebayo Staff
P.S. The episode is done and ready to release, you just won't see it."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A Naruto: Rise of the Ninja actually looks nevû játékot kiadták/adják pc-re is?Mer én tudok xbox360-asról de pc-rõl nem.
Naszóval???????
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#993 2. legjobb rész volt ez a feketelyukas sharinganos.. 😄 az elsö meg a 10v100báb meg az egész Sakura fight volt.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
katt ide
#990: mivel ez mugen tipusú játék nagyjából áll az egész 6 billentyû használlatából az irányokon kívül.
#982 <#lama>#lama><#taps>#taps><#nezze>#nezze>#979 "De a kakashi mangában tuti benne van de én nem olvasok mangát 😄"
én meg arról írtam, hogy a Mangekyou Sharingan-t hogy szerezte meg... 😛