4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#1719 asdasdasd:D:D
de ne áruld el, majd kiderül(am. nem olvasom a mangát de gondolom ott már kiderült:D) -
#1718 gecinagy szélpenge lesz mindkét karján amivel bármit szét tud vágni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy nem -
#1717 73.rész
a címből kiindúlva én sokkal többet vártam, bár sztem ez is egy eléggé jó rész volt, kíváncsi vagyok milyen lesz majd naruto új techinája:) -
#1716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem ezt még valahogy kivédi a bikuci de szerintem a shusano fogja megadni neki a kegyelemdöfést -
#1715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezaz Sausuke, használd csak az amaterasut, ne maradjon szerencsétlen Jinchuuriki-ből semmi se... úgy érzem a bijuu-gyűjtésnek itt végeszakad az akatsuki részéről -
#1714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!talán a 381-383 mangában. -
#1711 nos nemtom hogy lesz-e ilyen mert mangát nem olvasom, de ha lesz és te tudtod akkor meg spoilerbe kéne írni!!!! -
#1712 amikor songoku átváltozik szuperszájen 3ba és pikolóval harcol -
robi3 #1711 a jirayat mikor ölik meg?
-
#1710 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert a tudomására jutott, hogy az uchicha klán meg akarta támadni "konohát"... -
#1709 ez még a shippuudenben sem derült még ki... csak a angában volt róla szó nemrég de én azt nem nagyon figyelem.. -
#1708 lenen e spoiler kérdésem. Akik nézik jetixeset ne olvassák el!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvastam hogy a 3.hokage bérelte fel itachit hogy végezzen a klánnal. De miért? mivel jetixen nézem én is nem fogok 1 hamar réájönni -
#1707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem ez hogy sasuke és csapata megy a hachibiért ez pont azért van igy hogy meglássuk hogy milyen erös sasuke vagy a csapata vagy vmi ilyesmi szerintem -
#1706 manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sasuke-ék elég nagy szarban vannak, főleg hogy a Hachibi teljes erejét elő tudta hívni. Ha Sausuke csillagszeme nem rendelekzik valami überképességgel, akkor a fűbe is haraphatnak, de biztos van valami a tarsolyában, sőt azt sem tartom kizártnak, hogy az egész harc már a kezdetek óta csak egy illúzió és miközben harcol velük már nagyban szedik ki belőle a démont. -
#1705 ja általában így szokták -
#1704 Akkor kb szept közepétől folytatj
ák a tegnapi rész végétől? -
#1703 sztem kb 1 hónapig kell várni az új részre -
#1702 én is -
#1701 ezek szerint
Black Hawk > Jetixes Naruto -
#1700 A jetixen?? -
#1699 Most akkor medig lesza régi naruto? -
#1698 igen -
Fbn Lx #1697 sailor moon > jetix-es naruto? -
#1696 bármi más > jetix-es naruto -
#1695 dzsetixes vagy-e? -
#1694 engem az idegesít hogy mennek az új naruto részek 1-2 hétig aztán 1 hónapig újra a régi részek. ez olyan rohadt idegesítő -
#1693 nah én is perótoltam a részeket, a 71.rész már szerintem egész jó volt, a vége az meg ütött(sztem)^^ kíváncsian várom a folytatást:) -
#1692 jo tárgytalan sorry -
#1691 a 412-est csak én nem tudom leszedni a naruto-kunrol?:S -
#1690 -
#1689 http://naruto.wikia.com/wiki/Akatsuki -
#1688 a 71. rész végénél tényleg kezd beindúlni, amikor megnéztem feldobbant a szívem, kár hogy vége lett... nade ezé sorozat hogy várjuk epekedve a hetek múlását:D:D:D:D
viszont lenne egy kérdésem!
miért adtak kiemelt szerepet amikor mutatták az egyik Akatsuki gyűrűjére a 3 as szám volt írva? mit jelent ez? (gondolom ő a 3. vagymi de olyan régen lehetett már Akatsuki -t látni hogy el is fejeltetttem hogy ez a banda hogy is műxik stb!) -
#1687 ne érjék utól, mert akkor megint jönnek a fillerek:C -
#1686 na legalább beindulnak a dolgok.. de mire utolérik a mangát :) -
#1685 nem filler az utolsó 2 perc ja. -
#1684 nem filler?:O szedem is -
#1683 azt nemtom, de már a 71.rész NEM FILLER^^
én azt hitttttem hogy csak a 72 vagy 73tól lesz vége:) -
#1682 öö miért csak jövő héten lesz a 413? manga -
#1681 ASD_:_SADFS -
Fbn Lx #1680 én is gyűjtöm, de én az 58.-at láttam :p
bár könnyű úgy gyűjteni, hogy leszarom