Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Január elején kaptam rá narutora mikor ráuntam már hogy soha nem látom a folytatást jetixen =D Leszedtem utána az összes részt és másfél hét alatt megnéztem õket, érthetõ hogy kezd zavaró lenni számomra a heti 1 rész 😛 Hozzászoktam, hogy folyamatosan nézem és nézem és nézem, aztán mikor a végére értem akkor láttam meg hogy wtf 1 rész 1 hét wáwáwááá

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

ezt a belassulós dolgot azért veszitek ennyire komolyan, mert nem nézitek eléggé okosan 😄
én már 12 rész óta gyûjtögetem, hogy majd kb. 2 alkalommal pörgethessek végig 15 részt. ha rögtön nézhetem a folytatást, akkor a kevés történés is izgalmas lesz =)
Lord Nomak
Na 48on is túlestem.. Hát eléggé bealvós, de az utolsó másodperc képe komoly =D

Lord Nomak
Megnéztem rawot de ennyibõl semmi se derül ki. Mindegy, lesz ami lesz. Azért nem sértõdnék meg egy duplán vagy ha hetente 2 rész jönne ki egy darabig mert kezd belassulni a film már 3-4 rész óta..

Sippie
eltolják, fõleg ha televágják még flashbackekkel is.
Aki meg írta hogy lesz benne rasengan, hát attól a támadástól ami az elõzetesben van, én nem várok sokat. Biztos nem fogja annyira meglepni kabutot, mint tûnik 😛
Lord Nomak
Jók az olyan részek, megszerettem az ilyen lelkizõs részeket de csak narutoban, a bajom ezzel az, hogy eltolják így nagyon a filmet.. ha 50 perces lenne és akkor 20 lelkizõs 30 öldöklös nem zavarna, csak hát 47es sem volt valami mozgalmas..

Lord Nomak
Az persze, mindenki tudni akarja hogy mi lesz a köv rész =D Ne kérj ilyet szerintem. 😊 Én legalábbis sírógörcsöt kapok amikor valaki elmondja mi fog történni XY filmben XY emberrel.

Sippie
gondolom megnézte a RAWot.
A nagy fájt elõzetesek meg nem sokat jelentenek, amikor elõször volt elõzetesben hogy naruto minikyuubi lesz, akkor is a következõ rész utolsó 1 percében alakult át.
Bulykin
miét mirõl fog szólni a 49.rész? vagy csak találgatsz h lesz-e benne fight?XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ToCsEk
hát nem dupla 😞 és semmi extra nem lesz benne, ez ilyen lelkizõs szomórús, de majd a 49.ben már akkora fight lesz hogy rasengan is lesz 😉

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Lord Nomak
Gondolom dupla lesz azért van 1 hetes csúsztatás.. legalábbis remélem.

Drephis
kösz.

help

ToCsEk
febr.28.án

Drephis
mikor jelenik meg a 48. rész?

help

NEOreg3
hát eddig semmi nem történt abban a harcban, ami említésre méltó lenne

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

várom már nagyon a naruto vs tobi harcot 😛

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Sippie
na az meg a másik... igaz Orochimaru sem használja túl sûrûn, de ha már tudja, gizdulhatna vele 😛
ToCsEk
vajon mikor idézi be újra a "zsolti a békát" ? 😄

Sippie
Hát, a perverz aszonta hogy ahogy dühösebb úgy veszi át az irányítást a kyubi, szóval narutonak nem szabad dühösnek lennie, és akkor gyenge marad 😄 na mind1, nem értem igazából 😄
A rasengan maga erõs lenne, csak ugye az a baj, hogy amikor csinálta akkor is csak úgy tudta hogy kakashi klónja fogta le a célt. Máskor meg az lesz hogy mikor nagyon rákészül az ellenfél csak benyom egy kawarimit, aztán csókolom 😄 na mind1, majd meglátjuk a további harcokat. Persze megint kihagynak egy hetet a drága készítõk, hogy kapják be 😄
hello mindenki! tud adni vki egy oldalcímet ahol megnézhetem az egész történetet angolul? mert eddig youtube-on néztem, de a 80. résznél elakadtam.
Lord Nomak
Ezaz, nekem is ez jutott az eszembe tegnap amikor a Deidarás harcot néztem.. Kissé labilis néhol a történet. Meg azért az is vicces, hogy töményebb az erõ amit használ viszont képtelen kontrolálni.. Perverz barátunk nem sokat dobott az edzésén akkor, max mentálisan.
Rasenganra meg annyit, hogy gáz a használata =D Ez hogy elötte még klónozza magát és csak utána kezdi megformálni heh.. minden esetre vannak érdekes dolgok. De várom már a köv részt, kiváncsi leszek mi sül ki a múltkori részbõl. ^^

Sippie
ja, és lett egy gizda rasenganja, amit nem tudom látni fogunk-e még komolyabb harcban, vagy lesz-e egyáltalán eredménye. (Tekintve hogy naruto lassú mint a szar 😄 elugranak elõle, aztán szevassz 😄)
Sippie
Ugyanezt a kérdést tettem fel én is, egy anime oldalon. Ott azt mondták, hogy az a kyuubi erõ amit most használ, jóval töményebb mint anno pl a Neji elleni harcban. Sasuke ellen már komolyabb chakrat használt, de meg kéne nézni hogy ott megformálódott-e farok. A kontrolálás az meg helyzettõl függ, amikor Orochimaru ellen nyomult a hídon, akkor egy farokkal is tisztában volt vele hogy mit akar, míg Deidara ellen már kakashira támadt, szóval ezt szerintem az írók sem gondolták teljesen végig.
Lord Nomak
Én azt nem értem, hiába néztem már meg az összes részt vagy hatszor, hogy shippuuden részeiben miért kattog teljesen Naruto !? Nem hiába ment el a perverzel edzeni 2 évet.. Ahhoz képest mikor visszajött képtelen kontrolálni Kyuubit magában, elötte pedig nem volt gondja vele. Mert az egy dolog, hogy gyengül a Negyedik pecsétje rajta de wtf ? why ? omg =(

Bulykin
amúgy én is láttam csak fantasztikus memóriám van és nem ugrott be😄 de most már minden világos, képben vagyok😄

Bulykin
aki most megköszöni😄 thx

NEOreg3
én pontosan tudtam mindezt, csak Bulykin kollégánkat szerettem volna felvilágosítani😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bulykin
tényleg....ezt benéztemXD

kas123
a saját klónja ellen harcolt 😉, a Gai csapat hatástalanította ugye a "jegyzeteket" és amikor levették õket akkor megjelent a saját klónjuk 😊

kas123
a shipudenbe lehetett látni...nem is keveset😛
amikor harcolnia kellett a klónja ellen vagy amikor kisame ellen küzdött...

NEOreg3
hát nem tudom a Sasori elleni harcban hol volt Lee...:|

Bulykin
XD
A Shippudenbe azért nem láttuk még, mert pörög a fõszál, a történet és lehet h küldin van....de majd idõvel fogják mutatni csakúgy, mint a többieket..

sweech
mindenben szerepel

XanderCage
Hellosztok. megint lenne egy kérdésem.
Rock Lee a Shippudenbe nem szerepel? vagy a naruto elsõ felén kívül (shippuden elött) szerepel még valahol, valamilyen moviban?

biomage
ez a megfelelö hozá állás 😄
Hajtsd fejed a jó elött xD

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Black Hawk
<#worship>-.-

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

biomage
aha <#hehe>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Black Hawk
ettõl most hasra kéne esni?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

biomage
találtam egy nagyon jó Go lyricset a youtubeon, mondjatok véleményt menyire lett jó?
Naruto Lyrics Go

ronihun
ráadásul ez szvsz reklámnak minõsül

...

Lord Nomak
"Összesen 7 regisztrált felhasználónk van." =D Én regisztráltam, benéztem, semmi értelme, be is zártam gyorsan. =)

kispeki
Naruto RPG Szerepjáték FórumJó kis szerepjátékos oldal, megéri megnézni. És ha tetszik nyugodtan regisztráljatok 😊 Jó szórakozást!

SoF II: C4z0rla

Lord Nomak
Jóég =DD A sok nem normális =D Azért ezek is pihentek, fõleg abban a narutos cuccban.. :S

ToCsEk
áhhhhááá kajak nagy 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Black Hawk

Count Adyn
Hát a manga chaptert egész jól megvalósították, tehát nem filler😊 szal sztem jó volt egynek😊 Sokkal jobb, mint mikor egy részen át nézik egymást😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

precision
jah, télleg gyenge volt

Bazinga!

ToCsEk
Nah ez a rész szeritenm akkor fos volt álalt, gyönge fillerke xD de azért túlestem rajta... majdnem bealudtam rajta.. de azért a vége kajak lol volt.

<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
Nah végre van -s 45. rész. Nézem is. 😊

hogy megmondtam már az 1018ban :p