Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
nekem valamilyen sharingan féle alakzatu szinü kontaklencse kéne,de valszeg sehol sem találtam,ötlet ?:s itachinak akarok öltözni,jelmez meglesz,csak sharingan kontaklencse kellene 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Black Hawk
Néhol? 😄 olyan mint valami mutáns. De azért kösz😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ronihun
néhol hibás de nem rosz

...

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lord Nomak
Ritka gáz rész volt az e-heti. -.-"

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

ÓRIÁS ÁRNYÉK KÍGYÓ

Lord Nomak
Flamel off, próbálkozz máshol, köszönjük a véleményed. =)

Black Hawk
A Naruto szent és sérthetetlen 😄 tess én kimondom. A sima naruto egyértelmûen gyerekesebb. Elég durván festene hogy a 12-13 éves genninek halomra mészárolják a banditákat. 😄

BEAST
nezz at az anime topicba ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

De amint mondtam is, kérlek sorold fel te milyeneket szeretsz, mert az is érdekelne (ez itt picit off) 😊.

Úgy éreztem az egész postodnak a célja a Flame beindítása, ami szerintem felesleges.
Vannak ebben az animeben is szerethetõ részek, ahogy a többiben is, csak meg kell találni.
Senki sem mondta, hogy szent és sérthetetlen. (Nekem sem ez a kedvencem)
Csak tetszik benne a sok bolondozás, nekem az nyerte el benne a tetszésem.
Sajnos abból a Shippudenben egyre kevesebb van. 😞

Eleinte nekem se tetszett, olyan 12-14 éves célközönséget véltem felfedezni. Shippuuden viszont már komolyabb, szeretem. sima narutót csak a hangulatáért byrtam, hogy olyan jól meg van alkotva a világ.
Androsan666
Nem tudtam hogy baj ha elmondom a véleményem. Bocsi többet nem fog elõfordulni hogy a szent Naruto animét jellemezzem.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Bulykin
szerintem értelme az volt, mert elmondta a véleményét az animélval kapcsolatban, szal...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Mindenkinek más és más tetszik. Csak mi értelme volt ezt ide beírni?
Egyébként milyen anime az ami megfog???

Androsan666
Na ez az az anime ami nem fogott meg. Egyszerûen 30 résznél nem tudtam továbbnézni.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

Lord Nomak
Arra gondolt szerintem amikor shikamaru meg naruto korházban voltak leet meglátogatni, úgy emlékszem ott futottak össze garával és "nekimentek", akkor kapott narutótol egy pofont, amúgy amikor a hang ninjával harcolt válogatáson ott a hátra fejelésnél elengedte a csajt az utolsó pillanatban, csak az kissé elszámolta magát azért ájult el.

Drephis
mert shikamaru nem volt fal közelébe, a csaj meg igen. 😄
meg asszem azzal az árnyékos jutsuval meg tudja fojtani az ellenfelét.
gaarás részre meg nem emlékszem...
btw.... így is meg lehet oldani.. 😊

help

shikamaru hogyan tud legyõzni valakit is azzal az árnyék izével? mert ha az ellenfél kap valamit azt õ is megérzi és volt az egyik részben hogy egy csajjal lefejeltette a falat és a csaj elájult õ miért nem érezte? amikor meg lefogta a gárát akkor meg a naruto behúzott a gárának azt meg megérezte ez most hogy van?

datango
nekem csak 56 ig vannak fent a részek 😞 várok várok várok 😊
de miert pont a lényegnél szakd meg a rajzfilm 😊 most indul be sztem 😊

Lord Nomak
Hja már nézhetõ állapotban van 1-2 órája, legjobb az 57. vége, ilyen dolgokkal tudják elfeledtetni a szememben hogy 20 perc kemény fillert nézek esetleg.

Ha minden igaz dupla rész jön 😊

Lord Nomak
Kakashi amit kapott új részekben omfg.. Én alapból rühellem a magyar szinkronokat és feliratokat is miután láttam valamit eredeti hangal és angol felirattal, na de azért ez túlzás. Én biztos nem támogatom a nézõközönséget, 1 mert kiszednek minden kb 8 év feletti jelenetet másik a szinkron -.-

erik10
most megy!eléggé gáz!bár shikamarunak és sasukénak van a legjobb sinkronja igy is XDXD

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

kas123
mert aki nem látta az eredetit az nézni fogja 😊(amirõl nem tud vki az nem fáj neki)

sweech
minek erõltetik

Lord Nomak
Na Jetix meg az új naruto részek.. Vártam már 1 hete hogy mikor lesz 5. este, erre most elkezdik 10 perc csúsztatással és kb a fele részt le sem adják.. Gondolom korosztályos probléma miatt -.-

Lord Nomak
A vége a legütõsebb poénban szerintem, hárman is lesápadtak mikor Narutotól megkérdezte a csajszi azt ^^

datango
én inkabb a shippuuden folytatasat varom mar😊

Kövezzetek meg, de a negyedik Naruto film eléggé tetszett, míg a másodiknál és a harmadiknál majd' bealudtam...
Igaz, az eleje szívszorító, a vége meg hmm... de közben pörgõs, POÉNOKKAL TELI volt és ez a lényeg!

wander01
a film sztem is roszabb volt mint amire számitottam, de ayzért megnéztem. és ha valamikor a velencei to környékén jársz nézz be 😊 amugy játszani is nagyon fasza rajta 😊)

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

datango
csodálatra méltó berendezés!!! nagyon szép , és élvezetes lehet megnézni rajta bármit 😊

én csóri 17 es tft monitoron nézem a narutót (már ha van friss rész 😊)
de szivesen elmennék hozzád egy narutó nézésre😄DD

errõl jut eszembe tegnap megnéztem azt a shippuuden movie-t és hát ... nemtudom de most megnéztem a shipuuden sima részeket 1-56 ig, nagyon élvezetes de ez a movie nagyon rosz 😞

Lord Nomak
És én még azt hittem az én 21 colos wildscreen hp monitoromon jó nézni narutot -.-

precision
delaza 😊

Bazinga!

wander01
emlékszem mikor régen meglett, akkor is egyfolytában narutot, bleach-et, meg gundam-ot néztem rajta 😛P öcsém õrjöngött XDD fatertol meg mindig azt hallgattam hogy " fiam, ha tudtam volna hogy ennyi eszed van, fõiskola helyett faiskolába iratlak..." hát ja, az öreg megmondja..

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

sweech
áá kell egy ilyen! 😄

wander01
hmm. 2 éve volt 450k a projektor, és kb 80k a szekrény, rajta gipszkartonnal fehérre lefestve 😊 hang nemtom, 5.1 valami százéves kenwood erösitö, és egy 600w-os 40cm-es aktivsub 😊 kb 200k. de 4 év termése 😊), elaprozva

NEOreg3
mennyibe került?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wander01
juhuuuu 😄DD

datango
vagy vegyél ki 1 hét szabit😊
megnézem én is a movi-t

Drephis
töltsd fel máshova a képeket.

help

kas123
link-ként rakd már be ha már ****na vagy a képbeszúráshoz

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

illesztettem be vagy 5-6 képet és egyiket se küldte el csak a szöveget XD nah még 1 proba :

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

hehe szerintetek ez mi lehet ? 😊

Lord Nomak
hõhõ van benne valami =D

NEOreg3
most nézem a shippuuden moviet és megértettem, hogyan jön ki a 64: ugyebár van a 2+4+8+16+32 kombója és az egészet egy oylan támadással fejezi be, amikor mind a két kezével megüt (szal 62+2=64)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Picar77
nem tudnak számolni ez van 😄DD

()() (^^)

Lord Nomak
Sehogy sem jön ki.. ha nem kezdi elõrõl a számolást úgymond akkor 62 a vége nem 64, viszont ha elõrõl kezdi minden támadásnál akkor meg a végére miért 64 jön ki miért nem 62 ha folyamatosan duplázva ment -.-

NEOreg3
2+4+8+16+32=62

valahol kettõ kimarad:C