Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vannak ebben az animeben is szerethetõ részek, ahogy a többiben is, csak meg kell találni.
Senki sem mondta, hogy szent és sérthetetlen. (Nekem sem ez a kedvencem)
Csak tetszik benne a sok bolondozás, nekem az nyerte el benne a tetszésem.
Sajnos abból a Shippudenben egyre kevesebb van. 😞
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egyébként milyen anime az ami megfog???
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
meg asszem azzal az árnyékos jutsuval meg tudja fojtani az ellenfelét.
gaarás részre meg nem emlékszem...
btw.... így is meg lehet oldani.. 😊
help
de miert pont a lényegnél szakd meg a rajzfilm 😊 most indul be sztem 😊
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Igaz, az eleje szívszorító, a vége meg hmm... de közben pörgõs, POÉNOKKAL TELI volt és ez a lényeg!
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
én csóri 17 es tft monitoron nézem a narutót (már ha van friss rész 😊)
de szivesen elmennék hozzád egy narutó nézésre😄DD
errõl jut eszembe tegnap megnéztem azt a shippuuden movie-t és hát ... nemtudom de most megnéztem a shipuuden sima részeket 1-56 ig, nagyon élvezetes de ez a movie nagyon rosz 😞
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(