4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• vixo
    Áhh,nah jó én már a félreértések elkerülése végett nem fogom sem Pain-nek Sem Pein-nek hívni,hanem az eredeti nevén: ペイン
  • vixo
    Hát mondjuk tényleg biztos,hogy húzni fogják egy jó darabig ezt a harcot,csak jöjjön már az a manga!!! ^_^
  • NeverwinterKING
    hát azért köfibe még nem tépi le, és sztem meg is fog szenvedni naruto.
    annyi előnye van h már sok chakrát elhasznált sztem
  • Klemice
    ezzel fel is tettem a pontot az i-re

kas123: bocs, csak utálom ha valaki viszi a hülyeségeit, és nem fogja fel azt hogy hülye
  • kas123
    jolvan qs már...tökmindegy hogy Pain (am sztem is ez) vagy Pein
  • vixo
    nah,hát akkor nem tudom,h hol a probléma és minek javítgatjátok egymást,angol fordításba Pain,magyar fordításban Pein,nincs miről beszélni,mind a 2 használat elfogadható ^^
    Ha angolul olvasgatod a mangát akkor ok,h Pain-nek hívod,de akik magyarul olvasgatják,azoknak Pein,ennyi :P
  • Klemice
    hajh..
    pain

naruto-kun-on is felbasz a pein
  • vixo
    Köhömm...
    Én a Naruto-Kun.Hu fordításban hiszek,szóval PEIN !!! ^_^
  • Klemice
    hajh.. angolból átvetet a fájdalom szót
    mangában is pain van de ti tudjátok én leszarom innentől kezdve
  • Cyberdevil
    A Pain tuti vmi fordítás vagy vmi hasonló h beszélő név legyen. És ha jól emlékszem a mangában is Pein.
  • Klemice
    Pain
    From Narutopedia
    (Redirected from Pein)

nem kéne ennyire okoskodni..
  • Timbo
    http://naruto.wikia.com/wiki/Pein
  • Klemice
    nem Pein, interjúban közölte rajzolóbácsi úr hogy Pain a neve :)
  • vixo
    Nem sokáig lex akkora arc,Naruto a következő mangában letépi neki :D
  • NeverwinterKING
    pain nagy arc. ne oszd :D
  • vixo
    Jah,Sasuke megöli Naruto-t és utána feltámasztja Orochimaru jutsujával ;) XD
  • Count Adyn
    Pain in the ass:D
  • Timbo
    Pain / Pein
    ..:D
  • Klemice
    Pain
  • Cyberdevil
    Tuti nézném :D De inkább Pein felhasználja h legyen az egyik teste. Vagy bábot csinálnának belőle és lehet udvari bolond, gyakorlata már van.(ez kicsit morbid volt :P) :D
  • Lord Nomak
    Pedig milyen vicces lenne, lemegy Shippuuden aztán jön a Zombi verzió =D "Naruto the ultimate zombie ninja" ajánlóval a neten. ^^
  • kakaoskalacs
    persze hogy kamu :D
  • Cyberdevil
    Hát legalábbis remélem h nem azért néztem végig több mint 300 részt h megöljék azt a szerencsétlent. :D
  • Lord Nomak
    Ja értem, nem csak kilenc farkú róka van benne hanem 9 élete is van mint egy macskának a mondák szerint =D Sokáig fogjuk nézni még akkor. ^^
  • Cyberdevil
    Ez olyan Pókember/Supermen trükk. Meghal aztán feltámasztják, kell a profit. :P
  • Lord Nomak
    Elég sokat hoz a konyhára azért Naruto mangaként, animeként és egyéb vásárolható cuccok formájában, nem sok értelme lenne befejezni.
    Meg azért az milyen, hogy szászuke megöli a történet főszereplőjét, eléggé reti befejezés lenne =D
  • Klemice

ennyi erővel szaszuke pukizik egyet összetöri a szobrot amiben a tailed-beast-ek vannak kiszabadul az összes és világvége ..
    jajj
  • Drephis
    szerintem ez kamu :D
  • NEOreg3
    na ne már hogy az utolsó mondat igaz legyen:\
  • kakaoskalacs
    :D manga 431 spoiler
  • Lord Nomak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tűz jutsu ? Hüha, nem csak töltenem kéne a mangákat hanem olvasni is, kb 25 le van töltve de még ki se csomagoltam =D
  • Drephis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha nem fake a két spoiler kép, akkor elég durva lesz az új manga
    sóska közbe megérkezik konohába + naruto tűz jutsuja se gyenge.. :O
  • Ryannnn
    Ez hogy nem használhatja csak azért van, hogy menjen tovább a a sorozat mert ennyi evvel bárkit elintézhetne az meg ,hogy nem magyarázzák meg pontosan lehet rajta rágódni.
  • Lord Nomak
    De annak köze nincs a technikához tudtommal. Különben Tsunade nem csak azt mondta volna, hogy a chakra áramlásnak vet véget a technika hanem, hogy darabokra is töri a csontjait.. legalábbis értelme így lenne neki. Meg mitől törne el a karja a technikánál ? Ez kb olyan mint ha beleszúrnék 500 tűt a karomban vagy átszúrnék rajta.. a karom nem törik el. És a shuriken ezen az elven alapszik kb, csak ugye chakra pontokat támad első sorban. Ha pedig töri is a csontot az még viccesebb lenne, mert egy olyan erejű támadás utána amit Kakuzu is átélt elporladtak volna a csontjai. Mert ha már a Sharingan sem tudja követni és számolni a támadásokat eléggé porlasztós effektnek kellene lennie a csontokra.
    Jó persze túlzottan logikusan és reálisan nézni bármit is nem igazán jó, csak nem szeretem ha ilyeneket látok =(
  • Ryannnn
    De igaza van mert a keze is "több" helyen eltört legalább is ezt mondja Sakura amikor a kórházba gyógyítja.
  • Lord Nomak
    Nem törik, hanem az áramlási pontokat illetve "kötődéseket" vágja el a kezében, ezért mondta Tsunade, hogy ha tovább folytatja nem fog tudni jutsutkat használni. De amúgy jah, nem hülyeség ez se. ^^
    Azon gondolkodtam, hogy nem lehet-e esetleg, hogy amikor a klón mászkált a technikával és átbaszkerolta Kakuzut akkor a shuriken is csak egy klón volt ? :o Mondjuk technika klónozásról nem hallottam még, de szerintem eléggé megterhelő lehet két shurikent kreálni :F
  • Cyberdevil
    Naruto béna, 1 jó technikát sem tud rendesen használni. Csak azért nyer állandóan mert ott a róka. :D
  • vixo
    jah,de még sem,mert pont Kakuzu ellen harcolva volt amikor egy klónja mászkált rasenshurikennel,szóval már én sem vágom XD
  • vixo
    Szerintem amikor a rasenshurikent csinálja vagyis a klónjai csinálják ő meg tartja a kezében már akkor is érik bizonyos sebesülések és ezért nem tudja átadni a klónjainak,mert ők rögtön eltűnnének.Ezért is amikor Kakuzu ellen használta ezt a technikát 3x, a keze,amelyikkel a rasenshurkent tartotta eléggé csúnyán "összetört",ha télleg csak annyi lenne,h hozzá vágja és akkor ellökődik messzire a rasenshuriken meg tombol tovább,akkor a keze nem lett volna eltörve utána,így viszont,amikor tartja a rasenshurikent a kezében,már akkor sebződik ő is,de ez csak az én véleményem ^^
  • Lord Nomak
    Szerintem tolja is, mert ha csak dobni kéne minek rohangálna vele.. =D

Neo, tudom, olvasgatom.. de maga ez a konstrukció jelenleg szánalom =(