4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2119 Áhh,nah jó én már a félreértések elkerülése végett nem fogom sem Pain-nek Sem Pein-nek hívni,hanem az eredeti nevén: ペイン -
#2118 Hát mondjuk tényleg biztos,hogy húzni fogják egy jó darabig ezt a harcot,csak jöjjön már az a manga!!! ^_^ -
#2117 hát azért köfibe még nem tépi le, és sztem meg is fog szenvedni naruto.
annyi előnye van h már sok chakrát elhasznált sztem -
#2116 ezzel fel is tettem a pontot az i-re
kas123: bocs, csak utálom ha valaki viszi a hülyeségeit, és nem fogja fel azt hogy hülye -
#2115 jolvan qs már...tökmindegy hogy Pain (am sztem is ez) vagy Pein -
#2114 nah,hát akkor nem tudom,h hol a probléma és minek javítgatjátok egymást,angol fordításba Pain,magyar fordításban Pein,nincs miről beszélni,mind a 2 használat elfogadható ^^
Ha angolul olvasgatod a mangát akkor ok,h Pain-nek hívod,de akik magyarul olvasgatják,azoknak Pein,ennyi :P -
#2113 hajh..
pain
naruto-kun-on is felbasz a pein -
#2112 Köhömm...
Én a Naruto-Kun.Hu fordításban hiszek,szóval PEIN !!! ^_^ -
#2111 hajh.. angolból átvetet a fájdalom szót
mangában is pain van de ti tudjátok én leszarom innentől kezdve -
Cyberdevil #2110 A Pain tuti vmi fordítás vagy vmi hasonló h beszélő név legyen. És ha jól emlékszem a mangában is Pein. -
#2109 Pain
From Narutopedia
(Redirected from Pein)
nem kéne ennyire okoskodni.. -
#2108 http://naruto.wikia.com/wiki/Pein -
#2107 nem Pein, interjúban közölte rajzolóbácsi úr hogy Pain a neve :) -
#2106 Nem sokáig lex akkora arc,Naruto a következő mangában letépi neki :D -
#2105 pain nagy arc. ne oszd :D -
#2104 Jah,Sasuke megöli Naruto-t és utána feltámasztja Orochimaru jutsujával ;) XD -
#2103 Pain in the ass:D -
#2102 Pain / Pein
..:D -
#2101 Pain -
Cyberdevil #2100 Tuti nézném :D De inkább Pein felhasználja h legyen az egyik teste. Vagy bábot csinálnának belőle és lehet udvari bolond, gyakorlata már van.(ez kicsit morbid volt :P) :D -
#2099 Pedig milyen vicces lenne, lemegy Shippuuden aztán jön a Zombi verzió =D "Naruto the ultimate zombie ninja" ajánlóval a neten. ^^ -
#2098 persze hogy kamu :D -
Cyberdevil #2097 Hát legalábbis remélem h nem azért néztem végig több mint 300 részt h megöljék azt a szerencsétlent. :D -
#2096 Ja értem, nem csak kilenc farkú róka van benne hanem 9 élete is van mint egy macskának a mondák szerint =D Sokáig fogjuk nézni még akkor. ^^ -
Cyberdevil #2095 Ez olyan Pókember/Supermen trükk. Meghal aztán feltámasztják, kell a profit. :P -
#2094 Elég sokat hoz a konyhára azért Naruto mangaként, animeként és egyéb vásárolható cuccok formájában, nem sok értelme lenne befejezni.
Meg azért az milyen, hogy szászuke megöli a történet főszereplőjét, eléggé reti befejezés lenne =D -
ennyi erővel szaszuke pukizik egyet összetöri a szobrot amiben a tailed-beast-ek vannak kiszabadul az összes és világvége ..
jajj -
#2092 szerintem ez kamu :D -
#2091 na ne már hogy az utolsó mondat igaz legyen:\ -
#2090 :D manga 431 spoiler -
#2089 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tűz jutsu ? Hüha, nem csak töltenem kéne a mangákat hanem olvasni is, kb 25 le van töltve de még ki se csomagoltam =D -
#2088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha nem fake a két spoiler kép, akkor elég durva lesz az új manga
sóska közbe megérkezik konohába + naruto tűz jutsuja se gyenge.. :O -
Ryannnn #2087 Ez hogy nem használhatja csak azért van, hogy menjen tovább a a sorozat mert ennyi evvel bárkit elintézhetne az meg ,hogy nem magyarázzák meg pontosan lehet rajta rágódni. -
#2086 De annak köze nincs a technikához tudtommal. Különben Tsunade nem csak azt mondta volna, hogy a chakra áramlásnak vet véget a technika hanem, hogy darabokra is töri a csontjait.. legalábbis értelme így lenne neki. Meg mitől törne el a karja a technikánál ? Ez kb olyan mint ha beleszúrnék 500 tűt a karomban vagy átszúrnék rajta.. a karom nem törik el. És a shuriken ezen az elven alapszik kb, csak ugye chakra pontokat támad első sorban. Ha pedig töri is a csontot az még viccesebb lenne, mert egy olyan erejű támadás utána amit Kakuzu is átélt elporladtak volna a csontjai. Mert ha már a Sharingan sem tudja követni és számolni a támadásokat eléggé porlasztós effektnek kellene lennie a csontokra.
Jó persze túlzottan logikusan és reálisan nézni bármit is nem igazán jó, csak nem szeretem ha ilyeneket látok =( -
Ryannnn #2085 De igaza van mert a keze is "több" helyen eltört legalább is ezt mondja Sakura amikor a kórházba gyógyítja. -
#2084 Nem törik, hanem az áramlási pontokat illetve "kötődéseket" vágja el a kezében, ezért mondta Tsunade, hogy ha tovább folytatja nem fog tudni jutsutkat használni. De amúgy jah, nem hülyeség ez se. ^^
Azon gondolkodtam, hogy nem lehet-e esetleg, hogy amikor a klón mászkált a technikával és átbaszkerolta Kakuzut akkor a shuriken is csak egy klón volt ? :o Mondjuk technika klónozásról nem hallottam még, de szerintem eléggé megterhelő lehet két shurikent kreálni :F -
Cyberdevil #2083 Naruto béna, 1 jó technikát sem tud rendesen használni. Csak azért nyer állandóan mert ott a róka. :D -
#2082 jah,de még sem,mert pont Kakuzu ellen harcolva volt amikor egy klónja mászkált rasenshurikennel,szóval már én sem vágom XD -
#2081 Szerintem amikor a rasenshurikent csinálja vagyis a klónjai csinálják ő meg tartja a kezében már akkor is érik bizonyos sebesülések és ezért nem tudja átadni a klónjainak,mert ők rögtön eltűnnének.Ezért is amikor Kakuzu ellen használta ezt a technikát 3x, a keze,amelyikkel a rasenshurkent tartotta eléggé csúnyán "összetört",ha télleg csak annyi lenne,h hozzá vágja és akkor ellökődik messzire a rasenshuriken meg tombol tovább,akkor a keze nem lett volna eltörve utána,így viszont,amikor tartja a rasenshurikent a kezében,már akkor sebződik ő is,de ez csak az én véleményem ^^
-
#2080 Szerintem tolja is, mert ha csak dobni kéne minek rohangálna vele.. =D
Neo, tudom, olvasgatom.. de maga ez a konstrukció jelenleg szánalom =(