4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
Cyberdevil #2079 Gondolkoztam, a kérdés h Naruto hozzáérinti a rasengant az ellenséghez vagy "tolja" is? Mert ha az utóbbi akkor azért nem tudja klónokkal mert megsérül és eltűnik így gyengébb a technika, vagy fogalmam sincs. :D -
#2078 mangában már egy terminátor, szóval nyugi, lesz ő még erősebb;) -
#2077 Tapasztalatot igen, de nem a sebesüléseket, nem egy klónját szúrták már át vagy vágták félbe majdnem, de nem volt semmi baja.
#2075: Igen ezt értem, de még mikor csak előkészíti a technikát elvileg nem érik őt semmilyen sebesülések. Csak miután elhasználta a technikát a becsapódás végett, mert akkor indul be igazán. Amikor becsapódik a technikája valakibe vagy valamibe onnantól indul a sebzés elvileg, nos miután elengedte és hozzávágta valakihez már nincs is ott, sőt a becsapódás után is mint mikor használta az egyik részben már ott se volt mert úgy ellökte őt is meg azt is akit támadott.
Fura ez az egész nekem, hogy mindenkinek lett valami faszányos technikája Shippuudenre de ő már megint megszívta rendesen. -
#2076 ezen a héten sincs WSJ, jövő héten dupla szám, de nem azt jelenti hogy 2 chaptert kapunk -
#2075 Azért árt neki, mert a "vágások" őt is érik. -
Cyberdevil #2074 De ha a klónok használják akkor is megérzi Naruto, mindenképp átadja neki a "tapasztalatot", vagy nem? -
#2073 Nem értek két dolgot, ha már úgy is aktuális az anime végett.
1., Naruto ha használja az új technikát miért árt neki ? Jó értem, elolvastam, felfogtam. De a becsapódásig nincs semmilyen kihatással rá, különben az edzései alatt is kijöttek volna ezek a problémák.
2., Ha ennyire veszélyes a használata, csinálják végig a klónok és ne adják át, mert ugye végül is az erő ugyanaz benne és a klónokban. Meg ha egy klón kap egyet akkor viszlát.. viszont ha Naruto is kap egyet miközben a cucc a kezében van neki is viszlát mert elveszti a kontrollt felette.
Szóval ez a "ne használd a technikát" dolog fszság szerintem. -
#2072 1 év kell mire kiadjak a Naruto Shippuuden movie 2-t feliratozva ?
ez elég sok idő .... -
#2071 mi? -
#2070 érdekes -
#2069 narutokunhu.try.hu -
#2068 naruto-kun.hu csak nekem nem jön be? -
Cyberdevil #2067 Csak az a gáz h Narutonak nem jön be, neki Sasuke az egytelen. :D -
#2066 hát mégiscsak Sasukét helyettesíti :D -
Cyberdevil #2065 Nyugi, én is utálom, olyan homokos beütése van. :D -
#2064 igen -
#2063 akkor csak nekem nem szimpi Sai? -
#2062 manga...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah jo szereplő lett volna, de mostanság elhanyagolták, sehol sincs semmi szerepe. Abban bízom még, hogy majd ő fogja megb@szni Danzout -
#2061 Uj fav szereplo Sai ^^ -
#2060 fana :D -
#2059 Megneztem 48resz shippuudent :D 1 nap alatt -
#2058 duplarész volt valahol 28 29 környékén -
#2057 20 és 30 között valahol :) -
#2056 Ez meik epizodban van ? :O -
#2055 -
#2054 nem sajnos.. talán az itachis rész után -
Cyberdevil #2053 Nem tudod véletlenül h melyik manga vagy anime részben? :) -
#2052 a-a
mondja hogy don't use that jutsu
flashbackben -
Cyberdevil #2051 Akkor bocs, lehet h félreolvastam. -
#2050 miről beszélsz?
kakashi tanított neki olyat amit nem kéne használnia -
Cyberdevil #2049 Nem tudjátok h melyik anime vagy manga részben van az amikor Jiraiya megtiltja Narutonak h használja a Jutsut amit tanított neki? -
#2048 nagyon rossz vicc lenne :D -
#2047 de poénnak jó lenne :D -
#2046 aki leütötte Sakurát
-
#2045 sasuke egy nagyképű fasz -
#2044 az lenne a sorozat neve h Sasuke :D örökre kiégnék.. :D -
Cyberdevil #2043 A DBZ-t is csak 1 darabig tudtam nézni, olyan uncsi volt h lefordultam a székről a végén. :D -
#2042 ez teccett :D -
#2041 dbz-ben is ez ment végig :D de nem azért :D -
#2040 A történet végén a madár simán legyőzi sasukét és megakarja támadni konohát, naruto pedig az élete árán megmenti azt és tiszteletbeli hokagévé választják :). Ezt simán el tudnám képzelni :).