Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"You are fucking crazy people!\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ezek szerint tényleg orochimaru lenne a 8farkú?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az akatsukinak azt hittem h más tervei vannak. de csak ilyen hétköznapi világuralom :S 😄 vmi izgalmasra gondoltam de ez se lesz rossz úgy érzem 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A mangáról meg ha létfontosságú infó kerül szóba akkor a mai napig spoilerezünk mert lehet az e heti vagy a fél évvel ezelõtti fejezetrõl van szó... aki a sorozattal halad az nem kiváncsi még arra hogy
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Azt hiszem én offolom magam ebbõl a topicból mert ez ultra szánalmas =D
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Nem csoda hogy ide 10 ember jár kezdek rájönni miért fórumozok én is többet külföldiekkel.
A mozis dolgot tehette volna valóban spoilerbe, de nem kell tulreagálni<#awink>#awink>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Kicsit lehetne figyelni másokra is.
...
3 hónapos dologra fölösleges spoiler, a sorozatoknál is 1 hét szokott lenni
jól meg van csinálva 😊
help
Ezt meg lehetett volna spoilerbe rakni...
itt van!
http://www.narutokepek.gportal.hu/gindex.php?pg=25768381
Naruto nem hal meg!
a másik egy kicsit kukkancsatok bele a legvégébe!
XD XD Narutot felkéri a lány hogy sexeljen vele!!!
Te jó isten megnéztem a kontaklencséket
135.00 $ ami 21600 fr-ba kerül de csak a kilencfarku róka szeme enyi!
Komolyan 100.00 $-on alul nincs is kontaklencse De kúlok!
NINE TAILED FOX!!!THE WIN!
Megint felmerült egy kérdésem 😊 A weben egy csomó angol weboldalt lehet találni, ahol mangák százait lehet online olvasgatni vagy letölteni. Ez azt jelenti, hogy amcsiban totál legális az online manga? Csak mert fura, hogy a goggle is ezeket dobja ki elõször ha mangára keresek rá, és általában azért azok a weboldalak, amik illegális tartalmakat tárolnak nem szoktak ilyen könnyen fellelhetõk lenni (keresõk által), vagy azok általában nem hosszú életûek. Ez a kérdés az animére is vonatkozna, mert abból is találni bõven (angolul is, magyarul is).
látom itt is mindenki mangát olvas mert az anime is izé heti 1 és filler :\
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a lehetõ legrosszabban van összevágva
nem megy a zene ritmusához
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.