Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
meg amúgyis van manga topic, csak nem használja senki...igaz nem pont narutós manga, de manga topic^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Black Hawk
jah már bõven túl vagyunk az 500-hozzászóláson kéne már egy Házigazda aki renbentartja a dolgokat 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kas123
Ki kéne írni a fejlécbe, hogy az anime szerint van a topic. A mangás dolgokat mindig spoilerbe, a legfirssebb anime részt pedig 1 hétig kell spoilerbe rakni.

NeverwinterKING
hát igen mindenki téged oltani 😛 komolyan ember mér nem használsz spoilert?

\"You are fucking crazy people!\"

Klemice
erre nem szólok semmit mert csak veszekedés lenne

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Bulykin
grrrrrrr....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ronihun
spoiler nem ártana

...

Klemice
amúgy amikor sasuke harcolt itachi ellen, és amikor kijött belõle orochimaru egy nagy 8 fejû és 8 farkú kígyó volt
ezek szerint tényleg orochimaru lenne a 8farkú?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

NeverwinterKING
juj de jó 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sasuke csapatára leszek kiváncsi. egy zabuza ivadék egy zsenicsaj meg pszichopata + sasuke 😄
az akatsukinak azt hittem h más tervei vannak. de csak ilyen hétköznapi világuralom :S 😄 vmi izgalmasra gondoltam de ez se lesz rossz úgy érzem 😄

NEOreg3
meg is hal, meg nem is; Kabutoban tovább él egy része😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NeverwinterKING
az olvassa el aki manga 350. részénél jár!

Orochimaru tényleg meghal v vissza fog térni?😮

NEOreg3
igazatok van, ne beszéljünk semmirõl

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kas123
és aki most kezdi a narutot azzal mi legyen? o.O
õket leszarjuk?!...

NEOreg3
hála az égnek<#eljen>

Black Hawk
kuspicsába má mindenkinek spoiler kellet volna...
A mangáról meg ha létfontosságú infó kerül szóba akkor a mai napig spoilerezünk mert lehet az e heti vagy a fél évvel ezelõtti fejezetrõl van szó... aki a sorozattal halad az nem kiváncsi még arra hogy
Jiraya meghal, Sasuke MS-t szerez Itachi kivégzése után...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lord Nomak
Jah értem, úgy látszik csak én értem a lényegét a spoilernak és a normális viselkedésnek másokkal szemben. Tök jó hogy én vagyok a fasz amikor ti basszátok el másoknak a szórakozását. 😊
Azt hiszem én offolom magam ebbõl a topicból mert ez ultra szánalmas =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Timbo
ennyi erõvel, akkor minden filmrõl, sorozatról, könyvekrõl .. sõt mondhatni mindenrõl csak "spoilerekben" kéne beszélni 😄 ha nem láttad még a filmet, új részt.. akkor ne gyere ide.. én se láttam még egyik movie-t se mégse zavar a spoiler.. én olvastam el,ennyi.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lord Nomak
Az túlreagálás ha valamire megkérek valakit és akkor még mások sértõdnek meg ezen kb ? Amúgy meg én mindig a szabályok szerint játszottam szerintem és ez elvárható így a többi embertõl is, ergó ami sorozatot/moveit érint lehetne spoilerezni, kthxbai. Értelmetlen többet írnom errõl mert van aki úgy sem érti meg vagy nem fogadja el ezt.
Nem csoda hogy ide 10 ember jár kezdek rájönni miért fórumozok én is többet külföldiekkel.

Count Adyn
Sõt bármit írunk ide a sorozattal kapcsolatba azt spoilerbe kell mert hátha valaki még egy rést se látott...
A mozis dolgot tehette volna valóban spoilerbe, de nem kell tulreagálni<#awink>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lord Nomak
És ? Attól miért kell elbaszni másnak az örömét esetleg ? Ja mert úgy gondolják páran értem, hát engem meg akkor annak nem kell érdekelni hogy a 3 hónap több mint a 3 óra érted..

ToCsEk
Ma dupla rész lesz?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kas123
3 hónap alatt többen meg tudják nézni mint 3 óra alatt, és ez a lényeg.

Lord Nomak
Nehéz lenne használni a spoilert ? Tökre nem érdekel hogy 3 hónapja megjelent már lassan a movie de nyugodtan lehetne használni, én sem jövök fel csütörtök este ide és leírom hogy mi történt az e heti részben. Ennyi erõvel pedig csinálhatnám nyugodtan. 3 óra vagy 3 hónap mindegy.. Aki látta látta aki nem nem, mert kb most errõl van szó.
Kicsit lehetne figyelni másokra is.

ronihun
ez egy movie semmi köze az animéhez...én se láttam még de nem is gondoltam h meghal.te azt gondoltad hogy naruto megfog halni? csak azért volt az a trailerbe h huu de nagy izgalom legyen és mindenki megnézze

...

Lord Nomak
Attól függetlenül lehetne rá tenni, van olyan 2001es film amit csak 2 napja néztem meg pl, másokra is tekintettel kéne lenni.

kas123
látta a legtöbb ember 3 hónapja kb
3 hónapos dologra fölösleges spoiler, a sorozatoknál is 1 hét szokott lenni

Drephis
naruto-kun fórumon linkelte valaki
jól meg van csinálva 😊

help

Lord Nomak
Tök gáz hogy már látta a legtöbb ember 3 hónapja kb. Amúgy meg spoiler nem dísznek van, használhatnád.

Black Hawk
Ték rohadt életbe.

Ezt meg lehetett volna spoilerbe rakni...

Gyerekek ez a Shipudden mozi kurvajóvolt!!!!!
itt van!
http://www.narutokepek.gportal.hu/gindex.php?pg=25768381
Naruto nem hal meg!
a másik egy kicsit kukkancsatok bele a legvégébe!
XD XD Narutot felkéri a lány hogy sexeljen vele!!!
Lord Nomak
Mindegy mennyire rühellem a fillereket és az unalmas, vontatott részeket, de az ilyen videók végett mondom azt, hogy megvan a szépsége neki.

Ez tényleg nagyon érdekes. Egyébként nagyon sok eredetinek mondott úgymond mai történet alapszik valamilyen régi mondakörre vagy legendára.

<#wow1><#wilting><#wilting><#csodalk><#csodalk>
Te jó isten megnéztem a kontaklencséket
135.00 $ ami 21600 fr-ba kerül de csak a kilencfarku róka szeme enyi!
Komolyan 100.00 $-on alul nincs is kontaklencse De kúlok!
NINE TAILED FOX!!!THE WIN!
Black Hawk

Sziasztok!
Megint felmerült egy kérdésem 😊 A weben egy csomó angol weboldalt lehet találni, ahol mangák százait lehet online olvasgatni vagy letölteni. Ez azt jelenti, hogy amcsiban totál legális az online manga? Csak mert fura, hogy a goggle is ezeket dobja ki elõször ha mangára keresek rá, és általában azért azok a weboldalak, amik illegális tartalmakat tárolnak nem szoktak ilyen könnyen fellelhetõk lenni (keresõk által), vagy azok általában nem hosszú életûek. Ez a kérdés az animére is vonatkozna, mert abból is találni bõven (angolul is, magyarul is).

Klemice
na gyerekek beértelek titeket röpke egy hónap alatt a 3. évadtól
látom itt is mindenki mangát olvas mert az anime is izé heti 1 és filler :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Bulykin
az mi az😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lord Nomak
Jó de a k*rva annyukat, nem elég hogy szarakodnak most és húzzák a történetet meg 1 hét 1 rész hanem még ilyen fos kerül fel, kthxbai. -.- Kezdem megutálni ezt az animet.

sweech
Naruto Soulppuuden wtf 😄

Lord Nomak
Ami dattebayon fentvan 63. rész az mi a gyík már nem azért ?

Count Adyn
A Hét kérdése: "Suigetsut meg lehet inni?" xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Timbo
kösssz 😄

sweech
62

Timbo
japánban hol tart a shippuden?

Bulykin
ott még mindig ismételgetnek vagy már folytatják?XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
jetixen nem csak az opening szar

Ez az új opening a jetixen valami borzalom
a lehetõ legrosszabban van összevágva
nem megy a zene ritmusához

Doomista
hát mindenkinél más képességet adott...kiváncsi leszek sasukenel mit fog adni,de szrtm még igyis veri naruto,elvégre nem sasuke a cime,hanem naruto 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Black Hawk
Ez SZöszke Mangekyou-ja. De szerintem Madara csúnyán rászedte õt. Nem véletlenül akarta távol tartani Madarát Sasuketól.