4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2160 Pedig épp ez az, hogy fun az egész, semmi érzelgős dalos marhaság. -
#2159 :D és az baj? :D -
#2158 szerintem vicces ^^" de a lányok nem táncolnak lányosan... -
#2157 vhogy nekem sem jön be az új ending :S -
#2156 nekem meg nem o.O -
#2155 nekem is teccik az új ending xD -
#2154 amikorra odajut az anime már el is felejted :D -
#2153 te mekkora egy keci vagy na kéne kicseszni azokkal akik nem olvassák a mangát -
#2152 Új ending az első ami tetszik, jó lett. ^^ -
#2151 kakashi még nem halt meg -.-' -
#2150 :) -
#2149 jaja Sai is cuki ^^ -
#2148 szegény Kakashi sensey *szip-szip* ő a másik nagy fav... Sai asszem még egyben van de nem bizti... -
#2147 Sikámáru az favorit -.- meg Sai·· -
#2146 sőt copy ninjának is rip :(
mangában saival mi a helyzet? :D -
#2145 nah meg a 3is :D -
#2144 Itachi is meghal... *szip-szip* /egyik barátnőm Ita mániás ^^"" már kezdem elkapni.../ de akkor is Gaara és Shikamaru (L)(L) -
#2143 4.már kinyúlt :( -
#2142 JIRAIA MEGHAL ez igaz :D Pein/pain (rohattul nemérdekel hogyirjak) öli meg elvileg -
#2141 meghalt... de csak egy kicsit xD -
#2140 ha a 3. és 4. igaz akkor bekaphatod mert nem mindenki olvas mangát baszod -
#2139 jah és gaara nem halt meg .. -
#2138 GTFO
tenyleg sok értelme van a mondanivalodnak :D -
#2136 jóóóvan xD -
#2135 meglesz xD -
#2134 Ehhhh! XD -
:DDD -
#2132 Haku hangján is kifeküdtem rendesen,nem akarom lelőni a poént,majd nézd meg :D -
#2131 Sajna szerdán nem láttam, rendesen elfelejtettem... de nekem Naruto hangja volt nagyon furi, meg Hinata hangja... Haku-t még nem hallottam, de róla is elég sok kritikát olvastam. Az Á betű hiánya viszont a sírba kerget pl: rAmen >.< grr... de amúgy egész jó ^^ -
#2130 Am nézi vki az új szinkronos narutot az animaxon? Sztem nem lett rossz,tény,hogy a japánnal nem lehet összehasonlítani,de egész jóra sikeredett,messze veri a jetixeset.Először Naruto hangja kicsit furcsa volt,de hamar meg lehetett szokni, Kakashi hangja maradt a régi,de az nem gáz,mert szerintem passzentos,az naon el van találva, mondjuk kisebb hibák,h kakashi-t le kakasizák és a sharingant is saringanozzák, nem használják az Á betűt,de ezeket el lehet nézni, a beszólások sokban kárpótolnak a kisebb hibákért
Zabza beszólása a szerdai résznél az naon ütött XD
"Ááá,basszuss,hentes vagy?...Haku"
lol ezen kifeküdtem XD -
#2129 kösz :D -
#2128 databook -
#2127 én nem tom mikor lesz :D
oldalon se láttam :P
Klemice: thx -
#2126 a héten nem lesz manga, csak következő pénteken (egy hét múlva jöhet a raw)
vagy kiszivárog a hét elején valami és akkor jó lesz
pain a naruto databook III-ból van -
#2125 am ez honnan van? -
#2124 Héten elvileg lex már manga,nem???
Már új anime rész az van,hamarosan magyar fordítás is lesz,bár mostanában a mangát jobban várom,mint az animét,vhogy ez a filler nem jön be :S
Akatsuki legyen már animébe is és ne Orochimaru -.- -
#2123 bocs kaksi volt az előző minősége -
#2122 jójó,tökmind1,van a szerencsétlennek vagy három neve is,mind1iket kedv szerint lehet használni legyen az Pain,Pein vagy ペイン
Nekem az utóbbi tetszik ^_^ -
#2121 ja jó lenne már :P alig várom már... -
#2120 >< a kezében lévő pirszingtől haladsz jobbra és oda van írva hogy PAIN