4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#4131 Mindensesetre elég frank ovideok : ) elöttem szolo velemenyet adom énis. -
EnxTheOne #4130 Na, megnéztem az első videot. Még mangában se volt a Madara vs Hshirama harc. -
EnxTheOne #4129 Nem néztem meg a videokat, de a játék története tovább fog tartani mint most az anime.
2. videoval, emlékeim szerint itachi és kisame nem harcolt se animében se mangában. :S -
#4128 ezek benne vannak az animében, vagy ez valami special a naruto játékhoz?
2 perctől
itachi vs kisame
-
#4127 -.- -
#4126 hm.. érdekes :D -
#4125 394-be elég amaterasutól a kígyó.
-
#4124 nemegészen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://i1000.mangareader.net/naruto/393/naruto-7932.jpg -
#4123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de orochimaru még él, nem? csak itachi elzárta susanooval -
EnxTheOne #4122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Férfi megérzésem szerint most vette át Kabuto teste fölött az irányitást Orochimaru. :S
:D -
#4121 várható volt mi lesz vele : )) -
#4120 Most meg már tárgytalan. -
#4119 Kis galád vagy. Sőt ez már überspoiler. -
#4118 SPOILER
SPOILER KÉP -
#4117 majdnem :D majd a következőben remélhetőleg -
EnxTheOne #4116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, követkző fejezetben Itachi és Sasuke. :D -
EnxTheOne #4115 Igen, ez az. :D
Pedig még meg is néztem hogy jó a linkem, csak a képet elmentette a firefox, és úgy láttam hogy működik. :D -
#4114 rákerestem, szerintem erre gondolt :D -
#4113 Ja jól mutat ez a jégbe fagyott béka. :D -
EnxTheOne #4112 Lol, találtam egy nagyon durva képet. Megtekintése csak saját felelősségre. :
Itt
-
#4111 lol -
hugopareiros #4110 szerintem ő arra gondolt, hogy Tobi ki is valójában :) -
#4109 konan es tobi
majd jön nemsokara az animeba is
-
EnxTheOne #4108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem következő fejezetben lesz egy ugrás. Tobi seregének annyi, és ott áll előtte Bee, Kakashi, Gai és Naruto. Szerintem jövőhetén látunk egy Madara-kagék harcot, vagy talán Itachi összefut Sasukeval-Kabutoval. :S -
Cef #4107 Azért, mert tényleg nincs semmi infó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak annyit lehet tudni, hogy Madarának adta ki magát és részben birtokában van Madara képességeinek. De biztos, hogy nem ő Madara, ugyebár az igazi a feltámasztott zombik között volt. Továbbá nemrég azt mondta, hogy hívhatják nyugodtan Tobinak. Viszont érdekes, hogy az igazi tudott az imposztoráról, sőt, még a tervéről is, amiről úgy beszélt, mintha közösen találták volna ki. A fanok között megy a találgatás, hogy ő vagy Madara valamiféle klónja, vagy az öccse, vagy a tanítványa. -
#4106 572 manga (Y) jovolt . )
ezmeg egy spileres kép aki magngát rendszeresen olvassa nyomon követi tippek hogy ki lehet ő mégis? probaltam visszolvasni utannanezn ide semmi info : D
Link -
hugopareiros #4105 upsz sorry -
EnxTheOne #4104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok hogy sasuke milyen új képességet kap majd. Mert eddig mindig erősebb volt mint naruto. Talán az eternal mangekyou sharingant tovább fejleszti rinnegáná? :S
Srácok, ami még nem volt animébe azt spoilerbe írjátok. -
#4103 naruto vs sasuke így már várós -
#4102 Valoszinu , hogy kifog fulladni a Bijuu form hasznalata miatt , és/vagyu jra jönnek a békák és a sage mod ,nah meg ha vegez is a maradek 5 jinchuurkivel akkor még ottvan a maszkos tag meg a szobor ami beszippantja a bijuuk erejét : D
Ezerfelé mehet még a mester a sztoriban :D -
hugopareiros #4101 zsír kis mangarész volt :)
bár a lényege ugyanaz volt mint amikor remete formában visszajött Painék ellen
hihetetlen nagy erő, nagy sebesség...elgyepálja a népet és majd megküzd a maszkossal, aki túlnő az erején, de majd megjelenik sóska és valami olyan történik, amiből Narutó még erősebb lesz :D
avagy sóska nem jön még és pl meghal kakashi :D ezen bedurcázik Narutó és keresztbe lenyel mindenkit
-
#4100 Ez nem egy olyan dolog, ami gombnyomásra történik. Ha így ment volna, akkor Nari olyan lenne mint a többi szuperhero.
Kishimoto-nak általában van érzéke hozzá, hogy adagolja a dolgokat. -
EnxTheOne #4099 Kishimoto már erre készült 10 éve. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk következö fejezetben szerintem már nem ezt a csatát fogják mutatni. Vagy folytatja a kagék/Madara harcot, vagy Itachit amikor Kabutot keresi, és közben találkozik Sasukeval. :D -
#4098 Manga: NA VÉÉÉGRE X év után vééégre :D -
#4097 mert az a rendes Saiyan neve, amit a születésekor kapott -
EnxTheOne #4096 Vegita egyébként miért hivta ugy? :D -
EnxTheOne #4095 Szoval ha én csinálnék egy mangát nem nevezhetném el az egyik karaktert Dávidnak, mert a világon szinte mindenki ismeri "Dávid és Góliát" történetet? :D:D -
#4094 a rendes neve úgyis Kakarotto -
#4093 amugy igen a Son goku név egy mitologia hős vagy népi karakter neve -
#4092 Ennyi erővel a Kurama név meg biztos a Yu Yu Hakusho-ból jött. :D