Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Én csak egy varjút láttam <#idiota>
Szóval én se vágom , hogy mi az (csak egy varjú van ott , amit tudtunk hogy ott van <#nyes> !

Lelouch
Úgy néz ki.
wtf. Én maradtam le valamiröl? :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

NEOreg3
na végre kiderül, hogy Itachi anno mit is rakott bele Narutoba

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
ja tényleg van ebbõl... anime is...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ToCsEk
ez a mai rész <#idiota>

rajzolás kb olyan volt mint pain harcnál

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Klemice
a vesszõhasználatod szúrja a szemem 😄 meg a legkritikusabb egy szó 😄
írok egy példát, hogy kéne használni a vesszõket
na hát az elõzõ mondat jó példa is volt rá 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kövesdi A
Folyamatban van <#idiota>
De mi ki fogásod volt , a 4031es hsz-emel , kapcsolatban ?

Klemice
viszonylag normálisan írni mikor tanulsz meg?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kövesdi A
Hát , a mai rész ,nagyon gyenge volt <#szomoru1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Telis-tele volt vissza emlékezésekkel , és a jövõ heti részben is lesz bõven , ahogy ki vettem az elõzetesbõl <#szomoru1>

Kövesdi A
Jah jah jó a mostani manga , érdekesen haladnak az események
Nekem van egy olyan érzésem ,
Spoiler hogy a beszivárgok problémáját , naruto fogja megoldani !

Valami nagy terve lehet , itachi-val és Nagatoval , madarának
Kövekezõ rész is jó lesz , raikage és naruto nyomnak egy kis harcot <#buck>
Kíváncsi leszek , naruto belépõjére a csatatére
Vajon megint , a leg kritikusabb pillanatban toppan be ,mint pein esettében <#buck>

XenHai
Azok ketten még össze dobnak valami meglepit.
Jó volt a mostani manga.

Pein, és Itachi. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Szegény Konan. Jó részek voltak amikor harcolt. Kár,hogy rövidek. Pain alatt Yahikot vagy Nagatot érted? 😄

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"

Miért nem pain van képen? 😞

Count Adyn
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Klemice
mivel nála van a másik 7, így nem

De madarának nem lesz sok 2 jinchuriki egyszerre?
Mondjuk az jó lenne ha naruto találkozna peinel, és itachival 😄 Kár hogy az akatsukit, hakuékat gyorsan ledarálták. 😞

Kövesdi A
A eheti fejezet nagyon jó , bár még csak angolban olvastam 😞

Kövesdi A
Bár most kezd csak beindulni <#nyes>
Kíváncsi vagyok a kövi fejezetre , vajon mit csinál majd naruto

Drephis
a manga viszont okádék hónapok óta.

help

Bárki bármint mond, de a legutóbbi 6-7 rész nagyon jóra sikeredett. Érdekes párbeszédek, cool erõfitogtatások és powerkodások, jó harcok és sok új ninja akit eddig nem láthattunk. Naruto is szerencsére már jóval komolyabban viselkedik (206-os részben Sakura és Naruto jelenete). A Shippuudennek sajnos megvoltak a nagy mélypontjai (ugyanúgy mint a sima Naruto sorozatnak annak idején) meg rosszabbnál rossz fillerjei, néhol pocsék rajzstílussal fûszerezve, de most az utóbbi részek megint úgy látszik jó irány felé viszik a sorozatot. Remélem ez jó pár részen keresztül fog így maradni és nem lesz 10 rész múlva vmi borzalmas filler áradat.

wolf magic
xD

Count Adyn
humi topikbol😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

wolf magic
Én Sasuke párti vagyok,sztem akkor fog csatlakozni ha sasukének "jó"
lesz a szeme.....

Kövesdi A
Én az elsõ oldalnak nagyon megõrültem , aztán megint szomorkodhattam <#szomoru1>
Úgy nézz ki , hogy naruto már kezdi érezni , hogy valami nem stimmel
Nah meg , talán az edzés javán már túl van ,remélem lassan csatlakozik a bulihoz <#idiota>
Valami menõ belépõvel ,pl hinatát vagy sakurát menti meg <#nevetes1>

Lelouch
Számomra is teljesen érdektelen most a manga...
Kövesdi A
Ezzel kb én is így vagyok , persze vannak kivételek pl hinata , kakashi
De be valóm én narutora várok , hogy vajon mikor topan be a történetbe

NEOreg3
engem annyira nem izgat, ahogy sok "noname" ninja öli egymást

Klemice
utolsó 3 chapter elég jó volt

Lord Nomak
De, csak nincs nagyon mit írni ide. Gondolom.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lelouch
Már senki se követi figyelemmel ezt a csodát? XD
Jajj de jót mosolyogtam 😄 nosztalgiából nézem az Animaxon.
Naruto 10x-edik rész, amikor naruto és sasuke elõször harcoltak fenn a tetõn, és utána kakashi beszélget a fánál Sasukéval

a hangnégyes egyik tagja: "simán elbírnék a madárijesztõvel (kakashival)" 😄 Kakashi 3mat csettintene és ezek feldobnák a talpukat 😊

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

Klemice
up

Drephis
lol tényleg olyan 😄

help

vixo
Kenpachi! 😄 😄

Drephis
Zabuza mellett jobbra ki áll a 19. oldalon?

help

Jó volt a manga.

Kabutonak egész jó hadserege van. 😄

Hát a #4000-et tényleg "spoilerezni" kellett volna, anime még nem tart ott közelsem. 😄

CharrDen
Ez csak a jövõ, még ki se jött, mindenesetre sajnálom<#rinya>

nem ártott volna spoilerbe rakni, na mind1.

Kövesdi A
Kemény manga rész volt ,majd kíváncsi leszel narutora , amikor a szembesül a történt eseményekkel <#idiota>

Lelouch
Ez a feltámasztósdi elég nevetséges...
Klemice
végre egy ütõs csapter

Kövesdi A
A sensei adatott gyûjt , a következõ fejezetekhez !

CharrDen
Amúgy a héten miért nincs manga?

CharrDen
Kétlem hogy naruto meg tudná csinálni, mivel ö maga is mondta, hogy nem tud ilyeneket megjegyezni, ezért használ csak "egyszerû" technikákat, bár szerintem nem lenne lehetetlen.

Kövesdi A
Egy ideje gondolkozok már rajta , de szerintetek lehetséges a naruto világában
Úgy használni , uralni a szél elemet hogy szabályozzák a levegõben található oxigént
Mert ha lehetséges lenne , ki is küszöbölnék a szél elem tûz elemel való gyengeségét
Pl ha növeljük a oxigén , a tûz be robban , ha csõ kentjük elalszik
Érdekes lenne ha naruto meg tudná csinálni 😊

Nektek mi errõl a véleményetek ? , elnézést kérek ha valamit zavarna ,de már nagyon régen fúrja az oldalam 😊

nemtom, már 1hónapja kb nem olvastam/nem néztem :o majd õsziszünetben bepótolom..

Klemice
hé hé mi a helyzet niggerek?