4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
hugopareiros #4091 De nem fogod fel, hogy a világ embereinek nagy része a drag
on ballból ismeri, és ha látja a nevét akkor a DB Son Goku jut eszébe.
Ezután engedd meg, hogy kicsit poénkodjunk vele.
köszönöm -
#4090 de nem fogjátok fel, hogy a son goku nem a dragon ballból jött, hanem a ferdeszemű népi mondakörből? -
#4089 SSJ9Tails -
#4088 Naruto már ahhoz hasonló módban van. :D -
#4087 : DDD Super Saiyan mode isl esz figyeld meg : D -
#4086 manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért most son goku egy pillanatra megmosolyogtatott:) -
#4085 hát bazz ezt a szart keresni ennyi ideig :D -
Geri98 #4084 hát ha nem fogom akkor az azért lesz mert mivel ki kellett ugye rippelni a zenét a részből ezért néhol el-elhalkul a hang (ugye mert a pofázást ki kellett venni) és ezért nem olyan jó -
hugopareiros #4083 de most már ha nem hallgatod meg naponta legalább 3x..... -
Geri98 #4082 MEGVAN!!! végre rátaláltam!
ez egy unreleased soundtrack és ezért nem volt sehol. a címe: predator -
Geri98 #4081 őőő... helyesbítek, a 30. rész ankos harca végén a dumálásnál még az orochimaru theme song megy, de a 31.rész elején már nem (mikor összefoglalja a végét az előző résznek) -
Geri98 #4080 magyar.
de mér? a nyelv ennyit számít? magyar lesz és máris más soundtrack? -
#4079 szerintem először azt kellene tisztázni hogy magyar vagy eredeti részben hallotta e a zenét :D -
#4078 Talán ez. Nincs több tippem. Orochimaru-fight -
Geri98 #4077 nem, de azt viszont tudom hogy ez a szám megy mikor ankoval dumál orochimaru, miután már a kezébe szúrta a kunai-t és elolvadt a klónja és arról beszél orochimaru hogy ráatált sasukéra és hogy ő tényleg tehetséges. -
EnxTheOne #4076 Csak tipp:
naruto: rising fighting spirit -
Geri98 #4075 nem nem ez, sokszor megy ez a szám, az erdei csatában (chunnin vizsga) talán ez megy akkor is amikor lenyeli a tekercset, de nem vagyok biztos benne. egyszerűen sehol sem találom -
#4074 Erre gondolsz? Orochimaru Theme Song -
Geri98 #4073 hali!
nem tudom hogy itt soundtrack kérdést lehet e feltenni, de melyik az a szám, mikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még a chunnin vizsga második fordulójában orochimaru a fű ninja alakjában először megjelenik? -
#4072 hát én nem a mangára értettem, hanem arra a köpedék naruo-kun oldalra, hogy egy kalap szar amit feltöltenek fordítás címén -
#4071 Ja főleg naruto bénázik most, pont ő akinek elvileg most nagyon erősnek kéne lennie, habár nem semmi túlerővel állnak szemben. :) -
#4070 elolvastam a naruto-kun-on a legújabb mangát magyarul, hát bassza meg :D szánalmasak a srácok még mindig -
#4069 Egyetértek, viszont így most már jóval előrébb tart a manga az animénél úgyhogy sok izgalmas részre számíthatunk. :) -
#4068 Köszönöm, ez a filler nagyon unalmas már... -
#4067 Jan 5.-én folytatódik a manga alapján. naruto-kun -
#4066 2012 ig:D -
#4065 Meddig tart még a filler? -
#4064 Ö ari:) -
#4063 Ero-sennin beájulna. -
-
hugopareiros #4061 a mangára reagált -
EnxTheOne #4060 ? -
#4059 jó, akkor legyen Obito -
#4058 szétbasz ez a zene, borzalmas -.- hogy jön ez ide -
#4057 ez nagyon gyenge, tessék valami értelmesebbet keresni hamár..
pl. ilyet -
#4056 -
#4055 -
#4054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah már azt hitem ,hogy naruto teljesen el felet kezet a senin modról :D -
#4053 mégis odaért :( -
#4052 Hello.
Rérgől megmaradt dragon ball os kártyákat/figurákat keresek. Akinek van az írjon privit, v erre a címre mailt: [email protected]