4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#4171 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is csak kihasználta obitot, rin meg végülis csak madara útjában volt. még kiderül madara igazi szándéka is, meg az okok..túl kevés még az info szal majd meglátjuk -
EnxTheOne #4170 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit gondoltok, Madara és TObi jofiuk mint Nagato, vagy velejéig romlottak? :D
MOndjuk eddig ugy tünik hogy tobi jo fiu. A kérdés az hofgy RInt egy noname shinobi ölte meg, vagy Madara sunyiba és igy taszitotta sötétségbe obitot -
#4169 ja tudom énis ,azért kérdezem:D -
#4168 tnj és obito madara ellen fordul -
#4167 jól mondod. -
#4166 lehet sehol, úgy emlékszem leszedték, mert kiadták itthon, de aztán lehet tévedek, vagy összekeverem valamivel :D
de valakinek csak megvan -
#4165 off:
az első 20 kötetet hol találom meg magyarul a neten? -
#4164 manga:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
sztem azlesz hogy a legvégén megtér és jó lesz, de meghal, mint mondjuk ahogy darth vader... mert aki utálja őt az azt nem fogadná el ha végül happy end lenne, aki meg szereti azok vitáznak hogy most jó vagy rossz karakter, igazából ez még mindig nyitva van, sztem ezlenne az a megoldás ami a legtöbb embernek megfelelne, akik utálják tudnának örülni a halálának, aki meg szereti az tudná dicsőíteni -
#4163 Erre gondoltál? -
#4162 üdv, érdekelne, hogy azt a kis zeneszerüséget, amit nem igazán tudok leírni, de pölö http://indavideo.hu/video/naruto_87_resz_MAGYAR_SZINKRON
itt a 10. percnél kezdik, meg tudnátok-e nevezni? -
#4161 SPoILER MANGA SPOILER!
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_9_15_b3bj0nst46.jpg
-
EnxTheOne #4160 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy Gai kinyitja a 8. kaput -
#4159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Tsunade fog meghalni, hogy megmentse a többi kaget. mint Chiyo -
#4158 Remélem meghal végre valaki a jók oldaláról is, nem csak a tucat shinobik. :) -
#4157 601-es manga odavág : ) -
donoki #4156 ezt miért nem lehetett spoilerbe nyomni? -
#4155 SPOILER!!! MangaSpoiler
ITT A KÉP -
#4154 na már ki is színezték -
Silver Wolf #4153 Hát a 600. fejezet jön, szép kerek szám. Biztos készült rá valamivel Kishimoto. -
#4152 Szerintem maradunk itt. A multbarévedés után jön a lelkifröcs pro és kontra. Már alig várom
Én szeretem a dumálós részeket is. -
EnxTheOne #4151 KÖvetkezö fejezet szerintetek sasukéra vagy madarára fog összpontositani? :D
Biztos vagyok benne hogy pár honapig jegelve lesz ez a történet száll. -
#4150 Ugye nem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Obito? Mivel egyik haverom csak a legutóbbi mangát olvasta, és így kilogikázta, hogy ő az, és nekem elmondta..és logika alapján tényleg ő az. Én nem olvasom a mangát. Szóval kb. mintha kiheréltek volna, mivel eszembe se jutott volna hogy ő lenne az, rég elfeledtem. Fuckmylife -
Silver Wolf #4149 Kint az új fejezet. Micsoda meglepetés azért reméltem, hogy valami csavarosabb lesz... ez túl egyértelmű... -
#4148 Monduuk elég sokaknak van ilyen sharinganja
Itt -
#4147 érdekes volt a manga -
#4146 annyi már biztos, hogy Obito szemét használja -
EnxTheOne #4145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fögonosz visszatért. :D Jo lenne megtudni pár dolgot a multjárol, eddig csak annyit lehet hogy soakt kisérletezgetett. :D -
#4144 Jó a szál maga, csak a nyócezer részen keresztül vontatott de utálom a falut.. ez kicsit sok :D -
hugopareiros #4143 az én véleményem:
s z a r az egész...utálom a sasuke szálat -
#4142 Mangához kapcsolodo velemenyem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most komolyan mi a f@sz egész vegig ott lapult , majd elszippantja kabutoo keservesen osszegyujtott erejet és lelép sasukéval nemáár jah és még neki semm icelja a haboruval famn. -
#4141 Hülye ez a Sasuke... Már előre látom mi lesz ennek a vége. -
#4140 Kijött az új manga rész, egy rég várt fordulattal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://mangastream.com/read/naruto/46686274/15 -
Silver Wolf #4139 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát azért néhány karakternek előbb szólhattál volna, és akkor ha tudják talán nem haltak volna meg. Még mindig jobb az elhalálozási aránya a "jók" oldalának mint pl. a Bleachben -
#4138 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Sasuke is jó útra tér akkor nem olvasom tovább ezt a mangát. Kezdi elveszteni a hitelét teljesen, na meg mindig csak a "rosszak" közül halnak meg. -
EnxTheOne #4137 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dehogy szivták meg, a kagéknak már vagy 8szor elfogyott az összes csakrája, már vagy ötször voltak a földön de mindjárt legyözik Madarát. Mit számit hogy sebezhetetlen, és végtelen csakrája van. Madara el lö még pár ultra high tech tecfhnikát, utána meg kinyirják. Oonoki talán meghal, de persze csa ka harc után végelgyengülésben. -
#4136 jól megszívták Madarával -
donoki #4135 hát de nem értem amúgy mi a tököm volt ez... még ha lett volna benne 1-2 betekintés olyan dolgokba amiket az eredetibe nem mutattak, akkor még csak-csak elviselhető lett volna, de hogy ugyanazt leadták... felháborító -
#4134 reméljük mert ez nagyon ratyi-gagyi, ráadásul bleach minusz, ez maradt heti betevőnek :( -
donoki #4133 elvileg csak 4 ilyen visszaemlékezős epizód lesz, utána folytatódik tovább a rendes sztori -
#4132 Most akkor leadják a teljes naruto sorozatot újra fillernek? (a mai rész az volt, konkrétan betették az egyik régi részt kicsit megvágva)