4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2644 2009.06.04. ~ 112. rész @ ~ Visszatérés a helyszínre ~
//véget érnek a fillerek//
2009.06.11. ~ 113. rész @ ~ A hatalmas kígyó tanítványa ~
//"Nyomozás Itachi után" fejezet megkezdődik//
2009.06.18. ~ 114. rész @ ~ A sólyom szeme ~
2009.06.25. ~ 115. rész @ ~ Zabuza kardja ~ -
#2643 Az életben nem lesz vége ennek a krva fillerezésnek már :\ -
#2642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt utálom bleachben is h egy tollvonás és akinek simán megkellett volna halni nem döglik meg. pedig az lenne az igazság. most ez a hitsugaya gyerek. annyira idegesít. na mind1 az másik topik :D -
Monoton #2641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kishinek pár tollvonás és máris él :D -
#2640 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor madara küzdőtt az elsővel az kb 50 éve volt. ő viszont jóval előttük sztem. nem hiszem h több száz évig élne bárki is. -
#2639 _AS:DF_SAD:FADDD
a ramenjével monopoliumot teremt és a világ ura lesz. ő alakítja a ramen árfolyamot és minden tésztaszál az ő kezébe ér. -
#2638 biztos él még :>>> -
Monoton #2637 Ne spoilerezz már -
#2636 a ramen árus lesz a főfőfőfőgonosz, mert senki sem számítana rá -
Monoton #2635 Biztos le lesz zárva minden szál.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy szerintetek Tobi/Madara a "főpályaellenség" vagy lesz itt még WTF? meglepi és kiderül, hogy ő is csak egy a sok közül akit irányítanak.
Én az utóbbira teszem le a voksom. -
#2634 és? -
#2633 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit kombinálnék.. =D Lehet, hogy naruto megkapja a rinnegant tőle, és aztán meg kiveszi kakashiból a sharingant és azt meg a másik szemébe pakolja.. kicsit epic owned lenne már talán.
Ez már más, de mit kapott naruto itachitól ? Mármint nem emlékszem ilyen dolgokra.. lehet át kellene hangolódnom mangára fejben és akkor leesne, hogy miről írtak lentebb =D -
#2632 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mellesleg Rikudou Sennin-rö lsemmit sem tudni csak azt hogy ö volt a rinenngan eredeti tulajdonosa és ö volt az az egyik elsö ninja.. hmm -
#2631 KÉp manga spoiler OFF
Kép 2 manga spoiler OFF -
#2630 ezaz!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz sóska vacsira^^
kakashit el is felejtettem :D -
#2629 nagy spoiler :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aztakurva kakashi él és sasuke indul konohába :D -
#2628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=41404
manga spoiler :) -
#2627 onemanga fórum -
#2626 ezt hol olvastad?:D -
#2625 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sasuke : Prepare yourselves, we're moving to Konoha. -
#2624 az elég szar lenne. szegény sasukének így is nehéz lesz legyőznie :D -
#2623 akkor már az apján kivul megegy tag fog a testében a kyuubi ketrec elott pofazni :DDD -
#2622 szvsz akkora felháborodást váltanai ki mint hinata halálhíre :D -
#2621 Esélytelen.. legalábbis remélem :F
Kicsit már sok lenne. -
#2620 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!naruto megkapja a rinnegant -
#2619 én nem igazán értem :( -
Monoton #2618 FAKE
Ha ezt megcsinálják, akkor nincs senki aki az útjába áll :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sage-kyuubi+rinnegan+amit Itachi adott neki, Naruto kinyújtja a karját és Sasuke térdre esik :D -
#2617 wazzeg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://img41.imageshack.us/img41/3725/449spoilerpic.jpg -
Monoton #2616 köfi -
#2615 valszeg fake :D fasza a logod :)) -
Monoton #2614 Szerintem fake, de bármi lehetséges. -
#2613 lol... -
#2612 miket ki nem találnak lol manga :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://scholarization.wordpress.com/2009/05/24/naruto-449-naruto-predictions/ -
#2611 :DDD -
#2610 még bármi megtörténhet :D -
#2609 :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jóhogy nem a negyedik mászik ki belőle :P -
#2608 :D kimászik belole a kyuubi és letérdel mindenki elott a békért :D -
#2607 de azt is csak harccal tudja megállítani. szép szóval nem lehet. -
#2606 naruto meg abban hogy hokage lesz és megallitja gonoszokat :F -
#2605 mer nagato a békét abban látta h elpusztítja a nagy-országokat.