Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedstick
In order to play NNK, you will need a valid Steam account (www.steampowered.com) and a !!!--->purchased and installed Half-Life.<---!!! (szal meg kell hozzá venni a half-life-ot???:S) NNK will not work on other engines such as Half-Life Source, Half-Life 2, or Counter-Strike Source. Any other methods of playing NNK are not supported. More information on purchasing Half-Life can be obtained by visiting the Steam website (www.steampowered.com).

vixo
ismeritek ezt a készülõ pc modot: Naruto PC???
Én már egy jó ideje figyelem a készülését és hát sztem elég jól haladnak vele,jó kis game lesz,ha majd kijön.Mondjuk én most vettem meg boxra a broken bondot,sztem a legjobb naruto game! ^_^

davidka003
link
AlltoAvi tökéletes program. Én ezzel szoktam a 720p-s MKV-kat átalakítani AVI-ba, hogy vigye az asztali lejátszó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Timbo

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

nyirog
köszi, csak a gáz ezzel, hogy max 1 perces videókat enged konvertálni :S, igazából olyanra seretném konvertálni mint anno a DB-s verziók voltak, azzal könnyen betudtam tölteni a feliratot stb, plusz kiszeretném írni ezeket egy dvd-re és ezért is lenne jobb avi-ban 😊, mert akkor az asztali dvd lejátszóm fel fogja ismerni.

Timbo
ha csak sima lejátszó kell, akkor tudom ajánlani a KM-player nevû progit vagy a VLC nevû lejátszót

Timbo
ezt adta ki a google

amúgy meg rengeteg progi van, de inkább olyan lejátszót keresnék ami játsza az mkv-t úgy egyszerûbb ^^

nyirog
de úgy hogy megmaradjon az eredeti mérete a videónak, mert énróbáltam egymásik progival átkonvertálni a narutot (hirriblesub-os verziót) csak hát az alap 169 mb-ból egy 86mb-os kakit kaptam :S

nyirog
hy az mkv kiterjesztésû videó fájlokat milyen progival tudnám átkonvertálni sima avi-ra ?

Lord Nomak
Hát kb..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Klemice
2 perc alatt át is tekerek egy részt...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Timbo
a mostani filler anime pedig durván ellentétes érzéseket kelt 😄

Lord Nomak
A jó életbe ismét túlszárnyalta magát Naruto =D Fene enné meg, hogy megint várni kell a következõ mangára =(
Animebe ez iszonyatos lesz.. az utolsó pár manga hát pwn.

NeverwinterKING
ezt én se értem, meg azt se hogy kakashi mér nem használ más jutsukat. elméletileg tud 1000et. de kb 3at mutat be :|

\"You are fucking crazy people!\"

nyirog
jajó 😄 , akkor nem vagyok lemaradva 😛

kakaoskalacs
Katt

It's been in movie theaters in Japan since August, for the summer holidays.The DVDs of the Naruto movies have come out April 28 of each next year, so you can expect this movie will come out on DVD some time around April 28 2009

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

nyirog
a "t" rag nem kell 😛

nyirog
A Naruto Shippuuden Movie 2 -t mikor jön ki, vagy már le lehet tölteni(?),ha igen akkor honnan? Elõre is thx

Klemice
naruto fél kézzel szétcsap pain között, kakashi meg gyakorlatilag a semmiért halna meg?... :S

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lord Nomak
Én örülnék neki ha nem így lenne vége.. azért õ annál sokkal keményebb és sok mindent megélt, hogy egy ilyen harcot így fejezzen be. Igaz, hogy valamilyen szinten szép befejezés is lenne, de ááá csaknem :F

Klemice
staminája attól még lehet.. hátha

Hiromi
Sajnos úgy néz ki, hogy de...

\"Jibun wo shinjite\"

Lord Nomak
De lehetséges. Már régebben is szó volt róla, meg utalás is van rá.

vixo
Jóféle manga volt!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amit Naruto mondott,h nem érzi Kakashi chakráját,ugye nem? az nem lehet, Kakashi nem halhatott meg! vagy mégis? :'(

Klemice
a kiborító a naruto classic végén a filleráradat

kakaoskalacs
jah 😄 nemértem minek huzzák vonják ..

Klemice
de ígyis fillereznek mindig...

kakaoskalacs
Anime mangához képest csunyan le van maradva.. 😞(

ToCsEk
mikorleszmáranimébe?😞 frog wa<#smile>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

kakaoskalacs
Manga iszonyuu joo 😄

kas123
uhh ez kicsit odab@szós manga volt 😄

Lord Nomak
Már nem azért de amúgy ahogy elnéztem, 100 résszel van lemaradva az anime a mangától, fillereket nem is számolva, ergo a mostani mangához mire elér az anime lesz vagy 2 év ? :F
Eddig nem nagyon néztem ezt így..

BEAST
Nem baj, vegre van megint Hinata 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lord Nomak
Na igen, ez a manga tejóég.. 😄 Mikor lesz ebbõl anime basszus.. :\

Timbo
ez a manga ez elég jó volt 😄 szeretném én ezt már animeben látni 😄 de hát mikor lesz az még 😄

Klemice
végre beindult a manga
az anime meg végigtekerõs 😄

Lord Nomak
Mangát olvasgatva nekem minden filler ami csak egy kicsit is nem hasonlít hozzá. =D

Timbo
hát nem tudom 😄 én naruto shippuudennél még sose éreztem úgy h filler rész lenne 😄 nekem azok is tetszettek .. ellentétben a bleach-el .. 😛

Lord Nomak
Jók azok a részek is meg úgy kompletten az egész eléggé korrekt. Én pl Shippuudent azért szeretem jobban mert grafikailag jobb, új technikák, "érdekesebb" történet. Igaz a fillerekkel már kezd a tököm tele lenni de együtt kell élni velük sajnos.. Mondanám azt, hogy 50 részt összeszedek és elkezdem nézni õket, de így is zavaró amikor 1 hét kiesik még ha érdektelen rész következik is. Meg azért 1 évig valamit gyûjtögetni, hogy utána fél nap alatt letudjam.. :S

kakaoskalacs
vegre valaki nem leszarozza 😄

NeverwinterKING
marha jó a logod 😄

kas123
öreghiba magyarul nézni😄

kakaoskalacs
meg jetix-en is lattam ameddig leadtak 😊

kakaoskalacs
egyszer vegigneztem az összes rész de az uccso 10 részen kivul tök benanak talaltam az egeszet..

kas123
az nem amikor elõször tört ki a kyubi narutóbol? (haku ellen)
meg amikor megmentette sasukét orochimaru kígyójától?
meg a chunin vizsga úgy egészbe -> shikamaru harca temarival + naruto vs garaa -> amikor a békakirály átalakult kyubivá...

vagy naruto vs sasuke, lee / garaa vs kimimaro + a többiek ugyanilyen harca...

sztem nagyon ottvolt a sima naruto is 😊

kakaoskalacs
uccso 10 rész tetszett 😄

NeverwinterKING
sztem a vége jó, amikor sóska elmegy a transzvesztitához 😄 után vannak nagy harcok. fõleg a naruto vs sasuke jó^^

Klemice
jóaz

kakaoskalacs
bazéé télleg 😄
Sima naruto szerintem bullshit...

NeverwinterKING
mer simába nem volt még 😄