4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2805 Van akinek nehéz a felfogása és egyetlen szabályt képtelen betartani. -
Monoton #2804 Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja: Spoiler -
Cyberdevil #2802 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát azért, ő se hülye annyira, csak van vmi a tarsolyában ha betámadja, meg nem egyedül van... -
#2801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gaara-val és a tobbi arcal ugyse brina .-. -
#2800 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!idézek: "mi is elmegyünk a találkozóra és megöljük a kagékat." -
Monoton #2799 -
#2798 fakk utolsó oldal :D -
#2797 ááááá kivancsi vagyok -
#2796 http://edgarluvitug001.files.wordpress.com/2009/07/naruto455-f.jpg -
#2795 -
#2794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remeljuk csak ket szeme volt :d -
#2793 wehehe :D Juugo egy állat , mangaban ennyire nem volt franko (: -
#2792 NEOreg3-nak lehet,hogy igaza van -
#2791 http://www.lugaluda.com/2009/07/05/naruto-shippuuden-117-naruto-shippuden-117/ -
#2790 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt nem tudom biztosan, hogy ő-e Tobi, de abban szinte biztos vagyok, hogy az a szem Obito másik szeme, a ramaty állapotát az is megmagyarázná, hogy összenyomta egy szikla, vagy Obito már régen halott volt, amikor a szemét kiműtötték belőle és addig elkezdett romlani -
#2789 de miért van megrohadva a szemfehérje? -
#2788 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Manapsag mar minden jottment ilyen kontaktlencsevel rohangal :d -
#2787 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de neméértem most hogyan :SSS hogy a picspacsba van neki sharingan :O -
#2786 erről beszéltem -
#2785 ésez? manga spoiler vigyazz -
#2784 nem utolsó oldalnak nézem, dehát kitudja... elég biztosnak nézem a forrást, mert van még naruto összeverve a niggerek által.. ejej ez a rasszizmus -
Cyberdevil #2783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább csak szerzett 1 sharingant, nem? -
#2782 elég bizarr :DDD -
Monoton #2781 Remélem nem utolsó oldal :D -
#2780 aham.. holnap után kiderül :D -
#2779 ez most :D mostani mangabol spoiler? -
#2778 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ez igaz a végén még beigazolódik, hogy Tobi az. :S -
#2777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wtf: http://img33.imageshack.us/img33/9104/wwwdotuporg216634.jpg -
#2776 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak a hokagét akarja megölni -
#2775 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor most nemértem mért egy nyilás van a maszkjánWhen Madara eventually went blind, he took Izuna's eyes to regain his sight. Itachi Uchiha suggests his eyes were taken by force, but Madara insists Izuna willingly gave up his eyes for the good of his brother and the clan. According to the third databook, Izuna later died in battle. -
Monoton #2774 Ultimate Ninja 3 -
#2773 jó kérdés.. megtaláltam az egyik kedvenc részemet
http://www.onemanga.com/Naruto/257/10/ -
#2772 ez a mangában is volt? mer nem nagyon emlékszem ilyesmire. -
#2771 The Hozuki brothers, Mangetsu and Suigetsu, both trained with the intention of joining the Seven Ninja Swordsmen together, their ambitions were cut short when Mangetsu died and Suigetsu got captured by Orochimaru. Suigetsu has since taken an interest in collecting all of the swords of the Seven Swordsmen for himself. -
#2770 ő kisame kardját akarja. sztem más nem kell neki -
Amcir #2769 valaki el tudná mondani hogy jounin vs genin ova-ban melyik game-re utaltak? -
#2768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy csak én látok új potenciális kardot/kardokat ami bekerülhet Seigetsu gyűjteményébe? -
Amcir #2767 Ja igaz el is felejtettem az amaterasut -
#2766 Sokat ér a szemkontaktus kerülése ha az amaterasuval jön :D:D:D
jönnek a fekete lángok azt inkább félrenéznek hátha ha nem vesznek róla tudomást akkor nem lesz semmi ... :D -
Amcir #2765 nem de emlékem szerint az ellen csak a sharingan illetve a szemkontaktus kerülése megoldás, és csak elgondolkodtam mivel lenne esélye mással szerintem nem, de majd kiderül mi lesz.