4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2846 uj manga spoiler van már? :D -
Monoton #2845 Jajj belenéztem Animaxon egy szinkronos részbe. :DD Nagyon szörnyűűű :D -
#2844 tényleg jó, most néztem meg én is -
#2843 csak most néztem meg a Kakashi Gaiden-t, de ez valami kibaszottul kurvaepic volt, rég láttam már ilyen jó részt -
#2842 :D -
#2841 nekem annyira tetszik, hogy adblock-al blokkoltam -
Monoton #2840 Teljesen jó, igazi Naruto-s :DD -
#2839 Teljesen jó. Nem gyerekes, épp az a jó benne ahogy kinéz, aki nem érti vessen magára. :F -
EnxTheOne #2838 öööö nem kötekedés, de szerintetek nem lenne jobb egy másik banner? a mostani szerintem elég gyerekes :D -
#2837 feltünt :D én is rá gondoltam -
#2836 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom feltűnt-e valakinek, de a báb amit kankuro használ szerintem sasori teste, legalábbis hasonlít.. :) -
#2835 talán amikor a 3ik temetése volt akkor esett szó róla mert Kakashi nem a temetésen volt hanem a kőnél amibe a neveket vésik... -
Amcir #2834 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékem szerint amikor Sasuke elment volt rá utalás, hogy mindenki aki közel állt hozzá meggyilkolták tehát valószínűleg meghalt csatában -
EnxTheOne #2833 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de rossz igy a naruto, emlékszem, pár hónapja több órán keresztűl néztem az animét, és sok mangát olvastam, most meg elég sokat kell várni egy fejezetre -.-kakashi gaiden animét még nem láttam, de a mangát most olvastam el, lehet hogy hülye vagyok de az "obito" név ismerös, gondolom útalás volt rá egy korábbi részben, és rinnel mi lett, elkerülte a figyelmemet animében, mangában, vagy csak "eltünt" -
#2832 OFF vicc
-mi az a 3 szo amivel a kocsmai verekedes kezdodik?
-?
-mivan,mivan?mivan?! -
#2831 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler 1 kocsmai verekedésre emlékeztet -
#2830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Kage gyülésen kitör a balhé :D
anime jovolt kakashi gaiden animeben jobban tetszett -
#2829 Ennyi =D -
Monoton #2828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Geninből lesz Hokage -
EnxTheOne #2827 szintén :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintetek naruto meddig lesz még genin? :D -
#2826 Ma délután végre Kakashi Gaiden mozgásban :P Már mióta várok erre! ^^ -
#2825 hát ez az :D -
#2824 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem csak Zetsu mondta,de még maga Tobi is,szóval Ha Tobi lenne Danzou,akkor nem hixem,h megöletné saját magát Sasukével. -
#2823 sztem nem. zetsu is mondta h nagy probléma az akatsukinak. -
#2822 Akkor jó helyre vezetett engem a gugli, én is ott találtam rá, csak gondoltam van valami dattebayo érzetű honlap vagy ftp ahonnan lekaphatok mindent gyorsan. -
EnxTheOne #2821 http://www.animea.net/download/354/Death+Note.html
egyébként nagyon szeretem ezt az animét, csak ( vigyáz, giga spoiler)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a code geass-t ajánlóm, (50 rész) , hasonló a death note-hoz, csak jóbb ^^ főleg a befejezése :Damikor L halála útán jön az a 2 k*cs*g onnantol már nem olyan jóSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!All Hail Lelouch!!! -
#2820 Én eleget tippelgettem meg olvastam mások lottó érzetű hozzászólásait, most már inkább megvárom, hogy ki ő.
Más.. Death Note részeket nem tudja valaki, hogy honnan tudnék letölteni ? Az első anime nagyot ütött nekem, meg a mozi is. -
EnxTheOne #2819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ti mit gondoltok arrol hogy, Tobi (Madara)= Danzou, mert ugye Tobi maszkján csak a jobb szeménél van rés, (az a sharingan), a bal szeme az meg "sima szem",, és Danzou-nak pont elvan takarva a jobb szeme, ugy mint Kakashinak. -
#2818 Ez a rész se volt valami nagy szám, de 19. perc körül az a plakát vicces =D -
#2817 Jiraiya had the kanji for "oil" on his forehead protector.
The symbol on the back of her jacket means "Gamble" , "wager". ez Tsunade hátár értendő. -
Amcir #2816 Valaki meg tudja mondani, hogy jelent e valamit a jel Jiraya homlokvédőén és a Tsunade ruháján a piros körben az a jel mint jelent? -
Amcir #2815 upsz most egyszerűen elfejtettem megnyomnia a spoiler gombot.
-
#2814 Spoiler gombot használd már ha olvasni nem is tudsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nem még nem végleges hokage csak a rendkívüli helyzetre való tekintettel megválasztották -
Amcir #2813 miért úgy akart az lenni -
#2811 remélem a manga jövőhéten jobban adja.. meg utána...
-
newtrep #2810 Mindjárt itt a kakashi gaiden
Egyértelmű hogy így több év után azért filmesítik meg mert a mangaka odaszólt h befolyásolja a késöbbi naruto story-t mert ha fillérnek szánnák akkor már rég elötték volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szoval lesz itt még a szinen Obito -
#2809 há mer az poén :D -
#2808 oj de még micsoda kifejezéseket használnak a fordításnál :D igényes munka -
#2807 http://read.mangashare.com/Naruto/chapter-453/page015.html
http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=514943
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy is, miért akarná megölni a többi kagét?
bocs a spoilerért, hg törölje plz.. -
#2806 http://media.onemanga.com/mangas/00000004/000194982/16.jpg