4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2886 A többi konohai ninja nem azért megy hogy megmentse szöszkét :) -
#2885 madara álarcát vegyék már le oszt cső
meg rakják helyre danzou-t
azért pain testcsinálására kíváncsi lettem volna, dehát a god of death vagy mi bekapta a hullát és kijött a test kb -
#2884 van benne valami ..
Nagato-t már megtéritette , Soskat valszeg lekaszaboljak naruto ezert megoli az egesz akatsukit -
Monoton #2883 Hát sztem a manga kezd unalmas lenni. Olyan mintha Kishi már húzná az egészet. Meg ez a "Sasuke, akkor is megmentünk" téma már nagyon idegesítő :D -
#2882 az a fekete geci zetsu volt? -
#2881 szerintem a szeme beadja ak ulcsot :_D -
#2880 Remélem jól elverik a sasukét.:D -
#2879 Manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sóska nagyon ráfog basznie :D jo manga volt -
#2878 Nah,mostani anime megint jóféle volt ^^ -
#2877 ez legalább normális hosszúságúnak tűnik
a one piece most csak 15 oldalas volt 17 helyett:\ -
#2876 ezek jók
holnapra lesz rendes angol verzió is :) -
#2875 Spoiler remelem most jo link
Link -
#2874 356-tól kezdenek harcolni, ez már a 357-ben és afelett van -
#2873 ez a manga hanyadik részének felel meg? -
#2872 http://www.lugaluda.com/2009/08/18/naruto-shippuuden-123-watch-naruto-shippuuden-episode-123-english-sub-online-streaming-video/ -
#2871 egy kép jön be ami elég erős fake -
#2870 Link3 -
#2869 manga spoiler de szerintem fake
Link
Link 2
Link3 -
#2868 a manga fekete-fehér az anime meg színes -
#2867 minnyá filler lesz úgyis -
#2866 Mangát én is sajnálom,hogy nincsen,viszont az anime kezd beindulni ^_^ -
#2865 nem, tavaly ilyenkor értem haza és baszta az agyam, hogy nincs manga -
#2864 számon tartod :DD???D:D: -
#2863 tavaly ilyenkor sem volt manga, biztos valami kispöcsű kínai ünnep van -
EnxTheOne #2862 nemrég megnéztem youtube-on a 2 kedvenc harcom, a 2. kedvencem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, hát elég urcsán néztek ki a szereplők a shippuuden útán xD a kedvencem meg aGaara vs. Rock LeeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legjobb rész :DSasori-Sama vs. sakura és az az öreg nő
mangára visszatérve, elég sok epic rész van benne, szóval ha a shippuuden végére értél, akkor hajrá ! :D -
EnxTheOne #2861 a feliratt késés szerintem azért van mert nem ahoz a formátumhoz lett idözitve mint amit letöltöttél, ( de ha nekem késik akkor állitok rajta egy kicsit, gom playert használok, és azzal lehet :D),
manga azért jó mert sokkal elörébb jár,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elég sok szereplő meghalt, köztűk az egyik fő karakter, ( kedveltem :( ) megtudhatod mit akar az akatsuki, naruto harcolt az akatsuki fönökével ,sasuke még hülyébb lesz, most igy ezek jutotak eszembe, -
#2860 heten nincs manga vagy WTF,?:D -
donoki #2859 na mind1, megoldva, letöltöttem egy másik verziót a 97. részből -
#2858 éés tényleg nincs picsába mán -
#2857 mi van a héten nincs manga? -
#2856 hát a manga előrébb jár
amúgy nem olvasom -
donoki #2855 mi a különbség a manga és az anime között? -
#2854 nekem tetszik most az anime:) -
donoki #2853 hali!
nektek a naruto (NEM shippuden) 97. része nem késik a magyar felirat? -
#2852 http://www.lugaluda.com/2009/08/11/naruto-shippuden-122-watch-naruto-shippuuden-episode-122-english-sub-online/ -
#2851 heeelloooooooooooo! :DDDD
Anime unalmas :( A Manga viszont kezd érdekes lenni -
#2850 durva manga volt.. -
#2849 -
#2848 linkt :P -
#2847 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van :P