4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#2926 Naruto Shippuuden Special 127-128. rész - Egy energikus ninja története - A Jiraiya Ninja Krónikák -
Jiraiya múltja feltárul ebben az 1 órás különkiadásban!
A Nidaime Hokage korszakában járunk. A frissen Geninné vált fiatal Jiraiyat, Sarutobi Hiruzen osztagába osztják be. Megnézi Sarutobi Kuchiyose no Jutsuját és teljes sikerrel merül el a tér-idő ninjutsu edzésekben. Egy nap Jiraiya eltéved és elkóborol a Myouboku Hegyen, ahol meghallgatást nyer a Nagy Béka Bölcs előtt. Ott megtudja, hogy saját érkezését, már előre megjövendölték.
Naruto mestere, Jiraiya, egyike a Legendás Sanninoknak. Itt azt mutatjuk be, hogy fiatal korának napjaiban, hogyan kezdte meg utazását a maga által választott sors felé.
-
donoki #2925 :D -
#2924 ÁÁÁÁÚÚÚÚÚ...... -
#2923 -
#2922 ez a mostani a régi mert a #2916 lesz az új ^^ -
donoki #2921 sztem jó az új logó :D bár a régit nem láttam xD -
#2920 jeszofkorz, szenkjú -
#2919 nah nagyonjo minimal dizajn :D sok munkadba kerult biztos :O -
#2918 régit :D
az cuki volt -
MEGVÉVE
-
tessék -
#2915 természetesen paint-el -
#2914 Tamogatom :D Paintel raadasul -
#2913 30as times new romannal fehér alapon hogy NARUTO -
#2912 Én siman uj banner-ra szavazok egy teljesen ujra :) -
#2911 én is -
Monoton #2910 Én a régire szavazok :D -
#2909 -
#2908 Jó Banner MARADJON! :D -
#2907 eltörném a naruto-kun szerkesztőinek az ujjait, hogy ilyen hatalmas poénokat ne tudjanak már ellőni :) -
#2906 banner -
#2905 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto Manga 461. fejezet
Egyelőre csak egy enyhén dioptrianövelő RAW-al szolgálhatunk, de ha lesz jobb, cseréljük. ;)
A tartalomból: A felek összecsapnak. De ha a felek nem vigyáznak, akkor egyes felekből csak felek maradnak. :D -
#2904 Deidara senpai tiszteletére berakom pár napra legalább ezt a bannerecskét amit anno csináltam:D (nyugi előzőt elmentettem:)) -
Monoton #2903 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ígyvan, Naruto, Sakura, Kakashi csatlakoznak az Akatsukihoz, mert kiderül hogy ők mindvégig jó ügyet szolgálnak. A Shippuudenek vége lesz és elkezdik a köv. Naruto sorozatot ahol a cél Kabuto-Orochimaru felkutatása és likvidálása :DDD
Annyira tekerik, csavarják már a sztorit hogy el is hinném :DDD -
#2902 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja meg szaszuke és a 3 lotyója, de valami olyasmi volt hogy 3 új taggal fog bővülni -
#2901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akatsuki-bol márcsak Zetsu ,Tobi és Kisame vannak ? elég rendesen fogynak -
#2900 tudom, holnap úgy is jön az angol :) nem lesz nagy durranás -
#2899 uj mangabol spiolerek már vannak
Spoiler manga -
#2898 deidara senpai :(( -
#2897 http://www.lugaluda.com/2009/08/25/naruto-shippuuden-124-watch-naruto-shippuden-124-online-streaming-video/ -
#2896 van. nemrég jelent meg amúgy (naruto shippuuden 119-120. rész) -
#2895 Sziasztok, csak egy kérdésem lenne Kakashi Gaiden van animében. Remélem nem hülye kérdés régen nem néztem már Narutot és nem is olvastam.:S -
#2894 jiraya odabasz, meg amúgy az összes -
#2893 Ühüm -.-" -
#2892 akkor szorri -
#2891 az a spoiler fake -
#2890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tsuki no Me Sharingan, the ultimate form of the Sharingan, will be only achievable by fusing two Eternal Mangekyo Sharingan together. -
#2889 odabaszós ez az eye of the moon :O -
#2888 Most legalább ki fog derülni mit fog kezdeni ha szembe kerül a igazi gyűlölettel... amiről Pain is beszélt neki. -
Monoton #2887 Nem is róluk beszéltem, hanem Naruto lelki drámájáról.