Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
á kizárt, amúgy meg hol késik az anime? :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kakaoskalacs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valszeg bee bukja a lábát :_D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Klemice

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Kisameról lemondhatunk mert így KB szét csapja <#boxer>

Klemice
de így KB isteni szintre emelkedik...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

xDDDDDDDDDD

Klemice
jah errõl van szó

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kakaoskalacs
Nemtudom mennyire érted de ittvan leirva miért teszi

Kisame has cancelled the Suiton and the fusion, and gets close to Killer Bee down and not moving. He tries to cut off his legs but Samehada grabs the earth to protect Killer Bee

Thorns come out of the handle, forcing Kisame to drop it, and Samehada jumps close to Killer Bee

Samehada liked Killer Bee Chakra so much, it wants to make him its new master. It tries to heal Killer Bee with Chakra stolen from Kisame, but Kisame kicks it off

SZAL a kard megszerette KillerBee-t a Chakrája miatt gondolom és az ö fegyvere akar lenni.

Jól látom h belerúg a saját kardjába ? <#wow1>

kakaoskalacs

Klemice
anime 220 már bõven filler ami kimaradt az életembõl

NEOreg3
Kankuro csak bábhasználó, nem pedig készítõ. Ha "rásóznának" egy harmadik Kazekage szintû bábot, azért lehet, õ is tudna vele mit kezdeni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kakaoskalacs
jah hat mellékszereplö :\ nem félisten

Kankuro-ról jut eszembe, csak nekem tûnik kicsit bénának? Sasori nemzetek igázott le, a nagyanyja meg kastélyokat vett be egyedül. Kankuro meg csak lövöldöz pár semmiséget... Arról nem is beszélve h Sasori olyan chakrás bábokat tudott, ami azért elég durva...

Az a beszéd amire Kankuro visszaemlékszik az anime 220 részében az melyik részbe volt korában mer úgy emlékszem, egy másikba már volt csak nem tudom melyikben
Klemice
még nem is láttunk belõle semmit, csak hogy hogy néz ki és hogy legyõzhetetlen kb 😄

vixo
Nem csak a kardja ronda,de így összeolvadva vele is eléggé igénytelenül néz ki :S Engem a Ben10 egyik idegenjére emlékeztet,nagyon nem jön be... Sztem kicsit már kezd esni a manga színvonala :S:S:S

Klemice
akkor bebuktam, de amúgy a 8farkú is ugyan olyan önzõ fasz mint a többi beast, engedj ki engedj ki...

NEOreg3
de nem használhatja, amíg a haverja is ott van

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Klemice
megmutatja mit is tud
csak most nem beszopta mert a víz vezeti az áramot?

a középsõ kép nem is rossz 😄
kisame már elég idegesitõ, meg az a ronda kard

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lord Nomak
Még valami, bár ez már inkább csak tényleg fujjolás.. Azért ez a webshop viszi a pálmát. Igénytelenül kidolgozott pólók olyan pénzekért amibõl már egy C&A helyhez hasonló üzletben is kapok cuccot.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Ez is annyira tipikus.. már nem azért, de, ha valamit nem tudok normálisan csinálni akkor nem fogom verni rá a mellemet. Õk vállalták el, amennyiben ezt tették álljanak elõ minõségi munkával. Amennyiben nem tudják hozni a szintet zárják be a boltot.
Ez a hozzászólásod kb olyan, hogyha bemegyek egy étterembe enni, és szar a kaja akkor menjek be a konyhába és kezdjek el fõzni magamnak. Remélem érted mire gondolok.
Ha pedig az a gond, hogy ingyen csinálják akkor tegyék fizetõssé az oldalt de olyan szolgáltatást adjanak cserébe.

Klemice
le is szarom õket, csak mikor valaki benyögi a nevüket itt akkor wááh

kas123
akkor miért nem sz@rod le õket? nem kell velük foglalkozni és ennyi

Klemice
Miért ne szóljak be nekik? Magukat minõsítik azzal, hogy ilyen trágya munkát adnak ki a kezeik közül, most azért meg nem fogom elkezdeni fordítani magyarra, mert egyesek nem képesek megtanulni angolul, a 10 éveseknek meg tökéletes a narutokun, mert egy színvonalon vannak vele.
Undorodom az egész oldaltól, mert ordenálé stílusban, kb a semmire verik magukat.

kas123
Én is angolul olvasom, de
#Klemice, Lord Nomak...itt a lehetõség, kezdjétek el fordítani a naruto mangát. Ha nem csináljátok meg, akkor ne szóljatok be nekik.

Lord Nomak
Nem mindenkinek felel meg egy igénytelen, helyesírási hibákkal teli, néhol teljesen más jelentést kapó fordítás.
Ráadásul mindezt úgy adják elõ, hogy lektorálás meg egyebek.. tehát 3-4 ember sem tud összehozni kb. 10 oldalnyi szöveget. Amiért szar/szánalmas az egész, hogy nem lenne más dolguk csak miután megírták a szöveget, csak bemásolni Wordbe és nyomni egy ellenõrzést rá.. bár mondjuk ettõl nem fog megjavulni a helytelen fordítás.

Ha szar akkor ne olvasd nekem teljesen megfelel és csak gratulálok az "építö" jellegö kritikáidhoz.

Klemice
hát nem tudom, nekem az angoltól nem kell se több se kevesebb.. :\

Még mindig jobb mint a magyar kiadas.

REAL MADRID

Onnan leszedtek.

REAL MADRID

Klemice
az egy szar

Bulykin
naruto-kun? õk szokták fordítani

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az 1-20 fejezeteket nem tudjatok honnan lehetne leszedni magyarul? Ami megjelent annak eleg low forditasa van.

REAL MADRID

Klemice
végre történni is fog valami a mangában

Lord Nomak
Itachi nálam a favorit. Az egész stílusa, tudása és személyisége végett.

Klemice
mielõtt még csak azt tudtam hogy naruto meg blabla, ez olyan 6 éve volt, akkor adták az animében azt mikor gaara átváltozik nagy shukakuvá, na akkortól gaara a favoritom 😊 narutoval közeli kapcsolatba 2008 elsõ felének második felében kerültem 😄D

kakaoskalacs
Nalam Nagato a nyerõ 😊)

konoha zöld fenevadátol ez természetes ^^ (de nekem akkor is a Sasoris a kedvencem)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Részeges volt a legnagyobb 😄D

REAL MADRID

NEOreg3
a legjobban kidolgozott harcai szerintem Rock Lee-nek vannak, kár hogy általában rövidek

Pein, legjobb. 😄

nektek melyik a kedvenc stilusotok? Egyet irjatok 😄
Nekem a bábmesterek. Amikor Sasori-Sama harcolt, nagyon megtetszett.

Klemice
egy önzõ pöcs, hiába tudja az igazságot, hagyja magát befolyásolni, nem hinném, hogy madara-val el tudja játszani ugyan azt, mint orocsimaruval, hogy elárulja és megöli, mert már eleget tanult tõle

Mert idióta, Sakura-nak sose volt semmi haszna, nem is lesz, õ az akin nem megy végbe semmilyen fejlõdés...

kakaoskalacs
NEMÉRTEM sakura miért hazudik narutonak valaki magyarazza el , olvasom rendszeresen a mangat de nemértem ...

sakura milyen szemét 😞

kakaoskalacs
azert ne aggodj lesz még filler 😄