4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• vixo
    A mostani filler vége érdekes volt
  • NEOreg3
    egyszer már kinyírta
  • EnxTheOne
    én is erre tippelek de,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kakashi sokkal népszerübb mint Jiraya, nem hiszem hogy Kishi kinyirná :S
  • EnxTheOne
    jövöhéten lesz az eddigi legizgalmasabb manga

Akik nem olvasnak mangát! Semmi baj, ti is megtudjátok majd 6 év mulva
  • kakaoskalacs
    manga jo lesz ^^ kakashi elég ügyes de szerintem pont azlesz naruto mikor odaér pont akkor mészárolja le kakashi-t soska

manga
  • vixo
    Egy kis érdekesség:

"Amaterasu

teljes nevén AMATERASU ŐMIKAMI (japán: „A Mennyet Beragyogó Nagy Istenség”), a mennyei napistennő, akitől a japán uralkodócsalád származtatja magát; jelentős sintó istenség. Apjának, Izanaginak bal szeméből született, aki egy ékköves nyakláncot adományozott neki, és a Takama-ga-hara (Magas Mennyei Síkság) gondját bízta rá, amely az összes kami lakóhelye. Egyik fivérét, a viharisten Susanoót elküldték, hogy uralkodjék a tenger színén. Indulás előtt elment, hogy elbúcsúzzék nővérétől. Jó szándékuk bizonyítására gyermekeket teremtettek együtt: az istennő oly módon, hogy megrágta és kiköpte a férfitól kapott kard darabjait, Susanoo pedig ugyanezt tette a nő ékköveivel. A viharisten ezután nagyon durván kezdett el viselkedni: letördelte a rizsföldek karóit, meggyalázta nővére lakóhelyét, végül pedig egy megnyúzott lovat dobott a szövőtermébe. A fölháborodott Amaterasu tiltakozásul egy barlangba húzódott vissza, és sötétség borult a földre.

A többi 800 miriádnyi isten azon tanakodott, hogyan csalogassák elő a napistennőt. Kakasokat gyűjtöttek, amelyek kukorékolása megelőzi a hajnalt, tükröt és ékszereket függesztettek a barlang előtti sakakifára. Amenouzume istennő táncolni kezdett egy fölfordított dézsán, s részben lemeztelenítette magát; ez annyira tetszett az összesereglett isteneknek, hogy nevetésben törtek ki. Amaterasu kíváncsi lett, hogy miért vigadnak az istenek, amikor a világot sötétség borítja, mire azt mondták neki, hogy a barlang előtt egy nála is ragyogóbb istenség van. Kikukucskált, meglátta képmását a tükörben, hallotta a kakasokat kukorékolni, s ezért kibújt a barlangból. A kamik gyorsan egy shimenawát, vagyis rizsszárból készített szent kötelet dobtak a bejárat elé, nehogy az istennő újból elrejtőzzék.

Amaterasu fő kultuszhelye az isei Nagy Szentély, Japán legfőbb sintó szentélye. Itt egy tükör alakjában van jelen, amely Japán Három Császári Kincsének egyike (a másik kettő egy ékköves nyaklánc és egy kard).

Amaterasunak és fivérének, a holdisten Tsukiyomi no Mikatónak nemi hovatartozása érdekes kivételnek számít a világszerte elterjedt nap- és holdmitológiában."
  • vixo
    Sakura már egy jó ideje ekkora bitch...
  • EnxTheOne
    ez valami trükk akart lenni sakurátol, vagy elkurvult?
  • kakaoskalacs
    hahah ez a manga is deszar XD
  • NeverwinterKING
    :D_:SA_F:sa
  • XenHai
    Ez mekkora....
  • vixo
    http://www.youtube.com/watch?v=lX7wr6fy3Ag

XD XD :D:D
  • Lord Nomak
    Biztos immunis lesz a sharingan hatására :o
  • XenHai
    Nem kell neki a 9farkú, hozzá vág 1 rasen surikent azt cseszheti , nem is beszélve arról hogy itachi adott valamit narutonak tuti szöcske ellen jó lesz..
  • Lord Nomak
    Naruto szénné alázza.. azért, ha a piercinges srácot bezúzta ilyen csúnyán akkor nem lehet nagy gond sóska.
  • kakaoskalacs
    valoszinuleg Pain szerü tombolás lesz , és még azt sem tudni mit szol Karin halalahoz juugo és suigetsu(öket is megöli). aztan elöször szerintem Sakura , Kakashi, vagy valami kozeli tagot fog bealázni :_D , 9tails meg naruto meg siman elpicsazza szerintem ..
  • Lord Nomak
    Jaaa, hogy ők ? Na erre nem is gondoltam, ők valami nagy öregek mint ami homokfalúban is volt asszem. Most ugye elvileg a hokage az a Kakashi nem ? Remélhetőleg őt nem akarja bealázni, merthogy hokage.. Mert jelen állapotot elnézve Sóska simán leveri.
  • XenHai
    van 2 öreg 1 nő meg 1 férfi a nevükre nem emlékszem de jó párszol feltűntek már animban és mangában is.
  • Lord Nomak
    Nem tudom kikre gondolsz, amúgy mindig van miért bővítenie a listát, a következő 2 után talál magának megint újabb 10 embert szerintem. :F
  • XenHai
    remélem saját magán!Egyébként még 2 személyen.
  • Lord Nomak
    Sóska kin akarna még bosszút állni ? Ez már kezd nevetséges lenni nagyon..
  • kakaoskalacs
    én azert remelem
  • Black Hawk
    nem hiszem hogy megölte ... de most már remélem hogy elkeni végre a száját valaki... :D
  • vixo
    hehe...w8 wut?! O_o
  • Count Adyn
    Manga spoiler?!:DD
  • EnxTheOne
    sasuke-t kedveltem, de a mostani mangába elég nagy g*ci volt. :(
  • NeverwinterKING
    durva kép:O
  • Lord Nomak
    Sasuke egyre jobban butul, durvul a mangában. Remélem előbb vagy utóbb levadássza valaki, vagy kap egy kis agymosást.
  • kakaoskalacs
    http://2.bp.blogspot.com/_7u9gMhrSm6Y/S2CNdnbh3zI/AAAAAAAAJEs/yuR-QkbYjWI/s1600/16-17.jpg

spoiler pikcsör manga
  • donoki
  • Klemice
    -favolok én is faszom kivan már mindennel
  • donoki
  • Bulykin
  • Black Hawk
    köszönjük Emese :)
  • donoki
    nekem a narutokun link a kép közepében van :D a legújabb mozillát használom
  • ToCsEk
    egy kis fun :D

• Lord Nomak
    A topic arculata a manga és anime megtárgyalása mint látható lentebb is. :P
  • Black Hawk
    nekem mind1 csak gondoltam illeszkedjünk a topik arculatához :D
  • Lord Nomak
    Szerintem a link azért van ott, hogy akik nem tudnak angolul le tudják tölteni a magyar fordítást, még, ha igénytelenre is sikeredik sok esetben. Szóval jó ez így szerintem.
  • Black Hawk
    ha már ennyire utáljuk a naruto-kunosokat legalább a logó alól vegyük le a linket :D