Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
😄
igen, ez az a rész aminek során csatlakozom 'az animében jobban meg van csinálva mint a mangában' klubbhoz

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

kakaoskalacs
Anime 138.ep kiszippantotta a kéégyóót sluuuuurp 😄 mangaban nem volt ennyire latvanyos

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

kakaoskalacs
ez nem is vitás 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Edwardnak jobb az auto mail-e 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kakaoskalacs
manga

Danzou feloldja a jobb karjáát huhaa :F

persze.. nem voltak annyira rosszak 😄 voltak uncsik, de egész jók voltak! 😊

Amúgy most akkor Itachi nem is egyedül irtotta ki az egész Uchiha klánt, Sasukén kívül, hanem Tobi segítségével? (madara)

Lord Nomak
Pedig az elmúlt 4 hétben Bleach eléggé faszányos. ^^

Én ezen az Element Huntersen gondolkodom, hogy letöltsek-e egy részt próbaképpen.. de eléggé furának látszott mikor rágugliztam.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

kakaoskalacs
Bleach-böl csak a filmeket szeretem 😊
most SOul Eater van még listan meg Fairy Tail

én is láttam majdnem az összes részt, max 5-öt nem, valamiért nem játszotta le a gomplayer, és már elõre levolt töltve több rész, és inkább átugrottam pár részt xD (illetve most gyüjtögetek, az utolsó rész amit láttam a Kakashi Gaiden 119-120. xD Bleach is fel lett fügesztbe, az utolsó rész amit láttam kb 180. lehetett
amikor aizen megtámadja karakurát az espadákal, és a fönök shinigami kiyirja a 3. espada szolgáinak azt a nagy yetijét.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kakaoskalacs
uj manga elõreláthatolag baromi nagy filler episode :\

ToCsEk
mert? 😄 volt benne azért 1-2 jó rész xD mikor a 2csávó beöltözött rock le-nak meg gainak xD meg azért az utolsó 5rész fightos 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Littlepig13
és anno én is bár volt egy pár ahol már erõsen éreztem a késztetést h tarkón lövessen magam kedves öcsémmel de végig néztem 😊

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

És, én is megnéztem.

REAL MADRID

Klemice
te végignézted az összes fillert? jézus

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

nagyon jó ez a naruto 😊
kb 2hete fejeztem be, megnéztem mind a 300nem tom mennyi részét, és így, hogy ezelõtt napi több részt néztem meg, most hetente 1rész 😞( eléggé elszomorító 😄

Klemice
azt csodálom, hogy ennyi rész megy most filler nélkül 😊

Tuti hogy elõtte raknak be egy 20 részes fillért vmi hülyeségrõl

kakaoskalacs
Rosszul fogalmaztam nem lesznek rossz részek csak engem nem érdekelnek 😊
Én a Pain-es részeket várom animében 😊

Klemice
szerintem nem filler

kakaoskalacs
sok filler

Klemice
138 "The End"
"Shūen" (終焉😉 December 3, 2009
139 "The Mystery of Tobi"
"Tobi no nazo" (トビの謎😉 December 10, 2009
140 "Fate"
"Innen" (因縁😉 December 17, 2009
141 "Truth"
"Shinjitsu" (真実😉 December 24, 2009

vixo
Tudom,h hogy gondoltad,nem is azzal van a gond,az még teljesen korrekt megfogalmazás 😊
De az utánad következõ 2 hozzászólásból eléggé egyértelmûvé válik a dolog,hiába a virágnyelv,ebbõl a három hozzászólásból nagyon egyértelmû
,de mind1,nem magam miatt mondom,csak azért legyünk tekintettel azokra is,akik ide vetõdnek véletlenül és nem olvassák a mangát,eddig ha mangáról volt szó,akkor többnyire mindenki használta a spoiler-t,ezért is furcsáltam a dolgot.

Klemice
ahogy a társaságot ismerem, majdnem mindenki olvassa a mangát
water clone akárkié lehet
enkáról pedig fogalma sincs senkinek aki az animét nézi

én nem azt irtam hogy kisame fejét levágták, hanem én elégé félreérthetõen fogalmaztam.

"mangában ezt a fejetlenséget...." - aki nem olvasta a mangát: valami hülyeség volt mangában----> igy értelmezi
-aki olvasta a mangát: tudja hogy mire céloztam.

"Kisamét eddig ugy ismertem mint hidegvérû shinobit, nem gondoltam hogy ilyen könyen elvesziti a fejét"
-aki nem olvasta a mangát: a mondat elsõ fele, arrol irtam hogy Kisame egy megfontolt, "hidegvérû". A mondat második része, "nem gondoltam hogy ilyen könyen elvesziti a fejét", arra utal hogy Kisame megörült, valami hatalmas ostobaságot csinált.
-aki olvasta a mangát: érti
nos, én ezért nem használtam spoilert.

vixo
Jóféle volt a mostani manga,viszont
#3212;#3211;#3210 spoiler használata hol marad? -.-

Klemice
jaja az lenne a poén ha water clone lenne ami meghalt
vagy az enka csávó elé leesett valami, lehet hogy a feje mi van ha izé értitek 😄

Drephis
de valami suiton jutsut benyomott elõtte, nem? lehet, hogy nem halt meg..

help

mangában ezt a fejetlenséget.... Kisamét eddig ugy ismertem mint hidegvérû shinobit, nem gondoltam hogy ilyen könyen elvesziti a fejét. 😄

Régebben DragonsSky-ban (MMORPG) volt Naruto kvíz event 😄

REAL MADRID

Kéne egy versenyt indítani ki tu többet Narutóról.
kakaoskalacs
Double Lariat!!

Chop Chop 😄

Klemice
szeretem, hogy már csütörtökön kijön a manga
a gonosz megszívta, a jó gyõzedelmeskedik..

Klemice
manga spoilerek sehol sincsenek még :S

Klemice
<#hehe>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

SpeedXHUN
jah megvan.csak a naruto kunon még nem volt fent.....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
felirat mikor lesz szerintetek?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Klemice
3. ninja háborúban halt meg obito 😊 4-et indítja el 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

már rég nem nézem az animét, majd egyszere 😄 A Itachi harcban az lesz hogy (már rég olvastam nem emlékszem pontosan 😄)
Itachi nem akarja Sasuke szemét, csak azt akarja hogy Sasukenek is legyen mangekyu, mert ahoz az kell hogy Sasuke megakarja ölni. Itachi eltávoltitja az átok pecsétet. Itachi meghal, de ha jól emléksem csak össze esett. Késöbb Tobi elmondja hogy miért irtotta ki a klánját, ekkor Sasuke dühös lesz. És elindul a kage találkozora, hogy megölje danzout. Ott Sasuke kapp egy K.O.-t az egyik kage-tol, és ekkor tobi kirobantja a 3. ninja habárut.
már várom hogy KB megjelenését, kiváncsi leszek a hangjára 😄

Klemice
fasza harc lesz azt elhiheted 😊

Timbo
áh már kiképeztem magam 😄 csak úgy végigsiklok az ilyenek felett 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mangába jól megszivta a
homárge*i
😄

Timbo
nehogy elkezdjetek szpojlerezni a mangáról 😄 idági kibírtam h nem olvastam bele ( itt az itacsis harcnál hagytam abba a manga olvasást 😄) szal félig új most minden 😮 😄 jobb így az anime 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Klemice
ö igen, és? rég tudjuk hogy mi lesz a vége, mi akik olvassuk a mangát

Itachi meg akarja szerezni Sasuke szemét , hogy õ is olyan szuper legyen Mint madarava. Errõl szól a két új rész!
Klemice
135-136 jött ki
én abban a tudatban voltmam hogy múlthéten láttam a 135öt demégse
vagy nemtom

kakaoskalacs
énis kerestem a 137-est azthittem dupla ep 😄

Klemice
hopp benéztem...

NEOreg3
137 még ki se jött

ma a 135 és 136 jött ki, de hogy miért csak a 136-hoz van még sub, az számomra is rejtély

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Klemice
137-hez adj már linket 136-ot találtam meg csak..

kakaoskalacs
Az anime nem volt rossz ezt is jobban megcsinaltak mint a mangaban ..