4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3488 ez csak valami rajongói munka
de nem állhat messze a valóságtól, mert a legtöbb animekarakternek hasonló az arca -
#3487 off
nemá, kakashi így néz ki maszk nélkül? :DDD
-
newtrep #3486 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szerintem nagyon rossz lépés lenne hogyha újra visszatérnének a régebben legyözött akatsuki-sok. Egy olyasféle harcot viszont eltudnék képzelni velük mint amilyen a shippuden elején volt amikor neji/lee/tenten a saját klonjaikkal vagy mikkel küzdöt. Inkább hozanak be új gonoszokat meg egy sereget mert elég ratyi lenne ha az 5 ország seregének kéne 5 akatsuki-s ellen megküzdenie -
Cyberdevil #3485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem, hidan meghalt elvileg. Mert csak addig halhatatlan amíg áldoz annak az istennek, a föld alatt pedig kétlem h tudna áldozni. És egyáltalán nem gyenge, az a visszaverős cucc még így zombi állapotában is tudna ütni. -
#3484 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet,hogy Hidan is visszakerül a storyba,ha már Kakuzu-t feltámasztotta Kabu,akkor ő már összetudná foltozni,mint ahogy tette már :D -
#3483 azt mondta, hogy továbbfejlesztette a technikát, szóval lehet hogy mégse olyan gyengék
mellesleg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha Hidant nem hozta vissza, akkor még mindig életben van 10 méterrel a föld alatt?:D bár jobban belegondolva ő volt a leggyengébb Akatsuki tag és az Edo Tensei jutsu miatt a halhatatlansága nem sokat érne, mivel minden feltámasztott halhatatlan -
newtrep #3482 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de szerintem ők csak saját maguk gyenge zombi változataik lesznek, nem hiszem hogy fontos szerepük lesz -
#3481 animeben meg lassan Pain vs naruto a téma nem? elkovetkezendo 1-2 honap gondolom -
#3480 Egyre érdekesebb lesz a történet, kíváncsi leszek, hogy pár manga múlva mi fog történni meg mik derülnek ki. -
#3479 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orochimarut szerintem nem az inkább kakuzu -
Amcir #3478 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jól láttam hogy Nagato-t Orochimarut, Sasorit, Itachit és Deidarát idézte meg? -
#3477 Kabuto sem lógatta a pöcsét -
Amcir #3476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A manga alapján én inkább Sasukéra számítok, mivel azt mondta a varangy hogy fiatalember. -
donoki #3475 De ez milyen filler volt?! A 6farkú ennyitől kifeküdt? Meg sem mutatta az erejét vagy valami... hát ez gáz :D -
Amcir #3474 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is lehet nekem is Tobi volt a másik ötletem. -
#3473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Madara is ott van még! -
#3472 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!killerbee okés , de Soska lenne az erős szem vagy feltunik valaki más...? -
Amcir #3471 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto meglátogatja a jós varangyot aki lényegében azt mondja neki, hogy találkozni fog egy polippal és valakivel akinek erősek a szemei. Szerintem Sasukéra és Killer Bee-re gondolt. -
#3470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto visits the fortune telling frog
mainly -you are going to meet an octopus and confront one with powerful eyes. ez mit jelent? 489-es spoiler
manga -
#3469 Igen!! -
#3468 vége a fillernek? -
#3467 itt van fent elvileg a leghamarabb, sőt már fent is van a jelenlegi, csak az oldal most be van halva -
EnxTheOne #3466 Lehetná már normális angól manga :( Mintha ugy emlékeznek, hogy szerda késő délután volt mindig angol manga régebben :S -
#3465 Hát jah, sajnáltam szerencsétlen Utakatát :( -
#3464 4 szaros raketa kicsinalta a 6tailst dájo :\ -
#3463 de:) illetve onemangán alapbol másképp is van fogalmazva:D -
EnxTheOne #3462 nekem tetszett a manga. Föleg úgy hogy közbe a "rising fighting spirit"-et halgattam :D. Egyébként csak én vagyok béna angolból? AMikor ezt mondta hogy,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kill me and become a hero, or die at my hand. Nem ugy lett volna jó hogy die by my hand? -
#3461 kb semmi nem történt, na de majd a következő -
#3460 Manga egesz jo volt megint : ) -
donoki #3459 2010.04.01. ~ 154. rész ~ Senjutsu edzés történet kezdés ~
Áprilisban végre visszatérnek a rendes történethez :D -
#3458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várható volt..l. -
EnxTheOne #3457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sasuke kapott pár dioptriát :D -
#3456 uj manga nemrossz : ) -
#3455 ejj bűnbe estem :D végigolvastam a mangát.. -
Amcir #3454 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legalábbis a Rinnegan szemű kutyáról (asszem) és a jutsu mibenlétéről ez az elképzelés jutott az eszembe és nem tűnik hülyeségnek. -
#3453 Fillerből átvitték az "eredeti történetbe" a jutsut ? Hát ez most nekem nagyon magas és érdekes. -
Amcir #3452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor innen szerezte Pein a Konohát leromboló jutsu-t ha jól sejtem, de azért nem tűnik túl kreatívnak az akatsuki és bijuu párosítás, ja a manga meg kezd érdekessé válni de Yamatomiért ilyen kezdő a előző manga szerint? -
donoki #3451 hm, én is arra gondoltam, várom a kövi heti részt :D -
#3450 Pein féle idézés -
donoki #3449 a filler végén annak az állatnak rinnegan szemei voltak, vagy mi?:o