4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Kövesdi A

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bleach , mint a manga mint az anime , már régóta szar
    Számomra a soulsociety-s rések után , mintha ugyan azt a sémát játszanák le újra !
    Én már nem is nézem !

Várom már hogy akcióba lépjen naruto , biztos fog-csinálni valamit :)
  • nyirog
    Spoiler szöveghát jah, már mutathatna valamit a szokásos flashbackek helyett, már két hete várom h normálisan el kezdje az edzést, am bleach manga ennél jóval szarabb mostanság, hiába van benne fight, már monoton 1-2 hónapja ugyanaz az ütem megy -.-"
  • EnxTheOne
    Az csak egy szuper árnyék klón volt. :D
  • SpeedXHUN
    nyugi.....
  • Klemice
    ez a manga meg mi a franc akart lenni :|
  • donoki
    hát szerintem még valahogy vissza fog térni az életbe, nem hiszem, hogy ennyi lett volna :) még ott beszélget az apjával, aztán szerintem valahogy föléled :D

amúgy ez a 159-ben volt :p
  • kovacsgellert
    Én kicsit lemaradtam. :) Most néztem meg a Ship 158-at.

Valahogy nem bírom elhinni, hogy Kakashi meghalt. :((
  • Kövesdi A
    tudom , de EnxTheOne úgy értette hogy már akkor is a démon narutot látta , benne karin aki most a vízesésnél előbújt
    Én viszont már várnám hogy félbúkan hatna , naruto anya és taníthatna egyesmást a fiának
    Bijuu edzés ide vagy oda , jól jönne neki még pár új tecnika
    Mondjuk egy uzumaki család féle specialitás

Kár hogy a héten nincs manga
  • kakaoskalacs
    ö a rokát látta elozoleg .. a vizesesnel az egy vizio a gonosz része narutonak megtestesitve .
  • Kövesdi A
    Ö nem inkább a rókát látta ?
  • EnxTheOne
    nem kevertem a spoilert a fillerel, csak a fillere ugy emlékeztem hogy spiller. xD
    HOgy ne csak offoljak:
    Karin, lehet hogy azt a narutot látta, ami most a vizesésnél "van"
  • ToCsEk
    spoiler meg filler nem ugyan az :D
    filler az ilyen fos mellék szál ami nincs benne a mangában = időhúzás
  • EnxTheOne
    Filler-re gondoltam :D De ugyan az a két szó 90 % xD
    http://www.narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php
  • Timbo
    spoiler :p
  • ToCsEk
  • EnxTheOne
    SZiasztok, megtudnátok mondani hogy hol tudom megnézni hogy melyik naruto részek spilerek (nem tudom hogy kell irni xD), google barátom nem ad semmi használhatot. :(
  • CharrDen
    A narutok sikeresen lejöttek, már csak a konvertálásra várok. Köszi a segitséget!
  • donoki
    Szerintem ami fent van neten azokban alapból angol felirat van, csak nem mindegyik égetett. ilyen pl. HorribleSubs, Taka, CrunchySubs, Narutoverse stb.. És van egy oldal ahol szinte minden anime fent van, narutónak szerintem az összes eddigi része fent van, regelni se kell, semmi.. én is mindig onnan szedem...
    Ha kell a címe írj egy pm-et.
  • CharrDen
    Amúgy már azokat amiket kiadott én is töltöm, de 2naptól 1hét van hátra, nagyon lassan jönnek.
  • CharrDen
    Igazából azért kéne, mert mobilra raknám fel és ott nézném, ezért van ez a probléma (amugy mindet láttam már többször interneten, ott is szoktam nézni). De sajna valahogy meg kéne szerezni és mivel mobilra kell van 1-2 probléma.
  • Kövesdi A
    Ezek videók amiket keresel , szinte minden nagyobb torent oldalon fent , vannak ,csak keresni kell
    (pl ezt beírtam " naruto shippuuden movie torrent"
    Rögtőn az első találat az is amit keresel, a google a barátod használd is !

Amúgy meg rawok mért nem jók ? szinte már minden movie hez , kivétel a 3madik van felirat a rawokhoz is ! ( lassan a 3madikhoz is lesz )!
  • CharrDen
    Ncore lenne jó de nincs accountom és nem tud senkise meghívni, más nagyobb torrentoldalakat néztem de nemigazán vannak felrakva így.
  • Kövesdi A
    Torrent , ftp , stb !
  • CharrDen
    Sziasztok! Nem tudjátok, hol lehetne a Naruto Shippuden filmeket letölteni angol felirattal (japán nyelv) MPEG-4 formátumban? Probáltam mindenhol, de vagy fizetös honlap vagy nincs fenn :/
  • ToCsEk
    hm hm, azt hiszem újra elkezdem nézni a animét :) kezdődik a móka és kacagás :D
    valahol 88 körül hagytam abba :D
  • Kövesdi A
    Ha lesz hozzá , magyar sub
    Meglessem a traileböl kiindulva van olyan jó mint az első 2-ő
    Engem inkább a 4edik érdekel majd, bár azt még japánban is csak nyáron kezdik vetíteni a mozik :)
  • kakaoskalacs
    nekem tetszett
  • donoki
    Naruto Shippuuden Mozi 3 - A tűz akaratának öröklődése!
    Meglátjuk milyen lesz :D
  • EnxTheOne
    mangát akajok :(
  • Amcir
    Hát ez igaz, csak azért gondoltam ezt mert már nagyon kerestem valami kötödést a karakterekhez.
  • Kövesdi A
    hát ha én csináltam volna , a lány különböző naruto karakterek mellet tekert volna el
    Úgy már közelebb lett volna a naruto világához
    Aki szerintem csak véletlen rá talál a youtube-n talán el sem hiszi hogy ez naruto ending :)
  • Amcir
    Nem tudom de szerintem az a lány egy kicsit hasonlít Hinatára... talán így.
  • Kövesdi A
    Nekem tetszett az új op , az endingel nem vagyok kibékülve
    Nem értem hogy jön a bicikliző kislány ,a narutohoz
    nah mindegy
    De legalább ,már normális ütemben halad a történet ,nem húzzák feleslegesen az időt

Az új manga ,jó volt
    De ez a fejezet ,szerintem inkább csak a következőnek a felvezetője volt
    Érdekes lesz ha a 8 farkú ,fogja edzeni narutot
    Úgy mond 2 tök hülye ,találkozása lesz
    Az ahogy a 8 farkú le szólta naruto ,szavajárását nagyon vicces volt
    pedig még nem is találkoztak
  • EnxTheOne
    szegény sasori :( Ha jól emlékszem amikor még orochimaru használta ezt a jutsut, akkor egy pecsétel irányitotta öket :S a pecsét nélkül meg "önmaguk". Jó lenne ha sasori "magához" térne :D
  • vixo
    Az új op/ending nem vmi bejövős,az előző jobb volt...
  • newtrep
    Amikor találkozik Kabuto meg Tobi az elöző fejezet végén akkor is valami ilyesmi megjegyzést tesz Kabuto ,hogy most Madara név alatt futsz vagy valami ilyesmi ami azt szintén egy apró jel lehet
  • Klemice
    madara volt a koporsóban
  • Feriluce
    most ne ugorjatok nekem, már ki van vesézve a téma, de...
    tegyük föl, hogy Tobi nem Madara, hanem valaki más. Most Kabuto pedig feltámasztotta a halott Madarát, és Tobi beszart, h ha ezt meglátják, akkor ő már nem lehet Madara.. na... értitek :D és Kabuto azért mondta neki h nyugi, mer nem mondta el senkinek, így megmarad az inkognitó :D
  • NEOreg3
    ki lehetett az, hogy még Madara is beszart tőle?

ha tippelnem kéne, akkor a legelső ninját mondanám, a Rikudo Sennin-t, vagy esetleg az első Hokagét, de szerintem őt nem kellett volna eltakarni
  • kakaoskalacs
    igazabol a fél arcat már ismerjuk letukrozod az ismert arcat szem helyére sharingan meg vágás nem egy nagy was ist das