4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3569 Nah,látom megint megy a Pein vs. Pain helyesírásának elemzése XD
Inkább nézzétek meg a Ultimate Ninja Storm 2 legújabb trailerjét,mert nagyon EPIC!!! :D
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 NEW Trailer
Ilyenkor de tudok örülni az xboxomnak :D végre nem ps3 exkluzívként jön ^^ Game of the Year nálam! :D -
#3568 úgy vették át a japánok az angol szavakat mint mi az idegen szavakat pl löncshús dajer :D -
#3567 Relatív.Nekem az angol jobban tetszik. :D -
donoki #3566 Pein az ilyen jobb, misztikusabb :D keményebben hangzik mint a sima fájdalom -
#3565 Attól függ:D
angolban leírva pain és kiejtve pein, a japánok viszont az angolból átvett szavakat kiejtés szerint írják le általába, úgyhogy japánul leirva pein. Gyakorlatilag használhatjuk amelyik tetszik:D -
donoki #3564 de helyesen Pein, az originál Narutóban úgy van :D -
#3563 Köszi, még ma elolvasok párat. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már alig várom, hogy Kakashi "feltámadjon". :D -
#3562 Ja még nem nem tudjuk, de én most nekiállok a mangának, mert unom, hogy ennyire hátul kullog. Amúgy helyesen PAIN, nem PEIN..... -
#3561 még nem -
donoki #3560 húh, nehéz volt megállnom, hogy ne olvassam el, de azért sikerült :D a Nagatonál megálltam :)) -
EnxTheOne #3559 még csak itt tart az anime? Akkor akik az animét nézik, még nem tudják hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagato (Pein) nem köcsög? :D:D:D -
donoki #3558 kb a 426. abban van Konohamarus rész -
#3557 a 162-es résznek hányas manga felel meg? -
donoki #3556 162 "Pain to the World"
"Sekai ni itami o" (世界に痛みを) May 27, 2010
163 "Explode! Sage Mode"
"Bakuhatsu! Sennin Mōdo" (爆発! 仙人モード) June 3, 2010
164 "Crisis! Sage Mode Disappears"
"Pinchi! Kieta Sennin Mōdo" (危機! 消えた仙人モード) June 10, 2010 -
#3555 Jah pontosan Kakashi mondta neki
Tudja valaki a következő részek címeit ?
A naruto kunon mindig kint szokót lenni , de ők most egy apróbb technikai gonddal küszködnek ! -
donoki #3554 Jóféle volt ez a rész is :)
Gondolom Naruto arra jött rá, hogy majd árnyékklónnal megoldja, hogy egyikkel természeti chakrát gyűjt a másikkal pedig teszi a dolgát :D, egyből rájött ebből "ez olyan mintha egyszerre kéne jobbra és balra is nézned"-ből, mert már más is mondta neki régen :D asszem a shuri-rasengannál, nem? -
#3553 itt már van felirat :) -
#3552 http://www.nwanime.com/
ha meg nem akarnál várni akkor itt mindig fenn van angol subbal -
#3551 Na ezt nem tudtam,köszi szépen a segítséget! -
#3550 Ez az ideiglenes címük amíg nem kunyeráltak össze elég pénzt saját szerverre. -
#3549 Oda írtam,hogy majd.
Amúgy nem az a gáz csak most nem jó a naruto-kun.hu,azért írtam,hogy máshonnan kéne a felirat,honnan lehet?? -
#3548 Igen. Az egyik feliratozót ismerem, igazi anime-mániás(amúgy két évvel kisebb nálam,de érti a dolgát! ). :) -
#3547 Ilyen táj , még jó hogy nincsenek vele készen !
Még pár óra és lesz magyar felirat is , türelem
Ők szokták a leggyorsabban meg csinálni ! -
#3546 Hol találhatom meg majd a 161 es részhez a feliratot?
Naruto-kun.hu még nem áll készen:( -
#3545 Egész jó volt ez a 161-es rész. :D
Konohamaru szépen megtanulta az árnyékklónos menetet és a Rasengant is. :)
-
#3544 Ez is igaz
Nekem ami most az animeben megy , csak egy kis plusz hogy mozogni is láthatóm őket
Amúgy szrintem jobb a manga , csak a lényeg van benne , bár a hang mint elem nagyon hiányzik ezt adja az anime
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várom már hogy vissza jöjjön naruto , bár ez után következő (10-20) részeket nem igazán várom !
Megint az emo herceg fog szerepelni -
donoki #3543 "Csak nem mindegy , hogy az új esemény vagy sem , amit épen olvasol"
Ha nem olvastam előre a mangát, akkor nekem az is új esemény ami az animeben van... -
#3542 Hát igen , várni mindig kell
Csak nem mindegy , hogy az új esemény vagy sem , amit épen olvasol
Én pl nem bírtam ki , a sok filler mellet hogy el ne kezdjem a mangát ,többek közt ez a jó oldala a mangának , nincsenek fillerek
Max akkor lesz szivacs , ha vége lesz a mqangának
-
#3541 túl sok a spoiler emberek
bár engem nem zavar -
#3539 Igen ez igy normális ezen nemtudom mit csodálkozol : D
Nem arról beszél,t amire te válaszoltál. -
donoki #3538 és? ha utolérem a mangában a legvégét, akkor ott is várhatok 1hetet míg megjelenik még1... -
#3537 Jah és attól , még nem kevésbé izgalmas az anime , ha már olvastad a mangát
Mivel más valamit olvasni ,és más valamit hallani is
Amúgy pont ezért vannak a fillerek is
Mert japánban többen olvasák a mangát , mint nézik az animet , és ilyenkor a mangásoknak is kell adni valami +
-
#3536 Jah + várhattál ere az eseményre vagy 1,5 évet
Azért annak is meg van az előnye , ha olvasod a mangát -
donoki #3535 kíváncsi leszek mi lesz ebből a Pain-es sztoriból :) Eddig nem állnak valami fényesen a konohaiak, de gondolom majd Naruto visszatér és szétcsap köztük :D Kakashit hiányolom, de tuti valahogy vissza fog térni...
Még szerencse, hogy nem olvasok mangát, így legalább izgi az anime :-) -
#3534 szintúgy bejövős volt ^_^ -
donoki #3533 pedig sztem az elég komoly jelenet volt :) nekem tetszett ez a trió :) -
#3532 A 160 részben , elég sok volt a filler képkocka
Legalábbis , én nem emlékszek a mangából olyan részre , ahol anbu tagok harcolnak a idézet lényeke el -
donoki #3531 jah, akkor jó -
#3530 Nem filler , mangában is benne volt ! -
donoki #3529 durva volt ez az anime rész :D ezek a pain-ek elég kemények :/
a köv. rész megint filler vagy mi??