4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd meglátjuk a következő részben. :) Amit te mondassz az se rossz. Én első pillanatban arra gondoltam, hogy Naruto anyja is rárakott egy "jutsu"-t a fiára, hogyha nagyon elkapja a róka gyűlölete,a kkor segítsen. -
#3608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hogyan került oda az anyja? Az apja még érthető volt, mert ő pecsételte a Kilencfarkút Narutoba, de az anyja? Én max arra tudok gondolni, hogy a Kilencfarkú előző Host-ja Naruto anyja volt, csak elég kevesen tudtak róla -
#3607 Tiszta kemény, hogy csak úgy hajigálja mi? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az se semmi, hogy az édesanyja pont az uitálat(hatered, lehet, hogy nem így fordítják magyarra) áradatában jelenik meg. :) -
donoki #3606 huhúú d druva volt ez a rész :D most Narutónak nem lehet baja a Rasen Shurikenből Bölcs formában? Jól összezúzta Tendot egy ütésből :D -
Amcir #3605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és most mi lesz? De legalább tanulunk az anyjáról is valamit, de hogy győzi le a 9 farkút?(talán ide jobban jönne apuci mint anyuci... Igaz azt már ellőttek -
#3604 csak kérnetek kellett :P -
#3603 Na a végére jutottam a mangának. :D
Csak egy valamit nem értek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Killer Bee akkor most ott van Naruto belsejében és úgy segíti, vagy félreértettem(mert én angolul olvasom, úgy jobban tetszik). -
#3602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a róka irányítását , nem igazán tekintem új jutsunak
Ezzel eddig is rendelkezett , csak nem használta ki !
Olyan technika kéne neki , amivel egy szere lehet védelmezni , és támadni is vagy legalábbis kisebb késésekkel
A Futon rasengan pengéit kéne valahogy szét szórnia a levegőben , és azokat irányítva , tudna támadni és védekezni is
Mivel azok elől kb senki nem tudna menekülni !
Na meg legyen már neki egy olyan technikája is , amit ténylegesen ő fejlesztett ki , és nem csak tovább fejlesztette !
Az apja jutsujaihoz , még ha van is róluk le írás ami kétlek , nem hiszem hogy a kezébe adják csak úgy tessék a tied
Azokat max ,az anya tudná neki meg mutatni ,aki látta gyakorlat közben is !
De aszem az utolsó interjúban a mangaka , arról is nyilatkozott hogy lesz narutonak vérvonal képessége
És az vagy magától aktiválódik , vagy olyan mint pl shikamaru családjának tecnikája kell hozzá valaki aki meg tanít rá , ezért is jó lenne be hozni a story ba naruto anyát , edzhetné kicsit narutot
Úgyis hasonló a jellemük, biztos jól kijönnének ! -
Amcir #3601 Erre egyszerűbb megoldás apja iratai között megtalálja a teleportáló
justu leírását:D és különben is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha meglesz a full kontroll akkor az egy új "jutsu lesz" -
#3600 Szerintem meg érdekes elem lenne , ha be kerülne a történetbe az anya
Vagy ha ő nem is él , de a családjából attól még élhetnek rokonai pl a testvére stb , jó lenne valaki aki adna narutonak valami normális technikát
Nem tudom ,lehet hogy kubo a blech alkotója , mérges lenne ezért
De én egy olyan technikát képzelnék el narutonak mint a bleachben byakuya technikája , csak nem lehetne látni a szél pengéket , végülis a pengék már meg vannak csak valahogy tudni kéne őket irányítani (mozgatni) , végülis mint pajzsnak mint támadásnak jó lenne mint gaaranál a homok
Unom már hogy naruto csak rasengan meg kagabunsint használ !
Hogy kabuto mit csinál engem hidegen hagy , nem hiszem hogy sokáig fog szerepelni ! -
EnxTheOne #3599 Szerintem nem lenne jó ha az anya élne :S
Én inkább arra vagyok kiváncsi hogy,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit csinál Konan, ha jól emlékszem akkor csak elment. Illetve, Kabuto is érdekel, hátha sasori megtöri a jutsut és átáll :D:D:D -
#3598 Attól még árva, ha el hagyták a szülei egy meg halt a másik meg vagy lelépet vagy ő is meghalt
Bár szerintem túl sablonos és egyszerű lenne a sensejtöl , hogy meghalta szülésben !
Valami sokall ötletessebb dolgot fog előállni az biztos ! -
Amcir #3597 érdekesé lehetne tenni vele a sztorit, de azért fura lenne hogy úgy indul a sori hogy árva aztán összefut mindkét szülőjével -
#3596 kushina őrvény országból volt való , ami régen egyesült a tűzországával asszem !
Azt hogy miért nem nevelte fel ha él , talán meg fenyegették a vének , attól a tetű danzotól minden ki telik !
Amúgy inkább szerintem azért , mert hát azért nem mondták el neki hogy a 4edik fia ,hogy őt megvédjék elvileg a támadóktól , szóval csak kicsit lett volna furcsa ha a 4edik feleségének gyereke van nem ?
Ezt valószínűleg , ő is belátá , hogy a jelenléte vészeztetné a kis narutot !
Szerintem lassan feltűnik majd , én még azt is kinézem belőle , ha él hogy figyelte hogy naruto hogy halad az élet ősvényén ! -
Amcir #3595 Elírtam: nem konohai kunoichi volt Kushina. -
Amcir #3594 De nem konohai kunoichi Kushina(hanem a Land of Whirpool ninjája volt(hogy került konohába?????)), és különben is ha élne nem nevelte volna narutót?????, de tény egy említést megérne SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha már az apját behozták 1 részre.
Ja valaki tudja mikorra várható az új film és miről fog szólni? -
#3593 S ah véletlenül elveszítené azt a vérszerű rokont akkor lenne egy Sasuke 2-nk? :)) -
#3592 A sasuke részeket utálom , remélem hamar le rendezik majd az animeben az is !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Húúúúúú a mosani manga azért már nem volt semmi , remélem naruto meg tanulja uralni a rókát , aztán meg majd a 8 fakuval démon alakban csapodnak be a harcokba ,
Jó fajta erősítésnek felérnek majd
Kíváncsi leszek majd a többiek arcára , amikor megjön naruto rókaként vagy ott változik át azá
Én már azt várom hogy kushinaval , is kezdjen valamit a sensej , jó lenne több dolgot
Meg tudni róla , esetleg még szertetelhetne is
Vagy pl taníthatná narutot ere aza klán jutsura (ha van ) vagy pl az apja technikaira is, jól jönne konohanak egy új sárga villámlás !!
Pl én annak is örülnék ,ha úgy toppanna be ,hogy ép folyik a harc meg jön anyuci , segítségként hozva magával az uzumaki klánt
Ők lehetnének konoha legerősebb klánja , szerintem ha él az anya simán újra éleszthette a klánt , nem hiszem hogy mindenki meghalt volna !
Jó lenne valami vér szerinti rokon narutonak !
Nektek ezekről az elképzelésekről , mi a véleményetek ? -
#3591 Én csak most kezdtem el olvasni a mangát. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiváncsi vagyok Sakura mit fog csinálni? (Ott tartok, hogy Sai megmondta neki, hogy ő okozta Narutonak a legtöbb kínt.)
És lássuk mi lessz Sasuke-vel, épp most fut Danzo után Karin kiséretében. -
#3590 Hát hogy pontosak legyünk , ez a manga rész , ami az animeben most megy
2008.dec 30adikán már kint volt ,szóval 2 év
Vigyázat erősen spoileres szöveg , aki nem szeretné tudni a következő 10-15 rész tartalmát , MÉSZIRŐL KERÜLJE EL !!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és szerintem kb ennyivel zárul az évad KB 10-15 rész ez az egész !De még jönn egy kis harc , eltelik kb 10-15 perc a harcban , narutonal ki fúj a senin mod jön hinata , aztán nagyot bukik is, narutonál el szabadul a rókica , kis vártatva sikerül újra hogy ön maga legyen Aztán be hadarja pein-t , meg találja nagato rejtek helyét , megint jön egy kis adós duma .Naruto szokás szerint nagato szívét is meg változtatja , az a megmaradt erejével feltámasztja a hallottakat(konohaban) , ki derül hogy pein csak egy báb az akastukiban
Naruto hazatér ünneplik mint egy hőst ,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aztán még jönnek a villám ninjak , hokage tali stb -
donoki #3589 Az előzetesben sosincs bent a köv. rész egész tartalma :) -
#3588 Az időhúzás mellékes, vagy 3 évvel vagyunk lemaradva az animevel =D -
#3587 Annyi biztos nem lesz , maga a harc mindenestül , lesz kb annyi
Olvasom a mangát ,na meg nem úgy nézki ,hogy nagyon húzni szeretnék az időt ! -
#3586 A végén levő trailert elnézve inkább csak eszmefuttatás lesz. Mire vége van a harcnak lesz vagy 7-8 rész szerintem. -
donoki #3585 wááááá de durva volt ez a rész, végre naruto visszatért :D köv részben lesz eksön azthiszem :D de várom már -
#3584 jah, degeci volt már vele:DDD -
EnxTheOne #3583 manga. Szegény Yamato :D:D -
Amcir #3582 A manga is jó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naruto & Hachibi vs. Kyuubi, ez érdekes lesz, de nem az van ha kinyílik a pecsét eluralkodik Naruton a bijuu? VAgy még vissza lehet fojtani ? -
#3581 anime 162rész vége üt -
#3580 Tudtommal az ultimate ninja storm pont ilyen, meg ps2-re is volt 3d-s naruto-k a chronicels 1-2,de azok gagyik voltak! :D -
donoki #3579 Én néha napján Accel2-zök, még az se rossz gém :D csak az a baj, hogy oldalról nézett, olyan Naruto játék kéne, mint pl a Dragon Ball-ok.. hogy térben akármerre mozoghatnál, az kemény lenne :D -
#3578 ps2 volt az első konzolom,még jelenleg is megvan,utána vettem psp-t majd ezt követően xbox360-ast :D E között a 3konzol között cikázom,bár a ps2 ideje már lejárt nem adnak ki több játékokat rá,de azért néha egy-két régebbi naruto gammát nosztalgiázásként benyomok,jah meg persze gow-t XD -
donoki #3577 jaa hát akinek van, annak persze :)) suliban elő, unalmas órán alvás helyett :DD de ha ps2-d lenne, akkor te sem ezt mondanád :D -
EnxTheOne #3576 akkor jó mert, ö a kedvencem. :D:D
http://www.youtube.com/watch?v=nYyE2ItjRHE
-
#3575 Sasori benne lesz! ;)
#3573 Én egyáltalán nem sajnáltam,hogy ps2 helyett psp-re látogatott el az accel 3,így legalább bármikor nyomhatok egy jó kis fájtot a hordozható masinám segítségével! ^_^
-
EnxTheOne #3574 Sasori benne lesz? :D -
donoki #3573 wááá de zsír játék már :oo én csak azt sajnálom, hogy a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3 avagy Accel3 nem jön ki PS2-re, csak PSP-re... eddig mindegyik része PS2-re jött ki, erre meg... -
donoki #3572 jah, meg a Narutóba is hallom, hogy csomószor ilyen angolosan beszélnek :D pl. szenkjú... :D -
#3571 A legtöbb könnyűzene számnak, amit halottam, a fele angolul volt, hogy csak egye-egy szó, hogy egy egész sor. :)) -
mamutvadasz #3570 A japók nagyon sok szót húztak-húznak át az amcsiból. És már már pofátlanul kombinálják a sajátjaikkal, így születnek a mindenféle - ilyen olyan Championok, aminek csak Japánul van értelme... Ők biztos tudják ez miért jó ;)