Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XenHai
Ez mekkora....
vixo
http://www.youtube.com/watch?v=lX7wr6fy3Ag

XD XD :D:D

Lord Nomak
Biztos immunis lesz a sharingan hatására :o

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

XenHai
Nem kell neki a 9farkú, hozzá vág 1 rasen surikent azt cseszheti , nem is beszélve arról hogy itachi adott valamit narutonak tuti szöcske ellen jó lesz..
Lord Nomak
Naruto szénné alázza.. azért, ha a piercinges srácot bezúzta ilyen csúnyán akkor nem lehet nagy gond sóska.

kakaoskalacs
valoszinuleg Pain szerü tombolás lesz , és még azt sem tudni mit szol Karin halalahoz juugo és suigetsu(öket is megöli). aztan elöször szerintem Sakura , Kakashi, vagy valami kozeli tagot fog bealázni :_D , 9tails meg naruto meg siman elpicsazza szerintem ..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lord Nomak
Jaaa, hogy õk ? Na erre nem is gondoltam, õk valami nagy öregek mint ami homokfalúban is volt asszem. Most ugye elvileg a hokage az a Kakashi nem ? Remélhetõleg õt nem akarja bealázni, merthogy hokage.. Mert jelen állapotot elnézve Sóska simán leveri.

XenHai
van 2 öreg 1 nõ meg 1 férfi a nevükre nem emlékszem de jó párszol feltûntek már animban és mangában is.
Lord Nomak
Nem tudom kikre gondolsz, amúgy mindig van miért bõvítenie a listát, a következõ 2 után talál magának megint újabb 10 embert szerintem. :F

XenHai
remélem saját magán!Egyébként még 2 személyen.
Lord Nomak
Sóska kin akarna még bosszút állni ? Ez már kezd nevetséges lenni nagyon..

kakaoskalacs
én azert remelem

Black Hawk
nem hiszem hogy megölte ... de most már remélem hogy elkeni végre a száját valaki... :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vixo
hehe...w8 wut?! O_o

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

sasuke-t kedveltem, de a mostani mangába elég nagy g*ci volt. :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

NeverwinterKING
durva kép:O

\"You are fucking crazy people!\"

Lord Nomak
Sasuke egyre jobban butul, durvul a mangában. Remélem elõbb vagy utóbb levadássza valaki, vagy kap egy kis agymosást.

kakaoskalacs

<#integet2>

Klemice
-favolok én is faszom kivan már mindennel

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

<#fejvakaras>

Bulykin
<#wow2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Black Hawk
köszönjük Emese :)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

nekem a narutokun link a kép közepében van :D a legújabb mozillát használom

ToCsEk
egy kis fun :D

http://www.youtube.com/v/jO_SQtGUxAw&hl=en_US&fs=1&

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Lord Nomak
A topic arculata a manga és anime megtárgyalása mint látható lentebb is. :P

Black Hawk
nekem mind1 csak gondoltam illeszkedjünk a topik arculatához :D

Lord Nomak
Szerintem a link azért van ott, hogy akik nem tudnak angolul le tudják tölteni a magyar fordítást, még, ha igénytelenre is sikeredik sok esetben. Szóval jó ez így szerintem.

Black Hawk
ha már ennyire utáljuk a naruto-kunosokat legalább a logó alól vegyük le a linket :D

Klemice
pff az egész sg fórum vicc, mit akarsz?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nah, spoilerbe irom, igy talán nem szurja senki szemét. Ez narutos forum. És gondokom elég sokan olvasnak mangát, és talán a többsége magyart. És szerintem aki látott naruto-kunos mangát, az tudja hogy tele van hibákal (pedig nem 1 ember csinálja), és hogy a csapat tagja legyél, olyan feltételeket szabnak, amit a jelenlegi tagok se tudnak teljesiteni. Ez kritika. Lehet pozitiv, illetve negativ is. A kritika hozzá tartozik.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lord Nomak
Nem tetszhet mindig, minden, mindenkinek.

Mehet itt más téma, de érted hát rohadtul nem érdekel a naruto-kun. Fikázni akarjátok? OK. Menjetek a saját fórumukra.

REAL MADRID

Lord Nomak
Soha nem értettem ezt a -fav dolgot, most akkora veszteség nekünk, ha neked nincs favban ?
Azért, mert nem tudsz röhögni az ilyen dolgokon.. Ez az egész egy vicc ahogy írtad. Mangáról meg animerõl nem tud senki 1 hétig beszélni mert nem lehet mit beszélni róla. Más témával kapcsolatos dologgal meg legalább életben van a topic meg pár ember elvan.

Na -fav, vicc lett ez a topik.

REAL MADRID

Lord Nomak
Tényleg, erre nem is gondoltam =DD Vagy fõnököt keresnek maguknak. ^^

akkor ezek szerint megszünik a naruto-kun? a jelenlegi forditok nem felelnek meg a követelményeknek xD

Klemice
manapság az ember a kötelezõ és jövedelemmel kecsegtetõ munkákon kívül csak a szívességi ajánlatokat fogadja el :)

Lord Nomak
Jóhátazegydolog. De jó, hogy diplomám ne legyen egy olyan melóért amibõl hasznom nincs de az idõm elviszi.

Klemice
szorgalmi feladatként küldök neki egy zacskó szart

Lord Nomak
Bocs a hatalmas terjedelmû szövegért de ezt érdemes elolvasni, hogy mi kell a naruto kun manga szerkesztõ pozíció betöltéséhez.

Mangaszerkesztõi tesztfeladatok

Néhány segítség, tanács a kezdéshez.
- Elõször telepítsd a zip-ben található betûtípusokat!
electronik.ttf
EnviroScrN.ttf
ImpressN.ttf
(Win 7-ben jobb klikk a betûtípus nevén, majd telepítés. Korábbi windows verzióknál: Start menü-> Vezérlõpult-> Betûtípusok, majd Fájl menü-> Új betûkészlet telepítése... Itt betallózod a betûket, és OK)
- Nem muszáj Photoshoppot használni a feladatok elvégzéséhez, de célszerû.
- Ha a png kiterjesztésû képed, amire éppen szöveget akarsz írni, PhotoShopban rákattintáskor pirosra vált, kattints bármely más eszközre, majd menüsoron Kép-> Színmód-> RGB szín. Angol PS-ban Image-> Mode-> RGB color. Ezután már tudod használni a szövegírás eszközt.
- A kész képeket psd-ben is mentsd el, hogy a munkád folyamata, rétegei megmaradjanak. (a psd-ket természetesen nem kell elküldeni)
- Minden feladatot meg kell oldanod, a kreativításodra van bízva, hogyan teszed azt. (a szorgalmikat nem kötelezõ megoldani, de plusz pontot jelentenek)
- Ne csüggedj, ha egy feladatot nem siketül tökéletesen megoldani, ha beveszünk a csapatba, úgyis segítünk, tanítunk új vagy épp régi trükköket. Ez a feladatsor csupán szintfelmérés céljából készült.

Néhány követelmény:
- alapszinten tudj használni PhotoShoppot.
- tudj helyesen szótagolni, olvasd is el a szöveget, amit a képre helyezel, hogy észrevedd, ha esetleg helyesírási, fordítási hiba marad a magyar szövegben. (tehát ne csak Ctrl C, Ctrl V-zz!)
- legyen határozottan sok türelmed, nyitottságod új dolgok megtanulására és ne unj bele a munkába néhány hét után.
- minden mást meg tudunk tanítani neked :D

1. feladat:
A 666_01-szovegbeiras.jpg nevû képre kell egy egyszerû szöveget felvinni.
Tehát törölni a japán szöveget, és beleírni a magyart, odafigyelve az elválasztásokra és a buborékban való szövegelosztásra. Betûtípus az ImpressN.ttf (PS-ban telepítés után "Impress_PFL" lesz a neve) legyen, méretet te választhatsz, a lényeg, hogy olvasható legyen. Majd el kell menteni a képet png formátumban, a legkisebb minõségromlás mellett, lehetõleg minél kisebb méretbe.
!Szorgalmi feladat!
Ha jobban megnézitek a képet, nem mindenhol egységesen feketék a fekete részek. Ezeket kellene javítani anélkül, hogy a szürke részek "elfeketednének", vagy a fehérek beszürkülnének.

A beírandó szöveg (Figyelj,mert jobbról balra indulva kell kitölteni a bubikat!):

Ezeknél tapasztalatlanabbakat még sosem láttam.

Valóban tagadhatatlan, hogy honvágyam van...

Megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért bosszút állok...

Kemény legény...

2. feladat:
A 666_02-megjegyzes-kanji_angol.jpg nevû képen 2 feladat is van.
A felsõ sor képén található "FUU" és "FART" szövegeket ki kell törölni, és a 666_02-megjegyzes-kanji_raw.jpg képrõl vissza kell másolni az eredeti feliratokat/kanjikat. Majd a megfelelõ bubiba/mellé/alá/fölé (ahol szerinted jól nézne ki), odaírni megjegyzésként, hogy "Fú" illetve "Szellentés, puki".
A másik feladat, hogy a felsõ kép alatt található "Kishimoto says:...." szöveget ki kell törölni, és a helyére beírni, hogy "Kishimoto elnézést kér azoktól, akik éppen most ettek...". A kis izzadságcsepp, kerüljön a szöveged végére. Szintén az ImpressN.ttf betûtípust használd.

3. feladat:
A 666_03-cim_beiras-angol.png képen kell dolgozni.
A feladat, hogy az angol címet ki kell törölni, a hátteret javítani, majd az EnviroScrN.ttf (PS-ban "EnviroScript_PFL" a neve) betûtípussal beírni a magyar szöveget, a 666_03-cim_beiras-minta.png alapján.
A beírandó cím: 20. rész: A végsõ harc
A cím hátterének javításában segíthet a 666_03-cim_beiras-raw.jpg kép.

4. feladat:
A 666_04-kep_javitas.jpg képen kell dolgozni.
A feladat hasonló, mint az elsõnél. Itt törölni kell az angol szövegeket, és be kell írni a magyart az ImpressN.ttf betûtípussal, az angol mintájára. Tehát, ahol szürke az angol, ott a magyar is legyen az, illetve kövesd a []-zárójelben levõ utasításokat. Fordítási, helyesírási hibák elõfordulhatnak a szövegben, ezeket is ahol kell, javítsd!

Vuf~~~~ Vuf~~~~ (gyere csak...) <<- a szivecskék maradjanak a képen, a "gyere csak" pedig dõlt betûs legyen>

Hogy lehet képes bedölni ennek?

Váó! Tényleg lyön! Milyen ostoba kutya!

Pff, és minket átlépett egy hülye kutya annyira sok napon keresztül... <<-ez legyen dõlt betûvel, és legyen körvonala is, de ne túl vastag. Egyszóval ne a körvonal takarja ki a hajból hiányzó részeket. De most nem kapsz segítségként rawot>

Oké, amint közelebb jön <<- szintén dõlt legyen, és körvonallal ellátott, de ne lógjon bele a keretbe, mint az angolban>

teljesen bemutat egy csábító póz.

Most!

5. feladat:
A 666_05-szurke_atmenet.png képen kell dolgoznod.
A kép jobb felsõ keretébõl törölnöd kell az angol szöveget, javítani a hátteret (rajzot is), majd körvonallal ellátva beírni a magyar szöveget, az electronik.ttf(PS-ban "This is Elektronic" a neve) bettûtípussal, 18 pixeles méretben.
A magyar szöveg:

Fürge rókalábak, surranó kis árnyak,
Hipp-hopp, jön Vuk.
Híres nagy vadászok, jobb, ha félreálltok,
Hipp-hopp, jön Vuk.
Õ az éjszakától sohasem fél,
Bár a sûrû erdõ csupa veszély,
Azt mesélik róla, ravasz, mint a róka,
Jön, lát, gyõz, fut.
Felragyog az ég is, felkiáltok én is:
Hipp-hopp, jön Vuk!

És végül egy abszolút szorgalmi feladat (bár örülnék, ha ezzel is megpróbálkoznátok!!!
Sajnos nem mindig jutunk megfelelõ, tiszta scanhez munkánk során, így szükség lehet a raw képek tisztítására. A 666_szorgalmi-tisztitas.jpg címû képnél, ez a feladat. Próbáld meg úgy helyreállítani a képet, hogy a világosfekete fekete legyen, a piszkosfehér fehér, de közben a szürke részek is megmaradjanak (mint pl. a felhõk).

Sok sikert a munkához!

Klemice
fail tényleg bocs

hát miután itachi használta sasuke ellen, akkor persze, hogy azt mondja, hogy az az öcsi-féle

Klemice
hmm nemtom, madara meg azt mondta, hogy ez sasuke verziója ergo látta itachiét

Count Adyn
Sasuke vs Itachi harcnál Zetsu kommentjeibõl kb ez jön le^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

én neji-nél meguntam xD

hát ez nem volt vmi hosszú gém :D

Klemice
hogy érted hogy nem tudtak róla?