4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
EnxTheOne #3649 Mangát akarok basszameg. -
#3648 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem az hogy el szabadult a kyubi , el törlődőt az az emlék , vagy naruto amilyen hülye nem értette és azt hiszi hinata úgy szereti őt mint mindenki mást a faluban , én kinézem belőle -
#3647 Tényleg Hinataval kapcsolatban SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor most Naruto csak úgy simán otthgyta, mintha meg se hallotta volna amit mondott vagy mi van? WTF? Mert ha jól emlékszem a nagy harc után nem is talákoztak... -
#3646 Nem mondta neki, hogy hol fognak találkozni, de annyira Naruto se idióta, hogy ne jöjjön rá magától mikor meglátta a hajóból! :) -
#3645 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a béka csak azt jósolta neki meg hogy találkozni fog vele , de azt hogy hol , aszem nem említette a béka
Bár lehet hogy csak rosszul emlékszem rá
Húúú a holnapi naruto részben :Vallomás jön hinata -
#3644 Igen Naruto azért ment olyan lelkesen, mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megjósolta neki az öreg béka, hogy az "Octopus" fog neki segíteni, tehát gondolom pillanatnyilag minden másról megfeledkezett. -
#3643 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom , a készülő háborúról egyikük sem tud semmit ,legalábbis ha naruto tudná , biztos inkább a társai mellet lenne ! -
#3642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bee úgy tudja hogy pihenni van ott , vagy mi , naruto meg nem tudom mit gondol valószínű hogy ő parancsba kapta hogy menj , mint egy küldetés és ő ment is ! -
#3641 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mondták meg nekik hogy mért viszik őket a szigetre? Pfff, nekem tényleg bajaim vannak az emlékezéssel, újra kell olvassam. xD -
#3640 Upsz...Bocsi, tényleg papírfa, csak rosszul emlékeztem.
Élvezném, haSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszer csak kitörne a Naruto Meg Bee és szétvernék az ellenséget. xD -
#3639 Addig még sok víz , akarom mondani rész lefolyik még a Dunán
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elszabadul a róka , találkozás a fateral , útólsó pein haza vágása , beszélgetés ino- faterjával stb
Jó lesz , ha ezeket meguszuk 10 rész alatt !
Amúgy jah nagatoSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy papír fában bujkál , egy jó magas hegy tetején amit conan csinált
Én inkább a mangát várom , érdekes lesz a 500 fejezett + érdekel hogy folytatja majd inentöl naruto
Nah meg az is ,hogy reagál majd a két szörny szomorító ,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy őket igazából csak rejtegetik a szigeten ! -
#3638 nem papírfában van? -
#3637 De hamarosan következik, csak még Naruto SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!le kell győzze az utolsó Pain-t és el kell menjen a barlangba. -
#3636 ott még nem -
donoki #3635 jah, kb úgy néz ki, mint egy ninja tolószék, egyszer csak beindul mint az a gurulós droid ^^ -
EnxTheOne #3634 Úgy értem hogy animébe. :D -
#3633 persze
http://www.onemanga.com/Naruto/446/13/ -
EnxTheOne #3632 Nagato már elmondta hogy miért köcsög? :D -
#3631 Azért azért , mert már annyira le van strapálva , hogy magától járni sem bír
Az a lépegető , a tólószék ninja verziója XD -
#3630 kérdezni akartam hogy miért néz ki úgy mint egy birdalmi lépegető :D
tiszta droidika feeling -
donoki #3629 ebben az anime részben végre kiderült, hogy Nagato irányítja a Pain-eket :) elég csúnyán néz ki szegény Nagato.. csont és bőr :D -
#3628 ők csak ki rakják, hogy az olyanok mint én is , akik nedm túl jártasak aban hogy épen hova kerül fel elsőnek
Egyből egyszerüen elérhesük hogy van angol raw stb , fordítást is csinálnak persze , csak idő
Általában erről értesítik az adott angol csapatot is !
Huuuu érdekes lesz 2 hét múlva a 500 fejezett -
donoki #3627 ez van, én mangát úgy sem olvasok... a feliratot meg a hlt-ről szedem.. bár nem mindig szedek feliratot, jó az angol is :) -
#3626 én ugyan így kiraknám aztán alulra linkelném a forrást. -
#3625 nem éppen, linkelném, hogy hol van, és igényes magyar fordítást csinálnék, de ebbe ne menjünk bele, mert úgyis csak véditek a kis csicskákat -
#3624 fordított helyzetben te is ezt tennéd. -
#3623 lelopva a mangastreamről amit linkeltem.. hagyjuk már, csicska oldal ez a naruto-kun -
Dani95 #3622 Sziasztok!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltőket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek! -
donoki #3621 Itt is fent van már. -
#3620 http://mangastream.com/read/naruto/89152425/2
mindig itt van fenn először átalában szerda este már -
#3619 Hol ???
Én nem találtam , egyenlőre sehol ! -
#3618 jövő héten nuku manga, az eheti már kinnvan -
EnxTheOne #3617 Valaki megtudnja mondani hogy volt ez a párbeszéd? Nem emlékszem rá, csak a lényegére.
Hidan:- Ha megöljük ezt az embert akkor a pokolra jutunk.
kakuzo: - Ne félj, a pénznek a pokolban is van hatalma. -
#3616 eltaláltam -
#3615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az édesanyja kicsit Sakura feelinget áraszt.(Jól megvágta. :P)
Ez a mi öreg Naruto-nk, magától szinte semmire se jön rá. :P -
#3614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként mi ez a 2 szöveg amit hajtogatnak ?? -
Amcir #3613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre dattebanno:D kicsit se hasonlít az anyjára;) -
EnxTheOne #3612 mangába naruto xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!This is the true form of nine tails... :D vagy valami ilyesmi -
donoki #3611 ez a rész is zsííír volt :) ennek a Peinnek csak az az egy szerencséje van, hogy újratudja magát éleszteni :D -
#3610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen , én pl egy elme genjutsura gyanakszom , ami ha már ba van meg jelenik neki , hogy lelket öntsön belé egy fajta elsó és útólsó üzenet is egyben