Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
ez csak valami rajongói munka

de nem állhat messze a valóságtól, mert a legtöbb animekarakternek hasonló az arca

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wander01
off

nemá, kakashi így néz ki maszk nélkül? 😄DD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szerintem nagyon rossz lépés lenne hogyha újra visszatérnének a régebben legyözött akatsuki-sok. Egy olyasféle harcot viszont eltudnék képzelni velük mint amilyen a shippuden elején volt amikor neji/lee/tenten a saját klonjaikkal vagy mikkel küzdöt. Inkább hozanak be új gonoszokat meg egy sereget mert elég ratyi lenne ha az 5 ország seregének kéne 5 akatsuki-s ellen megküzdenie
Nem hiszem, hidan meghalt elvileg. Mert csak addig halhatatlan amíg áldoz annak az istennek, a föld alatt pedig kétlem h tudna áldozni. És egyáltalán nem gyenge, az a visszaverõs cucc még így zombi állapotában is tudna ütni.

vixo
Lehet,hogy Hidan is visszakerül a storyba,ha már Kakuzu-t feltámasztotta Kabu,akkor õ már összetudná foltozni,mint ahogy tette már 😄

NEOreg3
azt mondta, hogy továbbfejlesztette a technikát, szóval lehet hogy mégse olyan gyengék

mellesleg:
ha Hidant nem hozta vissza, akkor még mindig életben van 10 méterrel a föld alatt?😄 bár jobban belegondolva õ volt a leggyengébb Akatsuki tag és az Edo Tensei jutsu miatt a halhatatlansága nem sokat érne, mivel minden feltámasztott halhatatlan

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

de szerintem õk csak saját maguk gyenge zombi változataik lesznek, nem hiszem hogy fontos szerepük lesz
kakaoskalacs
animeben meg lassan Pain vs naruto a téma nem? elkovetkezendo 1-2 honap gondolom

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lord Nomak
Egyre érdekesebb lesz a történet, kíváncsi leszek, hogy pár manga múlva mi fog történni meg mik derülnek ki.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

XenHai
Orochimarut szerintem nem az inkább kakuzu
jól láttam hogy Nagato-t Orochimarut, Sasorit, Itachit és Deidarát idézte meg?
NEOreg3
Kabuto sem lógatta a pöcsét<#gonosz1>

A manga alapján én inkább Sasukéra számítok, mivel azt mondta a varangy hogy fiatalember.
De ez milyen filler volt?! A 6farkú ennyitõl kifeküdt? Meg sem mutatta az erejét vagy valami... hát ez gáz 😄

Az is lehet nekem is Tobi volt a másik ötletem.
XenHai
Madara is ott van még!
kakaoskalacs
killerbee okés , de Soska lenne az erõs szem vagy feltunik valaki más...?

Naruto meglátogatja a jós varangyot aki lényegében azt mondja neki, hogy találkozni fog egy polippal és valakivel akinek erõsek a szemei. Szerintem Sasukéra és Killer Bee-re gondolt.
kakaoskalacs
Naruto visits the fortune telling frog
mainly -you are going to meet an octopus and confront one with powerful eyes. ez mit jelent? 489-es spoiler

manga

XenHai
Igen!!
NEOreg3
vége a fillernek?

NEOreg3

Lehetná már normális angól manga 😞 Mintha ugy emlékeznek, hogy szerda késõ délután volt mindig angol manga régebben :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

vixo
Hát jah, sajnáltam szerencsétlen Utakatát 😞

kakaoskalacs
4 szaros raketa kicsinalta a 6tailst dájo :\

Count Adyn
de😊 illetve onemangán alapbol másképp is van fogalmazva😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nekem tetszett a manga. Föleg úgy hogy közbe a "rising fighting spirit"-et halgattam 😄. Egyébként csak én vagyok béna angolból? AMikor ezt mondta hogy,
kill me and become a hero, or die at my hand. Nem ugy lett volna jó hogy die by my hand?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

NEOreg3
kb semmi nem történt, na de majd a következõ

kakaoskalacs
Manga egesz jo volt megint : )

2010.04.01. ~ 154. rész ~ Senjutsu edzés történet kezdés ~

Áprilisban végre visszatérnek a rendes történethez 😄

kakaoskalacs
Várható volt..l.

Sasuke kapott pár dioptriát 😄

kakaoskalacs
uj manga nemrossz : )

Timbo
ejj bûnbe estem 😄 végigolvastam a mangát..

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Legalábbis a Rinnegan szemû kutyáról (asszem) és a jutsu mibenlétérõl ez az elképzelés jutott az eszembe és nem tûnik hülyeségnek.
Lord Nomak
Fillerbõl átvitték az "eredeti történetbe" a jutsut ? Hát ez most nekem nagyon magas és érdekes.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Akkor innen szerezte Pein a Konohát leromboló jutsu-t ha jól sejtem, de azért nem tûnik túl kreatívnak az akatsuki és bijuu párosítás, ja a manga meg kezd érdekessé válni de Yamatomiért ilyen kezdõ a elõzõ manga szerint?
hm, én is arra gondoltam, várom a kövi heti részt 😄

vixo
Pein féle idézés

a filler végén annak az állatnak rinnegan szemei voltak, vagy mi?:o

vixo
A mostani filler vége érdekes volt<#wow1>

NEOreg3
egyszer már kinyírta<#idiota>

én is erre tippelek de,
Kakashi sokkal népszerübb mint Jiraya, nem hiszem hogy Kishi kinyirná :S

jövöhéten lesz az eddigi legizgalmasabb manga <#pias><#szeret><#finom>

Akik nem olvasnak mangát! Semmi baj, ti is megtudjátok majd 6 év mulva <#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#hehe><#hehe><#eplus2>

kakaoskalacs
manga jo lesz ^^ kakashi elég ügyes de szerintem pont azlesz naruto mikor odaér pont akkor mészárolja le kakashi-t soska

manga

vixo
Egy kis érdekesség:

"Amaterasu

teljes nevén AMATERASU ÔMIKAMI (japán: „A Mennyet Beragyogó Nagy Istenség”😉, a mennyei napistennõ, akitõl a japán uralkodócsalád származtatja magát; jelentõs sintó istenség. Apjának, Izanaginak bal szemébõl született, aki egy ékköves nyakláncot adományozott neki, és a Takama-ga-hara (Magas Mennyei Síkság) gondját bízta rá, amely az összes kami lakóhelye. Egyik fivérét, a viharisten Susanoót elküldték, hogy uralkodjék a tenger színén. Indulás elõtt elment, hogy elbúcsúzzék nõvérétõl. Jó szándékuk bizonyítására gyermekeket teremtettek együtt: az istennõ oly módon, hogy megrágta és kiköpte a férfitól kapott kard darabjait, Susanoo pedig ugyanezt tette a nõ ékköveivel. A viharisten ezután nagyon durván kezdett el viselkedni: letördelte a rizsföldek karóit, meggyalázta nõvére lakóhelyét, végül pedig egy megnyúzott lovat dobott a szövõtermébe. A fölháborodott Amaterasu tiltakozásul egy barlangba húzódott vissza, és sötétség borult a földre.

A többi 800 miriádnyi isten azon tanakodott, hogyan csalogassák elõ a napistennõt. Kakasokat gyûjtöttek, amelyek kukorékolása megelõzi a hajnalt, tükröt és ékszereket függesztettek a barlang elõtti sakakifára. Amenouzume istennõ táncolni kezdett egy fölfordított dézsán, s részben lemeztelenítette magát; ez annyira tetszett az összesereglett isteneknek, hogy nevetésben törtek ki. Amaterasu kíváncsi lett, hogy miért vigadnak az istenek, amikor a világot sötétség borítja, mire azt mondták neki, hogy a barlang elõtt egy nála is ragyogóbb istenség van. Kikukucskált, meglátta képmását a tükörben, hallotta a kakasokat kukorékolni, s ezért kibújt a barlangból. A kamik gyorsan egy shimenawát, vagyis rizsszárból készített szent kötelet dobtak a bejárat elé, nehogy az istennõ újból elrejtõzzék.

Amaterasu fõ kultuszhelye az isei Nagy Szentély, Japán legfõbb sintó szentélye. Itt egy tükör alakjában van jelen, amely Japán Három Császári Kincsének egyike (a másik kettõ egy ékköves nyaklánc és egy kard).

Amaterasunak és fivérének, a holdisten Tsukiyomi no Mikatónak nemi hovatartozása érdekes kivételnek számít a világszerte elterjedt nap- és holdmitológiában."
<#vigyor0>

vixo
Sakura már egy jó ideje ekkora bitch...

ez valami trükk akart lenni sakurátol, vagy elkurvult?

kakaoskalacs
hahah ez a manga is deszar XD

NeverwinterKING
😄_:SA_F:sa

\"You are fucking crazy people!\"