Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel más valamit olvasni ,és más valamit hallani is <#crazya>#crazya>
Amúgy pont ezért vannak a fillerek is
Mert japánban többen olvasák a mangát , mint nézik az animet , és ilyenkor a mangásoknak is kell adni valami +
Azért annak is meg van az elõnye , ha olvasod a mangát
Még szerencse, hogy nem olvasok mangát, így legalább izgi az anime :-)
Legalábbis , én nem emlékszek a mangából olyan részre , ahol anbu tagok harcolnak a idézet lényeke el
a köv. rész megint filler vagy mi??
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számomra a soulsociety-s rések után , mintha ugyan azt a sémát játszanák le újra !
Én már nem is nézem !
Várom már hogy akcióba lépjen naruto , biztos fog-csinálni valamit 😊
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
amúgy ez a 159-ben volt :p
Valahogy nem bírom elhinni, hogy Kakashi meghalt. 😞(
Én viszont már várnám hogy félbúkan hatna , naruto anya és taníthatna egyesmást a fiának
Bijuu edzés ide vagy oda , jól jönne neki még pár új tecnika
Mondjuk egy uzumaki család féle specialitás <#crazya>#crazya>
Kár hogy a héten nincs manga
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
HOgy ne csak offoljak:
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
filler az ilyen fos mellék szál ami nincs benne a mangában = idõhúzás
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://www.narutohq.com/naruto-shippuden-fillers.php
Ha kell a címe írj egy pm-et.
(pl ezt beírtam " naruto shippuuden movie torrent"
Rögtõn az elsõ találat az is amit keresel, a google a barátod használd is !
Amúgy meg rawok mért nem jók ? szinte már minden movie hez , kivétel a 3madik van felirat a rawokhoz is ! ( lassan a 3madikhoz is lesz )!
valahol 88 körül hagytam abba 😄
Meglessem a traileböl kiindulva van olyan jó mint az elsõ 2-õ
Engem inkább a 4edik érdekel majd, bár azt még japánban is csak nyáron kezdik vetíteni a mozik 😊
Meglátjuk milyen lesz 😄
Úgy már közelebb lett volna a naruto világához
Aki szerintem csak véletlen rá talál a youtube-n talán el sem hiszi hogy ez naruto ending 😊
Nem értem hogy jön a biciklizõ kislány ,a narutohoz
nah mindegy
De legalább ,már normális ütemben halad a történet ,nem húzzák feleslegesen az idõt
Az új manga ,jó volt
De ez a fejezet ,szerintem inkább csak a következõnek a felvezetõje volt
Úgy mond 2 tök hülye ,találkozása lesz
Az ahogy a 8 farkú le szólta naruto ,szavajárását nagyon vicces volt
pedig még nem is találkoztak
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(