4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3689 Húúú nagyon jó volt az új manga ,várom hogy vajon majd hogy folytatódik a történet a továbbiakban
Jó volt meg tudni egyest mást a múltról , meg a dolgok hátteréről
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg narutonak hószú az élete , bírnám hogy ha hallhatatlanság lenne a vérvonalképessége
Amúgy itt márt me található a magyar fordítás magyar manga -
#3688 Nekem is feltűnt, csak én nem tudtam pontosan, hogy mi is tűnt fel. :)
-
#3687 Csak nekem nem tetszik a mostani(167)résznek a rajzstílusa?! Ezek az aránytalan karakterek, meg a szétfojt idegbeteg arcmimika, számomra teljesen tönkre vágja az egész részt. Mintha nem is az eddigiek készítették volna, hanem egy teljesen más(bedrogozott) csapat.
Az előző, Hinatás rész is elütött a megszokottól, mert sokkal igényesebben volt színezve meg árnyékolva, de ez valami hányadék ami most volt. Remélem visszatérnek a régi stílushoz, és nem próbálgatnak itt minden felé animátort, hogy melyik a jobb:(( -
#3686 Nagyon megeroltette magát a rajzolo... Egy oldallal tobb mint az atlag. :)) De eleg erdekes volt. :D -
EnxTheOne #3685 Elolvastam a büvös 500. manga fejezetett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiváncsi vagyok hogy ki az a maszkos ember. Madara túl egyszerű lenne. :D -
#3684 Te is nekiálltál mangát olvasni? :) Mert legutóbb még úgy volt, hogy te csak animét nézel nem? -
#3683 Itt írta valaki, hogy ide rakják fel a leghamarabb, de úgy látsizk, hogy már csak csütürtökön lesz fent ott is. -
donoki #3682 gondolom amikor a többi oldalon - szerda késő délután/este vagy csütörtökön -
#3681 A mangastream-re mikor szokták felrakni a legújabbat? -
donoki #3680 jó kép, thx :) -
EnxTheOne #3679
Ha igy se jó akkor katt ide.
Ha igyse:
http://fc01.deviantart.net/fs16/f/2007/159/9/7/Itachi__s_Birthday_by_ToonTwins.jpg -
EnxTheOne #3678 Akor boldog szülinapot!! Kivánok neked pár japán csajt. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dehogy kivánok neked, inkább magamnak kivánom öket. :D:D -
donoki #3677 Nem veszek össze veled, de akkor sem értem, ha le akarja tölteni, akkor te miért csinálsz ekkora botrányt belőle.. téma lezárva, inkább várjuk a köv részt :) holnap 18 -
#3676 Jó na, most vesszetek össze velem...Ez az egyetlen vágyam. xD
Félreértettem amit elgelőször írt,e z van, most ebből minek kell ekkora botrányt csinálni? Lol... -
Bius1990 #3675 Ki is szeretném írni, ezért akarom letölteni! :) -
donoki #3674 De nem értem, ha le is akarja tölteni az neked miért probléma?:S -
#3673 Oké, de ahhoz nem kell letölteni. :) Kicsit hibásan foglamaztál, így félreértettem. Nézegetéshez nem kell letöltés. :)) -
donoki #3672 jah, láttam a bemutatóját :D pein kicsit meg volt strapálva :D -
#3671 chibaku tensei :) -
donoki #3670 de várom már a köv heti animet :O -
#3669 az ilyen filler részektől kiakadok, amik tényleg csak az időt húzzák, pl amikor seigetsu a kardért ment, és ugye a mangában a sírról elveszi a kardot és nem kell mindenkivel megküzdenie... Meg ez a hinata féle visszaemlékezés meg ilyenek sem kellettek volna... -
#3668 Az én meglátásom szerint nincs benne annyi bla-bla.. meg hát az a 50 rész lemaradás sem egy utolsó. -
Bius1990 #3667 Köszi szépen! :) -
Bius1990 #3666 Csak kíváncsi vagyok, mennyire nagy az eltérés a manga és az anime között :) -
donoki #3665 magyarul, angolul -
EnxTheOne #3664 japánul: nem tudom
angol: onemanga.com
magyar: kattints a banneren Zabuza kardjára. -
#3663 Minek akarod letölteni? -
Bius1990 #3662 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a Naruto-t mangába? Előre is köszi! :) -
#3661 ezért kell mangát olvasni :)
death note-ot is bánom, hogy nem mangában olvastam el... -
#3660 Ja...Még véletlenül sem hasonlította mangára. :))
És Naruto mintha tényleg meg sem hallotta volna, hogy Hinata szerelmet vallott.A mangában külön kiemelt kép volt, hogy Naruto milyen képet vág erre a kijelentésre, itt meg semmi, ellőtték a lényeget... -
#3659 ez egy szar rész volt -
#3658 hm, jó kis dráma rész volt ez :(
kicsi hinata cuki volt :P, amúgy ez a "röptetés" elég op volt :) ennyivel erővel narutot is elintézhette volna így :D
mindegy jó volt ez, várjuk a köv. részt. -
EnxTheOne #3657 Akkor menjünk ,betörünk hozzá és ellopjuk a plusz fejezeteket :D (Én még kicsi gimnazista vagyok, szolva te állod a költségeket) -
#3656 Ha támad egy jó ötlete biztos megrajzol vagy 4 fejezetet együltében. :) -
#3655 Szerintem meg vagy szünetet tart , vgay nem jelenik meg újság a héten
Amúgy nem hiszem hogy hétről hétre dolgozik ,biztos pár fejezettel előrébb tart -
EnxTheOne #3654 Lehet hogy valami ultragiga fejezet lesz, és Kishimoto nem tudja egy hét alatt megcsinálni. :D -
#3653 Nem hozza be. Azt írja, hogy 403 Forbidden. -
#3652 http://img-c.onemanga.com/mangas/00000004/000327312/17.jpg -
#3651 Hát én se csodálkoznék. xD
De miért is nincs manga ezen a héten? Vagy nem is indokolták? -
#3650 még egy hét