4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• Kövesdi A
    katekyo hitman reborn : elég jó ha túléled az első 30 részt
  • donoki
    Megnéztem mennyire van lemaradva az anime a mangától, hát eléggé...
    Ami most lesz rész Július 15-én, a 4. hokagéról az mangában már 2009!! március 19-én jött ki... hát itt eléggé elképedtem.. több mint 1évvel le van maradva :x

168 - "The Fourth Hokage" - July 15, 2010
    Chapter 440 - A Conversation With The 4th!! - Mar 19, 2009

Én is elég közel vagyok ahhoz, hogy elkezdjek mangát olvasni.. de jobban belegondolva, ezt a 60részt jól beosztva is 1-2hét alatt elolvasnám, akkor meg arra kellene várnom.. szóval nem tudom.. de ha elolvasnám akkor legalább hetente 2-t tudnék olvasni/nézni, animet meg mangát :D

Tudtok vmi jó animet a Narutón kívűl?
  • donoki
    Itt valaki szokott játszani Naruto játékkal konzolon? (ps2,xbox,wii)
  • Klemice
    mangát nyomatom
  • donoki
    de tegnap még fordítva volt írva, de kijavították
  • CharrDen
    Sajna már a simát végignéztem, sőt a brotherhoodot is nézem ahogy kijön.. Mind 3 animét már végignéztem amig van (naruto, bleach, fullmetal alchemist)
  • Klemice
    most kezdtem a fullmetal alchemistet :D
  • CharrDen
    De jó lenne ha kiadnának kb 40 részt animéből, és kb 100 részt mangából így hirtelen.. Ellennék vele egy ideig
  • Kövesdi A

2010.07.08. ~ Nincs megjelenő epizód!
    2010.07.15. ~ 168. rész # A Negyedik Hokage
    2010.07.22. ~ 169. rész # /még nincs információ a rész címéről/
    2010.07.29. ~ 170-171. rész # Dupla részes különkiadás!
    2010.08.05. ~ 172. rész # /még nincs információ a rész címéről/
  • donoki
    ááá tegnap még az volt kiírva, hogy jövő héten lesz anime, csak azutáni héten nem, de végülis mind1 mikor nincs..
  • crisfehn
    hy nemtudjátok mikorlesznek az animaxon uj naruto részek?
  • Kövesdi A
    Nem ,jövő héten manga lesz , anime nem lesz !
  • kovacsgellert
    Én nem láttam sehol kiírva, úgyhogy szerintem lesz.
  • Klemice
    Most akkor manga tényleg nem lesz 2 hétig? ilyeneket hallottam, lehet alaptalan az egész :S
  • CharrDen
    Hát de jobban megsérült egy kis "farokcsapástól" mint amikor Paint fejbe ütötte, vagy megfogta a fejét.. Pl volt egy rész, amikor Orochimaruval harcolt, és amikor ö hozzáért a farkához, akkor elkezdett elégni vagy mi a keze, és gyorsan "kijött a testéböl" (nemtudom hogy hivják) hogy ne haljon meg.. De ez valóban a legkisebb probléma, az animálás nagyon zavart.
  • kovacsgellert
    De valami ilyesmire emlékszem én is... Habár mikor még régebb négy fartokkal megcsapta Sakura-t, neki sem lett "nagyobb baja" mint a zúzódások. :)
  • kovacsgellert
    És ahhoz képest, hogy Pain fejjel beleállt a falba még csak meg sem karcolódott....
  • CharrDen
    Jah (és bocs a sok posztért) de nem úgy volt, hogy aki hozzáér ahoz a chakrához, ami körbeveszi ilyenkor, azt megégeti/megmarja?
  • CharrDen
    Jah és számomra nagyon fura volt, és már nevettem rajta, amikor beszögelte Paint a földbe :/
  • CharrDen
    Ja amúgy előző részhez visszatérve, animálást félretéve, érdekes volt néhány dolog. Amikor a kyuubi fejbe "ütötte" paint, annak kb semmi baja nem lett. Emlékeztek arra, amikor kevesebb erővel kettétépte orochimarut? Vagy kb hasonló erővel áttépték sasuke szívét?
  • donoki
    Bocs, hogy ennyit írok egymás után, de amúgy mangában is felfedték, hogy Hinata nem halt meg:
  • donoki
    Ez a gyerek a Bleach-ből úgy néz ki kicsit, mint Pein:
  • donoki
    Hát igen, kár volt érte.. de amúgy ezt sztem nem kellett volna spoilerbe rakni, mert ez az animeben volt és akkor az eddigi összes kommentet abba kellett volna rakni :)

Amúgy van még valami jó anime Naruto mellett aminek ugyanilyen jó a storyja meg mindene?
  • Kövesdi A
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy meg azzal hogy meg mutatták hinatat hogy beszél, eveték azt a hangulatot ,ami a magában volt, hogy izgultunk érte hogy vajon éle vagy halott e
  • donoki
    jah, meg ahogyan kijön a földből :DD mint egy balett-táncos rongybábú :D
  • donoki
    jah, de én szeretem nézni az eksönöket :D

Jah ezekre a részekre gondolsz, elég vicces volt :D Kivágtam őket:

Ez is tetszett amikor bepörgött mint Sonic, aztán így körkörös lett a lába mozgása =DD

De jó képeket csináltam ;D
  • Kövesdi A
    Ez is poénos :)

Vasórabába
  • Kövesdi A
    Sokkal jobb , egyszerű de lényegre törő , nincs fölösleges idő húzás

Hát igen pein-nek volt pár komédiás jelenete ,az amikor ba húzz neki a róka naruto olyan bud spencer-es volt , már csak a fogainak kellet volna kiesnie
    Nah meg amikor mint egy kuglibábú neki vágogot a falnak

Ilyen szempontból jó volt a rész , lehetett röhögni a sok hülyeségen !
  • donoki
    Ja meg az, hogy Pein úgy ugrál meg úgy mozog, mint egy balett-táncos az is elég humoros volt.. :D vagy nem is baletttáncos, hanem ilyen ruganyos valami..

Kivágtam pár képet ami nagyon tetszett:

Meg még volt 1-2 csak nincs kedvem kivágni mind :) a legelején a delfines-ugrálós-korcsolyás-siklós is "bejött" :D
  • donoki
    Csak animét nézek, de attól még tudom, hogy hol lelhető fel a manga :)

Amúgy ez a rész elég érdekes volt.... már néhol röhögtem, hogy mi ez már? Pein-nek elég sok vicces jelenete volt.. főleg amikor a nagy kőtömeg beleverte a földbe.. ahogy pattogott rajta, mint a vicces rajzfilmekben...
    Meg ahogy siklott a vízen.. mint egy korcsolyás delfin úgy mozgott a vízben...
    De nekem amúgy a story tetszett :)
    Megnézem ezt a részt mangában is kivi vok ott milyen..
  • Kövesdi A
    Magyarázat a nevetséges rajzstilúsra
  • Lelouch
    Már eddig is tudtam, hogy a Studio Pierrot nem tartozik a legjobb stúdiók közé, de amit ebben a részben összehoztak az nagyon kemény.
  • Kövesdi A
    Nem tudom , de szerintem jól be voltak szíva a gyártásvezetők amikor ezt a részt megálmodták + még adásba is engedték
    Nem tudom mért nem lehet követni a manga cselekmény vonalát ?
    Minek ez a idióta sok filler jelenet
  • Klemice
    meg mi ez a looney tunes stílus, hogy paint mint egy szöget beveri a kővel a földbe?...
  • Kövesdi A
    Hát szerintem az e heti anime rész maga volt a káosz
    Teli filler jelenetekkel, ronda animációval ,rossz arányokkal
    Tömören az egész rész maga volt egy vicc !
    Amúgy is nem 8 farok jelent meg egyből a mangában ? amikor átváltózót naruto
    Pein rajzolása is meg ahogy mozgott is , röhej volt az egyik jelenetben meg mintha siklana(korizna) a vízen
  • Afe
    A rohadt szó nekem is eszembe jutott, főleg mikor megláttam ezt:

• Cyberdevil
    Kövezzetek meg, de szerintem ennek a résznek a rajzolás valami rohadt jó volt. Nem mondom h tökéletes, de tökéletesen illett egy jó kis bunyós részhez.
  • Count Adyn
    jah elég elbaszott volt a mozgások animációja... biztos igy akarták érzékeltetni hogy annyira powerség van hogy még a vonalak is elfolynak:DD
  • kovacsgellert
    Belenéztem megint, és most hogy mondjátok tényleg nagyon ellőtték...
  • CharrDen
    Teljesen egyetértek. Ma amikor néztem a részt, néha már rossz volt nézni, annyira elrontották az animálást. Pedig reménykedtem, hogy ez egy látványos szép kis rész lett, de nagyot tévedtem..