4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
#3729 katekyo hitman reborn : elég jó ha túléled az első 30 részt -
donoki #3728 Megnéztem mennyire van lemaradva az anime a mangától, hát eléggé...
Ami most lesz rész Július 15-én, a 4. hokagéról az mangában már 2009!! március 19-én jött ki... hát itt eléggé elképedtem.. több mint 1évvel le van maradva :x
168 - "The Fourth Hokage" - July 15, 2010
Chapter 440 - A Conversation With The 4th!! - Mar 19, 2009
Én is elég közel vagyok ahhoz, hogy elkezdjek mangát olvasni.. de jobban belegondolva, ezt a 60részt jól beosztva is 1-2hét alatt elolvasnám, akkor meg arra kellene várnom.. szóval nem tudom.. de ha elolvasnám akkor legalább hetente 2-t tudnék olvasni/nézni, animet meg mangát :D
Tudtok vmi jó animet a Narutón kívűl? -
donoki #3727 Itt valaki szokott játszani Naruto játékkal konzolon? (ps2,xbox,wii) -
#3726 mangát nyomatom -
donoki #3725 de tegnap még fordítva volt írva, de kijavították -
#3724 Sajna már a simát végignéztem, sőt a brotherhoodot is nézem ahogy kijön.. Mind 3 animét már végignéztem amig van (naruto, bleach, fullmetal alchemist) -
#3723 most kezdtem a fullmetal alchemistet :D -
#3722 De jó lenne ha kiadnának kb 40 részt animéből, és kb 100 részt mangából így hirtelen.. Ellennék vele egy ideig -
2010.07.08. ~ Nincs megjelenő epizód!
2010.07.15. ~ 168. rész # A Negyedik Hokage
2010.07.22. ~ 169. rész # /még nincs információ a rész címéről/
2010.07.29. ~ 170-171. rész # Dupla részes különkiadás!
2010.08.05. ~ 172. rész # /még nincs információ a rész címéről/ -
donoki #3720 ááá tegnap még az volt kiírva, hogy jövő héten lesz anime, csak azutáni héten nem, de végülis mind1 mikor nincs.. -
#3719 hy nemtudjátok mikorlesznek az animaxon uj naruto részek? -
#3718 Nem ,jövő héten manga lesz , anime nem lesz ! -
#3717 Én nem láttam sehol kiírva, úgyhogy szerintem lesz. -
#3716 Most akkor manga tényleg nem lesz 2 hétig? ilyeneket hallottam, lehet alaptalan az egész :S -
#3715 Hát de jobban megsérült egy kis "farokcsapástól" mint amikor Paint fejbe ütötte, vagy megfogta a fejét.. Pl volt egy rész, amikor Orochimaruval harcolt, és amikor ö hozzáért a farkához, akkor elkezdett elégni vagy mi a keze, és gyorsan "kijött a testéböl" (nemtudom hogy hivják) hogy ne haljon meg.. De ez valóban a legkisebb probléma, az animálás nagyon zavart. -
#3714 De valami ilyesmire emlékszem én is... Habár mikor még régebb négy fartokkal megcsapta Sakura-t, neki sem lett "nagyobb baja" mint a zúzódások. :) -
#3713 És ahhoz képest, hogy Pain fejjel beleállt a falba még csak meg sem karcolódott.... -
#3712 Jah (és bocs a sok posztért) de nem úgy volt, hogy aki hozzáér ahoz a chakrához, ami körbeveszi ilyenkor, azt megégeti/megmarja? -
#3711 Jah és számomra nagyon fura volt, és már nevettem rajta, amikor beszögelte Paint a földbe :/ -
#3710 Ja amúgy előző részhez visszatérve, animálást félretéve, érdekes volt néhány dolog. Amikor a kyuubi fejbe "ütötte" paint, annak kb semmi baja nem lett. Emlékeztek arra, amikor kevesebb erővel kettétépte orochimarut? Vagy kb hasonló erővel áttépték sasuke szívét? -
donoki #3709 Bocs, hogy ennyit írok egymás után, de amúgy mangában is felfedték, hogy Hinata nem halt meg:
-
donoki #3708 Ez a gyerek a Bleach-ből úgy néz ki kicsit, mint Pein:
-
donoki #3707 Hát igen, kár volt érte.. de amúgy ezt sztem nem kellett volna spoilerbe rakni, mert ez az animeben volt és akkor az eddigi összes kommentet abba kellett volna rakni :)
Amúgy van még valami jó anime Naruto mellett aminek ugyanilyen jó a storyja meg mindene? -
#3706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy meg azzal hogy meg mutatták hinatat hogy beszél, eveték azt a hangulatot ,ami a magában volt, hogy izgultunk érte hogy vajon éle vagy halott e -
donoki #3705 jah, meg ahogyan kijön a földből :DD mint egy balett-táncos rongybábú :D -
donoki #3704 jah, de én szeretem nézni az eksönöket :D
Jah ezekre a részekre gondolsz, elég vicces volt :D Kivágtam őket:
Ez is tetszett amikor bepörgött mint Sonic, aztán így körkörös lett a lába mozgása =DD
De jó képeket csináltam ;D -
#3703 Ez is poénos :)
Vasórabába
-
#3702 Sokkal jobb , egyszerű de lényegre törő , nincs fölösleges idő húzás
Hát igen pein-nek volt pár komédiás jelenete ,az amikor ba húzz neki a róka naruto olyan bud spencer-es volt , már csak a fogainak kellet volna kiesnie
Nah meg amikor mint egy kuglibábú neki vágogot a falnak
Ilyen szempontból jó volt a rész , lehetett röhögni a sok hülyeségen ! -
donoki #3701 Ja meg az, hogy Pein úgy ugrál meg úgy mozog, mint egy balett-táncos az is elég humoros volt.. :D vagy nem is baletttáncos, hanem ilyen ruganyos valami..
Kivágtam pár képet ami nagyon tetszett:
Meg még volt 1-2 csak nincs kedvem kivágni mind :) a legelején a delfines-ugrálós-korcsolyás-siklós is "bejött" :D -
donoki #3700 Csak animét nézek, de attól még tudom, hogy hol lelhető fel a manga :)
Amúgy ez a rész elég érdekes volt.... már néhol röhögtem, hogy mi ez már? Pein-nek elég sok vicces jelenete volt.. főleg amikor a nagy kőtömeg beleverte a földbe.. ahogy pattogott rajta, mint a vicces rajzfilmekben...
Meg ahogy siklott a vízen.. mint egy korcsolyás delfin úgy mozgott a vízben...
De nekem amúgy a story tetszett :)
Megnézem ezt a részt mangában is kivi vok ott milyen.. -
#3699 Magyarázat a nevetséges rajzstilúsra -
#3698 Már eddig is tudtam, hogy a Studio Pierrot nem tartozik a legjobb stúdiók közé, de amit ebben a részben összehoztak az nagyon kemény. -
#3697 Nem tudom , de szerintem jól be voltak szíva a gyártásvezetők amikor ezt a részt megálmodták + még adásba is engedték
Nem tudom mért nem lehet követni a manga cselekmény vonalát ?
Minek ez a idióta sok filler jelenet -
#3696 meg mi ez a looney tunes stílus, hogy paint mint egy szöget beveri a kővel a földbe?... -
#3695 Hát szerintem az e heti anime rész maga volt a káosz
Teli filler jelenetekkel, ronda animációval ,rossz arányokkal
Tömören az egész rész maga volt egy vicc !
Amúgy is nem 8 farok jelent meg egyből a mangában ? amikor átváltózót naruto
Pein rajzolása is meg ahogy mozgott is , röhej volt az egyik jelenetben meg mintha siklana(korizna) a vízen -
#3694 A rohadt szó nekem is eszembe jutott, főleg mikor megláttam ezt:
-
Cyberdevil #3693 Kövezzetek meg, de szerintem ennek a résznek a rajzolás valami rohadt jó volt. Nem mondom h tökéletes, de tökéletesen illett egy jó kis bunyós részhez. -
#3692 jah elég elbaszott volt a mozgások animációja... biztos igy akarták érzékeltetni hogy annyira powerség van hogy még a vonalak is elfolynak:DD -
#3691 Belenéztem megint, és most hogy mondjátok tényleg nagyon ellőtték... -
#3690 Teljesen egyetértek. Ma amikor néztem a részt, néha már rossz volt nézni, annyira elrontották az animálást. Pedig reménykedtem, hogy ez egy látványos szép kis rész lett, de nagyot tévedtem..