Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Olvasom a mangát ,na meg nem úgy nézki ,hogy nagyon húzni szeretnék az idõt !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://www.youtube.com/watch?v=nYyE2ItjRHE
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
#3573 Én egyáltalán nem sajnáltam,hogy ps2 helyett psp-re látogatott el az accel 3,így legalább bármikor nyomhatok egy jó kis fájtot a hordozható masinám segítségével! ^_^
Inkább nézzétek meg a Ultimate Ninja Storm 2 legújabb trailerjét,mert nagyon EPIC!!! 😄
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 NEW Trailer
Ilyenkor de tudok örülni az xboxomnak 😄 végre nem ps3 exkluzívként jön ^^ Game of the Year nálam! 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
angolban leírva pain és kiejtve pein, a japánok viszont az angolból átvett szavakat kiejtés szerint írják le általába, úgyhogy japánul leirva pein. Gyakorlatilag használhatjuk amelyik tetszik😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Sekai ni itami o" (世界に痛みを😉 May 27, 2010
163 "Explode! Sage Mode"
"Bakuhatsu! Sennin Mōdo" (爆発! 仙人モード😉 June 3, 2010
164 "Crisis! Sage Mode Disappears"
"Pinchi! Kieta Sennin Mōdo" (危機! 消えた仙人モード😉 June 10, 2010
Tudja valaki a következõ részek címeit ?
A naruto kunon mindig kint szokót lenni , de õk most egy apróbb technikai gonddal küszködnek !
Gondolom Naruto arra jött rá, hogy majd árnyékklónnal megoldja, hogy egyikkel természeti chakrát gyûjt a másikkal pedig teszi a dolgát 😄, egybõl rájött ebbõl "ez olyan mintha egyszerre kéne jobbra és balra is nézned"-bõl, mert már más is mondta neki régen 😄 asszem a shuri-rasengannál, nem?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ha meg nem akarnál várni akkor itt mindig fenn van angol subbal
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Amúgy nem az a gáz csak most nem jó a naruto-kun.hu,azért írtam,hogy máshonnan kéne a felirat,honnan lehet??
Még pár óra és lesz magyar felirat is , türelem
Õk szokták a leggyorsabban meg csinálni !
Naruto-kun.hu még nem áll készen😞
Konohamaru szépen megtanulta az árnyékklónos menetet és a Rasengant is. 😊
Nekem ami most az animeben megy , csak egy kis plusz hogy mozogni is láthatóm õket <#wink>#wink>
Amúgy szrintem jobb a manga , csak a lényeg van benne , bár a hang mint elem nagyon hiányzik ezt adja az anime <#nyes>#nyes>
Megint az emo herceg fog szerepelni
Ha nem olvastam elõre a mangát, akkor nekem az is új esemény ami az animeben van...
Csak nem mindegy , hogy az új esemény vagy sem , amit épen olvasol
Én pl nem bírtam ki , a sok filler mellet hogy el ne kezdjem a mangát ,többek közt ez a jó oldala a mangának , nincsenek fillerek <#vigyor5>#vigyor5>
Max akkor lesz szivacs , ha vége lesz a mqangának
bár engem nem zavar
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(