Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elõzetesben sosincs bent a köv. rész egész tartalma 😊

Lord Nomak
Az idõhúzás mellékes, vagy 3 évvel vagyunk lemaradva az animevel =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Kövesdi A
Annyi biztos nem lesz , maga a harc mindenestül , lesz kb annyi
Olvasom a mangát ,na meg nem úgy nézki ,hogy nagyon húzni szeretnék az idõt !

Lord Nomak
A végén levõ trailert elnézve inkább csak eszmefuttatás lesz. Mire vége van a harcnak lesz vagy 7-8 rész szerintem.

wááááá de durva volt ez a rész, végre naruto visszatért 😄 köv részben lesz eksön azthiszem 😄 de várom már <#vigyor2>

Count Adyn
jah, degeci volt már vele😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

manga. Szegény Yamato 😄😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A manga is jó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naruto & Hachibi vs. Kyuubi, ez érdekes lesz, de nem az van ha kinyílik a pecsét eluralkodik Naruton a bijuu? VAgy még vissza lehet fojtani ?
ToCsEk
anime 162rész vége üt<#wow1><#taps>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

vixo
Tudtommal az ultimate ninja storm pont ilyen, meg ps2-re is volt 3d-s naruto-k a chronicels 1-2,de azok gagyik voltak! 😄

Én néha napján Accel2-zök, még az se rossz gém 😄 csak az a baj, hogy oldalról nézett, olyan Naruto játék kéne, mint pl a Dragon Ball-ok.. hogy térben akármerre mozoghatnál, az kemény lenne 😄

vixo
ps2 volt az elsõ konzolom,még jelenleg is megvan,utána vettem psp-t majd ezt követõen xbox360-ast 😄 E között a 3konzol között cikázom,bár a ps2 ideje már lejárt nem adnak ki több játékokat rá,de azért néha egy-két régebbi naruto gammát nosztalgiázásként benyomok,jah meg persze gow-t XD

jaa hát akinek van, annak persze 😊) suliban elõ, unalmas órán alvás helyett 😄D de ha ps2-d lenne, akkor te sem ezt mondanád 😄

akkor jó mert, ö a kedvencem. 😄😄

http://www.youtube.com/watch?v=nYyE2ItjRHE

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

vixo
Sasori benne lesz! 😉

#3573 Én egyáltalán nem sajnáltam,hogy ps2 helyett psp-re látogatott el az accel 3,így legalább bármikor nyomhatok egy jó kis fájtot a hordozható masinám segítségével! ^_^

Sasori benne lesz? 😄

wááá de zsír játék már :oo én csak azt sajnálom, hogy a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3 avagy Accel3 nem jön ki PS2-re, csak PSP-re... eddig mindegyik része PS2-re jött ki, erre meg... <#szomoru1>

jah, meg a Narutóba is hallom, hogy csomószor ilyen angolosan beszélnek 😄 pl. szenkjú... 😄

kovacsgellert
A legtöbb könnyûzene számnak, amit halottam, a fele angolul volt, hogy csak egye-egy szó, hogy egy egész sor. 😊)

A japók nagyon sok szót húztak-húznak át az amcsiból. És már már pofátlanul kombinálják a sajátjaikkal, így születnek a mindenféle - ilyen olyan Championok, aminek csak Japánul van értelme... Õk biztos tudják ez miért jó 😉
vixo
Nah,látom megint megy a Pein vs. Pain helyesírásának elemzése XD
Inkább nézzétek meg a Ultimate Ninja Storm 2 legújabb trailerjét,mert nagyon EPIC!!! 😄
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 NEW Trailer
Ilyenkor de tudok örülni az xboxomnak 😄 végre nem ps3 exkluzívként jön ^^ Game of the Year nálam! 😄

Klemice
úgy vették át a japánok az angol szavakat mint mi az idegen szavakat pl löncshús dajer 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kovacsgellert
Relatív.Nekem az angol jobban tetszik. 😄

Pein az ilyen jobb, misztikusabb 😄 keményebben hangzik mint a sima fájdalom

Count Adyn
Attól függ😄

angolban leírva pain és kiejtve pein, a japánok viszont az angolból átvett szavakat kiejtés szerint írják le általába, úgyhogy japánul leirva pein. Gyakorlatilag használhatjuk amelyik tetszik😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de helyesen Pein, az originál Narutóban úgy van 😄

kovacsgellert
Köszi, még ma elolvasok párat. 😄

Már alig várom, hogy Kakashi "feltámadjon". 😄

kovacsgellert
Ja még nem nem tudjuk, de én most nekiállok a mangának, mert unom, hogy ennyire hátul kullog. Amúgy helyesen PAIN, nem PEIN.....

Feriluce
még nem <#action>

húh, nehéz volt megállnom, hogy ne olvassam el, de azért sikerült 😄 a Nagatonál megálltam 😊)

még csak itt tart az anime? Akkor akik az animét nézik, még nem tudják hogy
Nagato (Pein) nem köcsög? 😄😄😄

kb a 426. abban van Konohamarus rész

kovacsgellert
a 162-es résznek hányas manga felel meg?

162 "Pain to the World"
"Sekai ni itami o" (世界に痛みを😉 May 27, 2010

163 "Explode! Sage Mode"
"Bakuhatsu! Sennin Mōdo" (爆発! 仙人モード😉 June 3, 2010

164 "Crisis! Sage Mode Disappears"
"Pinchi! Kieta Sennin Mōdo" (危機! 消えた仙人モード😉 June 10, 2010

Kövesdi A
Jah pontosan Kakashi mondta neki
Tudja valaki a következõ részek címeit ?
A naruto kunon mindig kint szokót lenni , de õk most egy apróbb technikai gonddal küszködnek !

Jóféle volt ez a rész is 😊
Gondolom Naruto arra jött rá, hogy majd árnyékklónnal megoldja, hogy egyikkel természeti chakrát gyûjt a másikkal pedig teszi a dolgát 😄, egybõl rájött ebbõl "ez olyan mintha egyszerre kéne jobbra és balra is nézned"-bõl, mert már más is mondta neki régen 😄 asszem a shuri-rasengannál, nem?

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Timbo
http://www.nwanime.com/
ha meg nem akarnál várni akkor itt mindig fenn van angol subbal

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

SpeedXHUN
Na ezt nem tudtam,köszi szépen a segítséget!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Lord Nomak
Ez az ideiglenes címük amíg nem kunyeráltak össze elég pénzt saját szerverre.

SpeedXHUN
Oda írtam,hogy majd.
Amúgy nem az a gáz csak most nem jó a naruto-kun.hu,azért írtam,hogy máshonnan kéne a felirat,honnan lehet??

kovacsgellert
Igen. Az egyik feliratozót ismerem, igazi anime-mániás(amúgy két évvel kisebb nálam,de érti a dolgát! ). 😊

Kövesdi A
Ilyen táj , még jó hogy nincsenek vele készen !
Még pár óra és lesz magyar felirat is , türelem
Õk szokták a leggyorsabban meg csinálni !

SpeedXHUN
Hol találhatom meg majd a 161 es részhez a feliratot?
Naruto-kun.hu még nem áll készen😞

kovacsgellert
Egész jó volt ez a 161-es rész. 😄
Konohamaru szépen megtanulta az árnyékklónos menetet és a Rasengant is. 😊

Kövesdi A
Ez is igaz
Nekem ami most az animeben megy , csak egy kis plusz hogy mozogni is láthatóm õket <#wink>
Amúgy szrintem jobb a manga , csak a lényeg van benne , bár a hang mint elem nagyon hiányzik ezt adja az anime <#nyes>

Várom már hogy vissza jöjjön naruto , bár ez után következõ (10-20) részeket nem igazán várom !
Megint az emo herceg fog szerepelni

"Csak nem mindegy , hogy az új esemény vagy sem , amit épen olvasol"

Ha nem olvastam elõre a mangát, akkor nekem az is új esemény ami az animeben van...

Kövesdi A
Hát igen , várni mindig kell
Csak nem mindegy , hogy az új esemény vagy sem , amit épen olvasol
Én pl nem bírtam ki , a sok filler mellet hogy el ne kezdjem a mangát ,többek közt ez a jó oldala a mangának , nincsenek fillerek <#vigyor5>
Max akkor lesz szivacs , ha vége lesz a mqangának

NEOreg3
túl sok a spoiler emberek

bár engem nem zavar

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Littlepig13
Igen ez igy normális ezen nemtudom mit csodálkozol : D
Nem arról beszél,t amire te válaszoltál.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...