Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Addig még sok víz , akarom mondani rész lefolyik még a Dunán
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elszabadul a róka , találkozás a fateral , útólsó pein haza vágása , beszélgetés ino- faterjával stb

Jó lesz , ha ezeket meguszuk 10 rész alatt !
Amúgy jah nagato
egy papír fában bujkál , egy jó magas hegy tetején amit conan csinált
<#wink>

Én inkább a mangát várom , érdekes lesz a 500 fejezett + érdekel hogy folytatja majd inentöl naruto
Nah meg az is ,hogy reagál majd a két szörny szomorító ,
hogy õket igazából csak rejtegetik a szigeten !

NEOreg3
nem papírfában van?<#nemtudom>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kovacsgellert
De hamarosan következik, csak még Naruto
le kell gyõzze az utolsó Pain-t és el kell menjen a barlangba.

Klemice
ott még nem

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

<#hehe> jah, kb úgy néz ki, mint egy ninja tolószék, egyszer csak beindul mint az a gurulós droid ^^

Úgy értem hogy animébe. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Nagato már elmondta hogy miért köcsög? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kövesdi A
Azért azért , mert már annyira le van strapálva , hogy magától járni sem bír
Az a lépegetõ , a tólószék ninja verziója XD

ToCsEk
kérdezni akartam hogy miért néz ki úgy mint egy birdalmi lépegetõ 😄
tiszta droidika feeling

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ebben az anime részben végre kiderült, hogy Nagato irányítja a Pain-eket 😊 elég csúnyán néz ki szegény Nagato.. csont és bõr 😄

Kövesdi A
õk csak ki rakják, hogy az olyanok mint én is , akik nedm túl jártasak aban hogy épen hova kerül fel elsõnek
Egybõl egyszerüen elérhesük hogy van angol raw stb , fordítást is csinálnak persze , csak idõ
Általában errõl értesítik az adott angol csapatot is !

Huuuu érdekes lesz 2 hét múlva a 500 fejezett <#crazya>

ez van, én mangát úgy sem olvasok... a feliratot meg a hlt-rõl szedem.. bár nem mindig szedek feliratot, jó az angol is 😊

ToCsEk
én ugyan így kiraknám aztán alulra linkelném a forrást.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Klemice
nem éppen, linkelném, hogy hol van, és igényes magyar fordítást csinálnék, de ebbe ne menjünk bele, mert úgyis csak véditek a kis csicskákat

ToCsEk
fordított helyzetben te is ezt tennéd.

Klemice
lelopva a mangastreamrõl amit linkeltem.. hagyjuk már, csicska oldal ez a naruto-kun

Sziasztok!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!

Klemice
http://mangastream.com/read/naruto/89152425/2

mindig itt van fenn elõször átalában szerda este már

Kövesdi A
Hol ???
Én nem találtam , egyenlõre sehol !

Klemice
jövõ héten nuku manga, az eheti már kinnvan

Valaki megtudnja mondani hogy volt ez a párbeszéd? Nem emlékszem rá, csak a lényegére.

Hidan:- Ha megöljük ezt az embert akkor a pokolra jutunk.
kakuzo: - Ne félj, a pénznek a pokolban is van hatalma.

NEOreg3
eltaláltam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kovacsgellert
Az édesanyja kicsit Sakura feelinget áraszt.(Jól megvágta. 😛)
Ez a mi öreg Naruto-nk, magától szinte semmire se jön rá. 😛

XenHai
Egyébként mi ez a 2 szöveg amit hajtogatnak ??
Erre dattebanno😄 kicsit se hasonlít az anyjára😉
mangába naruto xD

This is the true form of nine tails... 😄 vagy valami ilyesmi

ez a rész is zsííír volt 😊 ennek a Peinnek csak az az egy szerencséje van, hogy újratudja magát éleszteni 😄

Kövesdi A
Hát igen , én pl egy elme genjutsura gyanakszom , ami ha már ba van meg jelenik neki , hogy lelket öntsön belé egy fajta elsó és útólsó üzenet is egyben

kovacsgellert
Majd meglátjuk a következõ részben. 😊 Amit te mondassz az se rossz. Én elsõ pillanatban arra gondoltam, hogy Naruto anyja is rárakott egy "jutsu"-t a fiára, hogyha nagyon elkapja a róka gyûlölete,a kkor segítsen.

NEOreg3
De hogyan került oda az anyja? Az apja még érthetõ volt, mert õ pecsételte a Kilencfarkút Narutoba, de az anyja? Én max arra tudok gondolni, hogy a Kilencfarkú elõzõ Host-ja Naruto anyja volt, csak elég kevesen tudtak róla

kovacsgellert
Tiszta kemény, hogy csak úgy hajigálja mi? 😄

Az se semmi, hogy az édesanyja pont az uitálat(hatered, lehet, hogy nem így fordítják magyarra) áradatában jelenik meg. 😊

huhúú d druva volt ez a rész 😄 most Narutónak nem lehet baja a Rasen Shurikenbõl Bölcs formában? Jól összezúzta Tendot egy ütésbõl 😄

és most mi lesz? De legalább tanulunk az anyjáról is valamit, de hogy gyõzi le a 9 farkút?(talán ide jobban jönne apuci mint anyuci... Igaz azt már ellõttek
Timbo
csak kérnetek kellett 😛

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

kovacsgellert
Na a végére jutottam a mangának. 😄
Csak egy valamit nem értek:

Killer Bee akkor most ott van Naruto belsejében és úgy segíti, vagy félreértettem(mert én angolul olvasom, úgy jobban tetszik).

Kövesdi A
Én a róka irányítását , nem igazán tekintem új jutsunak

Ezzel eddig is rendelkezett , csak nem használta ki !
Olyan technika kéne neki , amivel egy szere lehet védelmezni , és támadni is vagy legalábbis kisebb késésekkel

A Futon rasengan pengéit kéne valahogy szét szórnia a levegõben , és azokat irányítva , tudna támadni és védekezni is
Mivel azok elõl kb senki nem tudna menekülni !

Na meg legyen már neki egy olyan technikája is , amit ténylegesen õ fejlesztett ki , és nem csak tovább fejlesztette !
Az apja jutsujaihoz , még ha van is róluk le írás ami kétlek , nem hiszem hogy a kezébe adják csak úgy tessék a tied
Azokat max ,az anya tudná neki meg mutatni ,aki látta gyakorlat közben is !
De aszem az utolsó interjúban a mangaka , arról is nyilatkozott hogy lesz narutonak vérvonal képessége
És az vagy magától aktiválódik , vagy olyan mint pl shikamaru családjának tecnikája kell hozzá valaki aki meg tanít rá , ezért is jó lenne be hozni a story ba naruto anyát , edzhetné kicsit narutot
Úgyis hasonló a jellemük, biztos jól kijönnének !

Erre egyszerûbb megoldás apja iratai között megtalálja a teleportáló
justu leírását😄 és különben is
Ha meglesz a full kontroll akkor az egy új "jutsu lesz"
Kövesdi A
Szerintem meg érdekes elem lenne , ha be kerülne a történetbe az anya
Vagy ha õ nem is él , de a családjából attól még élhetnek rokonai pl a testvére stb , jó lenne valaki aki adna narutonak valami normális technikát
Nem tudom ,lehet hogy kubo a blech alkotója , mérges lenne ezért
De én egy olyan technikát képzelnék el narutonak mint a bleachben byakuya technikája , csak nem lehetne látni a szél pengéket , végülis a pengék már meg vannak csak valahogy tudni kéne õket irányítani (mozgatni) , végülis mint pajzsnak mint támadásnak jó lenne mint gaaranál a homok
Unom már hogy naruto csak rasengan meg kagabunsint használ !
Hogy kabuto mit csinál engem hidegen hagy , nem hiszem hogy sokáig fog szerepelni !

Szerintem nem lenne jó ha az anya élne :S
Én inkább arra vagyok kiváncsi hogy,
Mit csinál Konan, ha jól emlékszem akkor csak elment. Illetve, Kabuto is érdekel, hátha sasori megtöri a jutsut és átáll 😄😄😄

Kövesdi A
Attól még árva, ha el hagyták a szülei egy meg halt a másik meg vagy lelépet vagy õ is meghalt
Bár szerintem túl sablonos és egyszerû lenne a sensejtöl , hogy meghalta szülésben !
Valami sokall ötletessebb dolgot fog elõállni az biztos !

érdekesé lehetne tenni vele a sztorit, de azért fura lenne hogy úgy indul a sori hogy árva aztán összefut mindkét szülõjével
Kövesdi A
kushina õrvény országból volt való , ami régen egyesült a tûzországával asszem !
Azt hogy miért nem nevelte fel ha él , talán meg fenyegették a vének , attól a tetû danzotól minden ki telik !
Amúgy inkább szerintem azért , mert hát azért nem mondták el neki hogy a 4edik fia ,hogy õt megvédjék elvileg a támadóktól , szóval csak kicsit lett volna furcsa ha a 4edik feleségének gyereke van nem ?
Ezt valószínûleg , õ is belátá , hogy a jelenléte vészeztetné a kis narutot !

Szerintem lassan feltûnik majd , én még azt is kinézem belõle , ha él hogy figyelte hogy naruto hogy halad az élet õsvényén !

Elírtam: nem konohai kunoichi volt Kushina.
De nem konohai kunoichi Kushina(hanem a Land of Whirpool ninjája volt(hogy került konohába?????)), és különben is ha élne nem nevelte volna narutót?????, de tény egy említést megérne
Ha már az apját behozták 1 részre.

Ja valaki tudja mikorra várható az új film és mirõl fog szólni?
kovacsgellert
S ah véletlenül elveszítené azt a vérszerû rokont akkor lenne egy Sasuke 2-nk? 😊)

Kövesdi A
A sasuke részeket utálom , remélem hamar le rendezik majd az animeben az is !
Húúúúúú a mosani manga azért már nem volt semmi , remélem naruto meg tanulja uralni a rókát , aztán meg majd a 8 fakuval démon alakban csapodnak be a harcokba ,
Jó fajta erõsítésnek felérnek majd <#buck>
Kíváncsi leszek majd a többiek arcára , amikor megjön naruto rókaként vagy ott változik át azá <#hehe>

Én már azt várom hogy kushinaval , is kezdjen valamit a sensej , jó lenne több dolgot
Meg tudni róla , esetleg még szertetelhetne is
Vagy pl taníthatná narutot ere aza klán jutsura (ha van ) vagy pl az apja technikaira is, jól jönne konohanak egy új sárga villámlás !!
Pl én annak is örülnék ,ha úgy toppanna be ,hogy ép folyik a harc meg jön anyuci , segítségként hozva magával az uzumaki klánt
Õk lehetnének konoha legerõsebb klánja , szerintem ha él az anya simán újra éleszthette a klánt , nem hiszem hogy mindenki meghalt volna !
Jó lenne valami vér szerinti rokon narutonak !

Nektek ezekrõl az elképzelésekrõl , mi a véleményetek ?

kovacsgellert
Én csak most kezdtem el olvasni a mangát. 😊

Kiváncsi vagyok Sakura mit fog csinálni? (Ott tartok, hogy Sai megmondta neki, hogy õ okozta Narutonak a legtöbb kínt.)
És lássuk mi lessz Sasuke-vel, épp most fut Danzo után Karin kiséretében.

Kövesdi A
Hát hogy pontosak legyünk , ez a manga rész , ami az animeben most megy
2008.dec 30adikán már kint volt ,szóval 2 év

Vigyázat erõsen spoileres szöveg , aki nem szeretné tudni a következõ 10-15 rész tartalmát , MÉSZIRÕL KERÜLJE EL !!!!!!

De még jönn egy kis harc , eltelik kb 10-15 perc a harcban , narutonal ki fúj a senin mod jön hinata , aztán nagyot bukik is, narutonál el szabadul a rókica , kis vártatva sikerül újra hogy ön maga legyen Aztán be hadarja pein-t , meg találja nagato rejtek helyét , megint jön egy kis adós duma .Naruto szokás szerint nagato szívét is meg változtatja , az a megmaradt erejével feltámasztja a hallottakat(konohaban) , ki derül hogy pein csak egy báb az akastukiban
Naruto hazatér ünneplik mint egy hõst ,
és szerintem kb ennyivel zárul az évad KB 10-15 rész ez az egész !
aztán még jönnek a villám ninjak , hokage tali stb