4291

Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.

• NEOreg3
    ez?
  • donoki
    Valaki leírná nekem, hogy melyik oldalon találom Naruto filler epizódjainak listáját? Kerestem, de csak a sima Naruto-ét találtam meg, a shipudingét nem :(
  • donoki
    hát jah, jó lenne :) vmi kivédhetetlen jutsut ami szétszedi a bolygót :DSA ő lenne maga a bijufegyver
  • EnxTheOne
    Egyébként naruto tanulhatna már 1-2 "szél jutsut". Mert eddig csak a rasenganhoz használta, meg fillerbe néha a kunaihoz.
  • vixo
    Nekem is tetszett a mostani manga :)
  • CharrDen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Neki csak az lenne a "Vérvonal képessége", hogy tovább él mint a többiek. Nos, ezt még nem igazán tudjuk, majd kiderül kb 100 év mulva (persze a történeti 100 év múlvában
  • EnxTheOne
    Látpom csak nekem tetszett a manga. :D
  • Kövesdi A
    Hát ez a MANGA fejezett , elég lightos volt-t
    Persze ez egy szükséges rossz volt ,bár a kis sasuke meg naruto aranyos
    Szóval ha narutobol is kiszednék a rókát ő is túl élné , nem lehet hogy a róka nyomja el a vérvonalképességét ,és csak akor jelenik majd meg amikor nem lesz benne a kóma ?
  • donoki
    ironikus 'kérdés' volt..
  • Klemice
    filler :\
  • donoki
    hát akkor mi lesz az animeben...
  • Klemice
    Hogy mennyire szar a manga és mennyire húzza már az egészet a kis ferdeszemű az valami félelmetes :D
  • EnxTheOne
    Jó az új manga.
    Aranyos ahogy Itachi fogja Sasuket. :D

Következő fejezetben nagy fight lesz.
  • CharrDen
    Ugyanott kezdődik, csak gyorsabban végigfut az elején.
  • Kövesdi A
    Kb mikor kezdődik a brotherhood a sima FMA történetéhez képest ?
    Az az mi volt még a manga szála a simában és mi már nem ?
    Remélem lehet érteni mire gondoltam
  • donoki
    én is innen szedem a narutó részeit :)
  • Count Adyn
    itt a teljes brotherhood sorozat pl:)
  • kovacsgellert
    Elméletileg igen. Néztem is torrentoldalakon, de az FMA-t, már senki sem seedeli, így leszedni sem lehet... Pontosabban a Brotherhood részeket még igen, de azokat is csak kevesen...
  • donoki
    Nem egyszerűbb leszedni a részeket gépre?:o
  • kovacsgellert
    Ismerem ezt a módszert, köszi. :) Csak kényelmetlen. :P
    De mostmár megtaláltam más lejátszóval, úgyhogy semmi gond. :)
  • CharrDen
    Nézd úgy megavideóval, hogy amikor elindul a rész, állísd le, várd meg míg betölti (puffereli) az EGÉSZET, utána húzd ki a netkábelt. Be van töltve, végig tudod nézni, és nem számolja a perceket, csak azt az 1-2 másodpercet amit az elején töltött amig elindult.
  • kovacsgellert
    Uhh basszus. Most vettem észre, hogy az animefreak.tv-n a Mirror résznél nem Megavideo player van....xD
  • kovacsgellert
    A FMA-t lehet olyan oldalon nézni,a hol nem MegaVideó-s menet van. Utálom már, hogy mindig leállít 72 percnél...És mást nem találtam, ami működőképes...
  • Klemice
    FMA-ből a brotherhood követi a mangát, mondjuk két nap alatt elolvastam a 108 részes mangát, de ott 50 oldal egy rész :D

Death note 37 rész és kiváló
  • CharrDen
    Hát más nyelven nem is nagyon értenénk :) Ráadásul a magyar fordítás sokszor másképp fordít, mint ami alapból lenne
  • kovacsgellert
    Én is úgy nézem, pontosan ilyen megfontolásból. :) És a mangát is angolul olvasom, mert már megszoktam, hogy mindig angolul van a szöveg. xD
  • Kövesdi A
    Gundam 00 is ajánlom (mindenki)figy(elmébe)elmedbe !
    2 évadja van 2*26 rész , és a történet is elég jó !
  • Count Adyn
    Soul Eater is tökjó pl, 51 rész:)
  • EnxTheOne
    Ha a bleachet nézed, akkor a bounto-s fillereket hagyd ki. Általában jól birom a fillereket, de ez valami....

Ajánlom még a gundam seed-et. (destiny a második évad, ezt még nem néztem meg xD). Az eleje nem valami jó, gondoltam hogy nem nézem végig, de amikor az űrhajóval leszáltak a sivatagva, onnantol már tetszett.
  • CharrDen
    Én ezeket mind úgy szeretem, hogy japán szszinkron, angol felirat.. Magyar szinkron nagyon el tudja rontani ezeket, főleg az alap narutót.. Az siralmas volt szerintem
  • kovacsgellert
    A Fullmetal Alchemist-ről is halottam(+láttam a tévében egy részt, az tetszett, lehet azt is elkezdem). :D
  • CharrDen
    Bleach jópofa. Nekem tetszik. Amiket nézek, és tetszenek: Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist, és Fullmetal Alchemist Brotherhood. A 2 utóbbi már mind befejeződött, pont ezen a héten sajna, tehát már csak 2 animét tudok nézni, ami így egyenlőre tetszik.
  • kovacsgellert
    A Bleach milyen? Én azt tervezgetem elkezdeni.
  • Kövesdi A
    Olyat találni lehet , bár olyan hosszúságút már tényleg nehéz
    Amúgy aki keres talál
  • Klemice
    nem nehéz :)
  • donoki
    hát elég érdekesnek hangzik.. nemtom találok-e naruto színvonalú animét
  • Kövesdi A
    Ismertető
    Lényegében az egész egy olasz mafia család örököse kőré csoportosul ,aki egy 14 éves japán egyszerű(inkább még sem)
    Feltűnik egyik napon előtte egy baby méretű bérgyilkos aki el mondja neki , hogy ő lesz a 10edik főnöke a vongola családnak (persze ő nem akkar boss lenni :) !
    Innen kezdődnek a kalandjai család építés stb
    Lehet hogy egy kicsi szét szórt , nem vagyok valami jó ebben !

Amúgy igaz nincs filer az első 20on valahány részben csak olyan dolgok történek amik teljesen érdektelenek , én kb az első 10 részig néztem amedik minden szereplő elő kerül aztán go a varia harcokhoz
  • donoki
    és ez miről szól?:)
  • NEOreg3
    semmi filler nincs az első huszonakármennyi részében

a manga első 61 fejezete szimplán ilyen pocsék volt

és még mindig vannak bőven olyan fejezetek, amit nem használtak fel az animében
  • Kövesdi A
    Katekyo hitman reborn

Az első 26 rész borzalmas, túl sok a filer elem de ahogy jönnek a harcok úgy lesz egyre jobb
    Mostanában még a Mangájában is alakul valami !