Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó lesz , ha ezeket meguszuk 10 rész alatt !
Amúgy jah nagato
Én inkább a mangát várom , érdekes lesz a 500 fejezett + érdekel hogy folytatja majd inentöl naruto
Nah meg az is ,hogy reagál majd a két szörny szomorító ,
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az a lépegetõ , a tólószék ninja verziója XD
tiszta droidika feeling
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Egybõl egyszerüen elérhesük hogy van angol raw stb , fordítást is csinálnak persze , csak idõ
Általában errõl értesítik az adott angol csapatot is !
Huuuu érdekes lesz 2 hét múlva a 500 fejezett <#crazya>#crazya>
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!
Hidan:- Ha megöljük ezt az embert akkor a pokolra jutunk.
kakuzo: - Ne félj, a pénznek a pokolban is van hatalma.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez a mi öreg Naruto-nk, magától szinte semmire se jön rá. 😛
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Csak egy valamit nem értek:
Ezzel eddig is rendelkezett , csak nem használta ki !
Olyan technika kéne neki , amivel egy szere lehet védelmezni , és támadni is vagy legalábbis kisebb késésekkel
A Futon rasengan pengéit kéne valahogy szét szórnia a levegõben , és azokat irányítva , tudna támadni és védekezni is
Mivel azok elõl kb senki nem tudna menekülni !
Na meg legyen már neki egy olyan technikája is , amit ténylegesen õ fejlesztett ki , és nem csak tovább fejlesztette !
Az apja jutsujaihoz , még ha van is róluk le írás ami kétlek , nem hiszem hogy a kezébe adják csak úgy tessék a tied
Azokat max ,az anya tudná neki meg mutatni ,aki látta gyakorlat közben is !
De aszem az utolsó interjúban a mangaka , arról is nyilatkozott hogy lesz narutonak vérvonal képessége
És az vagy magától aktiválódik , vagy olyan mint pl shikamaru családjának tecnikája kell hozzá valaki aki meg tanít rá , ezért is jó lenne be hozni a story ba naruto anyát , edzhetné kicsit narutot
Úgyis hasonló a jellemük, biztos jól kijönnének !
justu leírását😄 és különben is
Vagy ha õ nem is él , de a családjából attól még élhetnek rokonai pl a testvére stb , jó lenne valaki aki adna narutonak valami normális technikát
Nem tudom ,lehet hogy kubo a blech alkotója , mérges lenne ezért
De én egy olyan technikát képzelnék el narutonak mint a bleachben byakuya technikája , csak nem lehetne látni a szél pengéket , végülis a pengék már meg vannak csak valahogy tudni kéne õket irányítani (mozgatni) , végülis mint pajzsnak mint támadásnak jó lenne mint gaaranál a homok
Unom már hogy naruto csak rasengan meg kagabunsint használ !
Hogy kabuto mit csinál engem hidegen hagy , nem hiszem hogy sokáig fog szerepelni !
Én inkább arra vagyok kiváncsi hogy,
Bár szerintem túl sablonos és egyszerû lenne a sensejtöl , hogy meghalta szülésben !
Valami sokall ötletessebb dolgot fog elõállni az biztos !
Azt hogy miért nem nevelte fel ha él , talán meg fenyegették a vének , attól a tetû danzotól minden ki telik !
Amúgy inkább szerintem azért , mert hát azért nem mondták el neki hogy a 4edik fia ,hogy õt megvédjék elvileg a támadóktól , szóval csak kicsit lett volna furcsa ha a 4edik feleségének gyereke van nem ?
Ezt valószínûleg , õ is belátá , hogy a jelenléte vészeztetné a kis narutot !
Szerintem lassan feltûnik majd , én még azt is kinézem belõle , ha él hogy figyelte hogy naruto hogy halad az élet õsvényén !
Ja valaki tudja mikorra várható az új film és mirõl fog szólni?
Jó fajta erõsítésnek felérnek majd <#buck>#buck>
Kíváncsi leszek majd a többiek arcára , amikor megjön naruto rókaként vagy ott változik át azá <#hehe>#hehe>
Én már azt várom hogy kushinaval , is kezdjen valamit a sensej , jó lenne több dolgot
Meg tudni róla , esetleg még szertetelhetne is
Vagy pl taníthatná narutot ere aza klán jutsura (ha van ) vagy pl az apja technikaira is, jól jönne konohanak egy új sárga villámlás !!
Pl én annak is örülnék ,ha úgy toppanna be ,hogy ép folyik a harc meg jön anyuci , segítségként hozva magával az uzumaki klánt
Õk lehetnének konoha legerõsebb klánja , szerintem ha él az anya simán újra éleszthette a klánt , nem hiszem hogy mindenki meghalt volna !
Jó lenne valami vér szerinti rokon narutonak !
Nektek ezekrõl az elképzelésekrõl , mi a véleményetek ?
És lássuk mi lessz Sasuke-vel, épp most fut Danzo után Karin kiséretében.
2008.dec 30adikán már kint volt ,szóval 2 év
Vigyázat erõsen spoileres szöveg , aki nem szeretné tudni a következõ 10-15 rész tartalmát , MÉSZIRÕL KERÜLJE EL !!!!!!
Naruto hazatér ünneplik mint egy hõst ,