Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Húúú nagyon jó volt az új manga ,várom hogy vajon majd hogy folytatódik a történet a továbbiakban
Jó volt meg tudni egyest mást a múltról , meg a dolgok hátterérõl
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elvileg narutonak hószú az élete , bírnám hogy ha hallhatatlanság lenne a vérvonalképessége
<#nyes>

Amúgy itt márt me található a magyar fordítás magyar manga

kovacsgellert
Nekem is feltûnt, csak én nem tudtam pontosan, hogy mi is tûnt fel. 😊

Afe
Csak nekem nem tetszik a mostani(167)résznek a rajzstílusa?! Ezek az aránytalan karakterek, meg a szétfojt idegbeteg arcmimika, számomra teljesen tönkre vágja az egész részt. Mintha nem is az eddigiek készítették volna, hanem egy teljesen más(bedrogozott) csapat.
Az elõzõ, Hinatás rész is elütött a megszokottól, mert sokkal igényesebben volt színezve meg árnyékolva, de ez valami hányadék ami most volt. Remélem visszatérnek a régi stílushoz, és nem próbálgatnak itt minden felé animátort, hogy melyik a jobb😞(

kovacsgellert
Nagyon megeroltette magát a rajzolo... Egy oldallal tobb mint az atlag. 😊) De eleg erdekes volt. 😄

Elolvastam a büvös 500. manga fejezetett.
Kiváncsi vagyok hogy ki az a maszkos ember. Madara túl egyszerû lenne. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

kovacsgellert
Te is nekiálltál mangát olvasni? 😊 Mert legutóbb még úgy volt, hogy te csak animét nézel nem?

kovacsgellert
Itt írta valaki, hogy ide rakják fel a leghamarabb, de úgy látsizk, hogy már csak csütürtökön lesz fent ott is. <#szomoru1>

gondolom amikor a többi oldalon - szerda késõ délután/este vagy csütörtökön

kovacsgellert
A mangastream-re mikor szokták felrakni a legújabbat?

jó kép, thx 😊

Ha igy se jó akkor katt ide.

Ha igyse:

http://fc01.deviantart.net/fs16/f/2007/159/9/7/Itachi__s_Birthday_by_ToonTwins.jpg

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Akor boldog szülinapot!! Kivánok neked pár japán csajt. 😄

Dehogy kivánok neked, inkább magamnak kivánom öket. 😄😄

Nem veszek össze veled, de akkor sem értem, ha le akarja tölteni, akkor te miért csinálsz ekkora botrányt belõle.. téma lezárva, inkább várjuk a köv részt 😊 holnap 18

kovacsgellert
Jó na, most vesszetek össze velem...Ez az egyetlen vágyam. xD
Félreértettem amit elgelõször írt,e z van, most ebbõl minek kell ekkora botrányt csinálni? Lol...

Ki is szeretném írni, ezért akarom letölteni! 😊
De nem értem, ha le is akarja tölteni az neked miért probléma?:S

kovacsgellert
Oké, de ahhoz nem kell letölteni. 😊 Kicsit hibásan foglamaztál, így félreértettem. Nézegetéshez nem kell letöltés. 😊)

jah, láttam a bemutatóját 😄 pein kicsit meg volt strapálva 😄

Klemice
chibaku tensei 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

de várom már a köv heti animet 😮

Klemice
az ilyen filler részektõl kiakadok, amik tényleg csak az idõt húzzák, pl amikor seigetsu a kardért ment, és ugye a mangában a sírról elveszi a kardot és nem kell mindenkivel megküzdenie... Meg ez a hinata féle visszaemlékezés meg ilyenek sem kellettek volna...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lord Nomak
Az én meglátásom szerint nincs benne annyi bla-bla.. meg hát az a 50 rész lemaradás sem egy utolsó.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Köszi szépen! 😊
Csak kíváncsi vagyok, mennyire nagy az eltérés a manga és az anime között 😊
japánul: nem tudom
angol: onemanga.com
magyar: kattints a banneren Zabuza kardjára.

kovacsgellert
Minek akarod letölteni?

Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni a Naruto-t mangába? Elõre is köszi! 😊
Klemice
ezért kell mangát olvasni 😊
death note-ot is bánom, hogy nem mangában olvastam el...

kovacsgellert
Ja...Még véletlenül sem hasonlította mangára. 😊)
És Naruto mintha tényleg meg sem hallotta volna, hogy Hinata szerelmet vallott.A mangában külön kiemelt kép volt, hogy Naruto milyen képet vág erre a kijelentésre, itt meg semmi, ellõtték a lényeget...

Klemice
ez egy szar rész volt

ToCsEk
hm, jó kis dráma rész volt ez 😞
kicsi hinata cuki volt 😛, amúgy ez a "röptetés" elég op volt 😊 ennyivel erõvel narutot is elintézhette volna így 😄
mindegy jó volt ez, várjuk a köv. részt.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Akkor menjünk ,betörünk hozzá és ellopjuk a plusz fejezeteket 😄 (Én még kicsi gimnazista vagyok, szolva te állod a költségeket)

kovacsgellert
Ha támad egy jó ötlete biztos megrajzol vagy 4 fejezetet együltében. 😊

Kövesdi A
Szerintem meg vagy szünetet tart , vgay nem jelenik meg újság a héten
Amúgy nem hiszem hogy hétrõl hétre dolgozik ,biztos pár fejezettel elõrébb tart

Lehet hogy valami ultragiga fejezet lesz, és Kishimoto nem tudja egy hét alatt megcsinálni. 😄

kovacsgellert
Nem hozza be. Azt írja, hogy 403 Forbidden.

Klemice

kovacsgellert
Hát én se csodálkoznék. xD
De miért is nincs manga ezen a héten? Vagy nem is indokolták?

Klemice
még egy hét

Mangát akarok basszameg.

Kövesdi A
Szerintem az hogy el szabadult a kyubi , el törlõdõt az az emlék , vagy naruto amilyen hülye nem értette és azt hiszi hinata úgy szereti õt mint mindenki mást a faluban , én kinézem belõle

kovacsgellert
Tényleg Hinataval kapcsolatban
akkor most Naruto csak úgy simán otthgyta, mintha meg se hallotta volna amit mondott vagy mi van? WTF? Mert ha jól emlékszem a nagy harc után nem is talákoztak...

kovacsgellert
Nem mondta neki, hogy hol fognak találkozni, de annyira Naruto se idióta, hogy ne jöjjön rá magától mikor meglátta a hajóból! 😊

Kövesdi A
a béka csak azt jósolta neki meg hogy találkozni fog vele , de azt hogy hol , aszem nem említette a béka
Bár lehet hogy csak rosszul emlékszem rá

Húúú a holnapi naruto részben :Vallomás jön hinata<#szeret>

kovacsgellert
Igen Naruto azért ment olyan lelkesen, mert
megjósolta neki az öreg béka, hogy az "Octopus" fog neki segíteni, tehát gondolom pillanatnyilag minden másról megfeledkezett.

Kövesdi A
Gondolom , a készülõ háborúról egyikük sem tud semmit ,legalábbis ha naruto tudná , biztos inkább a társai mellet lenne !

Kövesdi A
Bee úgy tudja hogy pihenni van ott , vagy mi , naruto meg nem tudom mit gondol valószínû hogy õ parancsba kapta hogy menj , mint egy küldetés és õ ment is !

kovacsgellert
Nem mondták meg nekik hogy mért viszik õket a szigetre? Pfff, nekem tényleg bajaim vannak az emlékezéssel, újra kell olvassam. xD

kovacsgellert
Upsz...Bocsi, tényleg papírfa, csak rosszul emlékeztem.

Élvezném, ha
egyszer csak kitörne a Naruto Meg Bee és szétvernék az ellenséget. xD