Naruto - Anime Sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovacsgellert
A Fullmetal Alchemist-rõl is halottam(+láttam a tévében egy részt, az tetszett, lehet azt is elkezdem). 😄

CharrDen
Bleach jópofa. Nekem tetszik. Amiket nézek, és tetszenek: Naruto, Bleach, Fullmetal Alchemist, és Fullmetal Alchemist Brotherhood. A 2 utóbbi már mind befejezõdött, pont ezen a héten sajna, tehát már csak 2 animét tudok nézni, ami így egyenlõre tetszik.

kovacsgellert
A Bleach milyen? Én azt tervezgetem elkezdeni.

Kövesdi A
Olyat találni lehet , bár olyan hosszúságút már tényleg nehéz
Amúgy aki keres talál <#vigyor5>

Klemice
nem nehéz 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hát elég érdekesnek hangzik.. nemtom találok-e naruto színvonalú animét

Kövesdi A
Ismertetõ
Lényegében az egész egy olasz mafia család örököse kõré csoportosul ,aki egy 14 éves japán egyszerû(inkább még sem)
Feltûnik egyik napon elõtte egy baby méretû bérgyilkos aki el mondja neki , hogy õ lesz a 10edik fõnöke a vongola családnak (persze õ nem akkar boss lenni 😊 !
Innen kezdõdnek a kalandjai család építés stb
Lehet hogy egy kicsi szét szórt , nem vagyok valami jó ebben !

Amúgy igaz nincs filer az elsõ 20on valahány részben csak olyan dolgok történek amik teljesen érdektelenek , én kb az elsõ 10 részig néztem amedik minden szereplõ elõ kerül aztán go a varia harcokhoz

és ez mirõl szól?😊

NEOreg3
semmi filler nincs az elsõ huszonakármennyi részében

a manga elsõ 61 fejezete szimplán ilyen pocsék volt

és még mindig vannak bõven olyan fejezetek, amit nem használtak fel az animében

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kövesdi A
Katekyo hitman reborn

Az elsõ 26 rész borzalmas, túl sok a filer elem de ahogy jönnek a harcok úgy lesz egyre jobb
Mostanában még a Mangájában is alakul valami !

Kövesdi A
katekyo hitman reborn : elég jó ha túléled az elsõ 30 részt <#eplus2>

Megnéztem mennyire van lemaradva az anime a mangától, hát eléggé...
Ami most lesz rész Július 15-én, a 4. hokagéról az mangában már 2009!! március 19-én jött ki... hát itt eléggé elképedtem.. több mint 1évvel le van maradva :x

168 - "The Fourth Hokage" - July 15, 2010
Chapter 440 - A Conversation With The 4th!! - Mar 19, 2009

Én is elég közel vagyok ahhoz, hogy elkezdjek mangát olvasni.. de jobban belegondolva, ezt a 60részt jól beosztva is 1-2hét alatt elolvasnám, akkor meg arra kellene várnom.. szóval nem tudom.. de ha elolvasnám akkor legalább hetente 2-t tudnék olvasni/nézni, animet meg mangát 😄

Tudtok vmi jó animet a Narutón kívûl?

Itt valaki szokott játszani Naruto játékkal konzolon? (ps2,xbox,wii)

Klemice
mangát nyomatom

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

de tegnap még fordítva volt írva, de kijavították

CharrDen
Sajna már a simát végignéztem, sõt a brotherhoodot is nézem ahogy kijön.. Mind 3 animét már végignéztem amig van (naruto, bleach, fullmetal alchemist)

Klemice
most kezdtem a fullmetal alchemistet 😄

CharrDen
De jó lenne ha kiadnának kb 40 részt animébõl, és kb 100 részt mangából így hirtelen.. Ellennék vele egy ideig<#vigyor>

Kövesdi A

2010.07.08. ~ Nincs megjelenõ epizód!
2010.07.15. ~ 168. rész # A Negyedik Hokage
2010.07.22. ~ 169. rész # /még nincs információ a rész címérõl/
2010.07.29. ~ 170-171. rész # Dupla részes különkiadás!
2010.08.05. ~ 172. rész # /még nincs információ a rész címérõl/

ááá tegnap még az volt kiírva, hogy jövõ héten lesz anime, csak azutáni héten nem, de végülis mind1 mikor nincs..

crisfehn
hy nemtudjátok mikorlesznek az animaxon uj naruto részek?

Kövesdi A
Nem ,jövõ héten manga lesz , anime nem lesz !

kovacsgellert
Én nem láttam sehol kiírva, úgyhogy szerintem lesz.

Klemice
Most akkor manga tényleg nem lesz 2 hétig? ilyeneket hallottam, lehet alaptalan az egész :S

CharrDen
Hát de jobban megsérült egy kis "farokcsapástól" mint amikor Paint fejbe ütötte, vagy megfogta a fejét.. Pl volt egy rész, amikor Orochimaruval harcolt, és amikor ö hozzáért a farkához, akkor elkezdett elégni vagy mi a keze, és gyorsan "kijött a testéböl" (nemtudom hogy hivják) hogy ne haljon meg.. De ez valóban a legkisebb probléma, az animálás nagyon zavart.

kovacsgellert
De valami ilyesmire emlékszem én is... Habár mikor még régebb négy fartokkal megcsapta Sakura-t, neki sem lett "nagyobb baja" mint a zúzódások. 😊

kovacsgellert
És ahhoz képest, hogy Pain fejjel beleállt a falba még csak meg sem karcolódott....

CharrDen
Jah (és bocs a sok posztért) de nem úgy volt, hogy aki hozzáér ahoz a chakrához, ami körbeveszi ilyenkor, azt megégeti/megmarja?

CharrDen
Jah és számomra nagyon fura volt, és már nevettem rajta, amikor beszögelte Paint a földbe :/

CharrDen
Ja amúgy elõzõ részhez visszatérve, animálást félretéve, érdekes volt néhány dolog. Amikor a kyuubi fejbe "ütötte" paint, annak kb semmi baja nem lett. Emlékeztek arra, amikor kevesebb erõvel kettétépte orochimarut? Vagy kb hasonló erõvel áttépték sasuke szívét?

Bocs, hogy ennyit írok egymás után, de amúgy mangában is felfedték, hogy Hinata nem halt meg:

Ez a gyerek a Bleach-bõl úgy néz ki kicsit, mint Pein:

Hát igen, kár volt érte.. de amúgy ezt sztem nem kellett volna spoilerbe rakni, mert ez az animeben volt és akkor az eddigi összes kommentet abba kellett volna rakni 😊

Amúgy van még valami jó anime Naruto mellett aminek ugyanilyen jó a storyja meg mindene?

Kövesdi A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy meg azzal hogy meg mutatták hinatat hogy beszél, eveték azt a hangulatot ,ami a magában volt, hogy izgultunk érte hogy vajon éle vagy halott e

jah, meg ahogyan kijön a földbõl 😄D mint egy balett-táncos rongybábú 😄

jah, de én szeretem nézni az eksönöket 😄

Jah ezekre a részekre gondolsz, elég vicces volt 😄 Kivágtam õket:

Ez is tetszett amikor bepörgött mint Sonic, aztán így körkörös lett a lába mozgása =DD

De jó képeket csináltam ;D

Kövesdi A
Ez is poénos 😊

Vasórabába <#nyes>

Kövesdi A
Sokkal jobb , egyszerû de lényegre törõ , nincs fölösleges idõ húzás

Hát igen pein-nek volt pár komédiás jelenete ,az amikor ba húzz neki a róka naruto olyan bud spencer-es volt , már csak a fogainak kellet volna kiesnie
Nah meg amikor mint egy kuglibábú neki vágogot a falnak

Ilyen szempontból jó volt a rész , lehetett röhögni a sok hülyeségen !

Ja meg az, hogy Pein úgy ugrál meg úgy mozog, mint egy balett-táncos az is elég humoros volt.. 😄 vagy nem is baletttáncos, hanem ilyen ruganyos valami..

Kivágtam pár képet ami nagyon tetszett:

Meg még volt 1-2 csak nincs kedvem kivágni mind 😊 a legelején a delfines-ugrálós-korcsolyás-siklós is "bejött" 😄

Csak animét nézek, de attól még tudom, hogy hol lelhetõ fel a manga 😊

Amúgy ez a rész elég érdekes volt.... már néhol röhögtem, hogy mi ez már? Pein-nek elég sok vicces jelenete volt.. fõleg amikor a nagy kõtömeg beleverte a földbe.. ahogy pattogott rajta, mint a vicces rajzfilmekben...
Meg ahogy siklott a vízen.. mint egy korcsolyás delfin úgy mozgott a vízben...
De nekem amúgy a story tetszett 😊
Megnézem ezt a részt mangában is kivi vok ott milyen..

Lelouch
Már eddig is tudtam, hogy a Studio Pierrot nem tartozik a legjobb stúdiók közé, de amit ebben a részben összehoztak az nagyon kemény.<#merges2>
Kövesdi A
Nem tudom , de szerintem jól be voltak szíva a gyártásvezetõk amikor ezt a részt megálmodták + még adásba is engedték
Nem tudom mért nem lehet követni a manga cselekmény vonalát ?
Minek ez a idióta sok filler jelenet <#nemtudom>

Klemice
meg mi ez a looney tunes stílus, hogy paint mint egy szöget beveri a kõvel a földbe?...

Kövesdi A
Hát szerintem az e heti anime rész maga volt a káosz
Teli filler jelenetekkel, ronda animációval ,rossz arányokkal
Tömören az egész rész maga volt egy vicc !
Amúgy is nem 8 farok jelent meg egybõl a mangában ? amikor átváltózót naruto
Pein rajzolása is meg ahogy mozgott is , röhej volt az egyik jelenetben meg mintha siklana(korizna) a vízen

Afe
A rohadt szó nekem is eszembe jutott, fõleg mikor megláttam ezt:

Kövezzetek meg, de szerintem ennek a résznek a rajzolás valami rohadt jó volt. Nem mondom h tökéletes, de tökéletesen illett egy jó kis bunyós részhez.

Count Adyn
jah elég elbaszott volt a mozgások animációja... biztos igy akarták érzékeltetni hogy annyira powerség van hogy még a vonalak is elfolynak😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kovacsgellert
Belenéztem megint, és most hogy mondjátok tényleg nagyon ellõtték...

CharrDen
Teljesen egyetértek. Ma amikor néztem a részt, néha már rossz volt nézni, annyira elrontották az animálást. Pedig reménykedtem, hogy ez egy látványos szép kis rész lett, de nagyot tévedtem..