Naruto - Anime Sorozat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy aki keres talál <#vigyor5>#vigyor5>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Lényegében az egész egy olasz mafia család örököse kõré csoportosul ,aki egy 14 éves japán egyszerû(inkább még sem)
Feltûnik egyik napon elõtte egy baby méretû bérgyilkos aki el mondja neki , hogy õ lesz a 10edik fõnöke a vongola családnak (persze õ nem akkar boss lenni 😊 !
Innen kezdõdnek a kalandjai család építés stb
Lehet hogy egy kicsi szét szórt , nem vagyok valami jó ebben !
Amúgy igaz nincs filer az elsõ 20on valahány részben csak olyan dolgok történek amik teljesen érdektelenek , én kb az elsõ 10 részig néztem amedik minden szereplõ elõ kerül aztán go a varia harcokhoz
a manga elsõ 61 fejezete szimplán ilyen pocsék volt
és még mindig vannak bõven olyan fejezetek, amit nem használtak fel az animében
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az elsõ 26 rész borzalmas, túl sok a filer elem de ahogy jönnek a harcok úgy lesz egyre jobb
Mostanában még a Mangájában is alakul valami !
Ami most lesz rész Július 15-én, a 4. hokagéról az mangában már 2009!! március 19-én jött ki... hát itt eléggé elképedtem.. több mint 1évvel le van maradva :x
168 - "The Fourth Hokage" - July 15, 2010
Chapter 440 - A Conversation With The 4th!! - Mar 19, 2009
Én is elég közel vagyok ahhoz, hogy elkezdjek mangát olvasni.. de jobban belegondolva, ezt a 60részt jól beosztva is 1-2hét alatt elolvasnám, akkor meg arra kellene várnom.. szóval nem tudom.. de ha elolvasnám akkor legalább hetente 2-t tudnék olvasni/nézni, animet meg mangát 😄
Tudtok vmi jó animet a Narutón kívûl?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
2010.07.08. ~ Nincs megjelenõ epizód!
2010.07.15. ~ 168. rész # A Negyedik Hokage
2010.07.22. ~ 169. rész # /még nincs információ a rész címérõl/
2010.07.29. ~ 170-171. rész # Dupla részes különkiadás!
2010.08.05. ~ 172. rész # /még nincs információ a rész címérõl/

Amúgy van még valami jó anime Naruto mellett aminek ugyanilyen jó a storyja meg mindene?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah ezekre a részekre gondolsz, elég vicces volt 😄 Kivágtam õket:
Ez is tetszett amikor bepörgött mint Sonic, aztán így körkörös lett a lába mozgása =DD
De jó képeket csináltam ;D
Hát igen pein-nek volt pár komédiás jelenete ,az amikor ba húzz neki a róka naruto olyan bud spencer-es volt , már csak a fogainak kellet volna kiesnie
Nah meg amikor mint egy kuglibábú neki vágogot a falnak
Ilyen szempontból jó volt a rész , lehetett röhögni a sok hülyeségen !
Kivágtam pár képet ami nagyon tetszett:
Meg még volt 1-2 csak nincs kedvem kivágni mind 😊 a legelején a delfines-ugrálós-korcsolyás-siklós is "bejött" 😄
Amúgy ez a rész elég érdekes volt.... már néhol röhögtem, hogy mi ez már? Pein-nek elég sok vicces jelenete volt.. fõleg amikor a nagy kõtömeg beleverte a földbe.. ahogy pattogott rajta, mint a vicces rajzfilmekben...
Meg ahogy siklott a vízen.. mint egy korcsolyás delfin úgy mozgott a vízben...
De nekem amúgy a story tetszett 😊
Megnézem ezt a részt mangában is kivi vok ott milyen..
Nem tudom mért nem lehet követni a manga cselekmény vonalát ?
Minek ez a idióta sok filler jelenet <#nemtudom>#nemtudom>
Teli filler jelenetekkel, ronda animációval ,rossz arányokkal
Tömören az egész rész maga volt egy vicc !
Amúgy is nem 8 farok jelent meg egybõl a mangában ? amikor átváltózót naruto
Pein rajzolása is meg ahogy mozgott is , röhej volt az egyik jelenetben meg mintha siklana(korizna) a vízen
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"