4291
Az Anime aktuális részétől a történetben előrébb mutató információk leírása(pl:manga)esetében mindenki használja a spoiler gombot.
-
EnxTheOne #3849 Hát, akkor most nem az animére fogsz várni egy hetet, hanem a mangára :D -
donoki #3848 nah elkezdem szépen lassan olvasni a mangalicát:D -
donoki #3847
-
#3846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet bár kétlem szerintem csak szimplán apai ágon örökölte és valami miatt most tudta használni! -
#3845 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom később úgyis kiderül, de talán most, hogy megvan neki a 9farkú chakrája, talán a benne sealelt szüleinek a chakráját, ezzel együtt a képességeit megkapta. De ez csak találgatás, talán csak olyan gyors, hogy yellow flash-nek nézik. -
Amcir #3844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2 kérdésem lenne a mostani mangához. 1 Naruto honnan tudja a Yellow Flash-t, 2 ahhoz nem kell egy irányfény? -
EnxTheOne #3843 Akkor lehet hogy félreértetem valamit. De a manga nagyon jó volt. :D -
donoki #3842 filler+konan? még nem kezdődött el a filler :) Mostani részben nagato és a srácok szenvedéséről volt szó.. köv. rész meg pein születése -
EnxTheOne #3841 Már vagy 1 éve nem nézem az animét. xD Elkéne kezdeni... de szerintem az elejéröl. Ha jól emlékszem a mostani filler konanrol szol, ami érdekel, mert mangába csak ugy eltünt. -
technext #3840 yaya :D zsír nagyon -
#3839 a heti manga viszont büntetett:D -
donoki #3838 Hát ez a rész is elég hervatag volt :o Talán a következőben több lesz az izgalom.. jövő héten már tutira elkezdem a mangát.. főleg, hogy megint jön egy filler, nem fogom kibírni oO -
donoki #3837 Itt van az egyik legfrissebb videó róla, kiváncsi vagyok benne lesznek-e a taka, meg tobiék..
Kivi leszek, hogy Danzou melyik játékban fog először szerepelni?:o -
donoki #3836 Jó lesz a game, bár ez a videó elég régi.. van ez a Naruto Dragon Sword wii-re, elég érdekes játék.. :o tobi is, meg a Taka is benne van, de Narutóék elég furcsa jelmezben vannak.. -
#3835 -
#3834 yeah -
#3833 e heti mangán sírtam :| -
donoki #3832 főleg ha megint ilyen huszonx részes filler lesz, aztán eltart szeptembertől karácsonyig.. de remélem valami rövid lesz -
#3831 onemanga bezárja kapuit, marad a mangastream -
EnxTheOne #3830 Manga -
#3829 Ez sose érdekelte őket, az előző filler is pont a sasuke-itachi fight elött volt.. Azokat valahogy mindig jókor rakják be, főleg hogy az anime eleve rengeteggel le van maradva. Ideje lenne behozni, mit szólnátok heti 2 részhez?:p (Lehet ez dupla rész, vagy mondjuk hétfő-csütörtök, bár ez attól félnék a minőség rovására menne) -
#3828 Eről már nem szólhat , mivel sorban kell őket elkapni ,és elvileg még (1?) van még hátra
Ha pl egy 6 réses filler lenne ,mint a régi narutoban, amikor küldetésre mentek ,az jó lenne
Amúgy tiszta hülyeség , hogy fér ide most be egy filler ,amikor innen már elégé felpörögnek az eseményekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a villám nindzsák ,hokage tali
-
donoki #3827 bocs, hogy ennyit írok, de közben megtaláltam! Hátha valaki más is kereste.. -
donoki #3826 vááá nem találom azt a wikipedia oldalt, ahol le voltak írva, hogy eddig melyik bijuk-kyubik szerepeltek a Narutoban és melyikek fognak esetleg, pedig régebben megtaláltam, de most megint nem találom :/ -
donoki #3825 hát remélem is, legalább valahányfarkú elkapásáról szólna.. de amilyen szerencsénk lesz tuti valami új ratyi szálat raknak bele egy gyerekről akinek olyan gyermekkora volt, mint Narutónak és benne is egy szörnylakozik, azt kész.. hátha -
#3824 Én még nem néztem meg , de szerintem nem is nagyon fogom !
Hát igen ere várni egy hetet, + hogy dupla epizód ,inkább nyomnák a manga történeti vonalát
Mondjuk azt se értem (bár lehet azért , mert japánban mindenki ólvasa a mangát , és lehet így alkarnak egy kis éltetett vinni bele, a ottani manga olvasóknak, bár biztos van ott is olyan, aki csak az animet nézi ), minek kell szeptembertől ,újra filler
Bár remélem jó rövid lesz ! -
donoki #3823 jah, rájöttem, most néztem meg.. tejóisten erre vártam 1hetet? Hát elég szánalmas egy filler volt... ez még ovának is alig menne el.. időpocsékolás a javából.. ezért elcseszni egy duplaepizódot.. -
#3822 Ez filler , nem volt benne a mangában
És sajnos szeptembertől is fillerek jönnek -
donoki #3821 ez a dupla epizód, ez filler rész? vagy hányadik mangában volt e? -
donoki #3820 nem értem miért csúszik a hlt 171es felirata holnap estére.. most tölthetem le a nkwt-s feliratot.. -
technext #3819 jó manga volt :) ez feltölti erővel Narutot és mostmár tényleg semmi sem állítja meg hogy elérje a célját :) -
donoki #3818 hát én is ezért várom annyira -
#3817 csóbli száj rulz -
#3816 ugyan már, hisz az eddigi fillerek is hihetetlenül jók és izgalmasak voltak -
donoki #3815 de jó lesz megint szeptembertől ismét fillerféreg sztori fog jönni... omg annyira várom!!! -
donoki #3814 meg se mozdul a szája miközben beszél :D -
#3813 méért szerintem tök jo utoljara Looney Tunes mesekbe lattunk ilyet -
donoki #3812 -
#3811 -