The Chronicles of Spellborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs mit
Solid Snake
Köszi az nfo-t <#worship>
http://www.mmorpg.com/blogs/tcos

tuti egyébként, most léptem be az elõbb a 21-es karakteremmel, simán bengedett, pedig a fizetett idõ lejárt vagy 3 hónapja.

Az az acclaimos verzió
Hol írták, hogy full ingyenes lett?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Na most már tényleg ingyenes lett tegnaptól. Tulajdonképpen ha belegondolunk ez az egyetlen tényleg ingyenes mmo a piacon, mivel a mikrotranzakciós rendszert csak jövõre vezetik be, úgyhogy most tényleg ingyen lehet benne elérni az összes tartalmat.
(részemrõl sajnálom õket, mert az egyik legeredetibb, legjobb mmo, csak hát kevés pénzzel nem megy ez sem)
Ohh vazze.. végre találtam egy elég jónak tûnõ f2p játékot, hogy néha ha unatkozok elüssem az idõt, erre 10ig f2p.. a nagy lóóóf*szt..
Úgyis ingyenes lesz egy idõ után, mert senki se játszik vele. EU pvp servert próbáltam itt láttom összesen 2-3 embert. 3600ft-ot azért nemigen ér egy hónap.. -.-

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

LeonSilver
Tévedtem.Valójában lv9.9-ig f2p.
Uninstall ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Az a telepítõ rossz volt.Most egy korábbit tettek fel ami már jó.
Tudtommal f2p lett a játék.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Leonsilver, te hogy tudsz vele játszani?
honnan szeted le a klienst?,télleg 9 lvl-ig ingyenes, vagy ez már télleg fullos?😄
Mert én pár napja töbször leszedtem a honlapjárol,de hibát írt ki telepítéskor 😞.
Várom a válaszod!😊
LeonSilver
Biztos le van írva és csak én nemtalálom de elárulná nekem valaki, hogy hogyan lesz egy karakter mondjuk Rune Mage?Vagy teszem azt Adept ?

Sziasztok, nos olvastam ingyenes lesz.
és most azt láttam a honlapon-> http://spellborn.acclaim.com/
register for free, free to download, acclaim coins, ergo már ingyenes is lett?😄, huhuhu cibálom is lefele 😄
Elvileg tegnap volt a pvp, ma a pve szerverek összevonása
Jockey
mikor lesz pontlosan a szerver osszevonas? meg kene nezni ezt az eu dolgot megint, menyire van elet..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Igen ott vagyok, csak én általában este 9 után szoktam csak lenni 2-3 órát.
Én is elbizonytalanodtam megint, mert egy eu szerveren csak jobb lenne játszani, de azt hiszem már maradok az us-on. Ezt rendesen elbaltázták Európa kétfelé szedésével.
Az EU servereket összevonják, én meg most fizettem be egy hónapot az US verzióra.
Egy valamit jó lenne tisztázni: akkor Pille, akkor most te is a DORZHAN (US PVE) szerón vagy? Mert nem találtalak még online. 😞
Egyedül kicsit uncsi küldizni 😄

---+ Chaos never sleeps... +---

Jockey
erosen filozom hogy 1 hora raprobalok a gammaral, kivancsi vagyok milyen magasabb szinten..

;-)

Na már át is írták az Acclaim fõoldalon az 'EU webpage' linket 'France/Germany/Benelux/Skandinavia'-ra.

Jön le az 1.0.4-es patch jó lassan, ebbõl ma már nem lesz játék.
Basszus, most esett le, honnan ismerõs a Probatbicol 😄DDDDD

Pille
Na, ma én is megnéztem az EU verziót, hát tényleg kihalt, szóval megy vissza a US verzió.
Probat, mi a karid neve?

Az EU szerver szerintem ilyen szempontból katasztrofális. 2 napig játszottam ott, a kezdõ területen összesen kb 3 másik playerrel találkoztam, mondjuk ennek is van egy fílingje, mert ha 2-en találkoznak úgy megörülnek egymásnak, hogy azonnal party lesz belõle 😊. Én ott is a pve szervert néztem meg. A 2. nap után raktam vissza az us klienst.
A probléma abból fakad szvsz, hogy a closed beta az euban volt, de ezekre a szerverekre ip-ban volt rakva és csak a benelux államok, Német és Spanyolország volt beengedve. Aztán indult az Acclaim a világ többi részére az open betaval, és hivatalosan is õk a terjesztõk, ha megfigyelitek az eu-s tcos oldal át is irányít az acclaim-ra.
Tehát az 'EU'-s szervereken csak Európa 1/3-a játszik és az is szétszedve 6 szerverre - 2 angol, 2 német, 2 francia nyelvû.
Ha nincs prémiumod, akkor nem lépheted meg a 8. szintet, nem lootolhatsz, nem mehetsz ki a prémium területekre, nem adhatsz le questeket. Persze ez csak a 7.9-en 'kimaxolt' karakterre vonatkozik, a többinél csak a terület megkötés van.

Én is adept vagyok, nagyon jó, majd 11-en lesz nagyon erõs az extreme prejudice skillel - revenge effekt van rajta, minden támadót visszasebez, ha sok combo pont van rajta iszonyat aoe-t tud produkálni.

Egyébként azt kicsit elszúrták a fejlesztõk, hogy a kezdõ terület pont tele van 'kill 10 boar' questekkel, késõbb ezek egyáltalán nem jellemzõk, nekem most 18-on van felvéve 20-25 questem, azok közül egy sem ilyen.
Premium elõfizetéssel az összes terület és a max szint elérhetõ.

Aki volt már EU serveren irja már meg, hogy ott milyen a "népesség"? Mert nekem az US/PVE serveren nem tûnt túl soknak a játékosok száma, de valószinüleg az idõ eltolódás miatt.
Kiváncsi lennék, mert egyelõre nem tudom eldönteni, hogy érdemes e US serverre menni premiummal.

Jockey
probalgattam most kicsit, erdekesnek tunik
warrior-l tolom ami mar adept
a premium elofiztes pontosan mivel ad tobbet a lvl 7es cap eltorlesen kivul?
ez sem jott meg at😊

Minden zónában vannak pvp és pve területek, a pvp szerveren ezek nagyobbak, de úgy tudom az end game zónák minkét fajta szerveren majdnem teljesen pvp-sek, tehát a pve szerver tulajdonképp a szintezés alatt ad több védelmet.

Én most Ringfell Heart-ban járok és meg kell mondanom le vagyok nyûgözve. Részemrõl a legjobb mmo map amit valaha láttam. Iszonyat szivatós, könnyen lehet halni, de már-már single player játékok izgalmával vetekszik mire egyik végébõl átvágod magad a másikba.
Az egész játékra jellemzõ egyébként, hogy hozza a single rpg-k hangulatát, nekem a Gothic ugrott be többször.
Jockey
nem tudtam meg megerteni, itt a mi a kulonsbeg pvp es pve szerver kozt?

Dorzhan, keresd Raggor-t 😄

És melyik szerveren vagytok US-ben ?

Empie: Gameguard hibákra a hivatalos fórumon találsz megoldást. Remélem 😄

De ittis érdemes megnézni, itt is az US verziót ajánlják valójában.

EU-s reg és kliens innen tölthetõ --> katt
US reg és kliens innen tölthetõ --> katt

igen us kliens kell, a gameguard hibát nem tudom mi okozza, próbáld újrarakni, esetleg 1-2 programot bezárni indítás elõtt (skype,msn)
Mitõl lehet az,hogy nekem valami gameguard hiba miatt nem indul el ?😞

és gondolom ahoz us klienst kell letölteni. igaz ?😊

Részemrõl az us pve szerveren vagyok, kevés magyarral találkoztam, az eus szerverrel az a baj, hogy ott nem csak magyarok nincsenek, hanem más se 😊, az eusok eléggé halott szerverek.
Minden megvan.Csak az nem,hogy hol vagytok magyarok ?😊

Sziasztok,

kérdésem lenne,megtudnátok mondani,hogy külön van eu/us kliens? és eu-ra hol kell regelni? és az utolsó kérdésem,melyik szerveren van a legtöbb magyar ?😊 elõre is köszi a segítséget.

A fõoldalra kirakták az új trailert a Within Temtationnel.

Meg van egy kis pvp video is ahol elmagyarázzák a skill decket is nagy vonalakban.
Este leszek online 8-9 körül
Átmenetem PVE-re "Neonx" szintén. Pille én nem talállak?

Én a pve szerveren vagyok, Pille nevû 11-es adepttel és a Rune házhoz csatlakoztam.
Az adept nagyon erõs ezen a szinten, tegnap már-már legyõzhetetlennek éreztem magam, meg is lett az eredménye: 5 percen belül kétszer is meghaltam, a pep visszazuhant 3-asra, kicsit rosszul esett, ha valahol akkor, ebben a játékban motiválva van az ember, hogy ne haljon meg.
Pvp szerveren vagyok neonx néven

Elvileg elég amit csináltál, 2 dolog lehet, vagy tényleg nem jó passt írsz, vagy az eu klienst szedted le és oda akarsz bejelentkezni az acclaimos passworddel, más tippem nincs.
Esetleg várni kell egy kis szinkronizációra, ezt azért nem tudom, mert én hónapokkal ezelõtt regeltem még a closed beta-ra csak nem hívtak be, de az open-be meg már automatikusan jó volt az userem.

A dc problémára sincs sajnos ötletem, nekem még nem volt ilyen problémám.
Felmentem honlapjukra-regeltem-letoltottem-aztan nem enged be,hogy nemjo a pass.Mit kell csinalni? Nem eleg a honlapjukon regelni?Acclaim managerbe belepek a jelszavammal es ott azmondja a spellborn activ.

Hmm sajnos eleg gyenge gepem van és mire betolti a tutorial utani palyat addigra azt irja hogy mar disconnecteltem a servertol.
Mas is talalkozott ilyen problemaval?
Mondjuk en csak egy servert latok PVP re és PVE re is
Indul élesben az Acclaim verzió, ennek örömére minden régi és új regisztráló kap 2 hét prémium elõfizetést amivel korlátlanul lehet játszani.
Közben találtam egy módot, hogy hogyan lehet közel pontosan annyi acclaim coin-t szerezni amennyi kell egy hónap elõfizetéshez: bankkártyával 1265 coin-t lehet kapni 10 euróért, és most már Magyarországról is lehet sms-el venni coinokat, 265 coin 480 Ft-ba kerül, ez így együtt 1530 coin és egy hónap 1500-ba kerül, ez kb 3500Ft. Be is fizettem, az Aion beta után felüdülés a Spellborn.
Gubberx
😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Pedig lehet normál testalkatot is választani, de az uncsi, ez a rugóm ilyen nyeszlett kis emberke, a varázslóm egy pocakos kopaszodó bácsika, a harcos pedig egy szteroidokkal teletömött vastagnyakú 😊.
Gubberx
omg miért mindenki ultravékony vagy nagyon kövér? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne