The Chronicles of Spellborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tuti egyébként, most léptem be az elõbb a 21-es karakteremmel, simán bengedett, pedig a fizetett idõ lejárt vagy 3 hónapja.
Az az acclaimos verzió
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
(részemrõl sajnálom õket, mert az egyik legeredetibb, legjobb mmo, csak hát kevés pénzzel nem megy ez sem)
Úgyis ingyenes lesz egy idõ után, mert senki se játszik vele. EU pvp servert próbáltam itt láttom összesen 2-3 embert. 3600ft-ot azért nemigen ér egy hónap.. -.-
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Uninstall ..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Tudtommal f2p lett a játék.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
honnan szeted le a klienst?,télleg 9 lvl-ig ingyenes, vagy ez már télleg fullos?😄
Mert én pár napja töbször leszedtem a honlapjárol,de hibát írt ki telepítéskor 😞.
Várom a válaszod!😊
és most azt láttam a honlapon-> http://spellborn.acclaim.com/
register for free, free to download, acclaim coins, ergo már ingyenes is lett?😄, huhuhu cibálom is lefele 😄
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én is elbizonytalanodtam megint, mert egy eu szerveren csak jobb lenne játszani, de azt hiszem már maradok az us-on. Ezt rendesen elbaltázták Európa kétfelé szedésével.
Egy valamit jó lenne tisztázni: akkor Pille, akkor most te is a DORZHAN (US PVE) szerón vagy? Mert nem találtalak még online. 😞
Egyedül kicsit uncsi küldizni 😄
---+ Chaos never sleeps... +---
Na már át is írták az Acclaim fõoldalon az 'EU webpage' linket 'France/Germany/Benelux/Skandinavia'-ra.
Jön le az 1.0.4-es patch jó lassan, ebbõl ma már nem lesz játék.
Probat, mi a karid neve?
A probléma abból fakad szvsz, hogy a closed beta az euban volt, de ezekre a szerverekre ip-ban volt rakva és csak a benelux államok, Német és Spanyolország volt beengedve. Aztán indult az Acclaim a világ többi részére az open betaval, és hivatalosan is õk a terjesztõk, ha megfigyelitek az eu-s tcos oldal át is irányít az acclaim-ra.
Tehát az 'EU'-s szervereken csak Európa 1/3-a játszik és az is szétszedve 6 szerverre - 2 angol, 2 német, 2 francia nyelvû.
Én is adept vagyok, nagyon jó, majd 11-en lesz nagyon erõs az extreme prejudice skillel - revenge effekt van rajta, minden támadót visszasebez, ha sok combo pont van rajta iszonyat aoe-t tud produkálni.
Egyébként azt kicsit elszúrták a fejlesztõk, hogy a kezdõ terület pont tele van 'kill 10 boar' questekkel, késõbb ezek egyáltalán nem jellemzõk, nekem most 18-on van felvéve 20-25 questem, azok közül egy sem ilyen.
Aki volt már EU serveren irja már meg, hogy ott milyen a "népesség"? Mert nekem az US/PVE serveren nem tûnt túl soknak a játékosok száma, de valószinüleg az idõ eltolódás miatt.
Kiváncsi lennék, mert egyelõre nem tudom eldönteni, hogy érdemes e US serverre menni premiummal.
warrior-l tolom ami mar adept
a premium elofiztes pontosan mivel ad tobbet a lvl 7es cap eltorlesen kivul?
ez sem jott meg at😊
Én most Ringfell Heart-ban járok és meg kell mondanom le vagyok nyûgözve. Részemrõl a legjobb mmo map amit valaha láttam. Iszonyat szivatós, könnyen lehet halni, de már-már single player játékok izgalmával vetekszik mire egyik végébõl átvágod magad a másikba.
Az egész játékra jellemzõ egyébként, hogy hozza a single rpg-k hangulatát, nekem a Gothic ugrott be többször.
kérdésem lenne,megtudnátok mondani,hogy külön van eu/us kliens? és eu-ra hol kell regelni? és az utolsó kérdésem,melyik szerveren van a legtöbb magyar ?😊 elõre is köszi a segítséget.
Az adept nagyon erõs ezen a szinten, tegnap már-már legyõzhetetlennek éreztem magam, meg is lett az eredménye: 5 percen belül kétszer is meghaltam, a pep visszazuhant 3-asra, kicsit rosszul esett, ha valahol akkor, ebben a játékban motiválva van az ember, hogy ne haljon meg.
Esetleg várni kell egy kis szinkronizációra, ezt azért nem tudom, mert én hónapokkal ezelõtt regeltem még a closed beta-ra csak nem hívtak be, de az open-be meg már automatikusan jó volt az userem.
A dc problémára sincs sajnos ötletem, nekem még nem volt ilyen problémám.
Mas is talalkozott ilyen problemaval?
Mondjuk en csak egy servert latok PVP re és PVE re is
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne