331
-
Probatbicol #251 Hopp, bocs, azt hiszem téves információt adtam, nem az egész könyvtárat kell felülírni, csak a Gameguard.des file-t.
Itt a 3. hozzászólásban van a részletes leírás, sőt a srác még rapidshare linket is ad a jó file-hoz.
http://phpbb.acclaim.com/spellborn/viewtopic.php?t=4984 -
KaiotEch #250 Így sem oké... L2-ből másoltam át ugyan azt írja:
-
foxxi #249 városban vannak -
Evetkemano #248 1 kérdés még nem láttam árusokat..armor,weapon stb.nincsen?:P -
Evetkemano #247 PVE ser veren vegyetek be friendbe Vadmaccs néven vagyok:) -
Probatbicol #246 Én egy olyan megoldást olvastam erre a fórumon, hogy fel kell telepíteni egy másik mmo-t ami a legfrissebb GG-t használja, aztán a gameguard könyvtárat simán felülírni a másik játékból. El is lehet kérni valakitől akinek pl. az Aion fel van telepítve.
Nem túl egyszerű, de állítólag működik. -
KaiotEch #245 Vki meg tudná mondani, hogy ezt Win7 64bit alatt hogyan is kéne futtatni? Mert GG-vel van baja. -
neptum #244 Hello
lenne egy olyan bajom hogy a GameGuard nem rakot fel egy rakat filet a játékoz és így nem tudok vele játszani valaki nem tudná véletlenül azt a mappát felrakni valahova ? nagyon megköszöném mert így nem tudok játszani -
foxxi #243 Énis gameelek PVE serveren FoxxiHUnG néven. Vegyetek fel frienbe, már aki ott van. Tetszetős ez a játék :) -
vzajcev #242 #237
-
Senton #241 Ja csak a migtálás szót nem tudtam értelmezni bocsi. Az accountom az már megvan rég :) még régen játszottam amikor lvl korlát volt.
Esetleg van Magyar klán?
Nem növök a nyakatokra tudom használni a wikit és bizonyos szinten értek angolul :). Szóval nem vagyok egy kezdő MMO-s :).
Köszönöm a válaszod. -
Probatbicol #240 Mint ahogy eggyel alattad írtam, nincs már eu szerver, csak acclaimos (usa) szerverek vannak, ott lehet játszani.
A letöltésen és installáláson kívül nem árt, ha egy accountot is kreálsz magadnak, hogy be tudj lépni. -
Senton #239 Szavasztok!
Most töltöm a játékot. Ahhoz, hogy EU szerveren játsszak nem kell semmi különöset tennem, csak le kell töltenem a honlapon lévő telepítőt és installálom a játékot és kész?
-
Probatbicol #238 Most látom, hogy az EU-s szervereket migrálták is az USA-ba, erről is mennyit ment a hadova, hogy nem lehet megcsinálni mert külön cég, verzió stb. Jó lesz ez így, mindenki egy helyen (nekünk már csak az lett volna a jobb, ha az usa-t migrálják az eu-ba).
Itt a link, hogyan lehet áthozni az eu-s karaktereket:
http://phpbb.acclaim.com/spellborn/viewtopic.php?t=4939 -
#237 Csinyázzátok a klántot legyen hova belépni -
#236 Jaja, jövök én is!!! -
Munszu #235 Jövök én is :D,franc enné meg őket hogy nem szóltak az ingyenességről.
Van már magyar klán,melyik szerveren van több magyar?(Ha van több) -
Razuel #234 Jah már egyre többen vannak.. és vannak már nagyobbak is (pl láttam már 50est) -
Probatbicol #233 És vannak már többen az eu szerveren? Mondjuk ezt az ingyenességet is sikerül marha jól eltitkolniuk... -
Razuel #232 Így, hogy ingyenes lett már durvás.. EU pvp serveren vagyok Ryougi néven, ha valaki akar keressen meg és partyzhatunk.. -
Probatbicol #231 nincs mit -
#230 Köszi az nfo-t -
Probatbicol #229 http://www.mmorpg.com/blogs/tcos
tuti egyébként, most léptem be az előbb a 21-es karakteremmel, simán bengedett, pedig a fizetett idő lejárt vagy 3 hónapja.
Az az acclaimos verzió -
Razuel #228 Hol írták, hogy full ingyenes lett? -
Probatbicol #227 Na most már tényleg ingyenes lett tegnaptól. Tulajdonképpen ha belegondolunk ez az egyetlen tényleg ingyenes mmo a piacon, mivel a mikrotranzakciós rendszert csak jövőre vezetik be, úgyhogy most tényleg ingyen lehet benne elérni az összes tartalmat.
(részemről sajnálom őket, mert az egyik legeredetibb, legjobb mmo, csak hát kevés pénzzel nem megy ez sem) -
Razuel #226 Ohh vazze.. végre találtam egy elég jónak tűnő f2p játékot, hogy néha ha unatkozok elüssem az időt, erre 10ig f2p.. a nagy lóóóf*szt..
Úgyis ingyenes lesz egy idő után, mert senki se játszik vele. EU pvp servert próbáltam itt láttom összesen 2-3 embert. 3600ft-ot azért nemigen ér egy hónap.. -.- -
#225 Tévedtem.Valójában lv9.9-ig f2p.
Uninstall .. -
#224 Az a telepítő rossz volt.Most egy korábbit tettek fel ami már jó.
Tudtommal f2p lett a játék. -
Munszu #223 Leonsilver, te hogy tudsz vele játszani?
honnan szeted le a klienst?,télleg 9 lvl-ig ingyenes, vagy ez már télleg fullos?:D
Mert én pár napja töbször leszedtem a honlapjárol,de hibát írt ki telepítéskor :(.
Várom a válaszod!:) -
#222 Biztos le van írva és csak én nemtalálom de elárulná nekem valaki, hogy hogyan lesz egy karakter mondjuk Rune Mage?Vagy teszem azt Adept ? -
Munszu #221 Sziasztok, nos olvastam ingyenes lesz.
és most azt láttam a honlapon-> http://spellborn.acclaim.com/
register for free, free to download, acclaim coins, ergo már ingyenes is lett?:D, huhuhu cibálom is lefele :D -
Probatbicol #220 Elvileg tegnap volt a pvp, ma a pve szerverek összevonása -
#219 mikor lesz pontlosan a szerver osszevonas? meg kene nezni ezt az eu dolgot megint, menyire van elet.. -
Probatbicol #218 Igen ott vagyok, csak én általában este 9 után szoktam csak lenni 2-3 órát.
Én is elbizonytalanodtam megint, mert egy eu szerveren csak jobb lenne játszani, de azt hiszem már maradok az us-on. Ezt rendesen elbaltázták Európa kétfelé szedésével. -
Talassa #217 Az EU servereket összevonják, én meg most fizettem be egy hónapot az US verzióra.
Egy valamit jó lenne tisztázni: akkor Pille, akkor most te is a DORZHAN (US PVE) szerón vagy? Mert nem találtalak még online. :(
Egyedül kicsit uncsi küldizni :D -
#216 erosen filozom hogy 1 hora raprobalok a gammaral, kivancsi vagyok milyen magasabb szinten.. -
Probatbicol #215 ;-)
Na már át is írták az Acclaim főoldalon az 'EU webpage' linket 'France/Germany/Benelux/Skandinavia'-ra.
Jön le az 1.0.4-es patch jó lassan, ebből ma már nem lesz játék. -
Talassa #214 Basszus, most esett le, honnan ismerős a Probatbicol :DDDDDD -
Probatbicol #213 Pille -
Talassa #212 Na, ma én is megnéztem az EU verziót, hát tényleg kihalt, szóval megy vissza a US verzió.
Probat, mi a karid neve?