331
-
#291 nem bántásból de ha már itt elakadsz akkor később nagy bajok lesznek még :D -
Hay #290 Na, most jönne a skillfejlesztés, de nem igazán értem, mit hová tegyek. MOndja a kapitány, hogy walk upp to the egg vagy mi... -
#289 Warrior rulez!
(csak mer nekem is ilyen karim van;D -
Hay #288 Rogue warrior vagy spellcaster legyek? -
Probatbicol #287 Így van, arra céloztam, hogy nagyon különbözőek, ne keresd benne a Silkroadot mert csalódni fogsz. -
Hay #286 Oksa, nekem még a peccselésnél tart -
Fbn Lx #285 ég és föld mert különbözőek nagyon, de szvsz egyik sem szar. viszonylag sokat silkroadoztam, grind meg botok miatt elment tőle a kedvem, pedig imádtam, ezzel meg most kezdtem el játszani, és szintén jó, de nagyon új/más -
Hay #284 Ebből nem tudtam meg, hogy melyik az ég, és melyik a föld...
(Gondolom, arra gondoltál, hogy az egyik nagyon jó, a másik meg nem. De melyik melyik???) -
Probatbicol #283 Hát készülj fel, hogy ég és föld a kettő -
Hay #282 SZia-tok!
Van már ennek a játéknak magyar "honlapja"?
Vagy valaki tud valami alap leírást kezdőknek?
Amúgy most töltöm, én eddig úgy-ahogy Silkroadoztam... -
#281 Én PvE-n. -
Munszu #280 PVP vagy PVE szerveren játszotok? -
#279 Na az egyik volt WoW-os guildmaster haveromat sikerült átcsábítanom!:D
Valami 8 karit húzott fel 80-as szintre, de megunta.
Van valami 20 questem amit felvettem, legalább nem kell egyedül szenvednem velük!:D
-
#278 Van már 3-4 sigilem, alakra is megfelelőek, általában lvl 1-esek, de sem a lvl 1-es, sem a magasabb szintű cuccokba nem tudom berakni őket. Mi ennek a módja egyáltalán!? -
Probatbicol #277 A pep nagyon fontos. A jobb felső sarokban a karakterikonod mellet van 3 progress bar, egy narancssárga egy lila és egy zöld. A narancssárga a mozgási sebességed, a lila az a kiosztott sebzés (lehet hogy csak a mágikus része), a zöld pedig a támadási sebesség. A skillek tulajdonképpen ezeket buffolják/debuffolják.
Namost van 5 pep szint, és az 1,3, 5-ös szinten ezeken a progress barokon alapból kapsz plusz egy kis kockát, tehát mindenben erősebb szintről indulsz a combatban. Ebből leglátványosabb a mozgási sebesség, pep 5-ön már szinte 2x olyan gyorsan futsz (ez nem mellékes, mivel mount nincs).
Ezen kívül az alap statjaidhoz is ad hozzá az 1,3,5-ös szint.
Viszont a feketeleves az, hogy ha meghalsz akkor egy teljes pep szintet visszaesik a karaktered. -
Fbn Lx #276 ahha... szóval akkor nem kell a fost hordanom, csak azért, mert magasabb szintű :]
ja, sry hogy fárasztalak, csak mégegy kérdés:
mire jó a PeP szint? mert semmi számszerű extrát nem láttam, hogy adott volna a szintlépés... -
Probatbicol #275 Igen ez így van, oszlopot bármikor válthatsz, de a skill deck fordulása automatikus. Tehát egy adott pillanatban annyi skill közül választhatsz ahány oszloppal rendelkezel.
Ha egy oszlopon belül akarod a skilleket használni nem is kell kattintgatni, csak a bal egérgombot lenyomva tartani.
Mivel a skillek jelentős hatással vannak egymásra, már az is egy jó kis logikai játék, hogy hatásosan elrendezd őket a decken.
Az armorokról: itt semmilyen értékük nincs, tehát még a magasabb szintűek sem erősebbek. Vannak 30, 40-es karakterek lvl 1-es cuccokban. Ez az egyik újítása a spellbornnak, hogy nem az a menő aki minél jobb cuccokat tud összeharácsolni magának, hanem aki ügyesebben játszik.
Egyedüli erősítés a sigilekkel lehetséges, ezeket a páncélokban lévő slot-okba lehet helyezni és akkor valamilyen plusz tulajdonságot adnak. De még ez is úgy van megcsinálva, hogy ha valamibe beleraksz egy sigilt és közben megtetszik egy másik ruhadarab pusztán a kinézete miatt, akkor simán kiszeded a sigilt a régi cuccból és átrakod a másikba. -
Fbn Lx #274 ja, hogy te oszlopokról beszélsz :D
jobbra és balra nekem is váltogat a görgő, ez oké, de sorok között nem tudok váltani, csak akkor jön a következő sor skill, ha az előzőből elnyomtam egyet. Vagy ez így van mindenkinél? :0 -
#273 Hmmmm, én simán tudok váltogatni köztük görgővel. Adott oszlopban (fügőlegesen) automatikusan mindig ugrik a következőre. Az a gáz ha körbeért és a következő cooldown ideje még nem járt le, mert akkor ott vár, hacsak nem lépek át oldalra a görgővel a következő oszlopra.
Másrészt ijjászkodni amúgy hogy tudsz, ha nem tudod abban az oszlopban tartani, ahova ezt beraktad, vagy lövés után csapkodsz a levegőbe?;D -
Fbn Lx #272 nekem az egérgörgőre nem csinál semmit, ellenben akkor ugrik a következő skillsorra, ha egyet elnyomok az első három közül, aztán a második három közül is elnyomok egyet, alapból visszaugrik az elsőre... nem értem én ezt :D -
Fbn Lx #271 ja, és persze, hogy a 3-as skillbárok mikor fognak négyesre, aztán meg ötösre bővülni, mert van két slot amibe nem rakhatok skillt még... -
#270 Hát ezek egy része nekem is nagy kérdés, én kiegészíteném még annyival, hogy 9 szinttől lehet valamilyen High Hause-ba jelentkezni. A kérdés, hogy van-e valami különbség a küldetéseken kívül. Adnak-e extra skill-t felszerelést akármit a másikhoz képest.
Az egér görgetővel tudsz az oszlopok közt ugrani, egy oszlopban egymás után csinálja meg az akciókat, ha ez volt a kérdés.
Ha ez egyiknél cooldown idő van akkor feltétlenül érdemes a másik oszlopra átugrani, mert különben addig nem tud semmit csinálni a karakter. -
Fbn Lx #269 Elkezdtem én is játszani, nagyon bejön eddig. Van benne valamiféle sztori, ami eléggé szokatlan a műfajban...
Magyar klán van már? :] pve szerverre mentem.
Egyébként két dologra nem tudtam rájönni még (többek között), mert elég innovatív a rendszer, hasonlót nem láttam még.
Egyrészt, hogy mi határozza meg, hogy melyik páncél/fegyver erősebb a másiknál, ha semmiféle számszerű tulajdonságuk nincsen, a szintkövetelményen kívül?
Vagy gyakorlatilag minél magasabb szintű, annál erősebb a cucc és kész?
Másik kérdésem meg a harcrendszerrel kapcsolatos...
Van két tier, mindkettőben 3 slot skillnek. na most... jól láttam, hogy manuálisan nem lehet közöttük váltogatni, csak ha az egyikből használok egy skillt, akkor ugrik a következőre egyből? -
#268 A telepítéssel mi egymással nekem is gondjaim voltak, de megoldottam.
Nekem nagyon teccik a játék. Pár éve WoW-oztam talán egy fél évet, és az valahogy úgy nem tudott magával ragadni hangulatilag.
Ez valahogy jobban bejön. Szinte ugyan azok a dolgok vannak benne, mint a WoW-ban, meg jó sok helyszín is van, az összetettséggel nincsenek gondok. Ez kicsit komolyabb nem olyan mintha a Disney csinálta volna az egészet.
Most próbálok pár WoW-os havert is átcsábítani, mert a guildjük is bexart, meg az új kiegek sem igazán jönnek be nekik. -
#267 nekem elvolt az update-el ugy egy jó órát... -
NanoHun #266 *1.0.3.2 után mekkora update jön mert nagyon lassú* -
NanoHun #265 Helló. Gubberx 1.0.3.2 mekkora update megy mert nagyon lassú. Valahonnan nem lehet külön leszedni? -
#264 mindkét serveren van karakterem de nem döntöttem el melyiken maradok és melyik karival :) -
#263 egyenlőre csak próbálgatom -
NanoHun #262 Majd akkor valószínű holnap már játszani fogok melyik szerveren vagy és mi a neved? :) -
#261 Nem lehet a kettőt összehasonlítani mert teljesen mások, grafikailag elég jó, nekem jobban tetszik minz a rom grafikája, a harcrendszere igen érdekes még sehol nem láttam ilyet de nagyon jó :) A terepek változatosak és elég nagyok ahol eddig jártam, a questek szintén könnyen érthetőek és sok van viszonylag belőlük. Egy próbát mindenképpen megér szerintem. -
NanoHun #260 Hali! Mielőtt letölteném mondanátok valamit róla? Pl. grafika, játékélmény..(Gubberx szted jobb mint a RoM?) -
#259 ez az :) nagyon szépen köszi :) -
Probatbicol #258 Ilyet találtam:
http://forgottenportal.com/downloadpage?task=view.download&cid=81 -
#257 A gameguardos dologra nem találok megoldást, az alább linkelt topicban nem elérhető a fájl amit linkeltek. Valaki tudna segíteni pls ? -
kisvihar #256 Sziasztok
Nekem olyan gondom van,hogy a gg után kifagy a gépem.
Mi a baj,mit csinálok rosszul? -
#255 GameGuard-os problémákat úgy a legegyszerűbb megoldani hogy töröljük az egész gg-t tartalmazó mappát és ezután a játékot beindítjuk és szépen letölti a friss verziót. -
Probatbicol #254 Ha nem tetszik, akkor nem mindegy? ;-) -
KaiotEch #253 Megoldottam... hát mit ne mondjak... Nem nagyon nyerte el a tetszésemet és ez még fizetős is?! -
KaiotEch #252 Azt meg már nem lehet letölteni... :S