Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
de ha nem tudod megcsinálni túlélem😊
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
szeretnék kérni ha ,megoldható:
sharp User
windowsxp User
genius User
Canon User
adidas Fan (ebbõl ha lehet 2 fajtát)
puma Fan (ha lehet piros legyen a háttér)
logitech User
thomson User
asrock User
amd User
galaxy User
seagate User
raidmax User
psp User
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Csak van mindenkinek elfoglaltsága. De tedd be a kérést mégegyszer...
De ha lehetetlent vagy csúnyán megvalósíthatót kérsz akkor ne reménykedj mert azt nem szívesen csinálnak...
Semper Fidelis
(tehát: alienes egyedül,az megérdemli,hogy mindenki egésznap csodálhassa,de a többi az váltakozzon)
én már a képet se értem,a háttérben... hol az alien?(nekem bõven elég a fogsora is)

[/cserf][/fülünyúl]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
szerk: eredetileg nem volt csillagozva
Akkor sem tudjátok elrontani a hétvégém 😛
Jászberény-Fradi 2-7, Dunaferr-Fradi 25-28, szal majd köv héten megerõltetem magam és használom a törlés gombot, plusz hozzáfûzök egy két dolgot.
További szép estét
Patrik
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nem pont az de majdnem 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn