Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
megsúgom, hogy ki is vághatod onnan-.-
#12862: köszi Gabe, neked is 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
TommoT
meg midnenkinek grat 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
köszi!
TommoT
gratula mindenkinek!
nyáron jövök újra 😛
Gondolom talán ez a legmegfelelõbb topic erre, szóval a startlap logója (a csillag) megvan valakinek képfájlban?<#vigyor>#vigyor>
TommoT
Gratulálok a gyõztesnek, köszönöm a részvételt, és a zsûritagok segítõkészségét!
ui: nyáron hasonló színvonalú, sokkal nagyobb érdeklõdést felkeltõ versenyen találkozunk 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
ui szívesen vennék egy-két trianonra emlékeztetõ userbart a topikban.
SZÉP VOLT CSAJOK, KÖSZÖNJÜK!
most nézem, jobb lett volna, ha együtt jön fel a "wanted dead" és nem külön.
elsõ rész
második rész

Ment privát.
Most már csak az van hátra hogy megkérjek egy két kollégát, hogy lepontozzák, hogy hétvégén valami eredményt tudjak közölni...
Amúgy valószínûnek tartom hogy tõlem is láttok még a héten bart.
Patrik
ha tudok segíteni valamiben, szólj
Sajnálom hogy még mindig nem sikerült értékelni, de hétköznap koleszban vagyok, hétvégén pedig próbálok javítani az átlagomon. Elismerem tehetetlen vagyok e téren egyelõre...
Ráadásul ötletem sincs ki pontozhatná le a munkákat, amiket össze is kéne még gyûjtenem 😞
2. mi van a versennyel?
3.:

REAL MADRID
desperados 2 (a két részt külön)kép
egy borsodvolánost (netalán egy járatra, képekkel tudok szolgálni(ha jó lesz myvip mer ott vannak feltöltve a képek)
villamosbécsi villamos fan
john doe - a multnélküli emberkép
chappylink
a rettegés fokakép
nagyjából ennyi
A képeket nem azért tettem be h az legyen rajta, hanem vmi hasonló.
#12771 a nyilvános Isten káromlást (függetlenül attól hogy "jogos" e vagy sem) örökös bannal jutalmaznám. (Sajnos túlságosan beépült a mindennapi szóhasználatba. Ezek vagyunk mi emberek, mindig másra hárítunk)
#12775 ez lett volna a legtisztább dolog...
#12784 sajnálom. de ezt neked kell eldönteni. mondjuk szerencsére én sokkal nagyobb tûréshatárral rendelkezem (?!)... még mindig itt vagyok.
#12793 próbáljuk meg a minõséget elõtérbe helyezni, ha úgy érezzük nem megy ne erõltessük
#12819 fele nem jelenik meg :S
Összességében remélem Kata is lehiggad és még látjuk erre, Game+nak csak azt tudom mondani hogy bölcs marad ki hallgat, mindenkivel elõfordul hogy rosszkor szólal meg, vegyük észre. a legjobb az lenne ha bocsánatot kérnél.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
(194 új üzenet)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (vasárnaptól)
Katának pedig Boldog Szülinapot😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

///
Vannak olyanok kamiket én csináltam, vannak oylanok amiket meg nem én! Azaz keresgettem!
8.
9. ---
10.
11.
12.
13.
...folytatás:
6.
7.
...folytatás:
2.
3.
4.
5.
...folytatódik:
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money