Userbar kovácsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16

Ennyit értettem ^^

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Punker
csak nekem pörögnek a képek? 😊

adott a high-os kép, ott a fehér bogyóknak gyorsan kéne töltõdniük (mint pl 1 loading csík) a low-n meg lassan, vagy így se érthetõ? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Be vagy lõve? 😄 Írd már le érthetõen, részletesen, hogy mit akarsz. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

RIZLA
nem vágom....kérek egy pontot 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Doomista
eezz érdekessss 😮😮

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Punker
na szal elsõ kép:

itt a bogyóknak gyorsan kéne haladnia 😊

másodiknál meg lassan:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Benc16
megpróálkozok, ha sikerült beteszem.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

Punker
olyasmi kéne hogy ez a low rider, átfordul, és ott a kis golyók jönnek felfelé folyamatosan felirat meg heavy supporter vagy valami ilyesmi <#nemtudom>

Benc16
ezt nem naon vágom :S

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Benc16

Ez még egy régebbi munkám, csak még nem tettem be szerintem. 😊

Punker

ennek kell az ellenkezõje, ezzel leanimálva, csak nincs ötletem 😞

Benc16
sajnos nem ,de csiálokegyalkotást és hátha fellobban.. 😊

Punker
megy még itt a gyártás?

hali 😊

nekem még +fav csak sajna semmi idõm 😞

REAL MADRID

Kata
<#wave>

[/cserf][/fülünyúl]

Doomista
Hi,ték,jah :S😊😞

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nah életjelet adok, mert már rég írtam. Kár hogy az egy éve óriási népszerûséggel bíró userbar ma már csak egy téma a sok között. 😞

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Doomista
van mit :C

Dragooon
grazie :C

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Doomista

Dragooon
userbar sehol nincs? 😞

Flamer
az install akkoris megtörténik.

http://loal.atw.hu

ronihun
De lehet h amiatt hogy mikor bemásolom a Fonts mappába a fontot akkor már bennt vok a ps-ben....vagy nemtudom

...

Flamer
az nálétezik :o valamit akkorn em ugy csinálsz .. :| vagy félreértettél vagy nátudom.

ronihun
ok én nekem van mikor ugy nem megy...

...

Flamer
ya elég csak bemásolni oda. sajátgépen át 😄

Gunnersboy
Vezérlõpult ->Betûtipusok, ide belehuzod és kész utána már mûködõképes a font.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

bardocz
vezérlõpult?az meg minek,utána már benne lesz a ps-ben a fontok között
zvaragabor
miért kell rá 2x kattintani?

Chaos Anno Domini

ronihun
bemásolod a betûtipust a Window-->fonts(vagy betûtipusok) mappába és utána vezérlõpult betûtpusok és 2x katt a VisitoTT1 betûtipusra....

...

Ilyen betût ráírni az userbarra.

zsolesz92
nem értem a kérdést. mi nem megy?

http://images.netbag.hu/20070515/09315779594.gif

Hi. Hogyan lehet ilyen betû stílusban írni? Visitor TT1 BRK?? Próbáltam, de nem megy .. Help me

jah igy van, de nem mondanam azt hogy minosegi tartalmakkal rendelkeznek. De az oldalt mar megtalaltam, az elso postban volt nehany cim.
bardocz
na jó,és még akkor is ha pixelvastagságú papírokra rajzoljuk!
Doomista
a fenét,felhoz az 10 raklappal is !

bardocz
google-be beírod hogy userbar és felhoz 3 raklappal
Hi

Tud vki vmi jo oldalt, ahol sok-sok userbar van, es letolthetoek? Jo lenne vmi magyar oldal.

Nekem lenne 1-2 userbar keresem😊

Club Sensationos (http://clubsensation.hu/ itt vannak jo kepek)
Balatonos (sguserbars.uw.hu itt van 1, de az nekem annyira nem tetszik)
Nokia 6170
PJack
Pirates Caraibes?<#wilting>
én úgy tudom az potc😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

keret szélességétõl szögletes hatása van, és a félkörnek is pengeéle <#nemtudom>
bardocz

na?:-)
zvaragabor
Akkor csináld halványabb lilára, hogy elüssön a háttértõl, hogy mindenki számára olvasható legyen. 😊

Chaos Anno Domini

bardocz
de én el tudom olvasni😄 akkor megpróbálom fehérrel,cask így szerintem jobb az öszhatás,ezért csináltam ilyenre😊
Dragooon
nehezen olvasható.. ^^ szerintem a legjobb a fehér lenne, vagy valami ahhoz hasonló szín😊

bardocz

így milyen lett?
bardocz
azon még próbálok alakítani,aztán remélem jobb lesz,csak ps-ben nagyon kicsinek tünik,aztán meg így megnézve eléggé nagy
Dragooon
nem rossz, csak hát a betû csúnyácska..

bardocz
sziasztok!

ez az elsõ nromális userbar amit csináltam,szerintetek milyen lett?amúgy egy gw fórmura csináltam magamnak
Eléggé adom hogy kb másfél héttel trianon (jún 4) után kivettem a feliratot a bannerbõl 😛

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!