Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit értettem ^^
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
adott a high-os kép, ott a fehér bogyóknak gyorsan kéne töltõdniük (mint pl 1 loading csík) a low-n meg lassan, vagy így se érthetõ? 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
itt a bogyóknak gyorsan kéne haladnia 😊
másodiknál meg lassan:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez még egy régebbi munkám, csak még nem tettem be szerintem. 😊
ennek kell az ellenkezõje, ezzel leanimálva, csak nincs ötletem 😞
nekem még +fav csak sajna semmi idõm 😞
REAL MADRID
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
...
http://loal.atw.hu
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
...
Hi. Hogyan lehet ilyen betû stílusban írni? Visitor TT1 BRK?? Próbáltam, de nem megy .. Help me
Tud vki vmi jo oldalt, ahol sok-sok userbar van, es letolthetoek? Jo lenne vmi magyar oldal.
Nekem lenne 1-2 userbar keresem😊
Club Sensationos (http://clubsensation.hu/ itt vannak jo kepek)
Balatonos (sguserbars.uw.hu itt van 1, de az nekem annyira nem tetszik)
Nokia 6170
én úgy tudom az potc😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Chaos Anno Domini
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ez az elsõ nromális userbar amit csináltam,szerintetek milyen lett?amúgy egy gw fórmura csináltam magamnak
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!