13974
-
Monoton #7429 thx :)
hát jobb lett mint a zongorás :) -
fradista91 #7428 Hát igen a szabályok... egyszer majd a távoli jövőben megfogalmazon azokat is
Viccet félretéve, igyekszem majd kiírni őket, és egy új/szebb/sokoldalúbb bannerbe beilleszteni :) -
Neoncsoves #7427 KIra -
#7426 Világos. Én meg nem szeretném, ha csak miattam kivételeznének a szabályok alól. :) Ezért mondtam, hogy a döntés a tiétek.
Amúgy köszi. Nekem meg a gitárosod. 10pont -
#7425 Versenyre: FlatOut 2 fan:
-
Monoton #7424 figy éntőlem nevezhetsz ezzel csak szeretem tisztázni a szabályokat :P
amugy jó lett nagyon tetszik :) -
#7423 Szerintem nyugodtan indulhatsz, mert lényegtelen, hogy mikor csináltad...te csináltad és kész!!! -
#7422 Figy, én nem erőltetem, ha a többiek azt mondják: nem, elfogadom, semmi gond. -
fradista91 #7421 Na jó, de az enyhén eltért a szabványtól (300x19) ha jól emlékszem :P
És mivel lehet több darabból álló Userbart is nevezni, így a "képből kilógó" sem lehet nagy akadály :)
Az már egy másik probléma hogy nem most készítetted :S
Mondjuk tényleg elég jól sikerült ezért úgy gondolom nevezhetsz a versenyre akár ezzel is :P
Csak abban az esetben kérem az új bar készítést, ha valaki tényleg többet tud, és jobbra képes. -
#7420 Nem gond, akkor itt abbahagytam ezt a versenyt is. :) -
Monoton #7419 nekem egyszer belekötöttek hogy szabványméret legyen :) -
#7418 Ha lehet, akkor ezt nevezném a második fordulóra:
Ha nem lehet, akkor semmit, no problem. Egyrészt nem hiszem, hogy ennél jobbat tudnék csinálni, másrészt már minden játékról csináltam, amit szeretek vagy ismerek. Nem azért linkelgetem legutóbbi munkáim, mert lusta vagyok újat készíteni. -
fradista91 #7417 Ma mindneképp beszélek a zsűritagokkal ha elérem őket :)
A szavazós topik nem az én "területem" :)
Azt Dodo55 irányítja :D -
#7416 Ej... most is (számomra) fogós téma... Miből is csináljak userbart? -
#7415 Mikorra várható a részeredmény???
Ja, és #7413 ??? -
fradista91 #7414 Jó reggelt mindenkinek! :)
Valaki felvetette a PC Játékok témakört, ezért gondoltam helyet kap a második versenyben, hogy olyan is legyen amit szeretnétek is csinálni, nem csak a fejemből pattan ki valami unalmas téma ;-) -
#7413 Egyébként a szavazó topikkal mi a helyzet???
Mivel mér elég régen le van fagyva... -
#7412 ez az elsö duplám, ezt is azért "heggesztettem", mert a sima vhogy ebben a témában nem igazán akar jol mutatni .... -
#7411 Úgy legyen!!! -
Monoton #7410 na azért :) -
#7409 Igen, nagyobb méretben látványosabb. Ellenben 19 pixelbe nehezebb úgy szerkeszteni, hogy egyértelmű, látható és szép is legyen. Hidd el, ezt a versenybírák is tudják és figyelembe veszik, így semmiféle előnye nem származik a dupla-userbart készítőknek. -
#7408 Szerintem ez nem igazságos azokkal szemben, akik szabványos userbart (350*19) készítenek a versenyre, mivel nagyobb méretben sokkal egyszerűbb!
Lehet, hogy be kellene vezetni valamilyen versenyszabályzatot! -
#7407 Nagyon sze... szaxis. :) -
#7406 ok,mostmár tényleg nem veszek részt!:D -
#7405 én voltam az a simenses azt hiszem:D -
fradista91 #7404 Igen, mivel az előző versenyben is nevezve lett pl egy hasonló Siemenses, csak az 4 bárból állt emlékeim szerint :P -
#7403 nemtom, de minnyá kiderül ... :) lehet ilyennel nevezni?
-
Monoton #7402 ilyennel is lehet versenyre nevezni ? -
#7401 ? -
#7400 pedig felismerheto... -
#7399 értem. hátha te mondod.. -
#7398 szerintem meg aki nem ert hozza az ugyse fogja kitalalni mi van... mindenki mas tudja mi van rajta... -
Monoton #7397 én épp ezért csináltam másikat mert a zongorásom überszar lett :)
gitáros jobban bejön :P -
#7396 én nem tudom kivenni belőle hogy ez egy szakszofon.. és csomo ijen képet csináltok szerintem ami csillog villog meg minden de nem lehet kivenni hogy mivan a képen :| de csak szerintem.. -
MillaMeter
-
Monoton #7394 kéretik a #7339 at figyelmen kívűl hagyni és ezzel nevezek :) :
VERSENYRE -
#7393 Jó!Enyém milyen lett(#7293)?
Nike Total 90 User(mint selfisch lokojában csak ez a teremcipő változata):
-
#7392 :) ha már itt tartunk, a karibi térség jellegzetes hangszere egy sima olajos hordó. -
#7391 koszeke -
#7390 Szép lett, grat!!!