Userbar kovácsok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem háborús hanem kaland-fantasy 😊

REAL MADRID

Japep
Adobe Photoshop 7.0-hoz van magyarítás ???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ByB
versenyre
Barney Tech
Versenyre.....

Doomista
nem az felesleges,már kész minden,most töltötm fel zippelve a videot,majd mondom a linket hol kapjátok le.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DJ Skyline
szerintem ha van idõd,meg minden,akkor szedd le a HyperCamot,és kezd elõrõl az egészet! azt bedobod a movie makerbe,megvagdosod,és olyan minõségbe mented le amilyenbe akarod...

Pheaper
😄DD nekem akkor is kell 😛

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doomista
ööö van egy kis gond a tutorial videoval mikor ugyanis kivágtam a felelsgese részeket,aztán elmentettem,a virtualdub 12 giga tette a 30 mega helyett...
szoval a kivágott szebb jobb tutorial 12 giga lett.
a mgbsztt snbe bele !!!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SLICK
láál csak most néztem 😄

Pheaper
Ja bocs 😄 úgy emlékeztem hogy Bryan 😄

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Doomista
😄DDDDDDDDDDDDDD
hát láccik hogy ma mindneki ugy kellt fel hogy vagy elesett vagy betötte a fejét valahova,én csak az ágyrol estem le .

<#vigyor3><#hawaii>

REAL MADRID

Csuhai G
Maradjunk a Ryannél... 😊)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Doomista
ez a gci virtualdub csak avit támogat,quictimet meg wmp-t meg nem,akkor csak avit tudok vágni ...
egyre jobban kezdödik a nap

Doomista
az fura,én találtam egy csomo jot :=)
minyárt kész a tutorial

Pheaper
Bryan közlegény megmentése: VERSENYRE

DJ Skyline
kerestem a googleben,de nem találtam nekem tetszõt! :|

Doomista
vaze,épp töltöm a virutaldubot,erre a virutaldub hasznáaltát videoban,és ottvan mellete maga a program is !
há ez egyre jobb

Doomista
az jó nekem 😊
de akkor alapbol ott a google 😊
vagy a hivatalos oldala,ahol televan képel 😊

Doomista
ebookz.hu oldalon ->
# szex
# Káma Szútra
A Káma-Szútra interaktív képekben
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DJ Skyline
én azt már délelõtt elekzdtem,gondoltam kivágok jeleneteket a filmbõl,de nem olvasta be normálisan a DVD-t! :|
hiába Arita lemezre van írva <#idiota> (nem én írtam,így kaptam)

Doomista
én a pearl harbort fogom megcsinálnim,ha kész vok a tutoriallal,ugyhogy LÉCCIVES senki ne csináljon pearl harbort mert azt én szeretném ! köszönöm megértést,vagy ha csinál csináljon,de akkor biztos lefog elözni ....

Barney Tech
Bármilyen háborus file lehet akkor "Lord of the Rings :The Two Towers".

Doomista
kuva regisztrácio !

Doomista
áhá,megtaláltám a virtualdub használatát,akkor ez szedem le thx !

Doomista
aham,mert nem akarok 1 2 orát vacakolni mrie megtanulom,csak egy 2 ksi vágst akarok és szevasz,de leszedem az uleadot és aval probálkozom !

premieren kívül mindhárom megvan de használni 😊 azt nemnagyon :_SA:F

REAL MADRID

Doomista
és tudod is valamelyiket használni ?

Doomista
én camtasia studioval,de utána átkonvertálom wmpbe,quictimebe,aviba,de azokat nem látja és nem rakja be a movia maker,csak saját movie maker állományát képviseli valamiért.

Pheaper
akkor meg ?

DJ Skyline
mivel vetted fel? én HyperCam-al szoktam a windowsban csinált dolgokat felvenni,azt meg betudom tenni a movie makerba!

itt most nem a tudásoról van szó

REAL MADRID

:-))))

Doomista
köszönöm

Pheaper
Bazzeg még nagyon kezdõ vagyok

Doomista
sajnos ez a movie maker nem vág ki wmpt,qictimet,stb-csak saját magát támogatja nálam.

jó ötlet

REAL MADRID

ezdurva <#wow2><#violent>

REAL MADRID

Ezt töröljétek plz!

DJ Skyline
winfos movie maker
C:\Program Files\Movie Maker

virtualdub, premiere, sony vegas, ulead video studio

REAL MADRID

Doomista
nah kellene egy olyan program amivel tudok vágdosni a videoban. mig nem találok és nem vágom ki ezt azt addig nem kerül ki .

Jaja

DJ Skyline
itt a köv...aki nem ismerné annak segítség Kémek a sasfészekben!
nem tudom,szerintem nem lett túl jó...zsúfolt,vagy nem túl ötletes..nem tudom...vagy csak nekem nem tetszik? szerintetek?

Doomista
nemsokára kész a tutorial,wmp,quictime,aviba lesz.

SLICK
remélem nem késtem vele túl sokat, de itt van a Siemenses bar a versenyre:

és megcsináltam a háborús filmekrõl is a baromat a versenyre:

Barney Tech
Tyûûû defasza téma.

DJ Skyline
sokat agyaltam,hogy hogyan nézzen ki,mi legyen rajta,de úgy döntöttem nem fogom telepakolni mindennel

DJ Skyline
úgy döntöttem,hogy erre nem írok semmilyen szöveget,nem akartam vele elrondítani