Userbar kovácsok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
[/cserf][/fülünyúl]
VERSENYRE
REAL MADRID
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
én nem versenyzek,mondtam hogy kiszállok mind1ikbõl 😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
[/cserf][/fülünyúl]
EZT Szeretném a VERSENYRE nevezni, és nem a #7318-at. Thx!
Inkább egy szép állókép, mint egy gyengébb mozgó...
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
BUDA > miskolc.
http://loal.atw.hu
versenyre:
gitar fan:
Ui: csak azért fan, mert nem gitározok, csak szeretem a gitár hangját <#vigyor>#vigyor>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(Csak nehogy jobbat csinálj, mint én...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mennyi esélyt adtál volna arra, hogy 7 percen belül mindketten pont Stradivarit töltünk fel?!?!?! <#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB

(Remélem, nem gondoljátok, hogy 5 perc alatt összedobtam, én is meglepõdtem, hogy mindketten Stradivarit választottuk!!!)
CHELSEA FOOTBALL CLUB