13974
-
Hajnalcat #8638 Huha, nem is tudtam, hogy ennyire szakértő vagy. (még nagyobb példakép) -
#8637 yó. az enyimeimet meg fojton leszoltátok nope. mindegy. amugymeg szar a verseny első témája. kevés a cucc. ennyire azért nem kellett volna megkötni a kezeket.. de ez már a te dolgod. na kössz az észrevételed, meg minden.
üdv. -
#8636 Ez baromság. Mivel a 99% már eleve elkészített gif-eket rak be a barjaiba, azokat én sem értékeltem sokra soha. Az nem kunszt, hogy egy gif-et behúzol a képedbe és elmented, természetesen ilyenre nem fogok plusz pontot adni. Ha valaki saját kezűleg elszöszöl egy ilyen animált cuccal, az megérdemli a pontbéli honorálást, de természetesen csak akkor, ha a végeredmény szép.
Másrészről nem nehéz szép userbart csinálni, csak kicsit több időt kell szánni rá, és több dologra odafigyelni mielőtt az ember rányom a save_as-ra. Én látok olyan embereket, akiken látszik, hogy a kezdeti grafikáikhoz képest egyre szebbeket alkotnak, mert több időt szánnak rá. Munkáikhoz tippeket is kérnek, ez megengedett. Kevesebben, de vannak, akik stagnálnak, és látszik rajtuk, hogy nem is akarnak jobbat csinálni. És akad egy elenyésző rész, akiknél meg hullámzó a dolog, van amikor jobbakat csinálnak, van amikor kevésbé.
Szóval nem a pontozáson múlik, hanem azon, hogy ki milyet alkot, sőt, milyet akar alkotni.
És személy szerint azokat a userbarokat tartom szépnek, amelyek ízléses elrendezésűek, épp megfelelő mennyiségű képi anyagot tartalmaznak, a színvilága harmónikus, és tartalmazza a userbar szabványelemeit (betű, keret, 3d effekt). -
#8635 Hát én nem szeretem a tul csicsás userbarokat,ezért nem raktam minden userbaromra tükrözödést,meg átlátszö hátteret,meg ilyeneket,alap dolgokbol is leht profi durva userbarokat csinálni ! -
fradista91 #8634 Tévedsz...
Nekem tök mindegy hogy mozog, vagy nem mozog egy Userbar, legyen ötletes, szép felbontású, szabvány dolgok egyezzenek (betűtípus, méret) és tetszen a témája. Hiába csinál nekem valaki egy mozgó, villogó, nyúzott pl. Tokio hotel userbart, nem fog "bejönni", mert nem szeretem a műfajt, és nem áldozott rá elég időt...
Szóval, mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy ne írja le saját magát a palettáról. Vegye a fáradtságot, és üljön le PSezni, nézzen meg egy két nyertes alkotást, tanuljon a másiktól, végül készítsen olyan Userbart/Userbarokat, ami elsősorban (!) neki okoz örömet, ugyanis a szórakozás a legfontosabb. Legyen büszke arra amit készít, ha nem is lesz minden tökéletes (emberek vagyunk :P) sem kell csüggedni. Maximum nem rakod be a topiba. Próbálkozol, próbálkozol, és végül sikerülni fog :)
Jó éjszakát!
Fradista91 -
#8633 Ez zsír -
#8632 tudjátok az a baj hogy mindig a legjobbak nyernek.. :| igy az aki cska közepesen tud az sosem nyer. én pl ezért nem csinálok már egyetse.. nem tudok csillogo villogot csinálni igy esélye sincs annak hogy nyerjek. ezért nem vesernyzek.
csinálni meg azértnem csinálok mer ami nem mozog vagy nem villog meg ijesmik az snassz. és azt már alapbol leirjátok..
én pl ezé nem csinálok már ubt -
Én ezt csináltam :)
Meg még vannak csak túl nagyok hogy beillesszem őket... -
fradista91 #8630 Nagyon jók!
Csak így tovább :)
Remélem a folytatásban is hasonlóan szép Userbarokat küldtök be :P
Szép estét mindenkinek! :)
[neki már megvan: Fradi-Orosháza 5-0!] -
#8629 VERSENYRE:
Yahoo! Mail User:
Comic Sans MS User:
-
fradista91 #8628 Nagyon szép gesztus -
#8627 FIgy meg kéne beszélni a modikkkal hogy a nyertes Vip reget kap. -
#8626 Kata ugy gondolta, hogy ha tesz fel nyereményt, akkor nagyobb lesz a részvételi arány. De ez nem mindig igaz, reméljük most bejön. :D -
Monoton #8625 nagylelkű
de sztem ne ilyenért versenyezzünk
nem rosszból mondom csak úgy sztem elveszti az értelmét az egész
de nem én döntök :) -
#8624 A mostani verseny győztesének felajánlok egy 4 hónapos VIP kódot. -
fradista91 #8623 Akkor le is zárnám az első fordulót :)
Szomorúan veszem tudomásul, hogy az előzőekhez képest kevesebb munka érkezett :(
Ennek kiküszöbölésére, az elkövetkezendő forduló két témakört fog tartalmazni :)
Remélem nem lesz megterhelő sem a versenyzők, sem a zsűritagok számára.
Mindenkinek jó munkát, a témák szokás szerint a bannerben :)
Fradista91 -
fradista91 #8622 Akkor törlöm a hsz-t. -
#8621 Ehh nem is ezeket tettem fel! :S -
#8619 az adobe photoshop átka rajtam ül ! XDDDDDDDDDDDD -
Monoton #8618 érdekes :) -
#8617 pedig én nem állitottan,a file-new,ben beállitottam mindent ugy ahogy mindenki mikor userbart csin,megcsintam,és más jött ki mindig ... -
Monoton #8616 de a dízájnosba menj :) -
Monoton #8615 olyan nem lehet hogy a PS átállítja O_o -
#8614 hát izé én 350x21 ben csintam mindig,mert hiába állitotam be 350x19 -re,a photoshop átállitotta ... izé mék a topikodba xD -
Monoton #8613 352x22 O_o -
#8612 hát most élleg okkal kapta,nem mondom hogy igazságtalanság volt,csak hát van pár ember aki feleslegesen flémel,és ir a modi topikban,és most pont pheapert kaptál el,ö meg beidegfesedet,és beirt egy csunya mondatot ... -
#8611 rendben. -
#8610 jobban jart volna ha ket-harom iras kozben elbaxott CD -t osszetort volna ahelyett hogy anyazott volna... -
#8609 na jonagyot mindenkibe :D -
#8608 350*22 -
#8607 Versenyre:
Nem is lett olyan rossz, ahoz képest, hogy nem szoktam usebart csinálni :) -
Monoton #8606 figy nyomd be topikomba milyen kelene és hétvégén megprobálom
nemígérem mert nem leszek itthon de ahová meek oda viszem a photoshoppor :DDDD -
#8605 most meg pheapert bszták ki .... :(
nyugodj békében ... -
fradista91 #8604 Ugye most nem elköszönni akarsz? :D
Attól hogy köszönök, vagyok :) (akárhogyis fáj :P) -
#8603 köszi
hello -
fradista91 #8602 Üdv mindenkinek!
Végre itthon :)
Sajna a suli miatt kollégiumba kellett költöznöm, ahol maximum 1 óra internet fog rendelkezésemre állni :S
Ezért kérek mindenkit, ne türelmetlenkedjen, ne OFFoljon.
Holnap lesz az első forduló vége, összegyűjtöm munkáitokat, és remélhetőleg már vasárnap lesz részeredmény ;-)
További jó munkát, szép napot mindenkinek!
Fradista91 -
#8601 ja _D_D_DD_D_D_D
bennevagy ?M D__DD_D_D_ -
#8600 ez nem reklám,hanem egy userbar verseny felhívás.
amúgy meg csomó topicba,mindíg látok valamilyen linket,érdekes,akkor csak nekem nem lehet,hmmm -
Monoton #8599 egy lokóval? SD:: -
#8598 jahjah,megkéne ünnepelni...