13974
-
#8718 csőcső -
-
fradista91 #8716 Üdv mindenkinek :))
Lassan összesítem a pontokat, és lesz első fordulóbeli eredmény, mindenkitől 1000bocs a késésért ;-) -
#8715 csoky! ;) -
#8714 hellótok !!!végre:)) -
#8713 Versenyre!
Ez szerintem jobb lett mint a citromailos!
-
#8712 A visitor betü már megérdemelt egy user-t végülis annyit használjuk öt szegényt és még nem volt userje :D:D::D:D:D:DD -
#8711 VERSENYRE:
(Fény azért nincs rajta, mert olyanra akartam, mint egy henger...) -
#8710 yes okey . -
#8709 -
#8708 Én, persze hogy arra gondolok :) Nem erre az sg- lokora azért csak meg tom különböztetni a poolt a ch lokotol :D:D:D:D lol -
#8707 Bocs, de most miről is beszélsz???
A logómon nem pool, hanem Chelsea van!
Nem az oldala köv.meccs képére gondolsz? -
#8706 Személyesen ismerem! :)Osztálytárs! ;)
Jo lett a legujabb logod csak a liverpool jelnél jobb oldalon lusta voltál kivágni mert a mszkolásnál nagy fehérség van! ;) Vagy direkt ilyen nem tom. de jok azok a logok ;) nagyon tetszenek;) -
#8705 Jah, ismerem, de te ezt miből gondoltad???
Ha ide nem, akkor rakd be a Chelsea topikba... -
#8704 [még a fejlődő fázishoz tartozik :):):] -
#8703 nah most minden oké,márcsak a fantázia hiányzik :)) -
Nah mára ez az utso ;) -
#8701 LÁL,nem ismerös mi,te memoriazabálo virus :_D -
#8700 eddig a 6-s a legalapobb :) -
Monoton #8699 zsírújlokóóÓ D: -
Monoton #8698 én 10 es betűméretet használok
mondta vki hogy a 12 es az alap sztem a 10es :) -
#8697 Japep Balazska7 nek csináltam egy Usert! De azt nem rakom ide be, gondolom ismered;) -
#8696 nah azis egy megoldás :)
attol függ hogy melyik fajta visitort használod,mert ugye 3 fajta van,és még lehet állitgati a betü szélességét,stb :))
-
#8695 Én Visitor TT2 BRK-t használok 12-es méretben + 1pixeles körvonal.
-
#8694 nem 10 :) hanem 6 ;) vagyis én igy nyomtam mindigis,izé léccives csinjál több userbart,mert már akarok látni munkákat ... -
#8693 Danke utána már én is vettem csak nem mentettem el ps fájlban aztán nem tok belejavitani egyébként 10 a legjobb betü! Kitapasztaltam már! :):):)(Visitorban) -
#8692 szerintem elsö probálkozásként jo lett,a betütipus nem lett jo,visitor van ugye,de a betümérte lehet kisseb,most elmondanám pontosan hogy kel beállitani,csak ugye szr gep - # no photoshop,shit,nah de a betütipsut még javitani és eksönmen van :) -
#8691 NEm jártam még erre de én is beszállok!
Első userem
Elég gagyi!:
Versenyre:
-
Neoncsoves #8690 lol de noob legalább átalakított volna rajta valamit xDDDD -
#8689 -
Monoton #8688 :DDDDD télled -
#8687 Hol? -
Monoton #8686 akkor reklamálj
ban t erőszakolj ki -
#8685 Egy bb nevezetű fórumozó feltette az én (valószínűleg) Cherry Coke-os userbaromat a saját nevén, mintha az övé lenne... -
#8684 Király! -
#8683 ez igaz mert en direkt nem csinaltam animalt barokat anno es megsem huztak le miatta... -
#8682 Kössz, mindkettőtöknek! -
Monoton #8681 -
#8680 Csak a animáció teccik, de az nagyon. Szal jó! -
Monoton #8679 visszaolvastam kicsit és azokhoz szólnék akik kritizálják azokat akik Gif et raknak a bar mondván hogy könnyű
magam is gifelgetem a barokat de nam azért mert könnyű sőt sztem nehezebb mint a sima készítése
van olyan hogy egy gifes baron órákat dolgozok s nem azért mert béna vok hanem mert aztakarom hogy jól nézzen ki :D