Reservoir Dogs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ugyan az a hibám mint Naxos #183 -nak.
MIt kell csinálni hogy jólegyen?
Nekem RIPelt verzióvan.
Ez a féle:
Reservoir.Dogs.(c).Eidos.(Rip.Version).Multi.Language-TECHNIC
Választ elõreis köszönöm.
Hello.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Inditunk egy új játékot és rettenetesen gyorsan játszhatatlanul fut a játék.Mintha fel lenne gyorsitva.(Reloaded verzió)
Valakinek valami ötlete van mi lehet a gond?
Next PC upgrade: 2022
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Eidos\Reservoir Dogs
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
http://joeperry.blog.hu/
http://joeperry.blog.hu/
Az egész játékba kb 25-30 embert nyírtam ki, úgyhogy professional befejezést kaptam, abba agyonlötték egymást a végén. A fetrengõ rendõrrel az utolsó végzett, azzal meg a zsaruk. <#gun>#gun>
Egész jó játék, grafika se rossz, szerintem jobban néz ki mint pl. San Andreas, bár tény hogy ott tök nagy a terep, itt meg végtére is elég lineáris az út, bár egyáltalán nem éreztem annyira, hgoy nagyon terelve lennék. Autós pályák se rosszak, bár talán kicsit lehetett volna realisztikusabb. Eddig talán ez közelítette meg leginkább Driver 1 feelinget.
Túszejtõsdi se rossz móka, bár már Punisherbe is lehetett csinálni, igaz ott nem tették le a fegyvert.
Kár, hogy csak Madsen adta hozzá hangját meg arcát, ha Steve Buscemi-t is meg tudták volna nyerni az ügynek, szerintem sokat dobott volna rajta.
Asszem még lenyomom psycho módba is. <#eplus2>#eplus2> <#violent>#violent>
nekem a gondom (RELOADED):
nem igazán tudok forgatni a kamerát jobra,balra sem foog v.mi gyorsan...
másvalakinél volt ilyen probléma??
Én elmebeteg módjára lövöldöztem 😊 ,de ha lopakodsz akkor más befejezést kapsz.
a játék könyvtárában a crackelt exe-t (ResDogs.exe) az alábbi néven tegyétek be: Reservoir Dogs.exe
Simán elindul. Nekem is a fenti probléma volt a bajom, és ezzel simán elindult.
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő
Nem tudja valaki hol tárolja a mentéseket?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Cuerom is ezt írja ki.Mi lehet a gond,nem tudtok segíteni?
2 hang beállítást látok, az egyik ahol a hangkártyát kell beállítani (itt nincs választás lehetõség), a másik pedig az EAX? Megpróbálom ezt kivenni, de ez hanggyorsítás? 😄
Ah köszi. Átvittem figyelmesen a kiképzõt, de valahogy azon átsiklottam ezek szerint :S
Nekem a játék akármilyen graff-ra rakom, ugyan úgy szépen megy bizonyos helyeken. De amikor lövöldözés van, valami 2-3 fps-re lemegy, autozásnál 15-20 fps, szörnyû 😞 Valaki tud rá megoldást?
Visszaolvastam szinte teljesen de nem láttam hogy valaki írt volna. Felbontást tudok állítani, meg mindent ami ott van abba a francia nyelvü luncher-be (bár nem sok dolog van). Meg 60 hz-en megy 😞
Az a poén hogy minél jobb grafikára állítom annál szebben megy, de a lövöldözésnél meg bizonyos helyeken, autozásánál játszhatatlanul akad.
Szerintem annyira nincs jó grafikája hogy ne vinné el a gépem... :/
hogy lehet a felbontást állítani?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
a gépem😛4 3.0Ghz 2Gb RAM 7800GTX
másnak is akad?