Reservoir Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Olvass vissza.
Read back.
Lese zuruck.
----

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

hi
leszedtem a reloades változatot telepítem a gépre utánna crak-kelem és indítom a játékot és akkor kiírja a gép valami exe hibát észlelt.mi lehet a problema?

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Törölt felhasználó
Nekem eddig indult,de most ezt írja ki:
Valaki tud boritót szerválni ehez a gamehez?Aki igen annak örök hálám.1000 Thx

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

buldozer99
Hát ez a game nagyon rövid kb😞2 ora)!!😞
Az autós részek nagyon gyengék!!
De egyébként jó játék!xD

Forca Barca

nekem is pot ez a szféra.De senki se tud segiteni.Ez érdekes.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Törölt felhasználó
Néha elindul,néha hibát ír 😞
Cops vmi😊😊😊
Azért ehhez tehetség kell!
Rázd le a rendõröket!
Neked is példál azt csinálja hoyg amikor el akarod inditani a resdogs exet akkor is kiirja hogy hibaüzenet leáll és kész?Vagy vmi más hiba.

Törölt felhasználó
Valakinek csak simán a crack nincs meg?
Egyre többet szarakodik az emu dvd-s verzió.
Supersix
Teljes mértékben egyet értek veled!Fõleg azoknak szörnyûséges akik esetleg játszotttak a Mafiával vagy a Gta-val.Nem is nagyon étem hogyan lehet ilyen láma játékot kiadni!

Én próbáltam a reservior dogs mindkét változatát a reloadedet is meg az EMUDVD-t is a reloaded mikor megpróbáltam átrakni a craket akkor a proci felment száz százalékra és ott is maradt szóval ez nekem nem mûködött utánna megpróbáltam a EMUDVD-t és eljutottam odáig hogy securom loaderrel a resdogs.ext el tudtam indítani,a játék el is indúlt de öszevolt húzva a képernyõ,utánna próbáltam a reservoir dogs.exe-t kiadott egy menüt és beálítottam a felbontást és rányomtam az indításra aztán egy hiba üzenet hogy az összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.Most micsináljak nem tudok teljesképernyõn játszani vele.
Lámák ahhoz h vissza olvassanak.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Törölt felhasználó

Inkább olyan mint a Max Payne.Megvan a feladat,általában az ,hogy juss el A-ból ,B-be,közben lehentelsz mindenkit és ennyi.
"Ez olyan mint a gta,hogy szabadon oda megyünk,ahova akarunk,és a küldetéseket is úgy kell elfogadni mint a gta-ban?"by Crazy Mate
Hát én is ezt kérdezem tehát valaki válaszolhatna már rá

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Valaki help.Egyik nap el akarom inditani a gameet és amikor rákattintok a resdogs.exe re betölt és pár villanás után kiirja hogy a resdogs.exe hibát észlelt ezért leáll a kell...Valaki tud segiteni.Pedig már eljutottam a végéig majdnem.

Elakadtam a 11. chapter-nál.A kocsizás után azt írta ki hogy cop vmi.Mit kell ott csinálni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Törölt felhasználó
Csak a fõküldetések vannak.
Ez sehol nincs a GTA hoz képest!
CalebJoe
A kivül beállításoknál hogy kell átváltani angolra?
Ez olyan mint a gta,hogy szabadon oda megyünk,ahova akarunk,és a küldetéseket is úgy kell elfogadni mint a gta-ban?

Naxos
valaki tudna segíteni??? megvan a reloados féle verzió. felrakom, crack, indítom a jétákot, jobb felsõ sarokban 1 kis körben megy 1 csík mésfélszer elhomájosul és kész....nagy fehérség. bármit nyomok nem reagál.

Hát ez a játék!
pffffffffff! Szörnyûséges! Még 1024 ben is!Ezt 2hét alatt rakták össze?
Maradok a filmnél annak szebb a grafikája!
<#beka3><#beka3>
Csibe001
"Valószínûleg csak eredeti exe-vel mûködik, és a SecureRom Loaderrel kell indítani a játékot.."

Dehogyis, le kell szedni GameCopyWorld-rõl a Reloaded exe-t aztán indítani.

Elõször is szükség van egy tûzfalra(pl.:Kerio), utána elindítod a Reservoir Dogs.exe-t és ott beállítod a grafikát, majd a legelsõ gombra kattintasz (valami "j" betûs). Ilyenkor elakarja indítani a játékot, itt lesz szerepe a tûzfalnak, mert megkérdezi hogy engeded e hogy a Reservoir Dogs.exe elindítsa a resdogs.exe-t, itt arra kell kattintani hogy tilt, és már el is mentette a beállításokat. ezek után a szokásos módon kell elindítani.
Valószínûleg csak eredeti exe-vel mûködik, és a SecureRom Loaderrel kell indítani a játékot..

10000 THX:Gerbill

Felbontást hol kell állítani Én nem találom?!

Hi!!!azok a blueprint papírok mik??ja meg én psyho-ra<#gun> toltam a tps küldiket,az autósakat akaratomon kívül profiban,hogy lehet azokat psyho-ban?
így criminal jött ki,a középút....
GeneralsHungary
Na végigvittemm van valahol 100%-os mentés, mármint psyho és professional ending és az összes plan begyûjtve.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Törölt felhasználó
Autó cucc nekem sem jön be, igaz eddig csak egy volt 😊
te hogy tudtad a grafot beállitani???mert tudod a szokásos hibaüzenetek.Neked hogy sikerült????Ird meg privibe.10000 thx

Gerbill
De akár 3x is végiglehet játszani, mert 3 féle befejezés van. Mondjuk én csak egyszer vittem végig utána töröltem, mert valahogy az autósrészek nem tetszettek, és nem akartam mégegyszer végigvinni.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Törölt felhasználó
Az akkor nem olyan jó.A 6.nál vagyok.
Gerbill
13 azthiszem

Kellenek a soundtrackok?????

Törölt felhasználó
Szerintem elég zsír a játék.
Király mikor elkapsz valakit és Q betût nyomsz 😊))
Jók a zenék,az irányítás nem annyira gáz,mint gondoltam.Az autós részek mondjuk elég gyengék,de ezt el lehet nézni.

Hány chapter van?
nekem is ezt irja ki.A res dogs exe viszont sikerult elinditanom de ottt nincs bene semmi árnyék grafika low szerintem.Pedig Geforce 6600-asom van.mennie kéne.

heliosz007
"A(z) Reservoir Dogs.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

ja azt nem tettem hozzá,hogy amig volt Vsync addig 800x600-ba akadt,utána vigan 1600x1200+minden szûrõ maxon.ez a game jóval gyengébb gépeken is kell maxon menjen
Akinek akad,az szedje ki a vertical syncet,nekem is az volt és X1900XTX-em van,szóval biztos nem azzal volt a hiba.
Gerbill
Akkor azt írd le hogy milyen hibaüzenetet ír ki mert így nem tud senki segíteni, millió probléma lehet.<#boxer><#boxer>

Helló!Valaki segítsen.letöltöttem az EMUDVD-s változatot de a 12-es fájl nincs meg
és nem tudom kitömöríteni,a regem meg már lejárt:-(Ha valaki feltudja valahova rakni megköszönném!
heliosz007
<#boxer>nem érted, hogy hibaüzenetet ír ki???????<#boxer>

Gerbill
Reservoir Dogs.exe-t elindítod csak simán. Ott átállítod a felbontást800*600ró l024*768ra, és ha szerencséd van akkor nem fog szaggatni. Ha nincs szerencséd akkor az integrált hangkártya hardwares gyorsítását kell letiltani.

Valaki plz help.Mert nekem is hibaüzenetet ir ki amikor el akarom inditani.

Nekem is pont ez a hibám hogy akadozik de sehol sem találok felbontási lehetöséget????????Valaki plz help.Egyébként hanyas hozzázolás a javitás az akadásra??????

Törölt felhasználó
Nah ,elindult.
Chapter 3 megvan,eddig nem olyan rossz,de nem is egy kiemelkedõ játék.
heliosz007
de nekem a Reservoir Dogs.exe hibaüzenetet ír ki <#boxer>

Gerbill
az akadozásra és a felbntásra is találsz választ ha visszaolvasol.

heliosz007
hi !
lenne 1 kis gondom ! a játék akad és nem tom mé! a gépemnek simán kéne vinnie ! olvastam hogy a felbontás-állítás segíthet ! a kérdésem : hol lehet a felbontást állítani ?
elõre is köszi

Gerbill
Amúgy ha nem megy töltsd le a törést.