Reservoir Dogs

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Nekem is ugyan az a hibám mint Naxos #183 -nak.
MIt kell csinálni hogy jólegyen?
Nekem RIPelt verzióvan.
Ez a féle:

Reservoir.Dogs.(c).Eidos.(Rip.Version).Multi.Language-TECHNIC

Választ elõreis köszönöm.
Hello.

bulba
Nekem még GTA 1-ben volt ilyen, ott azért volt mert véletlenül kikapcsoltam az "FPS limitert" és a túl sok FPS miatt begyorsult az egész játék. Szerintem nálad is hasonló lehet a probléma, próbáld meg bekapcsolni a vsync-et vagy downclockold a vga-dat. Remélem sikerült segítenem.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

grebber
Olyan problémával talákoztam hogy elinditjuk az exét bejön a game de már az átvezetõ videók nagytöbbsége helyén is csak fehér képernyõ van.
Inditunk egy új játékot és rettenetesen gyorsan játszhatatlanul fut a játék.Mintha fel lenne gyorsitva.(Reloaded verzió)

Valakinek valami ötlete van mi lehet a gond?

Next PC upgrade: 2022

sajnos nincs semmi config fájl 😞

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Próbáld meg itt átírni a config.ini fájlban a felbontást.

C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\Eidos\Reservoir Dogs

Nálam nem jó a felbontás állítás. Kerioval semmi, Zone Alarmal elindul a Reservoir Dogs.exe , de a tüzfal nem csinál semmi, elinditja. Maxon van minden. Ha letiltatom, akkor is elinditja. HELP pls

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Fido4life
Hát mondjuk ez igaz, de akkor ha már így külön bónuszként kirakjám, sztem a minimum elvárás az lett volna hogy cg-ben csinálják meg, nem ingame-ben..

Hát az lenne a lényege bónusz befejezéseknek, hogy Mr. Pink-kel mi történik, miután kilép az ajtón, merthogy arra filmbe sincs utalás.

Fido4life
nah végigvittem... a vége elég durva volt, bár gondolom a film is ilyen lehet..xI a bonus endingeknek nem vágtam az értelmet, sztem teljesen feleslegesen rakták bele õket..

Fido4life
egész jó ez a játék

joeperry
A videók ott vannak a játék mappájában, bik formátumban. Bármelyiket megnézheted, az extra befejezéseket is.

http://joeperry.blog.hu/

Fido4life
hopp a picsába, azt hittem a Godfather topikba írok, sorry..

Fido4life
jah, nekem is kb ilyen volt, amíg tönkre nem ment a kártyám, csak a memória volt egy kicsivel több, és totál élvezetesen lehetett rajta játszani..

joeperry
Azt szeretném tudni, h érdemes-e leszedni a gémet erre a gépre: p4 2,4 512mb, fx5600? Menni fog-e szaggatás nélkül elfogadható beállításokkal? Mert feleslegesen nem állok neki majd 3gb-nak...😊

http://joeperry.blog.hu/

bubu13
szar

EEE 1899

Fido4life
Ha egyszer lesz 1 jó videó kártyám, végig nyomom egyetlen gyilkosság nélkül 😄

Én végigjátszottam Mafiát is (máig legjobb hangulatban a hasonló játékok közt), GTA sorozatokat is, de egyáltalán nem érzem szörnyûségesnek Reservoir Dogs-ot se. Persze mondhatnád, hogy pfújj, de igénytelen vagyok <#bee1>, de szerintem ennek is megvolt a maga egyedi hangulata meg játékstílusa.

Nah, végigjátszottam egyhuzamba. <#email>
Az egész játékba kb 25-30 embert nyírtam ki, úgyhogy professional befejezést kaptam, abba agyonlötték egymást a végén. A fetrengõ rendõrrel az utolsó végzett, azzal meg a zsaruk. <#gun>
Egész jó játék, grafika se rossz, szerintem jobban néz ki mint pl. San Andreas, bár tény hogy ott tök nagy a terep, itt meg végtére is elég lineáris az út, bár egyáltalán nem éreztem annyira, hgoy nagyon terelve lennék. Autós pályák se rosszak, bár talán kicsit lehetett volna realisztikusabb. Eddig talán ez közelítette meg leginkább Driver 1 feelinget.
Túszejtõsdi se rossz móka, bár már Punisherbe is lehetett csinálni, igaz ott nem tették le a fegyvert.
Kár, hogy csak Madsen adta hozzá hangját meg arcát, ha Steve Buscemi-t is meg tudták volna nyerni az ügynek, szerintem sokat dobott volna rajta.
Asszem még lenyomom psycho módba is. <#eplus2> <#violent>

valaki fel tudná rakni az artwork-öket meg az két véglet videót?
nud
hy!
nekem a gondom (RELOADED):
nem igazán tudok forgatni a kamerát jobra,balra sem foog v.mi gyorsan...
másvalakinél volt ilyen probléma??

totyak
Hát én is elmebeteg voltam, úgyhogy akkor már értem mi van.

Törölt felhasználó
Attól függ melyik befejezést kapod ,hogy hogyan játszol.
Én elmebeteg módjára lövöldöztem 😊 ,de ha lopakodsz akkor más befejezést kapsz.
totyak
Na én most fejeztem be. Szerintem nagyon jó játék, csak nagyon rövid. Egyébként lenne egy-két kérdésem. Például mik azok a papírok amiket gyûjteni kell, és miért nem oldódott fel minden artwork meg videó? Meg láttam az utolsó két videó képét és ott vanegy olyan, hogy az utolsó fickót nem lövik le, hanem visszalõ, meg ellopja a rendõrautót. Azok, hogy nyitódnak meg?

totyak
Ha vége a 15 chapternak akkor vége a játéknak? Nem lesz semmi extra? Csak azért kérdezem, mert még csak ma kezdtem, de már a 13.-nál tartok, igaz easy-n.

Akinek az a problémája, hogy a crack-elés után nem indul a játék, mert hibaüzenetet ír ki, az tegye az alábbit:
a játék könyvtárában a crackelt exe-t (ResDogs.exe) az alábbi néven tegyétek be: Reservoir Dogs.exe
Simán elindul. Nekem is a fenti probléma volt a bajom, és ezzel simán elindult.

Nekem az se segit :S

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Bence94
installáld újra nekem is így ment

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Skacok lenne egy kérdésem , felakkartam telepiteni a gamet és a végén kiir egy hiba üzit 1721kod számmal ? valaki help pls

MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütő

Törölt felhasználó
15 küldetés volt,nekem nagyon bejött a játék.
Nem tudja valaki hol tárolja a mentéseket?
Törölt felhasználó
Több az Cimbi,15-ös küldetést tolom.
grebber
Semmi baja nincs az engine-nek!

Next PC upgrade: 2022

AHA--aha

Gerbill
Tegnap regisztráltál, és most beírsz minden topikba egy húde okosat, úgy hogy a CAPS LOCK-ot bekapcsolva hagytad?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ENNEK A JÁTÉKNAK A LEGSZARABB AZ ENGINEJE!!!<#mf1>

én is végig vittem de töpször nem ennyi elég volt
Törölt felhasználó
A Call of Juarez játéknál is ugyanez a hiba.
Cuerom is ezt írja ki.Mi lehet a gond,nem tudtok segíteni?
Balumann
Köszi, meg próbáltam, és tényleg megoldott a szaggatás :| és sikerült azt is hogy falhoz gugoltattak õket, köszi

Balumann
Van egy ilyen a "vezérlõpult -> hangok és audioeszközök" -nél, hangszóró beállításai - speciális - teljesítmény, ott van ilyen hogy hardveres gyorsítás és csuszka. Megpróbálom holnap levenni, hátha megoldja <#rolleyes>

Gerbill
Nem tudom pontosan, de valaki itt írta hogy az integrált hangkártya hardwaeres gyorsítását levette és ment rendesen.

Balumann
hardveres hanggyorsítás? :o
2 hang beállítást látok, az egyik ahol a hangkártyát kell beállítani (itt nincs választás lehetõség), a másik pedig az EAX? Megpróbálom ezt kivenni, de ez hanggyorsítás? 😄

Ah köszi. Átvittem figyelmesen a kiképzõt, de valahogy azon átsiklottam ezek szerint :S

Gerbill
Azthiszem, hogy le kell venni a hardwares hanggyorsítást. De azthiszem már leírta valaki hogy hogy kell

Gerbill
Ha jól emlékszem a tutorialt mindenképp végigcsináltatja a program, ahol elmagyarázza hogy hogy kell hatástalanítani a rendõröket. Rájuk célzol, lenyomod a jobb egérgombot és tudod õket irányítani, amikor egy fal mellé értek akkor nyomd meg az altot, és onnan már csak akkor kelnek fel ha megölöd a túszt, vagy lõssz(a túszt nem árt gyakran cserélni, mert egy idõ után magától is meghal).

Balumann
A másik meg játékon belül, hogy addig jó hogy lerakják a fegyverüket a rendõrök. Már mindent próbáltam, de ha háttal fordulok akor egyik biztosan felveszi afegyvert és megpróbál lelõni :S De ha már elkezdek lõni akkor már viszont mindenki felveszi a fegyvert. Ha meg megölöm akkor én leszek az agresszív... 😄 nem értem ezt valahogy

Balumann
Hi!
Nekem a játék akármilyen graff-ra rakom, ugyan úgy szépen megy bizonyos helyeken. De amikor lövöldözés van, valami 2-3 fps-re lemegy, autozásnál 15-20 fps, szörnyû 😞 Valaki tud rá megoldást?
Visszaolvastam szinte teljesen de nem láttam hogy valaki írt volna. Felbontást tudok állítani, meg mindent ami ott van abba a francia nyelvü luncher-be (bár nem sok dolog van). Meg 60 hz-en megy 😞
Az a poén hogy minél jobb grafikára állítom annál szebben megy, de a lövöldözésnél meg bizonyos helyeken, autozásánál játszhatatlanul akad.
Szerintem annyira nincs jó grafikája hogy ne vinné el a gépem... :/

Törölt felhasználó
Nem tudjátok mi lehet a probléma?Mindent úgy csinálok ahogy eddig 😞
hi all!

hogy lehet a felbontást állítani?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Kapcsold ki az EAX-et vagy a hangkártya hardveres gyorsítását, és ha minden igaz, nem fog szaggatni.
nekem akad a játék szerintem egy rakás szar a grafika.
a gépem😛4 3.0Ghz 2Gb RAM 7800GTX

másnak is akad?
beamkiller
a jatek konyvtaraban kell inditani azzal az exevel amit megcrackeltetek a masik exe hibat ir ki nalam is

nekem egy ideig szépen fut és utána újraindul a gép ez mitöl lehet?
Oldal 1 / 6Következő →