Call of Duty 3
← ElőzőOldal 11 / 11
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Microsoft még az X360 megjelenése elött nyilatkozta, és ma is fentartja, hogy semmilyen formában se támogatja billentyûzet használatát. (És azt gondolom tudod, hogy az õ külön engedélyük nélkül senki nem gyárthat tartozékot sem!)
Az meg nem jelent semmit, hogy ha van. A Dreamcasthoz és PlayStation gépekhez is volt egér, meg billentyû. Elég kevés játék támogatta, azok is RTS-ek voltak és nem FPS-ek.
Az meg nem jelent semmit, hogy ha van. A Dreamcasthoz és PlayStation gépekhez is volt egér, meg billentyû. Elég kevés játék támogatta, azok is RTS-ek voltak és nem FPS-ek.
remélem nem lesz PCn , az szép "fejlövés" lenne a PC társadalomnak , konzolok meg virágoznának
jön PS2re is a játék , aszem IGNen olvastam , hivatalos info
Nem is kell, Wii-nek mozgásérzékelõs irányítója van, a PS3-nak szintén, egyébb mozgásra analóg kar ... hááát, az X360 tulajok meg így jártak 😉
Viccet félretéve meg lehet ám tanulni ezeken is játszani. Nem lehetne, akkor nem fogyott volna pl. a FarCry Instict/Predator se vagy nem lenne pár FPS húzónév a PS3/X360 érkezési listán.
Viccet félretéve meg lehet ám tanulni ezeken is játszani. Nem lehetne, akkor nem fogyott volna pl. a FarCry Instict/Predator se vagy nem lenne pár FPS húzónév a PS3/X360 érkezési listán.
ezt benézted -,-
Arra gondolsz amit a második hozzászólásban belinkeltem, és be lett zárva? 😊
Ja, télleg most nézem ez konzolba van xD
vótam ^.^
nem értem mért nem csinálják meg pc-re, olyan nincs h nem érné meg nekik. A cod-ot mindenki szereti, kifogás h nem érné meg nekik, b*sszák+
Hát reméljük PC re is megcsinálják mert hát télleg azért itt futot be igazán, de ahogy elnéztem a videót elég szépnek igérkezik és elég érdekes.
Meg ez multiba mit aratna, verekedés😄DD<#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#unalmas>#unalmas><#guluszem1>#guluszem1>
Meg ez multiba mit aratna, verekedés😄DD<#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#unalmas>#unalmas><#guluszem1>#guluszem1>
Ez van. Azt mondták nem éri meg nekik.
Ja igen, hivatalosan Sony PlayStation 3, Xbox 360, és Nintendo Wii platformokra jön i a jelen felállás szerint. Ettõl késöbb még lehet eltérés, pl. késöbb kiadhatnak PSP verziót, vagy valamelyik verzió fejlesztését le is állíthatják, de jelen állás szerint ezekre a konzolokra készül el.
A Játékosok Fórumában indult és bezárt Cod3 topic linkje.
Ugyebár a készítõk nyilatkozata szerint NEM lesz PC verzió, ezért a másik topic be lett zárva.
Ugyebár a készítõk nyilatkozata szerint NEM lesz PC verzió, ezért a másik topic be lett zárva.
Mivel a PC Játékok részlegbõl törölve lett, itt meg még nincs ilyen, ezért létrehozom eme topicot.
Call of Duty 3 gameplay video - GameVideos.com
Nem biztos, hogy mûködik így direkt linkben, ha nem, akkor a fõoldalról lehet elérni. Van egy kevésbé érdekes videó, amiben a fegyverhangok felvételérõl esik szó. A video 640x360-as WMV9 és MOV (7.x?) formátumokban le is tölthetõ, vagy regisztrált felhasználóként nagyobb felbontásokban is ...
Call of Duty 3 hetet tart a 1UP oldala ... infók, képek, videók.
Call of Duty 3 gameplay video - GameVideos.com
Nem biztos, hogy mûködik így direkt linkben, ha nem, akkor a fõoldalról lehet elérni. Van egy kevésbé érdekes videó, amiben a fegyverhangok felvételérõl esik szó. A video 640x360-as WMV9 és MOV (7.x?) formátumokban le is tölthetõ, vagy regisztrált felhasználóként nagyobb felbontásokban is ...
Call of Duty 3 hetet tart a 1UP oldala ... infók, képek, videók.
← ElőzőOldal 11 / 11