2192
-
#857 az első felkészülési meccsen könnyedén verte a csapat a bournemouth együttesét. végeremdény 4-0, pavlyuchenko duplázott.
következő meccs: július 17 @san jose earthquakes.
határozottan amatőr szintű ps tudásommal csináltam egy bannert, a semminél szerintem több, aztán csinálhatna vki egy szépet/jót, de ha másoknak is megfelel addig berakathatnánk.
[LINK] -
#856 megy az edzés...:D
-
#855 a tegnapi 1-4es angol vereség (és 1-3as mexikói vereség) után szinte minden tottenham játékos búcsúzott a vb-től, egyetlen kivétel a brazilok 2./3. számú kapusa, a spurs első számú portása, gomes. -
#854 defoe 85 percet játszott ma a szlovének elleni utolsó vb csoportmeccsen, a 23. percben később győzelmet érő gólt szerzett, így továbbjuttatva angliát a második helyen. ezzel jó eséllyel be is játszotta magát rooney mellé a kezdőbe az egyenes kieséses szakaszra, azonban crouch továbbra sem kap játéklehetőséget. kingnek újra problémái vannak a térdével, a ferdinand helyett behívott dawson is csak a padon kap helyet egyelőre. lennon az első meccset végigjátszotta, mára viszont kikerült a kezdőből.
átigazolási pletykák: redknapp állítólag forlánt szeretné az atleticótól, valamint szóba hozták a csapattal a chelseatől ingyen igazolható joe colet is (a játékos másik komoly kérője az arsenal)
tovább egy két név: Jose Angel (Sporting Gijón), Stephane Sessegnon (PSG), Marko Marin (Werder Bremen)
a genoa érdeklődik dos santos felől
2010/11es szezont hazai pályán kezdjük a man.city ellen, sima W -
#853 bár gondolom még jön rá mezszponzor...:D
amúgy nem sok hír van a csapat tájáról....
rebesgetik Dzekot és Joe Colet.....meg valami 23 éves török srácot is....David James is érkezhet..bár őt nem értem minek....max a padra, mert Gomes jól véd....Modric-csal meg hosszabbított a klub úgyhogy ő sem megy sehova.... -
#852 tökéletes megkoronázása a BL-be jutásnak:D -
#851 ez kurva jól néz ki.... -
Erre csak annyit tudok mondani,h e-ta-lon. -
#849 ma esti anglia-mexikó barátságos meccsen ledley king fejelte az angolok első gólját, majd crouch juttatta a kapuba a másodikat. crouch helyére a félidőben felküldték defoet. huddlestone a 62., lennon pedig a 77. percben lépett pályára, előbbi carricket, míg utóbbi walcottot váltotta.
végeredmény: 3-1 -
#848 én nem hiszem, hogy nekünk részünk lenne a csapat sikerében....:D a londoni fanoknak már annál inkább :D -
vili 27 #847 Azt hiszem a mi szurkolói munkánk gyümölcse is ez a 4. hely. Amennyi energiát küldtünk képernyőn keresztül, megérdemelnénk egy barátságos meccset a csapattal :)
Az elmúlt 20 spurs meccsből legalább 15 mérkőzést sikerült megnéznem.
A 3. helyről nem ábrándozom hiszen ahhoz az Arsenalnak otthon kéne kikapnia.
Örülök hogy Lennon újra egészséges. Bár kicsit még vissza kell szoknia.
:) EZ AZ FIÚK !!! SZÉP VOLT !!! -
#846 rontja a csapat összképét :D
amúgy tök érdekes....szerintem a King-Woodgate védelem a bajnokság egyik legerősebb párosa lenne, ha nem játszanának kölcsönben a kórházban... -
#845 ronda is xd azért kell eladni? :DD -
#844 Crouch császár, nagyon jól nyomja minden csapatban eddig. Nagyon alulértékelik itt a példa is. -
#843 azé Harry-nek van egy feje :D és Bentley hogy nézett ki....:D
a bl már csak az igazolások miatt is jól jöhet...én Crouchot eladnám a faszba...ronda is meg nem sok haszna van még ha most ő hozta meg a 4. helyet.... -
#842 igen,én is ezért szurkoltam tegnap a Spurs-nek,tudatosan építgették a csapatot az utóbbi időben,voltak UEFA kupában is,most eljött végre a BL is :) ugyan még nem fix a csoportkör,de szerintem nem lesz gond a bejutással :) az arabok pedig most megtanulták,hogy van,amit nem lehet pénzért megvenni :) (persze jövőre lehet végigfingatják a mezőnyt...) -
#841 hát, nekik ez előrelépés, bajnokok ligája. aztán meglátjuk,hogyan ficánkolnak majd ott jövőre. -
#840 wááááááá :) -
#839 így kell örülni a 4. helynek is :D -
#838 Jeges vödör Harry-nek az interview alatt!
Hiába rivális csapat, örülök nekik a 4.ik hely miatt. -
#837 jajdejó,h nem a city lesz a BL-ben!!! -
#836 na 4. megvan, szép lenne ha 3. is sikerülne :D:D
Fülöp meg jól tolja a Citynél! -
#835 CROUCH -
#834 muszáj lesz nyerni -
#833 kezdhet a csapat reménykedni a 3. helyért, ha sikerül túl jutni a City-n :) -
#832 szerdán minden eldől....defoenak, lyucsenkonak és mindenkinek a legjobbját kell adnia....különben kapják be :D -
#831 na Arsenal és a City nem bírt egymással, úgyhogy 1 ponttal még mindig megy a Spurs :) -
#830 na most már hajrá Spurs újra, kell az a 4. hely nektek, és megérdemelné a csapat :) -
vili 27 #829 de látod hogyan ? az egész csapat rókázott a gyomoridegektől, úgy féltek a spurs gárdájától :)
rendesen kidobta evra a taccsot :))) -
vili 27 #828 szép a 6pont, de most mond meg mit művelt palacios, meg ekotto ? az 1pont nagyon jó lett volna. -
#827 -
#826 nem baj az hogy kikapott a spurs. ebből a 9 pontból nagyon szép a 6is szerintem, annyi kell hogy ma a city is bukjon :) -
vili 27 #825 Ezt a mai napot írhatjuk assou ekotto és palacios számlájára.
Te jó ég, mit keres crouch még mindig az első osztályban. crouch-t eladnám egy láda uborkáért.
Mi van rókáznak a manchesteriek ? -
vili 27 #824 BALE betalált a két nagy ellenfélnek, nehogy már a united kimaradjon ebből !!!
GYERÜNK FIÚK !!! Törjük meg a manchesteri átkot !!!!!!!!!!!! -
#823 Na ma aztán hajrá Spurs! -
vili 27 #822 Hallottam én már ilyen kijelentéseket. Ha ennyire biztos vagy benne, szedd össze a vagyonodat és rakd fel egy fogadóirodában.
Lehet jól jársz, de lehet koldus sorsra kerülsz. -
#821 Úgyis lefekszetek a ManUnak ahogy kb. mindig... -
#820 így van. Mu meccs elég kemény lesz :| olyan eredmények kellenének hogy MU legyen a bajnok mi meg 4.ek :D -
vili 27 #819 Na már azt hittem elvesztetek LasDen és Rockynhooo !!!
a City egyszerűen nem lehet 4.
-
#818 ha a sunderland ellen meglett volna a győzelem, akkor azért kicsit nyugodtabb lennék, de így tovább....nagyon sajnálnám, ha a city lenne a 4......:D