Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy Capello pont azt fontolgatja, hogy Owen helyett Bentet hívja be a Németek elleni meccsre.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
tchité , pagis, huntelaar , sobis..
Adjatok mélt, beajánlom a sportigibának' 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Tottenham - Liverpool
Ugye tudjátok mire gondolok ? Bent barátunk nem lõtt gólt a 2 héttel ezelõtti Liverpool meccsen. Azt hiszem ennek épp itt lesz az ideje, és hogy másodszor is vereséget szenvedjen zsinórban a Liverpool a Tottenham otthonában.
Gyerünk Tottenham !!!!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
nézzétek már ez a Bent gyerek megint duplázott és beigazolódott Corluka gyanúja jobbak a citynél😊 ebbõl látszik Robinho ide oda ahogy írtam a citys topikba is Man city még nem egységes...de a Tottenhamnek örülök h megindultak felfelé
Azt hiszem ez már több mint feltámadás.
Bent azt csinálja most, mint amit Keane és Berbatov együtt csináltak. Szórja a gólokat.
A következõ mérkõzés Fulham - Tottenham. Most már ne álljunk meg !!!!!!!!!!!
Hajrá Spurs !!!! 😊
FT Manchester C. <1 - 2>1 - 2> Tottenham H.
16' <1 - 0>1 - 0> Robinho
18' G. Fernandes
26' G. Fernandes
29' <1 - 1>1 - 1> D. Bent
48' B. Assou-Ekotto
61' L. King
64' <1 - 2>1 - 2> D. Bent
83' R. Dunne
89' B. Assou-Ekotto
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
HAJRÁ SPURS!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
16' <1 - 0>1 - 0> Robinho
18' G. Fernandes
26' G. Fernandes
29' <1 - 1>1 - 1> D. Bent
49' B. Assou-Ekotto
10 emberrel vannak, nyerni kéne !
„Sokkal boldogabb vagyok ebben a nagy csapatban. Számomra a Spurs nagyobb csapat, mint a City. Nagy történelme van és néhány kivételes labdarúgója. Rengeteg ember mesélt nekem a Tottenhamrõl, és sok angol gondolja úgy, hogy a Tottenham nagyobb csapat a manchesteriekénél” – mondta a horvát válogatott játékos.
A Tottenham jelenleg az utolsó az angol Premier League-ben, a Manchester City a tizenkettedik.
ehhez mit szóltok?😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gecire örülök h végre kezd elindulni a szekér 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fiúk ezek már nagggyon jó jelek. Ez a jó út felé vezet.
Bent egy nagyon jó csatár és szimpatikus fickó, örülök az eredménynek. Azt mondom, hogy ha Bent és Pavlyuchenko összeszoknak, nem lesz hátvéd aki megállíthatná õket.
Kár hogy nem adták a meccset. Ha vasárnap gyõzünk fiúk, akkor azt este megünneplem. Így is ünneplés lesz, mert az anyósnak való szülinapját ünnepli majd 😊
Csak így tovább kakasok !!!!!!!!!!! Lennon, Pavlyuchenko, és Bent is gólt fog lõni vasárnap 😊
30' <1 - 0>1 - 0> D. Bent
33' <2 - 0>2 - 0> D. Bent
45' D. Lovren
59' ❤️ - 0>3 - 0> T. Huddlestone
70' <4 - 0>4 - 0> D. Bent
Bent lehet, hogy megoldja a csatárhiányunkat 😊
2-0 ide 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Pavlyuchenko góljánál fekvõ helyzetbõl rekord idõ alatt kerültem álló helyzetbe.
Hajrá Spurs !!!
Lennon a legjobb !!!
Hétvégén a Citytõl el kell hozni a 3 pontot !!!
Én Szlovákiából származom, 27 éves, és nagy Tottenham rajongó.
Bevallom én sajnálom az öreg Ramos edzõt, nekem a kisugárzása inkább egy szimpatikusabb jellem, mint az új edzõ. Nem láthatunk bele, hogy valóban az edzõ váltás okozza e a jó eredményeket. Láthattuk hogy az utolsó két meccsen hatalmas szerencsénk volt. Ha Ramos edzõ maradt volna, és ha vele jött volna ez a mélypontból való szárnyalás, ami remélem sokáig fog tartani, akkor lettem volna igazán boldog. Most mindenki azt hiszi az új edzõ hozta a gyõzelmeket, de ez nem igaz. Minden a játékosokon függ.