Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zarate? egyelõre csak kölcsönbe van a Lazionál😛 kikellene vásárolni õt is😄 annyi jo csatár van hogy már na😄

LasDen
Mutu maradjon csak a Fio-ban....😄 Jól nyomják Gilaval..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
hozzuk Kvájárellát vagy Di Natalet 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kár pedig még mindig az egyik nagy kedvencem😄😊 õõõm esetleg-> Mutu?

LasDen
Owen?? ugyan má.....egyfolytában sérült....nem lehet rá számítani....Bent és Pavlyuchenko jó lesz..... 😄
Amúgy Capello pont azt fontolgatja, hogy Owen helyett Bentet hívja be a Németek elleni meccsre.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Drogba kellene ide😊 ha megunná a Chelsea-t...de esetleg Michael Owent is el lehetne halászni a NewCastlebõl

LasDen
amúgy meg ha minden igaz 30 milláér megy az arsenalba......

kraawz
egy ajaxból angliába? én biztosra venném 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
Pavlyuchenko jó lesz....idõvel....

GTheo
Huntelaar vagy Sobis, legalábbis, ha én lennék a fõmufti, akkor vmelyikõjüket, a 4-bõl.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
huntelaar sérült...plusz nem hinném, hogy eljönne ide......

LasDen
sérült és még mûteni is fogják asszem......

Rockynhooo
Dos Santossal mivanmá?

kraawz
már csak pávjucsenkónak kéne felfejlõdni vagy egy gólzsákot igazolni januárban.

tchité , pagis, huntelaar , sobis..
Adjatok mélt, beajánlom a sportigibának' 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
méghozzá a Sport1 élõben adja....... 😄

Cabell
Elegedett vagyok veletek, Chelsea, Arsenal ellen dontetlen, Pool ellen gyozelem, mar csak ellenunk kene egy szep sima vereseg😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Ja és nem beszélve a Carling Cupáról, szerdán
Tottenham - Liverpool

Ugye tudjátok mire gondolok ? Bent barátunk nem lõtt gólt a 2 héttel ezelõtti Liverpool meccsen. Azt hiszem ennek épp itt lesz az ideje, és hogy másodszor is vereséget szenvedjen zsinórban a Liverpool a Tottenham otthonában.

Gyerünk Tottenham !!!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

hát azért Gera Zoltánéknak sem kívánnék vereséget én nagyon szeretem Gerát😊
nézzétek már ez a Bent gyerek megint duplázott és beigazolódott Corluka gyanúja jobbak a citynél😊 ebbõl látszik Robinho ide oda ahogy írtam a citys topikba is Man city még nem egységes...de a Tottenhamnek örülök h megindultak felfelé

Fiúk, szurkoló társak !

Azt hiszem ez már több mint feltámadás.

Bent azt csinálja most, mint amit Keane és Berbatov együtt csináltak. Szórja a gólokat.

A következõ mérkõzés Fulham - Tottenham. Most már ne álljunk meg !!!!!!!!!!!

Hajrá Spurs !!!! 😊

GTheo
Újabb gyõzelem 😊

FT Manchester C. <1 - 2> Tottenham H.
16' <1 - 0> Robinho
18' G. Fernandes
26' G. Fernandes
29' <1 - 1> D. Bent
48' B. Assou-Ekotto
61' L. King
64' <1 - 2> D. Bent
83' R. Dunne
89' B. Assou-Ekotto

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
Bent is the best...... 😄

Matthew Prosac
és már rég 1-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

lippet
már csak 9-cel=)

HAJRÁ SPURS!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

GTheo
53' Manchester C. <1 - 1> Tottenham H.
16' <1 - 0> Robinho
18' G. Fernandes
26' G. Fernandes
29' <1 - 1> D. Bent
49' B. Assou-Ekotto

10 emberrel vannak, nyerni kéne !

Rockynhooo
ty

banok
16.00

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rockynhooo
mikor kezdõdik a meccS?

Tottenham labdarúgója, Vedran Corluka szerint jelenlegi csapata jobb, mint a Manchester City, ahonnét a nyáron szerzõdött a White Hart Lane-re 8.5 millió fontért.

„Sokkal boldogabb vagyok ebben a nagy csapatban. Számomra a Spurs nagyobb csapat, mint a City. Nagy történelme van és néhány kivételes labdarúgója. Rengeteg ember mesélt nekem a Tottenhamrõl, és sok angol gondolja úgy, hogy a Tottenham nagyobb csapat a manchesteriekénél” – mondta a horvát válogatott játékos.

A Tottenham jelenleg az utolsó az angol Premier League-ben, a Manchester City a tizenkettedik.

ehhez mit szóltok?😊

LasDen
ez a Campbell gyerek egész jó játékosnak néz ki.....kis gólzsák is lehet belõle......tegnap is amint beállt majdnem gólhelyzetbe került, csak idõben oda értek, mikor magát indította......de a végéig jó volt....akar.....

LasDen
vmikó monták, hogy mindketten kijelentették, hogy nem tudnak egymás mellett játszani......

gabber_saviola
+1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rockynhooo
jah ha Pavlyuchenko felfejlõdne Bent mellé akkor nagyon yo lenne.

gecire örülök h végre kezd elindulni a szekér 😊

HAJRÁ TOTTENHAM 😊

Fiúk ezek már nagggyon jó jelek. Ez a jó út felé vezet.

Bent egy nagyon jó csatár és szimpatikus fickó, örülök az eredménynek. Azt mondom, hogy ha Bent és Pavlyuchenko összeszoknak, nem lesz hátvéd aki megállíthatná õket.

Kár hogy nem adták a meccset. Ha vasárnap gyõzünk fiúk, akkor azt este megünneplem. Így is ünneplés lesz, mert az anyósnak való szülinapját ünnepli majd 😊

Csak így tovább kakasok !!!!!!!!!!! Lennon, Pavlyuchenko, és Bent is gólt fog lõni vasárnap 😊

LasDen
annak nagyon örülnék.....már amikor ide igazolt kedvencemmé vált.... 😄

GTheo
84' Tottenham H. <4 - 0> Dinamo Zagreb
30' <1 - 0> D. Bent
33' <2 - 0> D. Bent
45' D. Lovren
59' ❤️ - 0> T. Huddlestone
70' <4 - 0> D. Bent

Bent lehet, hogy megoldja a csatárhiányunkat 😊

LasDen
mán 4-0....Bent 3x és Huddlestone......

GTheo
35. perc
2-0 ide 😊

xD de bizakodni jó😄

Forza Italia
hát jha😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

akkor még nincs mirõl beszélni asszem 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Forza Italia
19

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

hanyadik is a totenham most? 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

nagy edzõ az a Redknapp nem hiába ért az angol focihoz😊

osztom pedig szerettem õket lásd Gerrard színészkedés az Atletico ellen milyen szánalmas 95 perc 11-es pfff ez a Liverpool a BL ben... nálam a MU a legundorítóbb a Fergusonnal együtt...

Cabell
Az új edzõ volt a Placebo.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
persze, nem láthatunk bele, de egy ilyen hirtelen változásban az új edzõnek a keze is benne van sztem.....addig semmit nem tudtak elérni aztán hirtelen gyõztek....a pool és az arsenal ellen szerencsénk volt, de én úgy gondolom, hogy Redknapp keze mélyen benne van a változásokban........

Rockynhooo és LasDennek :

Pavlyuchenko góljánál fekvõ helyzetbõl rekord idõ alatt kerültem álló helyzetbe.

Hajrá Spurs !!!

Lennon a legjobb !!!

Hétvégén a Citytõl el kell hozni a 3 pontot !!!

HEllo mindenkinek !!!

Én Szlovákiából származom, 27 éves, és nagy Tottenham rajongó.

Bevallom én sajnálom az öreg Ramos edzõt, nekem a kisugárzása inkább egy szimpatikusabb jellem, mint az új edzõ. Nem láthatunk bele, hogy valóban az edzõ váltás okozza e a jó eredményeket. Láthattuk hogy az utolsó két meccsen hatalmas szerencsénk volt. Ha Ramos edzõ maradt volna, és ha vele jött volna ez a mélypontból való szárnyalás, ami remélem sokáig fog tartani, akkor lettem volna igazán boldog. Most mindenki azt hiszi az új edzõ hozta a gyõzelmeket, de ez nem igaz. Minden a játékosokon függ.

LasDen
én meg épp faterommal beszéltem (Skypeon) és felkiáltotttam hogy gól erre õ is 1-2 s-cel késõbb.....õ meg a barca meccset nézte..... 😄

Rockynhooo
nagyon durva volt 😄 nagyon szarok voltunk és gyõzelem 😄 Pávjucsenko goljánál örjöngtem 😄