2192
-
#817 Hát ez kurva jó :) White Hart lanre jöhet bárki :D -
#816 Hetek óta nézegetem Bale játékát és egy az egyik kedvencem az egész csapatból.Gólerős,jól cselez,jól ad be, és jól védekezik.A csapat motorja.Mindenből kiveszi a részét.Nálam az év fiatalja. -
#815 gyönyörű győzelem, remélem 4. helyet megszerzi a Spurs :) -
#814 kéne egy gyors 3. gól is, mert az végképp kiütné a Chelsea morálját! hajrá Spurs :) -
vili 27 #813 A Tottenham elmúlt 15mérkőzásáből 1kivételével mindet láttam.
Bale a bal oldalon merem mondani hogy a bajnokságban a legjobb.
Ha Lennon felépül,és visszakerül a jobb oldalra, nem lesz ellenfél :) -
#812 2-0, Csak így tovább Spurs!!! -
vili 27 #811 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL BALE 2:0 -
vili 27 #810 EZ AAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZ !!!! -
#809 hajrá Spurs ma nyerni kell a Chelsea ellen :D -
vili 27 #808 hát leizzadtam a vége felé :) még simán van esély így a 4. helyért.
ha megvernénk a chelseat az mesés volna.
sajnálom hogy lennon még mindig nem játszhat. -
#807 legnagyobb ős ellenség legyőzve. jöhetnek a kékek :) -
vili 27 #806 ENNYIT A DÖNTŐRŐL.
De hogy hová tűntek innen a tottenham szurkolók, azt nem tudom. -
vili 27 #805 68. perc Bent 2 tizenegyest hagyott azóta ki. -
vili 27 #804 A rohadék Bent 11esből megint szerzett egyet, és mint aki vb-győztes gólt szerzett úgy örjöngött. Mocskos egy ember. -
vili 27 #803 A köcsög Bent az előbb lőtt gólt a Tottenham ellen, és örjöngött örömében.
Remélem tudunk majd fordítani. -
vili 27 #802 Tottenham - Pompy 2:0
aston villa nagyot bukott, és ha hétfőn a city nem nyerne kicsit elhúzhatna a spurs.
a tottenhamnek is csak most következik a neheze. manch.utd, chelsea , liverpool, ha jól emlékszem. -
#801 most láttam, hogy a portsmouth lesz az ellenfél az elődöntőben...úgyhogy ott kell lenni a döntőben....azért ezt a pmoutht le kell lépni simán...:D -
#800 jó, nekem úgy jött le, mintha összekapcsolnád a tegnapi spurs győzelmet, és riválisok botlását -> tehát mintha a spurs is bajnokit játszott volna
bocs -
vili 27 #799 Ember miről beszélsz ? :)
A city meg a villa bajnokin bukott és x-elt. A Tottenhamnek ez nagyon jó.
-
#798 nem baj...ott vannak az elődöntben...nem bánnám ha a döntőbe is bejutnának :D -
#797 FA kupa volt, úgyhogy túl sokat nem oszt, nem szoroz a city vereség, villa x -
#796 tegnap volt meccs??? :D én lemaradtam róla.... -
vili 27 #795 Emberek hol vagytok ???
Tegnap a laptopomat melóba hagytam, és nem tudtam meccs közben az oldalra írni. Aztán a telefonommal a 0:1 -ről való fordítás után rákerestem az oldalra (gondoltam lesz néhány szurkolói megjegyzés)és senki nem írt semmit. Nem látta senki a meccset, vagy mi a fene történt ?
Mekkora második félidő volt, te jó ég.
Nem beszélve hogy Villa x-elt, a city pedig kikapott. A tegnapi nap kőkeményen a spurs napja volt. A hétvégén mindenképpen győzni kell. Legyen meg az a BL hely. El sem tudom képzelni hogy a BL-t nézem és közben a Tottenhamnek szurkolok. 28éves vagyok, és remélem ezt most megérem. -
#794 A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur megegyezett az Internacionallal Sandro átigazolásáról. Ezt a brazil labdarúgóklub hivatalos honlapja adta hírül.
Sandro a mostani szezon után költözik az angol fővárosba. A vételárat egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de az angol sajtó 6.5 millió font körüli összegről cikkez.
A 21 éves védekező középpályás már a brazil válogatottban is bemutatkozott: tavaly szeptemberben a Chile elleni vb-selejetezőn csereként állt be a selecaóba.
remélem jó lesz...:D bár Palacios jól csinálja, amit csinál :D -
#793 muszáj :D -
vili 27 #792 A hétvégén muszály lesz a Portsmouth ellen behozni a 3pontot.
A Fulhamot szintén ejteni kell.
GO SPURS GO -
#791 tényleg :D a wigan elleni meccset néztem véletlenül :D
mindegy....így is geci nehéz lesz a 4. hely és félek, hogy az arsenal, united, chelsea meccsek betesznek ennek.... -
#790 a villa x-elt -
#789 Nah...győzelem a Stoke ellen...mégha kicsit szenvedős volt is...:D a pool kikapott a mu-tól, viszont a city és a villa nyert....húzós meccsek lesznek még itt.... -
#788 nah....egész jól állnak a dolgok....sok hiba lehetőség viszont nincs...
a pool 1 ponttal lemaradva ott lohol, de szerencsére 1 meccsel többet játszott...:D a villa pillanatnyilag nem számott tevő ellenfél, így marad a pool meg a city....a következő meccs rizikós de hozható....viszont április meg nagyon húzos lesz...bár a sunderland nem akkora ellenfél de velük is vigyázni kell...viszont lesz egy szép arsenal-chelsea-united hármas meccs...amin nagyon sok fog múlni....a többi meccs hozható forma alapján... -
#787 nagyon jó meccs volt a tegnapi tetszett a spurs játéka -
#786 nagy para a cityvel van, mivel 1 meccsel kevesebbet játszottak....és így van ugyanannyi pontjuk.... -
vili 27 #785 Csak így tovább !
Remélem az FA kupában is így alakulnak majd a dolgok jövőhéten.
Az Aston Villa nem fog nyerni ma szerintem, és bízok benne hogy a city is bukik.
Go Spurs ! -
#784 meglesz ez....mostmár csak nem olyan impotensek, hogy innen döntetlen legyen :D már csak az kéne, hogy a city elszarja a meccsét :D -
#783 győzelem kell, mert a city holnap a sunderlanddel játszik és szerintem azt behúzza.... -
vili 27 #782 GYERÜNK TOTTENHAM !!!
Kell az a negyedik hely !
Tottenham - Blackburn 1:0 félidő
45' Defoe -
#781 Ez tény, dehát mai fociban ez már csak így megy, mert, ha középcsapat kimagasló játékost nevel, akkor azt viszik a nagyok, én örültem amikor jött Abra, kellett is Zola távozása után. Amúgy meg teljesen máshogy igazoltunk, mint mondjuk a city, jött José aki csak a Porto győzelme után lett ismert, még nem volt sztáredző itt lett az, és sorolhatnánk,h a mai sztárjaink mind itt lettek nagyok, és nem úgy érkeztek, h mindenki ismerte őket, igaz nagy pénzért jöttek és nagy fizuért, ez kellett,h ide jöjjenek egy épülő csapatba. egyébként itthon nagyon kevés a Chelsea fan sztem. -
#780 Nem sértés volt meg semmi. De az tény hogy miután megvette Abramovics a csapatot azután robbant be jobban a köztudatba. az igazi fanok vágták előtte is persze meg minden. de úgy magyarországon azóta nőtt meg a Chelsea fanok száma mióta voltak igazolások stb. -
#779 ja kibeb*szott népszerű dolog chelsea drukkernek lenni:D -
#778 jó de ti divat csapat vagytok :D