Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Mondtam én, hogy most feléledünk 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a legundorítóbb angol csapatot vertük el 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

mekkora már😄😄 2-1 az eddig veretlen POOL ellen😄 srácok bajnokok leszünk xD xD xD

kraawz
megint 90. perc 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

LasDen
szép gyõzelem volt, de asszem elmondható hogy nem igazán érdemeltük meg.... 😄 de azé jó érzés hogy elkentük a pöcs pool száját.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

minimize
köszönjük!
<#eljen>

No one can stop Death!

Rockynhooo
ez a Modric egy kalapszart nem ér nem hog 21 millát , EB-n aszittem hatalmas játékos de csalodtam.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
leverjük a rohatt poolt.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Cabell
Na Spurs, ha holnap a 85. percben ket gollal , akkor probaljatok meg a 94.ben nem egygolos hatranyba lenni. Hajra😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hát én nem láthatom:S:S nincsen Eurosport 2 de le is szarom sokkal jobb a Német Spanyol Olasz bajnokság mint az angol

LasDen
Holnap Eurosport2 18.30
Spurs-Pool

😄 végre láthatok egy meccset 😄

LasDen
ez gyõzelemként is felfogható a Spursnek és ez erõt adhat nekik a továbbiakra...... .D

Cabell
Kar, hogy az sgn, ha mas topikba nem az aktualis klubbot istenited, az mar flemeles....a forum lenyege a forumozas, a velemeny nyilvanitas, es eszmecsere, az eszmecserenek pedig alapkove a vita, szerintem a beszelgetesek unalmasak, ha mindenki csak annyit ir, hogy "go gunners go" vagy akarmi, de itt ezt a forumon sajnos senki nem akarja tudomasul venni, legalabbis kevesen.

Tegnapira meg, a Tottenham a tabella utolso helyen szerintem pont leszarja, hogy hogyan szerez pontokat, tok folosleges az agyusoknak ide irogatni, ez most kb olyan, mintha a Derby drukkereinek irtak volna tavaly, hogy "pedig a Derby nem erdemelte meg a pontszerzest.."

Mindenki leszarja, a Tottenham jatekosai a leginkabb, de a legtobb szurkolo is, ez most nem az az eset, mint mikor pl. egy MU - Arsenal meccs utan vitatkozik ket drukker...ezt az Arsenalnak hozni kellett volna, de sokak nagy oromere nem igy lett.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
lehet hogy mákunk volt és atom szarok voltatok, de a lényeg az 1 pont..........

nem kéne itt kiélnetek magatokat Arsenal drukkerek ez nem tesz ám jót:S:S😞

vmvr
ide írtad, gondoltam itt reagálok😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

minimize
ez talán mehetett volna az "Arsenal"-topikba is.
felesleges itt szemetelni.

No one can stop Death!

vmvr
az a szégyen, ami a végén volt. az a három gól, amit kaptunk Clichyrõl és Almuniáról. egyébként ez egy nyert meccs volt, akárki akármit mond. itt az Arsenal maximálisan kézben tartotta a meccset, de két buta hibával a spurs feltudta hozni x-re. itt nem redknappen múlt, mert õ sem tehett volna már semmit pár percel a vége elõtt.

GTheo
Jenas és Bentley gólja hatalmas 😊
Mondjuk nekem Jenasé jobban tetszett, ahogy elhúzta balra és okosan belõtte ballal 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
és bebizonyosodott, hogy a legnagyobb probléma Ramos volt........

Matthew Prosac
elképesztõ meccs volt .)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

minimize
gratulálok a Spurs 1pontjához, a tegnapi teljesítményrõl már értekeztem az Arsenal-fórumon, itt csak röviden: SZÉGYEN.

No one can stop Death!

mekkora gólok voltak egyértelmûen szar napot fogott ki Almunia az Arsenal kapusa😄😄😄 1. gól hatalmas volt Bentleyé, na de Jenasé se volt csúnya

4-4? azta mindenit😄 ez komoly meccs lehetett már a Redknapp mester vmit kitalálhatott xD

kraawz
Amúgy itt az összes gól

2 perc alatt vágtak kettõt a végén 😉

kraawz

LasDen
mekkora gecijó meccs lehetett.........kár hogy nem láttam.......

Rockynhooo
reméljük😊

GTheo
Ez a fordulópont ! Innen irány felfele !

Rockynhooo
azta mindenit 😄

GTheo
Pontszerzés ! Bravúr !

FT Arsenal <4 - 4> Tottenham H.
13' <0 - 1> D. Bentley
37' <1 - 1> M. Silvestre
46' <2 - 1> W. Gallas
55' B. Assou-Ekotto
57' D. Bentley
59' T. Huddlestone
65' ❤️ - 1> E.S. Adebayor
67' ❤️ - 2> D. Bent
68' <4 - 2> R.v. Persie
85' J. Jenas
89' <4 - 3> J. Jenas
90' <4 - 4> A. Diaby A. Lennon

LasDen
de durva meccs lehet.......4-2 😞

LasDen
kellett elkiabálni......2-1........😞

LasDen
hosszú még a meccs, de hajrá......é most a fio meccset nézem 😄

Matthew Prosac
0-1, jóvan ezaz!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
én megelékszem a döntetlennel is......bár lehet abból is DVD-t adnak ki 😄

minimize
szerintem legyen sportszerû derbi sérülések nélkül, és gyõzzön a jobb holnap!
Go Gunners Go!!

No one can stop Death!

vmvr
na holnap derbi😄

nagy verésbe szaladtok majd bele, azt ugye tudjátok?<#eplus2> 😛

LasDen
már most is jó...... 😄

Rockynhooo
yo lesz még az a Lennon.

LasDen
Redknapp szeretné visszaigazolni Defoet....Lennont+némi pézt adná érte......Defoenak jól megy, de Lennonért cserébe..hát nemtom.........

LasDen
"The chairman will do the deals but I'll pick the players," he said. "I wouldn't let anyone else buy my players.

ennek azért örülök...... .D

na most remélem ezek után elhallgattok kicsit ha feljebb megy a csapat szekere😄😄

jah azthittem, hogy Redknapp csak terv :SSS

bazz mi lesz így a Pompyval :SSSSSSSSS

pedig már azt hittem, hogy edzõ buktatás lesz :/

LasDen
1.gól
2. gól

Az milyen durva má, hogy a 2 gólnál egyszerre örjöng a közönség..... 😄
Pavlyuchenko nagyon szélre helyezte 😄

GTheo
2-0 😊
Elsõ gyõzelem megvan, most már nincs megállás !

LasDen
ne basz hogy nyertünk......Pavlyuchenko gól jeeee .D remélem beindulnak a dolgok.... 😄

neeeeeeeeeeeeee:_SSSSSSSSSSSSSSSSSssssssss

GTheo
1-0 eddig ide 😊

õ nagyon jó edzõ és legalább angol a stílusa😊 egy FA kupa gyõzelem van már a zsebében a Pompeyval😊 szép volt jöjön csak a Spurshoz😊