Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
kapcsolgattam összevissza szval nem láttam az elejétõl a végéig de ezzel az 1-1el nem jártunk vmi yol, köv meccseket hozni kéne hogy elkerüljünk a kiesõ zonábol. Lennon nagyon faszán tolta ma 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabber_saviola
:ASDasdasasdasdads

még jó, hogy nem néztem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

GTheo
Igen igen, a rúgott gólok számát rosszul álmodtam meg :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Rockynhooo
Ilyen szar meccset is rég láttam , el is aludtam rajta.. miért kellett ilyen deffenzíven pályára lépni... nem értem...

Matthew Prosac
már csak az a 6 hiányzott hozzá 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

GTheo
Azt álmodtam, hogy 6-1-re nyerünk 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
holnap fél 3-kor Wigan-Spurs ES2-n 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Durva meccs volt , idegenben yo lenne megtartani az elõnyt és akkor döntõ <#vigyor2>

ilyet még egy kutyának sem szabad mondani...

Rockynhooo
hát ez vmi iszonyat durva: D 1. félodõbe szart se értünk most meg úgy játszunk h hihetetlen 😄 és még van 20 perc...

LasDen
finom leszek....takarodj.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jaj már megint meg kellett büntetni?😄 ez nem szánalmas próbáltam finom lenni a fene a pofámat a gépen keresztül😊 ez van el kell viselni minden csapást😄 na szval Defoe vissszatért csak sajna dupla annyiért mint amiért a Tottenham eladta😞

Rockynhooo
Sport 1 adja a mai ligakupa meccset , szval aki teheti nézze 😊

GTheo
Visszatért az egykori kedvencem, aki miatt Spurs drukker lettem 😊

LasDen
kicsit kaotikusnak érzem a helyzetet.... 😄

Forza Italia
ezeket a "gyökereket" nem fogjátok megverni😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gabber_saviola
Visszajött Defoe

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

-moderálva-

GTheo
FA Kupa:
Southampton/Manchester United-Tottenham

GTheo
Be is jött az 1.80-as szorzó 😊
Modric végre kezd termelni 😊

Rudee
Pavlyuchenko duplával tért vissza, Spurs-Wigan 3-1.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Srácok mi van a csapatunkkal megint ???

Nem tudunk gyõzni ? Már a bajnokságban semmi nagy eredményt nem érhetnek el, a kiesésre nem is gondolok. Remélem az uefa kupában alakítunk valamit.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

GTheo
http://www.matchdays.eu/index.php?page=video&id=3505
Gomes jól fogott, gyengén játszottunk.

GTheo
Elírtam bocsi :\
Vmiért a fulham volt a fejemben.
Kikaptunk 😞

Rockynhooo
jah szoptunk 😞

Rudee
West Brom a végén amúgy egész szépen behúzta a 3 pontot. Tottenham jó ha a 10be bekerül a végén.

Rockynhooo
ne vedd komolyan 😄 mondjuk végére egy szmájlit rakhattam vna sry..

Rudee
Szerintem ezért gondolta:
"viszont javulhatunk még...St Jamesben sosem volt egyszerû nyerni..."

most ez ugy hangzott mintha divat drukkernek tartanál pedig az nem igaz... írok a Man city, Chievo, Real Madrid (bár oda többet nem), Barca, Juve, Palermo, Udinese, Dortmund, Hoffenheim, stb topikokba mivel követem a bajnokságokat de akkor is a legnagyobb kedvencem 2 csapat van a Juve és a Barcelona a többieket csak kedvelem minden csapatot másért😊

menj a francba...😊 ez nem igaz, minden topikba írok mivel ismerem a csapatokat

gercse
már majdnem azt hittem, hogy két Fulham van a bajnokságban 😄

gabber_saviola
West Bromwich A.

gercse
Fulham?

GTheo
'40 Fulham - Spurs 0-0
Ekotto kiálítva...

gabber_saviola
láttam a Chievo topikba is <#smile>

Rockynhooo
hát aki épp gyõz annak

GTheo
Tottenham - Fulham 0-0

gabber_saviola
Te mindenkinek drukkolsz?

viszont javulhatunk még...St Jamesben sosem volt egyszerû nyerni...

GTheo
Kikaptunk ma 2-1-re Newcastleben. 😞

jaj bocs összekevertem...😛😛 elnézést Shaktart

de most se került össze a 4 angol közül egy páros se mondjuk jó nehezeket kaptak hihihi😄

Juventus - Chelsea hajrá Juve
Inter - Manchester MANU soha, go Mourinho
Arsenal - Róma itt a Totti és a Spalletti miatt is bírom a Rómát Forza Róma
Real Madrid - Liverpool itt kivételesen a Liverpoolnak szurkolok mivel a BL-ben parádésak és Barca drukker vagyok szinte😄

Tottenham jól láttam Zenitet kapta?<#wow2><#hawaii><#confused>

Rockynhooo
az nem lesz eccerû :S

LasDen
Spurs a Shaktart kapta....

kraawz
már változtattak a BL-en.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

GTheo
A csoportelsõk játszanak a csoportmásodikokkal és a harmadikak kapnak a BL-bõl csapatot. Azt hiszem így van.

tavaly is jó volt sõt egyre jobb lesz lassan jobban érdekel mint a BL a fasz kíváncsi a sok angol csapatra egymás ellen pfff:S 4 angol csapatot hogy lehet beengedni a 8 közé? meg régebben a 3 Spanyol 3 olasz csapat a 4 között ez így szar remélem mihamarabb változtatnak a BL-ben viszont az UEFA kupát ugye más néven fogják hívni 2010 tõl asszem?

Rockynhooo
Nem nagyon tudom hogy megy a sorsolás itt, de az fix ahogy elnéztem a mezõnyt hogy rengeteg a yo csapat , idén nagyon yo kis UEFA kupa lesz a BL mellett.

csoport végeredmény

Group D Pld Pts
Udinese 4 9
Tottenham 4 7
NEC 4 6
Spartak Moskva 4 4
Dinamo Zagreb 4 3

szép volt Spurs gratuálok😊 azt hiszem aki csoportelsõ nem kaphat BL 3. ként végzõ csapatot

GTheo
Azért csak visszahoztuk a meccset 😊