Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

GTheo
Defoe is sérült, 10 hétre esett ki, eddig 4 hét lett volna, de most mégis 10 hetet állapítottak meg :\

Különben Robbo 20 millió fontért ment el, most elõször a nem hivatalos források 15 millió fontot írtak, de valahol írtak 12 millió fontot is. Nyertünk ezen, visszanyertük a "Defoe-pénzt" 😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

LasDen
az is sérült már kitudja mióta.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

visszatér majd Berbatov is xD xD ne aggódjatok😄 sõt Kanoute is itt szeretné befejezni állítólag loool érdekes csapat ez a Spurs is😊 Dos Santos pedig "kényszerbõl" maradt beszarás xD

GTheo
Szerintem rotációval megoldja Redknapp...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Rudee
Ha a jövõbe láttak volna, akkor lehet nem adják el Õket. Nem mellesleg akkor még más volt az edzõ is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Na ez az.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
csak így értelmetlen volt eladni.....

Rockynhooo
mert mi ez már... eladogatják õket aztán meg jajj gyertek már vissza me 14.ek vagyunk :|

Rudee
Euróba volt 24 millió.

Rudee
Miért? Fél év alatt visszaszerezték Keane-t meg mellé plusszba 1-2 millió eurót.

LasDen
sztem a Spursön röhög fél anglia.... 😄

Rockynhooo
Pavlyuchenko meg Bent akkor mehetnek a süllyesztõbe vagy mi ? :|

GTheo
Azt hiszem pár millióval drágábban, szóval rajta legalább kerestünk pár millió fontot 😄

gabber_saviola
azigen 😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
mennyi lett eladva a poolnak?? 😄

GTheo
Dos Santos marad, a Portsmouth vitte volna kölcsönbe, de nem felelt meg az orvosi vizsgálatokon 😮
Robbie Keane visszatért, 15 millió fontért 😊
Újra a régi Keane-Defoe csatársor 😊

660. hsz jubileum xD

GTheo
Mert hétvégén FA-kupa volt.
Egyébként 3-1 lett a meccs vége, bíztató 😊

Rockynhooo
most hogyhogy van meccs?

GTheo
Félidõben:
Tottenham - Stoke 3-0
Defoe, Lennon és Dawson a gólszerzõk 😊

GTheo
Leigazoltuk Cudicinit és visszaigazoltuk(?) Chimbondát is 😊

- moderalva -

Rudee
Campbell a MU-tól ment kölcsönbe, gondolom azé nem jáccott ill jácchatott.

Meglepõdtem mikor Lennon nevét még a cserék között sem véltem felfedezni. Még hogy hiányzott-e ? De még mennyire. Lennon a csapat motorja. Nem értem az edzõt miért állította fel a csapatot egy támadóval. A United ellen védekezõ focit játszani önygilkosság. És hol volt Campbell ??? Bevallom én Dos Santosban a Barcában játszott idõ alatt sem láttam nagy tehetséget. Bentley-t pedig végig hagyni kellett volna játszani.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Rockynhooo
Lennon hiányzott :| mind1 majd március 1.én találkozunk ujra 😊

BlueJersey
végre láthatom taarabt-ot játszani,most fgo bejönni elvileg😄

Hát szomorú a szívünk. Az elsõ gól talán nincs ha Huddlestone-on nem vált irányt a labda, és a második gól meg nincs ha Corluka az emberét fogja. Pavlyuchenko nagy gólt fejelt, elismerésem neki.

köszi Jersey 😊 és Campy mondhatni kifogtam az aranyhalat, ezt mondhatom a barátnõmre 😊
és hajrá Spurs !!!

Rockynhooo
5. percbe volt egy gyors Pavlyuchenko gol aztán 35.be jött egy Scholes és rögtön utána egy Berbatov :| na majd 2. félidõbe hátha. come on spurs

BlueJersey
HÁH😄 ez jó😊

én nektek drukk!

na de ritka ez😊 csodálom hogy nem a szerelem titkai c szappanoperát nézeti veled látod milyen jó kis családi program😊

Emberek ma nagy mérkõzésnek állunk elébe.
A barátnõmmel nézzük a meccset, pontosabban 3-an, mert a közös gyermekünk a párom hasából fogja hallgatni a kommentátort 😊 Tottenham szurkoló anyától és apától, csakis Tottenham szurkoló gyermek születhet 😊)))))

Rockynhooo
Ma 18:15tõl sportklubbon Manchester United - Tottenham Hotspur FA kupa mérkõzés.
akinek nincs sk-ja annak itt egy kis stream:
link

hatalmas meccs volt a Burnley elleni😊

LasDen
ez igaz, de én "elvártam" tõlük, hogy bejussanak mint címvédõ 😄

Rudee
Vagy arra, hogy a 92 indulóból 2 jutott döntõbe. Történetesen egyik a Spurs.

LasDen
amúgy meg mire lehet gusztulni? (gusztulni?? hmm....érdekes szó 😄)
hogy a csapat majd kiesik?! 😄 v hogy a Burnley 3-t rúgott?! 😄

Cabell
Na, ez tényleg mák volt, és ezt nem azért mondom, mert a végén voltak a gólok😊

Ettõl függetlenül örülök, azthiszem a Tottenham ellen finálét vívni azért mégiscsak méltóbb egy döntõhöz.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

gabber_saviola
Móni nem mond ilyet, Õ nem olyan. <#idiota>

oks akkor legyen az a formáció, hogy itt ebben a topikban, mi nem vagyunk gusztik, mi komoly Spurs fanok vagyunk.<#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rockynhooo
Monotol loptam ezt a dumát 😄 én ezt nem mondtam hogy azok vagyunk te írtad rám burkoltan szal te teregesd ki a szennyest 😄😄

gabber_saviola
<#idiota> szal, hogy a szavaiddal éljek, most akkor MI itt a topikban gusztik vagyunk? <#vigyor3>

Rockynhooo
ahha tehát burkoltan legusztizol , htx <#puszis>

gabber_saviola
Pont erre, talált 😊

szóval akkor leigazolTUK 😊

Rockynhooo
118' ❤️ - 1> R. Pavlyuchenko
120' ❤️ - 2> J. Defoe

áhéééééáááááá4!!!!44444 <#hawaii><#pias><#pias> istenem de kár h csak lájvszkoron tudtam követni 😞

Ligakupa döntõ:

Manchester United - Tottenham Hotspur
<#worship>

Rockynhooo
jóvan na! most nem lehet kicsit gusztulni ? 😄

LasDen
nem arra gondolt.....a T/3. személyre gondolt....hogy mi igazoltuk le és nem õk igazolták....ha jól gondolom 😄

Rockynhooo
na 3:0 a Burnleynek :| asszem most hosszabbítás jön.

Rockynhooo
átigazolások topikba láttam 😊

gabber_saviola
"leigazoltuk" <#idiota>

Rockynhooo
leigazoltuk Palaciost! este meg Burnley elleni visszavágó 😊