Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
2-1-es gyõzelem...term megin nem láttam....a szombat 4 órás meccsek nem kedveznek nekem...akkor sose vagyok itthon....na majd egysze..😄
Pavlyu meg gólt lõtt...jejeje..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
10 perc mulva meccs, fulham ellen idegenben. fulham eddig 7 meccsbõl 6 döntetlent játszott 😄 azért jó lenne megverni õket.
szerdan inter ellen bl meccs idegenben, ha ott leikszelnénk, ma akár ki is kaphatunk felõlem 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

fantastico 😊 csak így tovább !!!

2hét múlva remélem az inter ellen hozzuk a 3pontot. verhetõ az inter.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

LasDen
fasza...sajna mostanában nem igazán tudom megnézni a meccseket....😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
van der vaart duplájával behúztuk a meccset, 0-1rõl fordítva 2-1 lett a végeredmény. crouché volt mindkét assziszt. vdv nagyszerû igazolás volt, aprópénzért. korai ilyet kijelenteni, majd hosszútávon derül ki valójában hogy mi az igazság, de talán miénk volt a legjobb igazolás a nyári átigazolási idõszakban.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
döntetlent tippelek....bár talán a bl formát most áttudják menetemni....

miilann04
16:00 Tottenham - Aston Villa

ha most nem is mutatkozik, de az aston villa sztem hasonló erõt képvisel mint mi, bár egy fokkal jobban kezdték a szezont, májusra remélem ez megfordul majd. ma egy gyõzelemmel meg is elõzhetnénk õket. hazai pálya, itt az idõ hogy a csapat javítsa az elmult pár meccses 'botladozásait'. korábban vagy 10pontot vártam volna a wigan-wolves-wb-wh meccsekbõl, hát 4 lett..
de legalabb a blben eddig nagyon jól szerepel a csapat.

ledley king játéka kérdéses, a twente ellen egyébként végigbírta a 90 percet <#eljen>
sérültek: defoe, dawson, woodgate, o'hara.
technikai döntés miatt kimaradt: gallas, kaboul.

LasDen
karatés Crouch, keresztrefeszített Pavlyuchenko és õrült Vdv...😄
jó meccs lehetett 😄

miilann04
kaptunk pár tizit 😄 kettõt pavlyuchenko gólra is váltott, a meccs vége elõtt 5 perccel meg bale villant egyet, így 4-1 lett a vége. fontos, bár sztem kötelezõ 3 pont volt.

miilann04
szabadrúgás utáni kavarodásból a twente jött ki jól, 2-1

vdv piros.

miilann04
balere kaptunk tizit, pavlyuchenko értékesítette, 2-0

miilann04
vdv gól crouch gólpasszából, 1-0

miilann04
de nem ma.

LasDen
östö hözöin ö Twöntö öllön jötszönk....nyerni kell...😄

miilann04
sajnos megint nem tudtam nézni a meccset, volt közünk?

Hát mit mondjak ?

Sajnos a Spurs fiúk imádnak buktatni a 16oson belül.

1éve kb. a sunderland ellen idegenben 3 tizenegyest csináltak. Gomes 3ból 2 fogott 😊 de kikaptunk. Bent lõtte mindet,és a piszok, volt Tottenham-es örült a gólnak, azóta utálom.

szóval most már a bl és a bajnokira összpontosítás !!!!!!!!!!!!!!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Tyler1
Spurs megnyerte az ellenfélnek. de ez csak liga kupa, majd bajnokságban aláznak megint 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

vmvr
<#integet2><#integet2>

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

LasDen
ögy...mögérött a möggy...😄

miilann04
az arsenal kicsit komolyabban veszi ezt a meccset, már a kezdõkbõl kiindulva is. félidõ 0-1. hajrá hajrá.

LasDen
megkapják mint tavaly 😄

miilann04
ha valaki elfelejtette volna, ma este spurs-arsenal, wenger nélkül, eltiltás miatt nem ülhet le az ágyúsok kispadjára. egyébként szerintem ez a legjobb alkalom arra hogy elkapjuk õket, nincs edzõ a kispadon, a sunderland ellen a 95.percben nyelték be az egyenlítõ gólt, így buktak 2 pontot, mi 0-1rõl tudtunk fordítani 3-1re, sztem meglehet ma a gyõzelem. persze kérdés h milyen kezdõk futnak majd ki a pályára.

Fabio Capello
LasDen
nem voltam itthon....de akkor örülök hogy gyõtttünk 😄 ha sikeresen mûködik a rotálás, akkor én nem látok benne problémát...😄

miilann04
na nem ír senki? levertük a wolvest 3-1re, nagyon megérdemelt gyõzelem volt, kicsit olyan érzésem volt mint a real-ajaxon, 25kapuralövése volt a spursnek, de csak az utolsó percekben jött össze a gólszerzés. baromi beteg vagyok meg minden szal a második félidõ elejét kicsit át is aludtam, de amit láttam a meccsbõl végig domináltunk, a wolves egyetlen kapu találó lövésébõl gólt szerzett, ráadásul szerencsétlen módon pont a szünet elõtti utolsó percben, így 1 vagy 2 gólos hazai vezetés helyett 1 gólos vendég vezetéssel kellett levonulnunk, örülök hogy tényleg ilyen könnyedén tudtunk fordítani.

amugy kissé túlzásnak tartom már ezt az erõs rotálást, 8 meccsünk volt eddig és nem volt olyan h két ugyanolyan kezdõvel álltunk volna fel. persze annak örülök ha mély a pad és minõségi cserék vannak, de szerintem elõször meg kéne találni egy jó kezdõ felállást és annak a 11nek legalabb egy 3-4 meccset kezdenie sorozatban, nagyon sokat számítana ha lenne egy jól összeszokott alapja a csapatnak. persze sérülések/eltiltások ebbe beleszólhatnak.

hedonist
ajjaj, ma bejönnek a tippjeim:S Marintól bizony félni kell.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
jól állunk...

hedonist
namondomén😄 elsõ Pasanen öngól, de Crouch belõtte volna, ha nem teszi a wrder védõje, Bale gólpassz, második VdV óriási beadása Crouch égi fejes.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

WuFraZselic
már 2

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

miilann04
megvan a vezetés <#hawaii>

LasDen
Hajrá hajrá...

hedonist
Werder - Tottenham ma:

Werder Bremen

01 Wiese
03 Pasanen
08 Fritz
15 Prodl
16 Silvestre
10 Marin
22 Frings
44 Bargfrede
05 Wesley
07 Arnautovic
23 Almeida

Substitutes

21 Sebastien Mielitz,
02 Boenisch,
06 Borowski,
17 Huseinovic,
20 Jensen,
14 Hunt,
19 Wagner

Tottenham

23 Cudicini
03 Bale
04 Kaboul
22 Corluka
26 King
32 Assou-Ekotto
06 Huddlestone
07 Lennon
08 Jenas
11 Van der Vaart
15 Crouch

Substitutes

37 Pletikosa,
13 Gallas,
19 Bassong,
12 Palacios,
21 Kranjcar,
09 Pavlyuchenko,
10 Keane

Azt hiszem Marintól kell tartania a Spursnek ma, amúgy komoly esélye lehet az idegenbeli 3 pontra a csapatnak. videlmük gyenge lesz, Mertesacker megsérült és az PL csapatok által jól ismert Silvestre helyettesíti majd, akirõl tudjuk milyen játékos😊

hedonist
örülni kellett az 1 pontnak.. majdnem gólt lõttek a végén

miilann04
a wba elleni meccsbõl 1 percet se láttam, hogy játszott a csapat/mennyire volt 'igazságos' az iksz?

hedonist

hedonist
VdV faszán játszott!

LasDen
1-1 lett a WBA elleni meccs....Modric gurította a gólt...de meg is sérült ha jól tudom....faszán nyomja a gyerek....

Tyler1
Defoe dobott egy mesterhármast a válogatottban 😄

miilann04
Squad numbers for new signings confirmed - Van der Vaart, 11; Gallas, 13; Sandro, 30; Pletikosa, 37.

behívott játékosok eb selejtezõkre:
anglia: michael dawson, jermain defoe + peter crouch, de hátsérülés miatt kikerült a keretbõl. ellenfél: bulgária és svájc.

wales: garath bale. ellenfél: montenegró.

horvátország: corluka, kranjcar, modric, pletikosa. ellenfél: lettország és görögország.

hollandia: van der vaart. ellenfél: san marino és finnország.

írország: keane. ellenfél: örményország és andorra.

oroszország: pavlyuchenko. ellenfél: andorra és szlovákia.

skócia: hutton. ellenfél: litvánia és liechtenstein.

behívott játékosok ank selejtezõkre:
kamerun: bassong, assou-ekkotto. ellenfél: mauritius.

behívott játékosok barátságos meccsekre:
mexikó: dos santos. ellenfél: ecuador és kolumbia.

behívott játékosok u21es eb selejtezõkre:
anglia u21: walker, rose. ellenfél: portugália és litvánia.

LasDen
egyik szemem sír, a másik nevet...örülök, hogyha már otthagyta a realt, akkor jó, hogy ide jött 😄

hedonist
Kiderült, lecsúsztak a 6 órás zárás elõtti papírok elintézésével, most a PL-hez fordulnak, h vegyen figyelembe pár technikai nehézséget, ami akadályozta ezt, és engedélyezze a transfert.

hedonist
Elvileg az FA még mindig nem döntött, most beszélnek mindkét féllel.

gabber_saviola
tuttómerkátón ufficsálé

" 01.09 08:04 - UFFICIALE: Tottenham, preso Van Der Vaart"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

green6k
Sajnos már most jobb a keretetek mint az övék úgyhogy szerintem oda vissza,még a bajnokságban is<#szomoru1>

sneijder is csak azért próbálkozik focizgatni milánóban, mert nincsenek olyan jó partyhelyek mint Madridban és még a végén unatkozna 😊

Tyler1
Guy Ritchie filmben szerepelhetne 😄

LasDen

hedonist
lement az ára a szoros határidõ miatt, ha az üzlet megköttetik akkor az 8m font lesz. 😊

Darthmushroom
máshol 9-10m beszélnek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC