2192
-
vili 27 #1337 na mi van ? hol vagytok ?????
egy ilyen meccs után sehol senki ???
pedig lehetne miről beszélni.
-
#1336 ma nem ártana nyerni a meccset, úgy nekünk is könnyebb lenne a következő pár hét :D -
#1335 tyűűű 3:3 lett?
első helyen ment tovább a csapat, gratz -
#1334 hát szerintem benitezzel már nem kell számolni napok kérdése és kirúgják -
#1333 én a 2. helyben bíztam....éreztem, hogy Mou távozása után nem lesz olyan erős az inter....bár nem ekkora leeresztést vártam tőlük, de Benítez má csak ilyen....:D -
#1332 én a továbbjutásra se raktam volna az elején :D -
#1331 hmm...megvan az első hely...nem gondoltam volna...:D -
#1330 beszarás...:D -
#1329 kiszakadt a gólzsák :D de min1, amíg ég az inter :D -
#1328 valenciat figyelem ezek meg gólt lőnek...:D szép...:D -
#1327 milyen védekezés volt má ez Corlukatól???? -
#1326 na...lennon szépen összehozta....montam én :D -
#1325 na egyelőre jól állunk eredmény ügyileg, bár a játékunk hagy némi kívánnivalót maga után, nem vagyunk vmi labdabiztosak, hátul meg néha nagy a kavarodás. bale kevés labdát kapott az első félórában, és akkor se nagyon tudott mit kezdeni vele, de a félidő végére már belendült ő is, remélem így folytatja a második félidőben is, akkor egy gólpassz és/vagy gól garantált. palacios jól nyomja amugy, lennon becserélése jót tett a játéknak, még crouchot fel és gyerünk :D -
#1324 Na vezet a Werder az Inter ellen :D -
#1323 akkor ő akaszt....:D
kötépen nem állnak a helyzet magaslatán.... -
#1322 egyelőre itt a lennonod tessék :D
védelem kissé szét van esve :\ -
#1321 azé nem bánnám ha pavlyu és defoe rakna 1-2-t...:D -
#1320 jah.. köcsög..
pavlyuchenko micsel :D szép lövés
amíg a werder tartja magát jó az iksz -
#1319 köszi :D -
#1318 ja hogy az is kell...nem esett le...:D 6816
faszom 11-es....majdnem megvolt 2x-ra.... -
#1317 addresst adsz?:) -
#1316 stream...én sopcast.... -
#1315 Hol nézitek? -
#1314 nevettem, de azért sajnálom kicsit :-c -
#1313 mi gól volt má bazzeg...:DDD tisztára mint a horvát-angolon...:D -
#1312 beáldozta lennont a 2 csatárér??? pedig most formába van, nem kéne.... -
#1311 20:45 Twente - Tottenham
kb. egy óra múlva meccs, kell az a csoportelsőség
kezdő: Gomes; Corluka, Gallas, Bassong, Assou-Ekotto; Kranjcar, Palacios, Jenas, Bale; Defoe, Pavlyuchenko.
corluka visszatér
pad: Cudicini, Dawson, Hutton, Giovani, Lennon, Crouch, Keane. -
#1310 Tottenham: a Spurs világbajnok spanyol csatárral erősítene a télen
Az AS értesülései szerint a Tottenham labdarúgócsapata a télen szeretné megerősíteni támadósorát, a londoniak első számú kiszemeltje pedig nem más, mint Fernando Llorente.
A spanyol lap úgy tudja, hogy a Spurs első lépésként 18 millió eurós ajánlattal próbálkozik, ám ez valószínűleg nem lesz elég, mivel az Athletic Bilbao világbajnok csatárának kivásárlási ára ennek az összegnek a duplája.
A hírek szerint a Tottenhamet irányító Harry Redknapp nincs megelégedve támadói eredményességével, így elképzelhető, hogy Robbie Keane és Roman Pavljucsenko is hamarosan új klub után nézhet.
A 25 éves Llorente a Primera División most futó szezonjában eddig kilencszer vette be az ellenfelek kapuját, ezzel Cristiano Ronaldo és Lionel Messi mögött a spanyol élvonal góllövőlistájának harmadik helyén áll.
(@nso)
ez a 18 millió eléggé esélytelen, nyáron 30+t kértek érte, plusz lehet hogy a real is beszáll a licitbe, ami végképp feltolja az árát. bár ha a madrid lecsap valaki másra akkor még lejjebb csúszhat az ár, mondjuk nekem egyáltalán nem hiányzik ő ide.. (ahogy a madridba se :P) -
#1309 nem nagyon van mit írni.. a meccset is csak féligmeddig láttam mert streamekkel bajlódtam, meg itthoniak is zavartak, hamar meg volt a vezetés, amire kicsit rá is ültünk, egyre több teret hagytunk a birminghamnek, nem volt szerencsénk, 10 perccel a vége előtt be nyeltünk egy gólt. meg még 1-0nál nem adtak meg egy tizit defoera, ennyi kb.
annak örülök h bassong góllal tért vissza a sérült kaboul helyén. -
#1308 ajánlom is mer' ha nem... :D -
#1307 eléggé fosba van a chelsea úgyhogy megkéne fogni őket...addigra már talán rafa is lesz...:D -
#1306 hát remélem 1 hét múlva nem pöcsölnek a pályán, hanem nyernek a Chelsea ellen :D -
#1305 jah....nem tudom elhinni....:D pool, arsenal, werder.....fasza játékkal behúzva azt egy birmingham ellen meg nem megy...nem értem én ezt :D -
#1304 na mivan? x-el a csapat aztán, kihal a topik?:D -
#1303 UEFA Team of The Year
bale jelölve, szavazzatok szorgosan mondjuk sztem nem kérdés hogy bekerül -
#1302 Rafa a holnapi és a twente elleni meccset biztos kihagyja....viszont a Chelsea ellen már játszhat....
Kaboul a Chelsea meccset is kihagyja....viszont Dawson nem sokára felépül..... -
#1301 köszi mono vagy aki betette...:D
szombaton a birmingham ellen játszunk....őket is le kell gyűrni...:D -
#1300 fasza -
#1299 szuper, mert nekem nem volt ötletem :D -
#1298 zsíros...:D