Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
én kedvelem mint játékost, ezért szeretném, h elmenjen madridból, mivel ott nem számolnak vele, mondhat mourinho bármit, ez így van. inkább igazoljon el, ahol stabil kezdõ, mert simán sneijder szintû játékos ha kap elég lehetõséget és formába tud lendülni.
mindemellett nem örülnék ha a spursbe jönne, így is eléggé telítette a középpályánk szvsz :\

25millió fontot kissé túlzásnak érzem, biztos h nem kerül annyiba.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
dilemma...😄 örülnék ha maradna a madridban....de annak is örülnék ha ide jönne 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hedonist
Rafael van der Vaart közel a Spurshöz! ez nagy fogás lenne!!! állítólag Harry felhívta Josét, h eladják-e, csak a játékoson múlik a megvétele, 25 m font körül lesz, ha lesz. link

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

LasDen
mély a keret, úgyhogy bírnia kell...King remélem játszik majd a werder-arsenal-twente meccseken....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
szept 20ról átrakták az arsenal elleni meccset szept 21re.
kíváncsi leszek hogy bírja a csapat így 3-4naponta a meccseket, kemény lesz.

szept 11 west brom (i)
szept 14 werder (i)
szept 18 wolves (h)
szept 21 arsenal (h)
szept 25 west ham (i)
szept 29 twente (h)

Tyler1
akár meg is lehet, nem hiszem, h a teljes nagy csapattal állna ki az Arsenal a CC-ben.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04
sorsoltak a liga kupában. na kit kaptunk? hát persze hogy az arsenalt 😄
szept. 20., white hart lane.
örülök neki, hogy már a szezon ilyen korai szakaszán jól elkalapálhatjuk az ágyúsokat <#hawaii>

nemsoká vége az átigazolási idõszaknak, jó lenne vmi kis meglepetés igazolás az utolsó pillanatban.

LasDen
lehet gyün Huntelaar €13.5milláér...meg Keane talán elmegy vagy mi a szösz...

und Dawsont, Petet és Defoet meg az oroszlánosokhoz behítták...

miilann04
igen ez a legnagyobb baj, ilyen kiscsapatok ellen gyakran benne van egy szopó, jobb esetben csak egy x. emlékszem tavaly hazai pályán 0-0áztunk a hull-al, rendesen felbaszott az is.

hedonist
Ú, hát ezt nem értem sosem a Spursben, néha olyan nagyot alkotnak, amit bármelyik csapat megirigyelhetne, néha meg egy Wigan megveri otthon, amirõl tudjuk,h most hullámvölgyben vannak.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
hát ez így ehh <#szomoru1>

Én nem látom a meccset csak a rész eredményt. Ég a pofám a szégyentõl 0:1
semmirekellõ banda

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

miilann04
szép lassan lehalt nálam minden stream..
a yboys ellen bale nagyon jól megtalálta crouchot a szögeletkbõl/szabadrúgásokból, ez ma nem jött össze, ennek ellenére crouchot fent hagytam volna..

LasDen
itt jó ha 1 gól lesz nem 9....

miilann04
hát ez eddig lófütty.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
Corlukán kívül nincs változás a szerdaihoz képest....GO Spurs 😄

miilann04
szombaton spurs-wigan
elõzõ szezonban 1-0ás félidõ után 9-1re nyertük ezt a meccset 😛

egy kis emlékeztetõ/kedvcsináló.

tavaly crouch szakította ki a gólzsákot, remélem idén is beköszön. további gólszerzõk: defoe(5), lennon, bentley, krancjar. közülük csak bentley nem lehet a pályán szombaton, sérülés miatt, jó hír, hogy elvileg hétfõtõl már újra edzésbe áll.

modric és gomes is kihagyja a holnapi meccset.

hedonist
ugyanarról az Interrõl beszélünk, aki 3-1 re megverte pár hónapja a Barcát és megállíthatatlan BL gyõztes volt? hát koránt sem állítanám,h "simán verhetõ"...

miilann04
kösz 😊

gallas vasárnap írt alá. ha a személyétõl eltekintünk nagyon jó igazolás. fõleg hogy ingyen jött. woodgatet hamarosan megmûtik, lehet, h a karrierjének is vége.. szerintem jól jött gallas a védelem megerõsítésére. 10 éve játszik középhátvédet a plben, nem kis rutinja van. plusz nagy bl tapasztalattal is rendelkezik. jó lesz õ.

itt van a bl menetrendünk:

September 14 - Werder Bremen v Spurs
September 29 - Spurs v FC Twente
October 20 - Inter Milan v Spurs
November 2 - Spurs v Inter Milan
November 24 - Spurs v Werder Bremen
December 7 - FC Twente v Spurs

ha jó formában vagyunk és jó meccseket hozunk valóban meglehet az elsõ hely. otthon 1 meccsen szerintem bárkit verhetünk, az intert is. milánóban már kevésbé, ott egy Dnek is nagyon örülnék, azért mégiscsak a címvédõrõl van szó, hiába veszítették el a legjobbjukat a nyáron.
a twente papíron kisebb csapat úgyhogy odavissza is meglehet a 3pont. a werdert hazai pályán ütjük, idegenbe pedig meglephetjük õket.

gallas mikor került a csapathoz? nem örülök neki, mert nem igazán csípem.

csodálkozom rajtatok !

milyen második hely ? nem lehet a spurs csoport elsõ ? miért ne lehetne.
persze örülni fogok én a második helynek is, de az intert simán verni lehet ha összhangban a csapat. na a lényeg hogy jussunk tovább !!!!!

hajrá spurs !!!

Öregem szépen belõtted a csoportunkat 😊 ügyes

Murder3
Werder attól függ mien formába lesz a meccsek elõtt.
Sajna évrõl-évre gyengülnek
Diego,után özil is elment.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Rockynhooo
szerintem igen nehéz csoport... de bízom a második helyben.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hedonist
szép😄

amúgy ez elég jó csoport, van esély a 2.ik helyre.

miilann04
így mixelek, de sose nyerek 😄

WuFraZselic
így lottózz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
fasza lesz 😄

miilann04
na csak a twente hiányzik a telimhez 😄

miilann04
jahogy azt nem is kaphattuk -.-"

WuFraZselic
uhh, akartam mondani hogy jöttök hozzánk 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

LasDen
inter-werder....hááát...meglehet...

miilann04
lyon-benfica csoportot kéne most megcsípni.

LasDen
nem mondtam hogy rossz volt...csak a svájciak ennyit tuttak csinálni....elküldött valakit a boltba a másik meg elé állt mer úgyis lepattan....

miilann04
megkaptuk rá a szabadokat, és általában jó pozícióból is szal..
meg osztotta a kötényeket is ahogy kell.

hedonist
Nagyon jó ez a két winger, nem nagyon van gond a középpályán, ha van Modric is, és amúgy én mindig is Crouch párti voltam, akárhol játszott szimpatikus volt, nagyon gólérzékeny, ha megadják neki a lehetõséget, csak bizalom kell neki. meg kb egy 50-es cipõ😄DD

LasDen
lennon csak úgy pattogott le a svájci védõkrõl...😄 folyton beáltak elé a cselei után....

miilann04
hát figyelj, adott 3 gólpasszt és róla kaptuk a tizit, úgyhogy minden gólban benne volt 😄
nem igazan adhattak szerintem neki ennél alacsonyabbat, mert egyértelmû hogy nagyon hasznos volt. az egész meccset nézve viszont lennon szerintem jobban játszott nála, bár sokkal inkább a jobb oldalon mentek a spurs támadásai, fõleg miután az egyik svájci beszedett egy sárgát lennonról (nem egyszer faltolták..)
szóval szerintem bale magához képest nem játszott jól, de kevesebbet is volt nála a labda a megszokottnál.

Nagyon örülök hogy gyõzni tudtunk.

Az elsõ gólt még az 1éves kisfiam is látta. Igazi spurs szurkoló már a születése óta. Bevallom egy kicsit befolyásoltam 😊

Csak így tovább fiúk !!!!

hedonist
Fasza! Bale megint ekkora császár volt,h 8.5 re értékelték?

Darthmushroom
szerintem:
1.bayern 2.real 3.spurs 4. cruj

és csoport végén a spurs az egyik nagyot kiüti a továbbjutástól mivel a spurs lesz a 2. csoportba.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

miilann04
örülök a könnyed és meggyõzõ továbbjutásnak, fõleg az odavágó után. nem értem miért nem lehetett hasonló produkciót nyújtani svájcban is. vajon tényleg ennyit számított az ottani astroturf? mert mondjuk akkor nem igazan kéne azon játszani sehol se.. na min1
crouch a legnagyobb király, mondjuk lõhetett volna még vagy kettõt 😛 lennonnak is nagy meccs volt.

következõ 4 bajnoki ellenfél: wigan, west brom, wolves, west ham
hát én legkevesebb egy 10, de inkább 12 pontot várnék 😊 aztán meglátjuk mennyi jön össze belõle.

limperatore
inter realt kapja 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
Tottenham
1 Gomes
Goalkeeper
5.5
26 Ledley King
Defender
7.0
20 Michael Dawson
Defender
6.0
3 Gareth Bale
Defender
8.5
6 Tom Huddlestone
Midfielder
7.0
22 Vedran Corluka
Midfielder
6.0
32 Benoit Assou-Ekotto
Midfielder
5.5
7 Aaron Lennon
Midfielder
6.0
12 Wilson Palacios
Midfielder
6.0
15 Peter Crouch
Striker
8.0
18 Jermain Defoe
Striker
6.5
Substitutes
23 Carlo Cudicini
Goalkeeper
6.03
-9 Roman Pavlyuchenko
Striker
5.5

miilann04
tipp: inter,werder,spurs,twente

LasDen
ide meg lyon, werder, rubin...

miilann04
berakom ide is akkor a kalapokat:

kalapok:
1.kalap
inter
barca
manchester u
chelsea
arsenal
bayern
milan
lyon

2.kalap
werder
real madrid
roma
shaktar
benfica
valencia
marseille
panathinaikos

3.kalap
tottenham
rangers
ajax
schalke04
basel
braga
koppenhága
spartak moszkva

4.kalap
hapoel tel aviv
twente
rubin kazan
auxerre
cfr cluj
partizan
zilina
bursaspor

jöhetnek a protippek.

Darthmushroom
hmm akkor lehet pont tom nézni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
BL sorsolás: csütörtök 18:00 (Eurosport, Digisport)
EL sorsolás: péntek 13:00 (Eurosport, Digisport)