Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GOOOOooOOoooOOoOL!!!!!!!

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

LasDen
woody a szélen??? az érdekes lesz.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
ez így akár 0-0 is lehet...Crouch csak szenved ott elöl....viszont Palacios meg nagyon oda teszi magát...vagy Sandroval jól elosztják a feladatokat.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Cabell
Bale-el amúgy mi a helyzet? Visszavágón már játszhat?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Eddig faszák vagytok, csak nemkéne beleszaladni valami közepesen lassú Milan kontrába.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

miilann04
pienaar helyett igazán kezdhetett volna kranjcar.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

GO TOTTENHAM!LEFOGJÁK HOZNI A SRÁCOK EGY "MILÁN" ELLEN:D

Intel C2D E8400 | Gigabyte EP-45 DS3R | Sapphire HD4850(dual slot fansink)512MB | 2*1 GB Kingston HyperX DDR2(1066) | Gigabyte SuperB(460W) | Gigabyte GZ X1 | Samsung SyncMaster 943N | WinXP Pro

Tyler1
nyergyetek ámma :P

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

miilann04
protipp: 2-2

Darthmushroom
hát most bizonyítja h csereként néha azért érdemelne helyet.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

miilann04
valóban sérült is volt, de ha mindenki egészséges a csapatban, akkor van nála jobb, ezért nem kap annyi lehetõséget.
ma szerintem tuti kezdõ lesz.

Darthmushroom
kíváncsi vagyok ma kap e lehetõséget kranjcar, tudom h sokat volt sérült idén de akkor is nagyon kevés lehetõséget kapott a képességeihez képest.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Remélem mindenki a csapattal lesz ma lélekben. Én haverokkal nézem majd a meccset, nem lesz internet elérhetõség, szóval nem tudok itt lenni.
Gólokat kell lõni !!!!!!!!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

miilann04
jah, és az egyik legfontosabb lemaradt, a tv2 adja a meccsünket. :)
holnap 20:45.

jó a milan most gyerekek. nézegettem a játékukat mostanság, és sajnos eléggé érzik egymást.
ahogy miilann04 barátunk írja, a sorsoláskor nekem is sima továbbjutásnak tûnt, de most már kicsit izgulok.
a fogadóirodákban 4,2 -vel fizetnek ha gyõz a spurs. 10eurót rááldozok :)
gyerünk fiúk !!!!!

Rockynhooo
ennyi sérülttel nem lesz egyszerû. Otthon simán lehet õket alázni a lényeg hogy nem szabad hogy eldõljön a meccs Milánóban.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
szezon elején sokkal gyengébbek voltak.

limperatore
feljavultak? :D 8 meccs 4 döntetlen
ez a jó forma? :D ezek közül volt egy lecce akit 4:0-ra vertek elsõ meccsen meg egy gyenge genoa

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

miilann04
kedden jön a bl meccs. sajnos nem állunk valami jól sérültek terén. gareth bale biztosan nem játszik. :(
további biztos hiányzók: king, kaboul, huddlestone.
kérdéses: van der vaart, modric.
nem valami fényes. szerencsére kranjcarnak most nagyon jól megy, remélem megint betalál. lennon kell a kezdõbe, a legfontosabb, hogy gyors, de egyébként is jó formában van. továbbá a tegnapi kezdõhöz képest remélem pavlyuchenko helyett crouch kezd.
idegenbe lesz az odavágó, egy 2-3 gólos döntetlennel kiegyeznék, de ha nyerünk akkor se sértõdök meg. :)
sorsoláskor még nem bántam hogy a milant kaptuk, viszonylag könnyû továbbjutásnak tûnt, viszont azóta feljavult a játékuk és jó formába vannak. a bajnokságba 8 meccse veretlenek, fõleg ibra, robinho, cassano hármasnak megy jól, bár ha jól tudom cassano nem játszhat a bl-ben (ha igaz, van bommel és emmanuelson se). pato is elégg veszélyes, ha egészséges. szal gólerõsek, nekünk meg nem vmi acélos a védelmünk, bár annyira talán az övék se, ezért sztem reális is lehet egy többgólos x. bár az utóbbi két meccset hátrányból húztuk be, nem nekünk kéne az elsõ gólt kapni.

visszavágó március 9-én, hazai pályán, sima win. 8)

k.... jók vagyunk !!!!!!! :)))))))

miilann04
hátrányból fordítottunk a sunderland otthonában, megint kranjcar volt a nyerõember, és megintcsak nem is góllal, nice job <#eljen>

Sunderland 1 - 2 Tottenham
g.: gyan ill. dawson, kranjcar

LasDen
woody....

hedonist
az igen, fõleg, ha tartják a 2012-es tervet:o

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Rockynhooo
olimpija

talán egy spurs korcsolyapálya ? :)

LasDen
látványterv kitaláljátok mire....:D

nagyon nehezen lett meg a 3 pont :)

hedonist
remélem idén is beszalad a Spurs a 4ik helyre, bár egy jó csatár tényleg kellett volna,h ütõképes legyen a BL-ben is a csapat.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

örülök az eredménynek, és hogy a city pontokat vesztett. a negyedik helyért fõképpen a cityvel van esélyünk, mert a chelsea szerintem most nagyon megindul.
az összefoglalót most néztem. hát összeüthetjük a bokánkat, sok blackburn helyzet maradt ki. gomes hatalmasakat fogott.

miilann04
eddig. (de igazából 0-1.)

LasDen
eddig 1-0

ne is mond!
az elején hutton bénázott, kaptun egy 11est. 3perccel késõbb dawson egy picit húzott a mezen, 11es és piros lap. vagy vak vagyok, de én semmi okot nem láttam hogy egyáltalán lapot kapjon, nem hogy pirosat. ez aztán megpecsételte a meccset, kaptunk még kettõt. röviden ennyi. kezdek kicsit aggódni a milan elleni meccs miatt. ha így fogunk bénázni, nem lesz jó vége.
idén valami hátizsákos akció ? mentek valamerre ?

Rockynhooo
az a sapkás de azóta már 6 milis hajam van :D

On:
mi volt a mai meccsen hogy lehetett így kikapni ?:|

LasDen
bukó lesz a dolog úgy érzem....

fõleg dawson kiállítása jogtalan volt szerintem ,de a 11es is.

miilann04
nem áll valami jól a szénánk.

2:0 5percen belül ! dawson kiállítva

11es megint

1:0 vesztünk. huttont valagba rúgnám, buta hiba.

11est kaptunk. jogosan. bakker :(

ááá. tuti hogy a kócos hosszú hajú :))) kék sültös sapkás :)))

azt hiszem sok mindenben hasonlítunk. na majd elolvasom a sztorit.

spanyol európa szíve számomra, 5hónapot voltam kint össze-vissza :)az ottani élet, emberek, az én világom.

csá!

szigorúan elolvasom majd a sztorikat :) látom rokon lélek :)
hát nekem már van egy közel másfél éves fiam. már õ jelent mindent, de hiányoznak a régi kalandok. még akadnak így is, de fiatalon más volt, idén 30leszek. megy az idõ.

az elõbb kezdõdött a fulham-spurs fa kupa!
hát akkor gyerünk fiúk !!!

melyik vagy te a fotókon ?

hedonist
nemrossz:) ismerõs sztorik

Rockynhooo
off:
nézd meg az aláírásomban lévõ hivatkozást.

ON :)

ha ennyit dolgozol, akkor tessék spórolni egy kicsit a londoni kirándulásra :)
komolyan nagy buli volna úgy elmenni hogy mondjuk csak a pesti reptéren ismernénk meg egymást :)
mindig is kalandos utakat vállaltam be eddig. voltam hátizsákkal olaszba, spanyolba, thaiföldön. nem utazási irodán keresztül, csak egy repjegy.

Rockynhooo
meló meló hátán illetve nyelvvizsgára készülök így alig jut idõ meccsekre , csak nso meg livescore. kb 3 hetente látok egy meccset de az is jobb mint a semmi. de majd májustól bele lendülök újra :) Az tuti hogy a Milan elleni meccset nézni fogom azt megoldom valahogy.

Szállásról még annyit hogy 1-2 estét ellehet csövelni potom pénzekért lerobbant youth hostelekben is.

rockynhooo te jól eltûntél a spurs részlegrõl :) 1hónapja nem írtál. Mi a szitu testvér ?

a szállás sem veszélyes londonban, mellesleg sok jó barátom kint van.
LasDen 100e forintocskára gondolsz ? annyi pénzbõl 10-en elmegyünk :)

LasDen
kimegyünk megnézzük a meccset és haza??? na ne má...azé ez így lófasz...
a jegy meg 30fonttól kezdõdik....

Rockynhooo
van hogy a repjegy megoldható oda-vissza 18ból. szállás nem kell :D tesco pia , jegy nem tudom mennyi.

LasDen
akkor is 100 fölött lenne egy hétvége...és nekem nincs annyi pézem....