2192
-
#1697 ez még csak pletyka úgy tudom.. főleg h adebayor aug. 31 késő estig josé hívására vár :D
amugy ha jó formában van, és úgy játszik ahogy tud, akkor ok, mondjuk nem gondolom h pl defoenál annyival jobb lenne, csak defoe is tavaly végig szarakodott..
meg faragni kéne már a támadószekción, főleg ha tényleg igaz adebayor érkezése. -
#1696 gyün 'á de bajor' kölcsönbe a citytől.... -
vili 27 #1695 Jól jártam volna. Repülhettem volna a nagy semmibe. Se meccs, és a végén meg lehet jól meg is csapkodtak volna az angol huligánok, amilyen helyzet van :)))) -
vili 27 #1694 Köszi a jelzést. Már készültem hogy szombaton nézem digiről.
Megfordult a fejemben hogy repüljek londonba erre a meccsre 30. szülinapom alkalmából (aug. 27.) nyitó meccsre gondoltam. De még az Everton ellen is 100 font a legolcsóbb jegy. Repjegy még egy 200euro. Szállás stb. Sok pénz. -
#1693 Premier League: elmarad a Tottenham-Everton mérkőzés
na brávó. -
vili 27 #1692 Ott lettünk volna ? :)
Nézegettem hogy a spurs hazai mérkőzéseire mibe kerül a jegy. Aug.27.-én leszek 30éves, gondoltam meglepem magamat. Everton kezdés, majd City, Pool, Arsenal hazai mérkőzések. Az Everton volt a legolcsóbb, ott is a b kategóriás helyért 120-130 evrit kérnek. Bakker azért ez durva. Haza Barca bl meccsért negyeddöntő, fizetett a haver 140 evrit.
Mi a francért ilyen drága ? -
#1691 Jött volna FEhérvárra a Spurs :DDDDD -
vili 27 #1690 Itt tovább kell jutni !!! -
#1689 EURÓPA-LIGA, RÁJÁTSZÁS A CSOPORTKÖRBE JUTÁSÉRT
Hearts (skót)–Tottenham Hotspur (angol)
Az első mérkőzéseket augusztus 18-án játsszák, a visszavágókra augusztus 25-én kerül sor. -
vili 27 #1688 hát robben jó lenne. suarezt kellett volna elkapni a pool elől, de erről már rég lekéstünk. -
#1687 én lavezzit is olvastam.... -
#1686 semmi hivatalos.
a hírek szerint vucinichez vagyunk a legközelebb(15m €), meg pletyka szinten felmerült robben neve is, de annak az esélye közel 0%. -
vili 27 #1685 valami új igazolás ??? -
vili 27 #1684 Én meg azt mondom ha Modric annyira menni akar, akkor legyen úgy. Kár itt tartani, mert így nem szívből játszana. Drogba jól jönne a csapatnak, bár messze nem a kedvencem. -
#1683 Félidő Orlando 1 - 1 Tottenham
vdvnek volt egy szép szabadrúgás gólja, aztán kaptunk egy nagy gólt, bár amit friedel leművelt, annyi erővel nyugodtan gomes is állhatott volna ott..
kezdő:
Friedel - Naughton,Kaboul,Khumalo,Rose - Bentley,Modric,Palacios,Bale - Van der Vaart - Defoe.
a védelem gyenge és bizonytalan, bár csak cserék vannak most a pályán, viszont sajnos a támadószekció sem brillírozik.
előző felkészülési meccset buktuk egyébként.
16 July 2011 Kaizer Chiefs 1 - 0 Tottenham
(kezdő: Cudicini - Hutton,Bassong,Dawson,Assou-Ekotto - Bentley, Huddlestone, Jenas, Kranjcar - Keane,Defoe).
sandro megsérült a copa american, 3 hónapot kell kihagynia.
leigazoltuk a következő drogbát, souleymane coulibalyt, 16 éves elefántcsontparti játékos, az u17es vb-n 4 meccsen 9 gólt lőtt.
és lehet hogy nálunk köt ki az igazi drogbát is, legalabbis napvilágot láttak olyan pletykák, miszerint 15 millió fontot és drogba játékjogát ajánlja a chelsea modricért. -
vili 27 #1682 Megfeledkezett mindenki a fórumról mert a bajnokság véget ért ??? Hol vagytok ??? :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yKwpoXRTYM0
Végig libabőrös voltam. -
vili 27 #1681 Hát bakker !Én ezzel az AURASMA írással nem vagyok kibékülve. Hát igen a tavalyi hazai mezt nem lehetett volna felülmúlni. Nagyon betalálták. 1hónapja kutattam a tavalyi mezt L méretben angol oldalakon, sehol nem tudtam hozzájutni. Erre a hazaira viszont tuti hogy nem invesztálok. -
#1680 tökmindegy milyen a 3. mez....max 4x ha lesz használva szerintem...:D -
#1679 fekete sztem is fasza. de a lilával akadnak gondok. -
#1678 hát a 10/11es hazai mez valami botrányos jó volt, akartam és vételezni belőle, de sajnos végül nem úgy alakult..
ez az új hazai igazból annyira semmilyen h se nem rossz, se nem jó. a fekete szerintem is fasza, a lilát meg csak nem értem. :D
kapus mezek viszont mind faszák. -
#1677 nem is annyira gáz...a fekete nekem tetszik.... -
#1676 Hát igen, a tavalyit könnyű volt alulmúlni... -
#1675 ebből tűz lesz, szurkolók lehet, h kicsit kiakadnak... -
vili 27 #1674 Első forduló : Tottenham-Everton -
#1673 hát előbb látok esélyt Sneijder érkezésére, mivel a Spurs horribilis 50m közeli összeget akar Modricért. -
vili 27 #1672 egyenest angliából rendeltem. ez a fajta az én méretemben "L" már sehol nincs sajnos. nagyon bejött ez a mez nekem. van az idegenbeli kék mezem, de az közel nem olyan ütős mint a hazai.
azt olvastam Modric édesapja nyilatkozta hogy nincs esély arra hogy Modric elhagyja a csapatot. crouch-tól redknapp semmiképpen nem akar megválni, aminek nem igazán örülök. és remélem cudicini lesz az első számú kapusunk.
-
#1671 figyelek én folyamatosan csak ritkábban írok :P
Igen nagyon aranyos :D nem is tudtam hogy gyártanak ilyen lurkó méretben is mezeket :) nagyon menő kis srác :)
Modric szerintetek marad vagy megy? Ha minden igaz a MU egyik fő kiszemeltje, bár ha megszerzik valahogy Sneijdert (amit kétlek) vagy egy jobb irányítót akkor szerintem letesznek Modricról. -
vili 27 #1670 végre megtisztelsz minket jelenléteddel :)
már úgy voltunk hogy kitagadunk :)
láttad a fotót a fiamról ? :) -
#1669 Augusztus 6.án az Athletic Bilbaoval játszik meccset a csapat. -
vili 27 #1668 na mi van elvesztetek ? friss átigazolás nincs ? -
vili 27 #1667 nem kell ahhoz amsterdamba menni hogy egy kis friss "levegőt" szívjon az ember :)
-
#1666 én is! mehetnénk majd együtt,én megállok egy caffee shopnál,ő meg a stadionig meg sem áll :) -
#1665 jah, de gomes hollandiába akar menni.... -
vili 27 #1664 hát ezt nem hiszem el. megkezdődtek redknapp idióta húzásai.
Cudicini nagyon jó kapus , Gomes meg lehetne második kapus. -
#1663 Friedel aláírt
de minek...-.- -
vili 27 #1662 Messiből mindenki szeretne legalább 1-et a csapatába. A spurs-höz jöhetne 2 is :) -
#1661 Tottenham, FC Barcelona, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
szerintem egyértelműűűűű :)))) -
#1660 messi?? :D -
vili 27 #1659 Most harmadikán lesz 21hónapos. Már 6hónaposan mozdulatlanul nézte velem a spurs meccseit. A "hajrá spurs" többször is elhangzik egy nap, és ha kérdezem ki rúgja a gólt akkor 3válasz közül az egyik mindig jön :
1.apuci 2. messi 3.defoe
nagyobb méretet rendeltem hogy jövőre is jó legyen :)
a sportsdirect.com ról rendeltem. a spurs oldalán már nem volt, és L méretben magamnak ezt a hazai mezt nem tudtam sehol sem megrenelni. majd az újat. mellesleg nagyon eltalálták ezt a hazai mezt.
köszi LasDen és Bakkerman :) -
#1658 jaj de kis aranyos "srác" :D csak aztán 7 évesen nehogy arsenal mezben menjen haza a suliból :D