Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép volt azért, bár lehet izgalmasabb lett volna ha Crouchot nem állítják ki :\

Sabcsee
4-0 lett.

kaka

Tyler1
én is, fõleg hogy az elõdöntõben a Barca lesz az ellenfél, ahhoz meg inkább a Madrid lenne méltóbb rivális.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rockynhooo
de sajnálom hogy össze került a két csapat :( mondjuk az biztos hogy 4 között lesz kinek szorítanom.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tyler1
na hajrá gyerekek, vmi x-et kikéne harcolni.

Remélem a real ellen egy kõkemény csapat fog felállni. Nincs szerencsénk ezekkel a sérülésekkel. Bale és Lennon nélkül nehéz elképzelni a dolgot.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

miilann04
woodgate megint megsérült, pedig redknapp számolt volna vele a madrid elleni bl meccsen. nyáron le is jár a szerzõdése, mehet isten hírével. azért nagy kár érte, jobb jövõt neki.

huddlestone viszont felépült, és 4 hónap után egy edzõ meccsen tért vissza, ahol 80 percet játszott. remek hír. <#eljen><#eljen>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

miilann04
elvileg lennon is megsérült.
bár én inkább amellett vagyok, hogy ezek csak ilyen barátságos meccsre szóló sérülések. :)
legalábbis ma már arról írtak, h bale sérülése nem túl komoly.

LasDen
- Gareth Bale megsérült a walesi válogatott edzésén, így kérdésessé vált a játéka a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõ elsõ mérkõzésén. Az walesi védõ combsérülést szenvedett.

ha nem porcelánból lenne a gyerek.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amilyen szép a stadion Gyõrben, olyan csúnya focit játszanak. De ez már egy egészen más téma, nem a spurs topikba való :)

bakkerman
õk max Gere Bjél-t vennék meg,nem Gareth Balet :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vicc volt "a gyengébbek kedvéért" :)

Állítólag a Gyõri Eto vinné Bale-t <#vigyor2><#nevetes1> hehe

Rockynhooo
azért hogy nehogy ingyen menjen el hanem busás összegért:D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ezek valóban jó hírek :) legalább ennyi már :)

miilann04

miilann04
botrány, hogy egy ilyen meccset nem tudunk megnyerni. bale kapufájánál tudatosult bennem, hogy ezt a meccset játszhatják akár 40 napig is, mi bizony nem fogunk gólt lõni, így jobb is, hogy lefújták. amíg az ilyen és ehhez hasonló meccsekért nem zsebeljük be a 3 pontot, nem lesz meg a 4. hely, ebben biztos vagyok..
a bírók egyébként még mindig nem szeretnek bennünket..

az egész csapat egy senki házi egyesület, csak ezt tudom mondani. ilyen meccset elbaszni. a picsába az egész csapattal

nekem mondod. 92.perc, 15euroért raktam. defoet leskalpolnám. egy senkiházi!

kéne a gyõzelem a tippmixemhez :)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Pont írni akartam Corluka gyenge teljesítményérõl. Hutton egy fokkal mindig hatásosabb, de õ sem az igazi. Corlukának sokadik gyenge teljesítménye a mai. Remélem összejön a gól(ok). A kapufás kipattanót Defoe nagyon elszúrta. Erre is számítani kell !!!

miilann04
Félidõ Tottenham 0 - 0 West Ham

nagyon nyomunk végig, már több góllal is vezethetnénk, kicsit hatékonyabban kéne kihasználni a helyzeteinket. dawson már a 3. percben lõtt egy kapufát. bale visszatért kezdõként, és eddig jól teljesít, a félidõ második felére megint oldalt cseréltek lennonnal, amibõl lennon lõtt is egy kapufát, a kipattanó defoe elé pattant, de nem tudta bekotorni. bár pont ennél a szitunál nem számított, de néha hasznosabb lenne crouch, mert gyakran könnyedén elnyomják defoet. kicsit a szezonnyitó mancity elleni meccsre emlékeztet, azt is több góllal nyerhettük volna, remélem itt azért beakad majd 1-2. corluka kicsit kilóg a csapatból, nem igazán megy neki ma.

miilann04
http://www.youtube.com/v/fRcwtV9miqE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

hát nem tudom, ettõl a pienaartól többet vártam. miért nem tudtuk azt a k.... schalket kapni? amikor a real után húzott a faszi, és elmosolyodott, tudtam hogy a spurs-t húzza, ott játszott évekig.

LasDen
idegenbe szerintem lennon helyett pienaar lesz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
legnehezebb helyzetbe kerültem, ezt a párosítást leginkább a döntõbe szerettem volna, de azért a real madrid élvezi nálam a prioritást. :)
a legjobb az lenne, ha élvezetes és gólokban gazdag lenne mindkét meccs. :)

Verhetõ ez a Real Madrid. Mi se nyújtottunk nagy teljesítményt a Milan ellen, de a Real se a Lyon ellen. A szélsõk Bale, és Lennon nagy elõny lehet, csak könyörgök nehogy Crouch fejére játsszon a csapat, mert már kezdem utálni ezt a szájba qrt "taktikát". Defoe, Pavlyuchenko kell elõre nem egy olyan csatár aki 4meccs alatt 1gólt lõ.

na most kinek fogsz szurkolni ??? :)

miilann04
"defoe azt nyilatkozta, ha bejutunk a bl-ben, akkor messzebbre jutunk majd mint az arsenal. úgy legyen. :)" <#890>

így lett. <#hawaii>

miilann04
Real Madrid - Tottenham Hotspur
FC Barcelona - Sahtar Donyeck

Chelsea - Manchester Utd
Internazionale - Schalke 04

Közben megtaláltam. Péntek Eurosport élõ 12:00 BL, Eurosport élõ 13:00 EL

Mikor sorsolnak ? Közvetítik ?

<#eljen> Van der Vaart és Bale a legjobb!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

miilann04
a san siroban megvertük a serie a-t vezetõ milant, de nem érdemeltük meg. biztosan igazad van.

bakkerman
Chelseat,vagy a MU-t fogjátok kapni,biztos összerak az UEFA egy csupaangol negyeddöntõt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
hát remélem ez elég ahhoz, h egy komolyabb korszakot beindítsanak a csapatnál, és ne csak egy rövid szakasz legyen, mint oly sok közép csapatnál.
a Spurs bebizonyította, h nem csak Angliában, hanem nemzetközi szinten is képes helytállni, és nálánál sokkal nívósabb klubokat maga mögé utasítani, szóval örülnék, ha 1-2 éven belül ez a csapat a bajnoki címért harcolna, és/vagy nemzetközi kupáért.

Nagyon várom a sorsolást. Tehát úgy fest hogy eddig : Barca, Shaktar, Schalke, és Bayern, Chelsea, Real, Manch.U. ha csak nem lesz valami meglepetés jövõ héten.
Ahogy már írtam, a SCHALKE kellene nekünk.

Cabell
Hát ezen a meccsen õk voltak a jobbak, az elsõn nem.

Néztem az összefoglalót reggel úgy, hogy az eredményt letakartam, hát izgultam rendesen.

Szerintem idáig eljutni óriási teljesítmény, szerintem a Spurs még nincs azon a nemzetközi szinten, hogy arról beszélhessünk, hogy megérdemelt-e egy BL negyeddöntõ, vagy sem...óriási dolog, hogy összejött.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
nem megérdemelt...azé ez erõs...

LasDen
99%-os Realos és 1% Spurs.....:D

tviktor91
Hat ez nagyon nulla jatek volt gyerekek..:/ aze grat,de nem erdemeltetek meg:D

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Az eddigi 4meccsbõl az jutott tovább aki idegenbe kezdett. Jövõ héten is nagy esély van erre (bayern, chelsea, man.utd., real m.)
ha eljutnánk a döntõig, valahol egy londoni kocsmában nézném a meccset végig a stadion közelében az tuti :)))))))

miilann04
az a döntõ lesz.

te most Real drukker vagy vagy Spursos? :D

Jó lenne egy Tottenham - Real kiesési kör nemigaz? :P

miilann04
igen, én is sandrot akartam kiemelni, nagyon jól játszott végig, sztem eddigi legjobb meccse volt. pozitív csalódás egyébként az elmúlt pár meccse, eleinte nem ment neki ilyen jól, úgy tûnik most rázódott bele a spurs játékába.
sandro mellett még gallast említeném meg, és nem csak a gólvonalról való mentése miatt, jó volt sztem végig.

a schalke meg jól hangzik, mint ellenfél. :)

Tyler1
ne aggódj akk is ott lenne :D

szucsy89
Grat!
hedonist
Bárki!

Remélem nem minket kaptok, mert még szívesen látnám a Spurst elõdöntõig legalább:)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
jó volt ez, a kötelezõt megtették!