2192
-
OMfan #1737 Dos Santos még a klubnál van, vagy mi a helyzet vele??
Nagyon rég hallottam már felőle.... -
vili 27 #1736 A holland vdVaart kidőlt 6hétre :( -
#1735 most nézem Diarra nem is jött :S
sokat én se várok idén a Spurstől, értelmes erősítés nem érkezett. közeljövőben Modric és Bale is távozik, aztán akkor vége... -
vili 27 #1734 Valami azt súgja hogy nagyon kemény lesz az idei szezon. Nagyon rossz megérzéseim vannak.
Modricot 40-ért el kellett volna adni a francba. -
#1733 Azért ez durva.. Ez már ilyen végső kétségbeesett ajánlat volt, ami őszintén azért eléggé túlzás.. 40 m font Modricért, jó jó ő, de azért 40, és ezt képes volt Levy visszautasítani, úgy, h tudja, előbb v utobb távozni fog, mert el akar menni. -
#1732 crouch elhúzott végre...télen úgyis jön valami brazil gyerek a helyére.... -
#1731 van ahol még ritkábban írnak :)
crouchot eladták, szal a kurvaannyukat :(
elvileg 10 millió font.
modricért meg visszautasítottuk a chelsea 40 millió fontos ajánlatát.. no comment.. -
vili 27 #1730 Nincs értelme önmagammal írogatni, nagy ritkán Milannal, és Tylerrel.
Nyugodtan meglehet szüntetni ezt a topicot ! -
vili 27 #1729 1:5 mekkora égés.
valami gond van a csapattal. -
#1728 na mostmár végképp vége.
0-3 -
vili 27 #1727 spurs-city 0:2 félidő
hát ebből már nem lesz semmi. -
vili 27 #1726 Minimum csoport elsőség !!! REMÉLEM:) -
#1725 2011/12 UEFA Europa League group stage
Group A
Tottenham Hotspur FC (ENG)
FC Rubin Kazan (RUS)
PAOK FC (GRE)
Shamrock Rovers FC (IRL) -
vili 27 #1724 adebayor a tottenhamé HIVATALOS (nem repdesek az örömtől "egyenlőre)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-hivatalos_adebayor_a_tottenhame_-54064 -
vili 27 #1723 még valami ...
Digi sportról néztem a meccset. A kommentátorról szólnék röviden. Még a vak is látta mikor lennon nem passzolt a hollandnak és dühöngött ezért. Kommentátor : " Vdvaart azért dühöng mert nem rúghat szögletet"
3szor megismételték, és nem vette észre hogy mi a helyzet.
Amikor lejött kranjcar és helyette jött pavlyuchenko. Kommentátor : "Vdvaart jön le helyette pavlychenko."
a meccs végéig nem vette észre hogy na akkor mit keres itt a holland.
Milyen kommentátor az ilyen ??? -
vili 27 #1722 Hát akkor összegezném a mai estét :
Egyenlő ellenfelekként kezdett mindkét csapat. Hátul is rendben volt minden nálunk ami ritkaság, és Friedel, hát ő egyszerűen tanítani való módon védte a hálót. Lennonak volt egy óriási lehetősége arra hogy gólpasszt adjon VdVaart-nak, de ő oldalról a manchesteribe lőtte a labdát. A holland jogosan dühöngött, szinte biztos gólt lőhettünk volna ha passzol. Lennon egyébként talán élete leggyengébb teljesítményét nyújtotta. Semmit nem ért a játéka.
A második félidő 10.perce után teljes mértékben átvette a united az irányítást. Szétestünk, és kaptunk 3gólt. Mindhárom gólnál védő hibát említenék mert olyan szabadon voltak a góllövők mint a madárkák. Az 55-60.-ik perc után szinte még passzolni is elfelejtett a csapat. Egy harmad osztályú csapat teljesítményére változott a játékunk. Bőven van mit fejlődni még !!!
Gratuláció a united-nek. -
#1721 ha Evans nem is, de Jones talán tudja :) Smalling simán jobb már, mint Ferdinand, de neki most sztem megint szélen lesz a helye, de Evans meg mostanában egész okosan játszott. majd meglátjuk... :D én nem tartok ettől a védelemtől annyira, tavaly voltunk nagyobb szarban is, ott is helytálltak a tartalékok :) -
#1720 azért azt te sem gondolod komolyan, hogy a vidic-ferdinand belső védőpárost simán tudja helyettesíteni egy smalling-evans.. :D
mindemellett vszeg jobb csapatotok van mint nekünk, de ennél nagyobb esélyünk tán sose lesz a győzelemre az old traffordon.
lass valóban fasza játékos, örülök neki főleg h sandro még hónapokig sérült lesz :s -
vili 27 #1719 Nem rossz! Diarra jó lesz, csak Adebayornak nem örülök. Remélem közbe jön valami és nem igazol hozzánk !!! -
#1718 Diarra hivatalos!
#1717: védelemmel nincs gond, simán tudják helyettesíteni a fiatalok. a kapusposzt viszont annál aggasztóbb. -
#1717 én is úgy érzem, hogy nyerünk ma, jó formába vagyunk, és remek játékot mutatott a csapat az európa liga meccsen, valóban a hearts nem egy mu, de akkor majd nem nyerünk csak 2-0ra :p na csak viccelek, de sztem tényleg nyerhetünk, főleg hogy kb az egész mu védelem sérültlistás. -
vili 27 #1716 Nem kis meccs elé nézünk ma. Esélyesnek látom a csapatot akár a 3pont megszerzésére is a Hearts elleni mérkőzésen látottak alapján. Azért van némi különbség united és hearts között :) , de szerintem most tökéletes a csapat morál, és érzik egymás játékát a fiúk a pályán.
Hajrá SPURS !!! -
#1715 ja, hozzáteszem: ÁLLÍTÓLAG :) -
#1714 Diarra a küszöbön. -
vili 27 #1713 A United ellen kéne majd ez a játék hétfőn a bajnokin. -
#1712 nagyon jó meccs volt,le a kalappal,gyönyörűen fociztak a spurs játékosai,egyérintőbe olyan szinten szétszopatták a skót védelmet,hogy öröm volt nézni,csak így tovább! -
#1711 hát sorry srácok, nekünk égető szükségünk van egy kreatív irányítóra, vigasztaljon, h VdV ott van nektek! (Ha egyáltalán jön) -
vili 27 #1710 0:4 bale
0:5 lennon
mesés gólok :) öröm nézni -
vili 27 #1709 vígan megleszünk nélküle. Aki ennyire menni akar az menyjen! -
#1708 nem, és a keretbe se nevezték. ma-holnap már a tiétek lesz szvsz. -
#1707 Modric játszik? -
#1706 30' Hearts 0 - 3 Tottenham
livermore lőtte a harmadikat. -
vili 27 #1705 0:3 livermore még szebb gól. Mesés este. -
vili 27 #1704 0:2 defoe nagyon nagy góllal. Go SPURS :) -
#1703 megy a meccs.
6' Hearts 0 - 1 Tottenham
gól: vdv
coys! -
vili 27 #1702 hogy kérhetnek ekkora pénzeket ? egy real-barca nem kerül annyiba mint egy spurs-everton. szép pénzeket bezsebelnek a piszkok. -
vili 27 #1701 Hát Adebayornak nagyon nem örülnék. Enyhén szólva utálom. -
#1700 lol, nála gyengébb játékos az egész chelsea keretbe nincs, arról nem is szólva, h semmi szükségünk rá.
amugy egészen gyengére sikeredett ez a pl nyitóforduló, 2 góllal verjük az evertont és mi vagyunk a másodikok :D mondjuk nem mostanában lesz ez a meccs pótolva, mert csütörtökön már el-rájátszás a hearts ellen. -
#1699 a Chelsea meg már Benayount is adná Modricért a pénz mellett... -
#1698 bizony drága...mondjuk a repjegy egy olyan 18ezer ha hamarabb lefoglalod, viszotn a belépő nagyon durva.
én kint éltem 1 hónapig Londonban...a stadiont azt láttam :D
az ingyen volt xD